Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Που είσαστε ζουζουνες όλη μέρα? εγω είχα πολυ δουλεια, γενικά!! Και το βραδάκι πήγαμε στους κουμπάρους μας για φαγακι! Ωραία ήταν και σήμερα!

Ελπίζω να ειστε καλα!

Καλο ξημέρωμα κουκλες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ σας καληνύχτησα, εγώ σας καλημερίζω?

Σκουντουφλάω από τη νύστα! Δεν ανοίγει το βλέφαρο!

Που είστε κοπελούδες??

Καλημέρα Γιωτακι!!!που είναι οι υπόλοιπες;;;

κοριτσια ηρθα κι εγω.......

η χτεσινη και η σημερινη μερα ηταν λιγο δυσκολες και γι'αυτο χαθηκα......πππφφφ παει και αυτο, πληρωσαμε τα φπα μας, ερχεται κι ενα ωραιοτατο τελος του μηνα με πολλες δοσεις και τον αλλο μηνα παλι.

Ντινα μου σημερα εχεις γενεθλια, ε? να τα εκατοστησεις, να εχεις οτι επιθυμεις πολυυυυυυ συντομα και πανω απο ολα υγεια και αγαπη.

Ευαγγελια μου εισαι καλα?

Η λινα μας θα τρεχει με τις προβες ...ερχεται η μεγαλη μερα της πρεμιερας....αντε κοριτσαρα μου θα σκισετε.

Γιωτα μου ...... πτωμα ειμαι, τωρα βρηκα λιγο χρονο και μπηκα....!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλημερα...κι εγω τρεχω και δεν φτανω...αποψε γενικη προβα....περιεργως ειμαι ηρεμη....μαλλον επειδη νυσταζω....χα χα χα...οταν παω ομως στο θεατρο θα ανεβει η αδρεναλινη....μακαρι να ερχοσασταν κι εσεις....δεν πειραζει θα εχω τη θετικη σας ενεργεια κοντα μου....εισαστε ολες καλα;;;;

2kMip2.png

Που είστε κορίτσια μου;;;έχετε δουλειτσες;;έχω πονακια περιοδου μια βδομάδα νωρίτερα!μήπως θα αδιαθετησω;;;έχω βέβαια κ δεκατακια 37-37.1 αλλα πάντα το απογευματακι,το πρωί που μετρησα προχτές είχα 36.4.κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα δεκατα την ίδια ώρα μετρουσα κ τοτε,ποτε πρωί!θα δείξει....περιμένουμε !!!!!

Κοριτσακια μου καλημερα...κι εγω τρεχω και δεν φτανω...αποψε γενικη προβα....περιεργως ειμαι ηρεμη....μαλλον επειδη νυσταζω....χα χα χα...οταν παω ομως στο θεατρο θα ανεβει η αδρεναλινη....μακαρι να ερχοσασταν κι εσεις....δεν πειραζει θα εχω τη θετικη σας ενεργεια κοντα μου....εισαστε ολες καλα;;;;

Λινάκι μου σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια!! Καλή επιτυχία!! Αν και δεδομένη!

Που είστε κορίτσια μου;;;έχετε δουλειτσες;;έχω πονακια περιοδου μια βδομάδα νωρίτερα!μήπως θα αδιαθετησω;;;έχω βέβαια κ δεκατακια 37-37.1 αλλα πάντα το απογευματακι,το πρωί που μετρησα προχτές είχα 36.4.κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα δεκατα την ίδια ώρα μετρουσα κ τοτε,ποτε πρωί!θα δείξει....περιμένουμε !!!!!

Ευαγγελία μου μη μετράς και μην κάνεις τίποτα! Ότι ήταν να γίνει έχει γίνει!! Και μακάρι να πέτυχε!! Χαλάρωσε και γέμισε το μυαλό σου με ευχάριστες εικόνες!!

Εγώ σήμερα είχα λιγότερη δουλειά αλλά ετοιμάζω το αυριανό τραπέζι! οπότε όλο κάτι κάνω!

κοριτσια ηρθα κι εγω.......

η χτεσινη και η σημερινη μερα ηταν λιγο δυσκολες και γι'αυτο χαθηκα......πππφφφ παει και αυτο, πληρωσαμε τα φπα μας, ερχεται κι ενα ωραιοτατο τελος του μηνα με πολλες δοσεις και τον αλλο μηνα παλι.

Ντινα μου σημερα εχεις γενεθλια, ε? να τα εκατοστησεις, να εχεις οτι επιθυμεις πολυυυυυυ συντομα και πανω απο ολα υγεια και αγαπη.

Ευαγγελια μου εισαι καλα?

Η λινα μας θα τρεχει με τις προβες ...ερχεται η μεγαλη μερα της πρεμιερας....αντε κοριτσαρα μου θα σκισετε.

Γιωτα μου ...... πτωμα ειμαι, τωρα βρηκα λιγο χρονο και μπηκα....!

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσακι και ανταποδιδω στις ευχες!!!!συντομα....

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

14722.gif

Καλημέρα κοπελιές!!!

Ας έχουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!

Καλημέρα Γιώτα μου!τι κανείς; Τώρα είδα το τικερακι σου!δεν περιμένεις αυριο;) .έχεις κανένα συμπτωματακι;;;Που είναι οι άλλες κουτσουνες;Λίνα καλή επιτυχία σήμερα!!Γιάννα μου που είσαι;;;

Καλημέρα Γιώτα μου!τι κανείς; Τώρα είδα το τικερακι σου!δεν περιμένεις αυριο;) .έχεις κανένα συμπτωματακι;;;Που είναι οι άλλες κουτσουνες;Λίνα καλή επιτυχία σήμερα!!Γιάννα μου που είσαι;;;

Καλημέρα Ευαγγελία μου! Καλά είμαι!! Εσύ?

Έχω όλα τα συμπτώματα της περιόδου! Δεν περιμένω και πολλά αυτόν τον μήνα! Μακάρι να εκπλαγώ ευχάριστα!!

τι κανετε κοριτσακια μου ?>

εγω δουλευω βραδια ...σε εστιατοριο οπωσ ειπα ...και ετσι δεν εχω πολυ χρονο...χωρια οτι δεν ειχα και νετ 2 εβδομαδεσ...

εγω αυτεσ τισ μερεσ περιμενω ...ε θα δειξει ...

ουτε αγωνιω ουτε τπτ ..αν κατσει εκατσε ...

δεν μπορω καθε μηνα ειμαι δνε ειμια και τετοια....

ειπα τωρα που εκλεισα τα 35 ..μπορει να πει ο θεοσ ...ασ τησ δωσω ενα μωρακι να μην περιμενει αλλο :tongue:

αυτα...αρχιζω σιγα σιγα να ετοιμαζομαι για δουλεια ..να σιδερωσω ρουχα δουλειασ....κλπκλπκλπ......

α ! να πω και κατι που ελιωσα στο γελιο ....

εχθεσ....που ειχα γεννεθλια ...ερχεται ο ιταλοσ σεφ ..και με φιλαει και μου λεει ..."αγγουρι" ...ετσι ξερα!!!

τρελλαθηκα ...

ηξερα οτι σημαινει ..."ευχεσ" στα ιταλικα ..αλλα εκεινη τη στιγμη ..,μου ηρθε καπωσ και μου ρθε να του πω ...στον κ...λο σου !!!

ε γελουσα για καμια ωρα μονη μου μετα!!!!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...