Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι κανεις λινα μου? πως πανε οι προβες?

παρα πολυ καλα....προχωρανε και παμε για τελικη ευθεια....εμειναν 3 προβες ακομα και μετα πρεμιερα...ολα καλα....μακαρι να καταφερουμε να ανεβουμε σαλονικα να μας δειτε κι εσεις....θα δουμε....θα σε ενημερωσω οταν και αν ανεβουμε τελικα...εσυ εισαι καλα κοριτσακι μου???

2kMip2.png

παρα πολυ καλα....προχωρανε και παμε για τελικη ευθεια....εμειναν 3 προβες ακομα και μετα πρεμιερα...ολα καλα....μακαρι να καταφερουμε να ανεβουμε σαλονικα να μας δειτε κι εσεις....θα δουμε....θα σε ενημερωσω οταν και αν ανεβουμε τελικα...εσυ εισαι καλα κοριτσακι μου???

καλα... εχω παρα πολλη δουλεια και τρελαινομαι...

αν θυμαμαι καλα ειπες θα ερθετε κατα τα χριστουγεννα επανω ε?

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

καλα... εχω παρα πολλη δουλεια και τρελαινομαι...

αν θυμαμαι καλα ειπες θα ερθετε κατα τα χριστουγεννα επανω ε?

ναι...αν τα καταφερουμε θα ειμαστε επανω για πρωτοχρονια....χριστουγεννα θα κανουμε αθηνα...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμενα.

δεν μπηκα το πρωι γιατι εφυγα σφερατη για εξωτερικα. εκλεισα και εισιτηριο επιστροφης με το αεροπλανο που βρηκα πολυ φυηνο με 64 ευρω. στα πανω θα ερθω με καραβι γιατι το αεροπλανο θελει 110......και οσο δεν μπορω το καραβιιιιιιι.....

εδω βρεχει ολη μερα σημερα.

σουυυπερ.....πολυ μου αρεσει.

ξεκινησαν να βαζουν μποτες κοριτσια.....να ξεκινησω κι εγω? μωρε μεχρι προχτες ειμασταν με το πεδιλο και ετσι ξαφνικα μποτα?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Bon jour!!!!! :)

Τι μου κάνετε?

:arrow: Να βγάλεις μπότες Γιαννούκο! Νοέμβρη έχουμε σε λίγες ημέρες! Εγώ έχω ανοιξιάτικες, και φοράω αυτές αλλά από το σκ, που θα τακτοποιηθούν τα ρούχα, θα φοράω και τις μποτούλες!! By the way, με γεια και οι καινούργιες μποτούλες! Καλοφόρετες χρυσό μου!

:arrow: Λινάκο μετράμε αντίστροφα? Να σκίζεται γλυκούλα και να διαπράξεις τον καλύτερο φόνο παρακαλώ! Αιμοβόρα....

:arrow: Ευαγγελία μου και εσύ παιδί του χειμώνα?

:arrow: Μαράκι, γλυκιά Σαλονικιά, να κλείσω τα μάτια να βρεθώ εικονικά Θεσσαλονίκη!! Πόσο θέλω να ανέβω ξανά, μα πόσο!! Κουράγιο με τη δουλειά!! Ο χαμός τελικά ποτέ δε μαζεύεται!

:arrow: κρυώνουν χεράκια πατουσάκια! αυτό σας λέω μόνο!

Bon jour!!!!! :)

Τι μου κάνετε?

:arrow: Να βγάλεις μπότες Γιαννούκο! Νοέμβρη έχουμε σε λίγες ημέρες! Εγώ έχω ανοιξιάτικες, και φοράω αυτές αλλά από το σκ, που θα τακτοποιηθούν τα ρούχα, θα φοράω και τις μποτούλες!! By the way, με γεια και οι καινούργιες μποτούλες! Καλοφόρετες χρυσό μου!

ευχαριστω Γιωτουλα μου.

θα τις βγαλω κι εγω ..... ειναι και η αδυναμια μου οι μποτες....οποτε δεν υπαρχει λογος να το καθυστερω.

καλα αυτο το Γιαννουκο πολυ μου αρεσει.....χαχαχαχα.

παμε και τζαμπο τωρα που θα ανεβω???

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ευχαριστω Γιωτουλα μου.

θα τις βγαλω κι εγω ..... ειναι και η αδυναμια μου οι μποτες....οποτε δεν υπαρχει λογος να το καθυστερω.

καλα αυτο το Γιαννουκο πολυ μου αρεσει.....χαχαχαχα.

παμε και τζαμπο τωρα που θα ανεβω???

Πάμε όπου θες!!

Ετσι κάνω με τους φίλους! Δίνω μια άλλη διάσταση στο όνομα, δική μου!! Εχω και εγω τρομερή αδυναμία στις μποτες!

Διαφημίσεις

καλε εγω φοραω μποτες εδω και 2 εβδομαδες....αλλα μου ηρθε φυσιολογικα γιατι απο μεσα σεπτεμβρη φοραω αθλητικα λογω προβων οποτε δεν μου φανηκε περιεργο....καλοφορετες γιαννουλι μου οι μποτουλες σου....

2kMip2.png

Μόλις μπήκα στο σπίτι! Πήγα και μία μίνι βόλτα στη θάλασσα! Είναι υπεροχη, χειμώνα καλοκαίρι!!

Εγώ φοράω τις μπεζ τις μπότες, αλλά μερικές φορές νομίζω ότι με κοιτάνε λίγο περίεργα.. όχι χτες και σήμερα που κάνει κρύο! μέχρι προχτες!

Λινάκι μου, κοντευέται, ε? Ελα πες μας, έχεις καθόλου άγχος?

Αντε βρε κορίτσια, να πιούμε καφεδάκι!! Υπέροχα!!

Καλησπέρα κοριτσακια!τι κάνετε;άντε τι ωραία θα βρεθείτε σε λίγο καιρο απο κοντά!μακάρι να μπορούσα να έρθω κ εγω!να σας ρωτήσω κάτι,η εμφυτευση σε ποσες μερες γίνετε;σήμερα το μεσημέρι είδα λίγο πολυ λίγο αιματακι..ούτε καν σταλιτσα,σαν καφέ σκούρο βασικά! Τι να είναι;;κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη το είχα αυτο κ μου είχε πει ο γιατρός τότε οτι μάλλον Ήταν απο την ωορηξια!τότε βέβαια Ήταν 2-3 μερες μετα την ωορηξια,τώρα είναι 5 μερες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...