Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καλημερα Βαγγελιω μου , καλημερα Γιωτουλι μου.

τι μου κανετε κοριτσια?

χειμωνιαζει αντε αντε αυτο θελω κι εγω.....κρυο-τζακακι-κρασακι......ποποποποποποπο ονειρο ζωωωω μη με ξυπνατε.

σημερα ειμαι καλα.....πριν λιγο τα ειδα κολληομενα βεβαια. ξερετε τι με επιασε και ειναι η δευτερη φορα που με πιανει μεσα σε 5 περιπου μηνες.

οπως καθομαι ολα καλα κι ωραια, με πιανει ενας σφαχτης σην δεξια ωοθηκη...αλλα μιλαμε για σφαχτη οχι αστεια, τρομερος πονος στη μητρα και οση ωρα ειχα αυτο σουρωνα στο αιμα. τα επαιξα τελειως. ειχα διπλωθει απο τον πονο. τωρα μου περασε και ειμαι μια χαρα αλλα χτυπησα ενα αναβραζον πρωτα.

Γιαννουκο μου καημενο μου κορίτσι!! Αντε να τελειώσει η βρωμοπεριοδος να συνελθεις!

Το μόνο κακό με τον καιρό είναι ότι δ

εχει κλεισει και η φωνη μου και δε μπορω να μιλησω... ολοι τωρα θυμηθηκαν να με παρουν τηλεφωνο που δε μπορω να μιλησω....

ακομα ουτε στα μισα δεν εχω φτασει... αυτο που μια κανω το ενα και μια κανω το αλλο μου τη δινει στα νευρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα Βαγγελιω μου , καλημερα Γιωτουλι μου.

τι μου κανετε κοριτσια?

χειμωνιαζει αντε αντε αυτο θελω κι εγω.....κρυο-τζακακι-κρασακι......ποποποποποποπο ονειρο ζωωωω μη με ξυπνατε.

σημερα ειμαι καλα.....πριν λιγο τα ειδα κολληομενα βεβαια. ξερετε τι με επιασε και ειναι η δευτερη φορα που με πιανει μεσα σε 5 περιπου μηνες.

οπως καθομαι ολα καλα κι ωραια, με πιανει ενας σφαχτης σην δεξια ωοθηκη...αλλα μιλαμε για σφαχτη οχι αστεια, τρομερος πονος στη μητρα και οση ωρα ειχα αυτο σουρωνα στο αιμα. τα επαιξα τελειως. ειχα διπλωθει απο τον πονο. τωρα μου περασε και ειμαι μια χαρα αλλα χτυπησα ενα αναβραζον πρωτα.

Γιαννουκο μου καημενο μου κορίτσι!! Αντε να τελειώσει η βρωμοπεριοδος να συνελθεις!

Το μόνο κακό με τον καιρό είναι ότι δεν έχουμε ζεστό νεράκι! Μισω τον θερμοσιφωνα!!!

εχει κλεισει και η φωνη μου και δε μπορω να μιλησω... ολοι τωρα θυμηθηκαν να με παρουν τηλεφωνο που δε μπορω να μιλησω....

ακομα ουτε στα μισα δεν εχω φτασει... αυτο που μια κανω το ενα και μια κανω το αλλο μου τη δινει στα νευρα

Εμείς εδώ μιλάμε για τρίχες! Ψάχνουμε να βρούμε χρώματα!! Μετα θα κάνουμε γεμη!! Γεμη με ανταυγειες!! Χαχα!!

αγαπημενες μου Γιωτα και Λινα.....

με χαρα σας ανακοινωνω οτι την Πεμπτη 01/11, σε λιγες μερες δηλαδη, θα πινουμε καφεδεισον together. μιλησα τωρα με ιατρειο Χας και εκλεισα ραντεβου με τη συνεργατη του για την επομενη Πεμπτη να κανω ενα παπ και να ριξουμε και εναν ελεγχουλη στα κατω μερη. αν περιμενα να κανω παπ με τον γιατρουλη μου θα μου κλεινανε για Φλεβαρη......χαχαχαχχα. παλι καλα σχετικα κοντα ηταν.

φιλες μουυυυυυ ερχομαιιιιι......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

λοιπον κοριτσαρες μου.....καλημερα....ξυπνησα αργα αργα....πηγα ταχυδρομειο πληρωσα δεη και μετα στα γρηγορα εφτιαξα σνιτσελ ....φευγω σφαιρα σε λιγο για προβα....ενα εχω αν σας πω...η ομελετα πετυχε......δεν προτρεχω....ισως και να μην εχει γινει τιποτα....σημασια εχει οτι εχει μπει στο προγραμμα!!!!!νοστιμοτατη ομελετα πρωινη πρωινη....κατα τις 2 τα ξημερωματα δηλαδη...χαχαχαχαχα....λοιπον σας αγαπω...τρεχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....

2kMip2.png

αγαπημενες μου Γιωτα και Λινα.....

με χαρα σας ανακοινωνω οτι την Πεμπτη 01/11, σε λιγες μερες δηλαδη, θα πινουμε καφεδεισον together. μιλησα τωρα με ιατρειο Χας και εκλεισα ραντεβου με τη συνεργατη του για την επομενη Πεμπτη να κανω ενα παπ και να ριξουμε και εναν ελεγχουλη στα κατω μερη. αν περιμενα να κανω παπ με τον γιατρουλη μου θα μου κλεινανε για Φλεβαρη......χαχαχαχχα. παλι καλα σχετικα κοντα ηταν.

φιλες μουυυυυυ ερχομαιιιιι......

Απο τη χαρά μου μονο που δεν δάκρυσα!!!

Α ν υ π ο μ ο ν ω !!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εντάξει τώρα, είμαστε ή όχι τα λιοντάρια τα πιο αποφασιστικά όντα στον πλανήτη? Βρε μπας και ο Ομπάμα είναι λέων? χαχαχαχα!!!

Γιατί καλέ τέτοια ησυχία? Εγώ γύρισα από καφεδάκι και ετοιμάζομαι για σινεμά!!

Θα δούμε το "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι",

Λινάκι, μπράβο γλυκιά μου μαγείρισσα! Φαντάζομαι θα ήταν τέλεια η ομελέτα σου!!

Απο τη χαρά μου μονο που δεν δάκρυσα!!!

Α ν υ π ο μ ο ν ω !!!!!!!!!

:D:D:D:D κι εγω ανυπομωνω.......ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙ.

Εντάξει τώρα, είμαστε ή όχι τα λιοντάρια τα πιο αποφασιστικά όντα στον πλανήτη? Βρε μπας και ο Ομπάμα είναι λέων? χαχαχαχα!!!

!

ειμαστε-ειμαστε.....

αν μας μπει κατι στο μυαλο τελος....απλα τελος.

να εκανα και τον ορμονολογικο? ετσι για την ιστορια.....εεεε???

bhXOp3.png

ofRSp2.png

:D:D:D:D κι εγω ανυπομωνω.......ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙ.

ειμαστε-ειμαστε.....

αν μας μπει κατι στο μυαλο τελος....απλα τελος.

να εκανα και τον ορμονολογικο? ετσι για την ιστορια.....εεεε???

Δε νομίζω ότι έχεις κάτι ορμονολογικο, μήπως να περιμενες να ρωταγες τον γιατρο; Αμα όμως θες, μπορώ να σου κλείσω με την ενδοκρινολογο που είναι στον εοπυυ, μήπως εκεί στον γιατρό σου τις γραφουνε;

Δε νομίζω ότι έχεις κάτι ορμονολογικο, μήπως να περιμενες να ρωταγες τον γιατρο; Αμα όμως θες, μπορώ να σου κλείσω με την ενδοκρινολογο που είναι στον εοπυυ, μήπως εκεί στον γιατρό σου τις γραφουνε;

μωρε ελεγα μηπως να τον εκανα, να μου φυγει απο το μυαλο.....τοσα λεφτα εχω δωσει για εξετασεις τα 40 επιπλεον θα λυπηθω???? ας κλεισω ολα τα ανοιχτα μετωπα να ησυχασω....το ξερω πως προφανως ειναι χαζομαρα και μονο που το σκεφτομαι....αλλα το θεμα ειναι οτι το σκεφτομαι.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

αλλανομιζω οτι πρεπει να γινουν συγκεκριμενη μερα του κυκλου, σωστα? και καπου στις πρωτες μερες ε? οποτε μαλλον δεν θα μπορεσω να τις κανω τωρα που θα ανεβω....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αλλανομιζω οτι πρεπει να γινουν συγκεκριμενη μερα του κυκλου, σωστα? και καπου στις πρωτες μερες ε? οποτε μαλλον δεν θα μπορεσω να τις κανω τωρα που θα ανεβω....

Ναι, 2η με 5η!

Γιαννούκο μου δεν έχεις άλλα μέτωπα ανοικτά, τα έκλεισες όλα το καλοκαίρι με την επέμβαση! Είσαι μια χαρά, υγιής και κούκλα παρακαλώ, που πολύ σύντομα θα γίνει και μαμά! Τον πρώτο μήνα δεν τον υπολογίζω καν στην προσπάθεια αφού ξέρουμε ότι οι επαφές δεν έγιναν τις σωστές ημέρες! Οπότε? μόνο ένας μήνας πήγε χαμένος, και αυτός, ευχομαι, ελπίζω και πιστεύω ότι θα είναι ο τυχερός!

Αγαπεεεεεεες ναμαι κι εγω....πτωμα αλλα ευτυχισμενο πτωμα...αποψε καναμε την πρωτη μας προβα με κοστουμια και ηταν εξαιρετικα....φιλες μου δυστυχως δεν θα εχω προσκλησεις για το θεατρο...θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε....παω για ενα καυτο μπανακι και ξαναερχομαι...

2kMip2.png

κοριτσακια μου καλημεραααααααααααααα....ξυπνησα με τα κοκορια σημερα.....μαγειρεψα και τωρα θα παω ταχυδρομειο και μετα με τον αντρουλη μου το αυτοκινητο μας για σερβις....αναγκαιο για την ασφαλεια μας.....σημερα σας προλαβα?????μπηκα πρωτη?????

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...