Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσακια!τι κάνετε;άντε τι ωραία θα βρεθείτε σε λίγο καιρο απο κοντά!μακάρι να μπορούσα να έρθω κ εγω!να σας ρωτήσω κάτι,η εμφυτευση σε ποσες μερες γίνετε;σήμερα το μεσημέρι είδα λίγο πολυ λίγο αιματακι..ούτε καν σταλιτσα,σαν καφέ σκούρο βασικά! Τι να είναι;;κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη το είχα αυτο κ μου είχε πει ο γιατρός τότε οτι μάλλον Ήταν απο την ωορηξια!τότε βέβαια Ήταν 2-3 μερες μετα την ωορηξια,τώρα είναι 5 μερες!!!

Ευαγγελία μου, πολύ καλό σημάδι το αιματάκι, το αίμα εμφύτευσης μπορεί να το δεις, αν δεν κάνω λάθος, από λίγες μέρες μετά την ωορρηξία μέχρι και δυο τρεις μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο. Από την στιγμή της σύλληψης, το γονιμοποιημένο ωάριο θέλει περίπου πέντε με έξι μέρες να εμφυτευθεί στο ενδομήτριο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με τις μποτουλες να μας ερθεις ε??????χαχαχαχαχα....

καλε ναι....και θα περπαταω και επιδεικτικα, πως κανουν τα μικρα παιδακια που εχουν κατι καινουργιο και το καμαρωνουν εεεε ετσι θα ειμαι κι εγω.....χαχαχχαχα

Εγώ φοράω τις μπεζ τις μπότες, αλλά μερικές φορές νομίζω ότι με κοιτάνε λίγο περίεργα.. όχι χτες και σήμερα που κάνει κρύο! μέχρι προχτες!

αυτο ακριβως σκεφτομαι κι εγω, οτι θα τις φοραω και θα με κοιτανε σαν να βλεπουν εξωγηινο.

Καλησπέρα κοριτσακια!τι κάνετε;άντε τι ωραία θα βρεθείτε σε λίγο καιρο απο κοντά!μακάρι να μπορούσα να έρθω κ εγω!να σας ρωτήσω κάτι,η εμφυτευση σε ποσες μερες γίνετε;σήμερα το μεσημέρι είδα λίγο πολυ λίγο αιματακι..ούτε καν σταλιτσα,σαν καφέ σκούρο βασικά! Τι να είναι;;κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη το είχα αυτο κ μου είχε πει ο γιατρός τότε οτι μάλλον Ήταν απο την ωορηξια!τότε βέβαια Ήταν 2-3 μερες μετα την ωορηξια,τώρα είναι 5 μερες!!!

αααααααααααααααααααααααααα Ευαγγελια μου τι τελειο σημαδι που ειναι αυτο.....λες??? αχχχχ μακαρι πολυ χαιρομαι. η εμφυτευση μπορει να γινει απο 5 μεχρι και 12 μερες μετα την ωορρηξια. συνηθως γινεται την 5-7 μερα.

πολυ καλο σημαδακι αυτο.......ωωωμμμμμμμμ αντε να προσευχηθουμε ολες μαζι. μακαρι Παναγια μου μακαρι.

μην βιαστεις να κανεις τεστ ομως. περιμενε να περασει μια βδομαδα ....δυσκολο το ξερω...αλλα περιμενε.....! περιμενω τα ευχαριστα πως και πως....:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Μακάρι Παναγία μου!!!θα δειιξει!!!πρεπει να αλλάξω κ το τικερακι μου.γιατί βάσει ωορρηξιας που έγινε 16-17 πάω στις 30 με 31 μερες!

βαγγελιω μου θα περιμενω με τρελη ανυπομονησια.......

εχω καλο προαισθημα......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Μακάρι Παναγία μου!!!θα δειιξει!!!πρεπει να αλλάξω κ το τικερακι μου.γιατί βάσει ωορρηξιας που έγινε 16-17 πάω στις 30 με 31 μερες!

Μην το αλλάξεις ακόμα! Μπορεί σε λίγες μέρες να το αντικαταστήσεις.. χαχα!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλησπερα!

χαθηκα ..το ξερω ..ισωσ σασ ελειψα ισωσ και οχι ...

να πω την αληθεια...δεν ειχα ιντερνετ....κομμενο!

ναι ..δεν ντρεπομαι να το πω...

τελικα ..αλλαξα και εταιρεια ..εβαλα hol και παει και πιο γρηγορα και τεσπα ειανι καλυτερα..

μερικεσ φορεσ εμπαινα ...γιατι εβλεπα ενα ξεκλιδωτο και επιανα ..αλλα οταν εγραφα ..και ημουν ετοιμη να το στειλω ...με πεταγε!

τελικα εχω ιντερνετ και θα αρχιζω να ξαναγραφω....

συν της αλλης ...εχω και ενα ευχαριστο!

βρηκα δουλεια...!!!

απο σχεδιαστρια που ημουν ..ξαναεγινα σερβιτορα αλλα δεν με πειραζει ...

ειναι διπλα απ το γαλατσι στο π. ψυχικο ..και ετσι δεν εχω και βενζινες...σχεδον μηδαμινες...5 λεπτα κανω ..(αυτο ειναι χρονοσ ρεκορ ...για τα δεδομενα της αθηνας )...

ειμαι τωρα 2 βδομαδες ...δουλεω βραδια ...αλλα σχολαω νωρις ...κατα τισ 12 ...οχι ξημερωματα εννοω...

εντωμεταξυ ψαχνω και για αλλες ..αλλα 2 βδομαδεσ χωρισ ιντερνετ δεν μπορουσα να ψαξω...

μεθαυριο εχω γεννεθλια...(του αγιου μητσου..,αχαχαχα) κ σκεφτομαι μηπωσ και με δει ο θεος και μου δωσει κανα μπεμπουλακι ..μια και περιμενω γυρω στις 29 του μηνος ..

να σκεφτει ε ..φτανει ...κλεινει τα 35 ...ας το κανει τωρα να ξεμπερδευει ...

!!!

(τι σκεφτομαι ε??)

αν παλι δεν μου το δωσει ...τι να κανουμε ...ειπαμε ....

οπου ο θεος δεν δινει παιδια ...δινει ο διαολος ανήψια!!:P

και ευτυχωσ εχω και τα υπεραγαπαω .!

αυτα τα νεα τα καλα !!!! εν ολιγις ....Δ Ο Υ Λ Ε Υ Ω !!!!γιουπι!!!!

Σας σκεφτομουν τοσες μερες ..και δεν μπορουσα να επικοινωνησω,,,,

μη με μαλωσετε πολυ!

:-P

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

κοριτσακια μου καλησπερα!

χαθηκα ..το ξερω ..ισωσ σασ ελειψα ισωσ και οχι ...

να πω την αληθεια...δεν ειχα ιντερνετ....κομμενο!

ναι ..δεν ντρεπομαι να το πω...

τελικα ..αλλαξα και εταιρεια ..εβαλα hol και παει και πιο γρηγορα και τεσπα ειανι καλυτερα..

μερικεσ φορεσ εμπαινα ...γιατι εβλεπα ενα ξεκλιδωτο και επιανα ..αλλα οταν εγραφα ..και ημουν ετοιμη να το στειλω ...με πεταγε!

τελικα εχω ιντερνετ και θα αρχιζω να ξαναγραφω....

συν της αλλης ...εχω και ενα ευχαριστο!

βρηκα δουλεια...!!!

απο σχεδιαστρια που ημουν ..ξαναεγινα σερβιτορα αλλα δεν με πειραζει ...

ειναι διπλα απ το γαλατσι στο π. ψυχικο ..και ετσι δεν εχω και βενζινες...σχεδον μηδαμινες...5 λεπτα κανω ..(αυτο ειναι χρονοσ ρεκορ ...για τα δεδομενα της αθηνας )...

ειμαι τωρα 2 βδομαδες ...δουλεω βραδια ...αλλα σχολαω νωρις ...κατα τισ 12 ...οχι ξημερωματα εννοω...

εντωμεταξυ ψαχνω και για αλλες ..αλλα 2 βδομαδεσ χωρισ ιντερνετ δεν μπορουσα να ψαξω...

μεθαυριο εχω γεννεθλια...(του αγιου μητσου..,αχαχαχα) κ σκεφτομαι μηπωσ και με δει ο θεος και μου δωσει κανα μπεμπουλακι ..μια και περιμενω γυρω στις 29 του μηνος ..

να σκεφτει ε ..φτανει ...κλεινει τα 35 ...ας το κανει τωρα να ξεμπερδευει ...

!!!

(τι σκεφτομαι ε??)

αν παλι δεν μου το δωσει ...τι να κανουμε ...ειπαμε ....

οπου ο θεος δεν δινει παιδια ...δινει ο διαολος ανήψια!!:P

και ευτυχωσ εχω και τα υπεραγαπαω .!

αυτα τα νεα τα καλα !!!! εν ολιγις ....Δ Ο Υ Λ Ε Υ Ω !!!!γιουπι!!!!

Σας σκεφτομουν τοσες μερες ..και δεν μπορουσα να επικοινωνησω,,,,

μη με μαλωσετε πολυ!

:-P

Ντιναααααααραααααα

που χαθηκες βρε ψυχη κι εσυ??? διαβαζω βρηκες δουλιτσα.....μια χαρα ειναι και το σερβιτοριλικι κοπελια, αν βγαζεις το κατιτις σου μια χαρα, απο το να καθεσαι κατι ειναι και αυτο.

το ιντερνετ πλεον κοντευει να γινει και αυτο πολυτελεια. γιατι εγω εχω νομιζεις? στο σπιτι περνω απο την αδελφη του αντρα μου που μενει απο πανω μας και το πρωι ειμαι στη δουλεια και εχω. εδω εγω εκλεισα και τη γραμμη του σταθερου μου( βεβαια δεν το χρησιμοποιουσα και καθολου, οποτε λεω γιατι να πληρωνω παγια καθε μηνα στον οτε?).

εμεις οπως μας αφησες...δυστηχως....! δυστηχως εννοω οτι ακομα δεν εχει αρχισει να φουσκωνει καμια. κατι παει να κανει η Βαγγελιω τωρα....αντε μπας και και γυρισει ο τροχος Παναγια μου, να ακουσουμε και κανενα ευχαριστο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα σε ολες!!!

τωρα ξυπνητεισον!!!πινω καφεδεισον και σερφαρω στο ιντερνεισον!!

ειδα και κατι ....ονείρατα :tongue:...χαλια ...

πωσ ειστε πουλινες μου...???γιαννα μου ,,θα ανεβεις αθηνα???

διαβασα καλα?

δωσε ...συντεταγμενες! (που,ποτε ,κλπ....)

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα!γιωτουλα,γιαννουλα,λινακι.μαρικακι,ντινακι!!!:D:D εδώ ρίχνει καρεκλοποδαρα!!!!τι ωραία!!!!!δε μπορείτε να πείτε είμαστε όλες απο τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη!!!απο Κρήτη μεχρι Θεσσαλονίκη!!!

καλημεραααααααααααα σεολα τα κοριτσια....εγω κοριτσια μου πεφτω καθε βραδυ σε ληθαργο...μαπινω σας διαβαζω και μετα δεν εχω δυναμη οχι να γραψω αλλα ουτε να σκεφτω...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ....ποναει φτιχτα η μεση μου και τα γονατα μου....αντε να ξεκινησουμε να παρουν ολα μια ροη....δεν εχω πολυ αγχος...πιο πολυ αγωνια και λαχταρα....το ξερω πολυ καλα το κομματι μου οποτε δεν ανησυχω οτι κατι δεν θα κανω καλα η σωστα....πιο πολυ το καρδιοχτυπι της πρεμιερας που ειναι ενα γλυκο καρδιοχτυπι...αναμενομενο και απαραιτητο....

2kMip2.png

καλημερα σε ολες!!!

τωρα ξυπνητεισον!!!πινω καφεδεισον και σερφαρω στο ιντερνεισον!!

ειδα και κατι ....ονείρατα :tongue:...χαλια ...

πωσ ειστε πουλινες μου...???γιαννα μου ,,θα ανεβεις αθηνα???

διαβασα καλα?

δωσε ...συντεταγμενες! (που,ποτε ,κλπ....)

ντινακι τι κανεις γλυκια μου????διαβασα τα νεα σου.....εγω οπως θα εχεις διαβασει ετοιμαζομαι πυρετωδως για την παρασταση μου....χαιρομια πολυ που βρηκες δουλιτσα....θα σου κανει πολυ καλο γιατι θα απασχολεισαι και φυσικα καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη....υπαρχει καλυτερο απο το να φροντιζεις τον κοσμο με ενα χαμογελο και να νιωθει πως θα εξυπηρετηθει με τον καλυτερο τροπο????

2kMip2.png

Σήμερα κορίτσια μου πνίγομαι κυριολρκτικά!! χαχα!! Έχω αρκετή δουλίτσα, πονοκέφαλο, αυχενικό και το κυριότερο? κακη διάθεση! έχω να ετοιμάσω και τραπέζι Σαββάτου! Θα πάω το μεσημέρι σούπερ μάρκετ!!

Και μιά που είπα Σάββατο.. θυμήθηκα την Λίνα!! Όταν διάβαζα για αυτό το καρδιοχτύπι μου ήρθε στο μυαλό η Αλίκη!! τικ τακ, τικ τακ! Καλή επιτυχία!

Άσχετο αλλά Ευαγγελία μου σου έχω πει ποτέ πόσο μα πόσο αγαπώ την Κρήτη? Αχ και να κούναγα το ραβδάκι μου και ξαφνικά να βρισκόμουν στο Ρέθυμνο!!

να χαιρετησω και εδω την παρέα μου!!!!!τι κανετε κουκλιτσες????εγω μια απο τα ιδια...μια αγχωνομαι και μια πεφτω σε ληθαργο....

να ευχηθω καλη πρεμιερα με πολλες επιτυχιες στη λινα...ξεκινατε κουκλιτσα,ε???το χειροκροτημα θα σε ανταμειψει για την κουραση που εχεις τωρα!!!

γιαννα μποτες ακουω!!!!καλε μονο εδω πανω εχει ηλιο??????

λιονταρακι μουυυυυυυυυυυ.....:D

ευαγγελια μακαρι κοπελια μου να μας φερεις καλα νεα.....στο ευχομαι ειλικρινα...

ντινα βλεπω με τη δουλεια ανεβηκε και η διαθεση σου,ε?????ετσι ετσι συνεχισε.....

φιλακια κοριτσαρες μου!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...