Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ποτε ποτε ποτε.. ειναι στη κυριολεξια αγνο παρθενο μαλλι....

ειμαι παρα πολυ περιεργη με το μαλλι μου.. ασε που νομιζω οτι μονο το καστανο θα μου παει.οποτε γιατι να τα βαψω αφου θα τα βαψω το ιδιο χρωμα?ειπα οτι θα βαψω πρωτη φορα οταν αρχισω να βγαζω ασπρες τριχες.. φτου φτου φτου ακομα ενταξει ειμαι

Α, ωραία, έχω δικαιολογία πια! Τα βάφω γιατί έχω πολλές άσπρες τρίχες!

εγω που σε γνωρισα με το ξανθο δεν ξερω αν θα μπορουσα να σε δω με καστανο. το ξανθο σου παει παρα πολυ.

την Λινα παλι που την εχω δει και στο κοκκινο.....δεν μου αρεσε, την προτιμω κι εκεινη με ξανθο ή εστω ενα μελι ανοιχτο.

εμενα το φυσικο μου ειναι καστανο.

πρωτη φορα που το εβαψα ηθελα να το κανω δαμασκινι, αλλα μας νγηκε κοκκινο σκουρο....απαισιο, αθλιο. επι χρονια ετα τα εβαφα μαυρο....κορακι ...πολυ ωραιο αλλα ηθελα βαψιμο συνεχεια για να δειξει(οπως και το ξανθο). μια δοση απο μαυρο ηθελα να το κανω μελι με ξανθιες ανταυγιες. το λεω στον κομμωτη και παθαινει εγκεφαλικο. του λεω μαστορα μην αγκομαχας γιατι θα μου το κανεις. ημουν απο τις 9 το πρωι στο κομμωτηριο μεχρι τις 3+30 αν θυμαμαι καλα. τελικα μας ωγηκε καστανο με ξανθιες ανταυγιες....αισχος. ο αντρας μου να χτυπιεται....τρεχα βαφτα. εχω εχω συνηθισει να ξυπναω και να βλεπω μαυρο κεφαλι διπλα μου......κι ετσι μετα απο λιγο καιρο τα εκανα καστανα και τα εχω κρατησει χρονια τωρα ετσι, μιας και μου αρεσουν πολυ, μου πανε και ειναι και στη μοδα το καστανο...;);)

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Νομίζω ότι σου πάει πολύ το καστανό!! Σε κάνει πολύ θηλυκή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, ωραία, έχω δικαιολογία πια! Τα βάφω γιατί έχω πολλές άσπρες τρίχες!

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Νομίζω ότι σου πάει πολύ το καστανό!! Σε κάνει πολύ θηλυκή!

ευχαριστω Γιωτακι μου .........

πριν λιγο μπηκα σπιτι.....εβρεχε τωρα που ερχομουν....:D ειχα βαλει και μουσικουλα στο αμαξι και το απολαμβανα. ειμαι πολυ της βροχης.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ευχαριστω Γιωτακι μου .........

πριν λιγο μπηκα σπιτι.....εβρεχε τωρα που ερχομουν....:D ειχα βαλει και μουσικουλα στο αμαξι και το απολαμβανα. ειμαι πολυ της βροχης.

Και εμένα μ' αρέσει η βροχή! Και εδώ βρέχει! Ευτυχώς δεν έχω ρούχα απλωμένα! Ήρθε και το αγοράκι μου νωρίς!! Αχ, ωραία μέρα!

εδω κοριτσακια μου εβρεχε και τωρα μυριζει βροχουλα....αυτη η τελεια μυρωδια που σου λεει οτι ερχονται χριστουγεννα σε λιγο καιρο....αχ τι καλα....λαμπακια....δεντρακι.....μελομακαρονακια....κουραμπιεδακια.....κιλακια....χαχαχαχαχαχααχαχαχα....τελικα αγαπες μου η ομελετε δεν πετυχε γιατι εκει που πηγαινε να γινει χτυπησε το κουδουνι και μας τα χαλασε.....επρεπε οπωσδηποτε να ανοιξω....το τι γελιο ριξαμε δεν φανταζεστε......μετα μεχρι να παω να ξαναξαπλωσω ρουχαλιζε το αντρακι μου....χιχιχιχιχιχ...δεν τσαντιστηκα....το βρηκα πολυ τρυφερο....οτι καναμε καναμε....δεν πειραζει...αλλωστε τον πηρα κι εγω απο τα μουτρα.....μπορει ομως ωρα που το σκεφτομαι....να τον ξυπνησω το βραδυ για να παει δουλεια.....αχαααααααα....κι εχω στο νου μου εναν πολυ ωραιο τροπο...α χα ξαναλεω.....

2kMip2.png

εδω κοριτσακια μου εβρεχε και τωρα μυριζει βροχουλα....αυτη η τελεια μυρωδια που σου λεει οτι ερχονται χριστουγεννα σε λιγο καιρο....αχ τι καλα....λαμπακια....δεντρακι.....μελομακαρονακια....κουραμπιεδακια.....κιλακια....χαχαχαχαχαχααχαχαχα....τελικα αγαπες μου η ομελετε δεν πετυχε γιατι εκει που πηγαινε να γινει χτυπησε το κουδουνι και μας τα χαλασε.....επρεπε οπωσδηποτε να ανοιξω....το τι γελιο ριξαμε δεν φανταζεστε......μετα μεχρι να παω να ξαναξαπλωσω ρουχαλιζε το αντρακι μου....χιχιχιχιχιχ...δεν τσαντιστηκα....το βρηκα πολυ τρυφερο....οτι καναμε καναμε....δεν πειραζει...αλλωστε τον πηρα κι εγω απο τα μουτρα.....μπορει ομως ωρα που το σκεφτομαι....να τον ξυπνησω το βραδυ για να παει δουλεια.....αχαααααααα....κι εχω στο νου μου εναν πολυ ωραιο τροπο...α χα ξαναλεω.....

Πονηρουλα!! Χαχαχα!!!!

Διαφημίσεις

Καλέ κορίτσια.. Γιατί ερήμωση το Καφε;

Κάπου θα σουρτουκευετε!!!! Χαχαχα!!

Εμένα τώρα έφυγε η κολλητουλα αφού αδειασαμε ενα μπουκάλι κρασί! Μπα, τρυπιο θα ήταν.

Θα τα πούμε αύριο!! Καλό ξημέρωμα!!!

Καλέ κορίτσια.. Γιατί ερήμωση το Καφε;

Κάπου θα σουρτουκευετε!!!! Χαχαχα!!

Εμένα τώρα έφυγε η κολλητουλα αφού αδειασαμε ενα μπουκάλι κρασί! Μπα, τρυπιο θα ήταν.

Θα τα πούμε αύριο!! Καλό ξημέρωμα!!!

καλημερα κοριτσια.....τι κανετε?

καλημερουδια......

ενα βραδυ ειχα κι εγω πονοκεφαλο και επεσα νωρις για υπνο και το κλεισατε το μαγαζι.......τουλαχιστον περασατε καλα βλεπω.

Γιωτα μου μαλλον το μπουκαλι ηταν τρυπιο, το εχω παθει κι εγω πολλες φορες. ειδικα με τη μαυροδαφνη....πρεπει να προσεχουμε τα μπουκαλια που αγοραζουμε μαλλον....;)

Λινα μου τι εγινε τελικα????? του το ηπιες το αιμα???

Μαρια μου εσυ εισαι καλα? στη δουλεια ε? κι εγω εδω στο γραφειο ειμαι.

καλα εχτες ειχα εναν πονοκεφαλο αλλο πραγμα. να πινω ντεπον, να μην περναει, να με ξεματιαζει η πεθερα μου και να κλαιει απο το πολυ ματι που ειχα. επεσα απο τις 10+30 για υπνο. ηπια και ενα μεσουλιντ για να κοιμηθω...φανταστειτε.

ηρθαν οι μποτες που σας ειπα οτι παραγγειλα.....τελειες ειναι. πολυ ωραιες.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα γιαννα... κλασικα στη δουλεια τρεχω και δεν φτανω... δεν ξερω τι να πρωτοκανω.φπα απδ,γεμη?ασε ασε....τωρα σε περασε ο πονοκεφαλος?

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα γιαννα... κλασικα στη δουλεια τρεχω και δεν φτανω... δεν ξερω τι να πρωτοκανω.φπα απδ,γεμη?ασε ασε....τωρα σε περασε ο πονοκεφαλος?

μια χαρα ειμαι, ευτυχως. κι εχω εχω τρελο πυξιμο στη δουλεια.....πλησιαζει και το τελος του μηνα.....ε ρε γλεντια...!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα όμορφες κοπέλες!!

Νυσταζω αφορητα, έχω πονοκέφαλο και αρκετή δουλεια. Δεν παλευεται η μέρα!

Γιαννουκο μου σε ματιάσανε κοριτσάκι μου? ευτυχώς που έχεις την ξεματιαστρα σου! Σήμερα εισαι καλα?

Μαρακι μου να σου πω τι κάνουμε εμείς? κάνουμε ότι μας ερθει! Διαλεγουμε κάτι απο το χαμό και ξεκινάμε! Δεν μου αρέσουν τα τέλη του μήνα! Ούτε τα τέλη του τέλη τριμήνου! Κλάψ!

Λινακι, πονηρό κορίτσι, πως πήγε η μαγειρική?

καλημερα Βαγγελιω μου , καλημερα Γιωτουλι μου.

τι μου κανετε κοριτσια?

χειμωνιαζει αντε αντε αυτο θελω κι εγω.....κρυο-τζακακι-κρασακι......ποποποποποποπο ονειρο ζωωωω μη με ξυπνατε.

σημερα ειμαι καλα.....πριν λιγο τα ειδα κολληομενα βεβαια. ξερετε τι με επιασε και ειναι η δευτερη φορα που με πιανει μεσα σε 5 περιπου μηνες.

οπως καθομαι ολα καλα κι ωραια, με πιανει ενας σφαχτης σην δεξια ωοθηκη...αλλα μιλαμε για σφαχτη οχι αστεια, τρομερος πονος στη μητρα και οση ωρα ειχα αυτο σουρωνα στο αιμα. τα επαιξα τελειως. ειχα διπλωθει απο τον πονο. τωρα μου περασε και ειμαι μια χαρα αλλα χτυπησα ενα αναβραζον πρωτα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εχει κλεισει και η φωνη μου και δε μπορω να μιλησω... ολοι τωρα θυμηθηκαν να με παρουν τηλεφωνο που δε μπορω να μιλησω....

ακομα ουτε στα μισα δεν εχω φτασει... αυτο που μια κανω το ενα και μια κανω το αλλο μου τη δινει στα νευρα

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...