Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

μην τους εχεις κ πολυ εμπιστοσυνη παντως...ποτε περιμενεις?? ευχομαι να μην σου ξαναερθει για τους επομενους 9 μηνες!!!!!:P

Υπολογιζω απο σήμερα εως κ την Τρίτη,για κύκλο 25-27!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω στην κορη μου με μια μονο φορα εμεινα εγκυος....ειχα πολυ ασχημη εγκυμοσυνη ομως...μην σας λεω κ τετοια κ σας τρομαζω ...οποτε για 4 χρονια δεν μου περνουσε καν απο το μυαλο μου...κ τωρα εχω 2 μηνες ππου προσπαθω!!

Εχω ακούσει κ άλλες τέτοιες περιπτωσεις,αλλα ειμαι κ στα 32!!!

Εχω ακούσει κ άλλες τέτοιες περιπτωσεις,αλλα ειμαι κ στα 32!!!

ευχομαι να εχεις γρηγορα θετικα αποτελεσματα!!!

Σε ευχαριστω πολυ!!!κ σε σένα κ πολυυυυυ γρήγορα!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια ποναω ακομα αλλα αιμαι δεν εχω!! πως θα περασει κα υτη η μερα?? αυριο εχω κ ρεπο!! ευτυχως!!! αν εχω νεοτερα θα μπω να σας ενημερωσω...!!!!

ελα μωρε ...τοσες και τοσες κοπλες καπνιζουν και μετα μαθαινουν οτι ειναι και εγκυες..αλλο τι κανουν μετα αν το κοβουν κλπ..

κ στην ελλαδα τουλαχιστον εχουμε τα μεγαλυτερα ποσοστα καπνισματος σε αντρεσ γυναικεσ να μην σασ πω σε ολη την ευρωπη πρωτοι ειμαστε..

ath_gal1 διαβασα τα νεα σου και ειμαι πολυ αισιοδοξη!!!ειδες που λεγαμε οτι δεν θα σου ερθει???μακαρι κοπελα μου να μη σωσει και ερθει!!!:-Pκαλη τυχη σου ευχομαι και λιγοτερο αγχος!!!μεχρι και εμενα αγχωσες εσυ..!χα!φιλια!

γεια σας κορίτσια τώρα γύρισα απο τη δουλεία ουφ επιτέλους!!!!!!! να σας ρωτήσω κάτι γιατι έχω μπερδευτεί μου ήρθε η ακατανόμαστη Δευτέρα 23.01 αλλά το βράδυ δηλ. παίζει να ήταν κ 24.01. έχω σταθερό κύκλο δηλ.κάθε μήνα δύο ημέρες πριν απο τον προηγούμενο μήνα δηλ.είχα 27.12 μετά 23-24.01 άρα έχω κυκλο 28 ημερών; πότε να περιμένω τώρα για αυτό τον μήνα; ευχαριστώ ρε κορίτσια

γεια σας κορίτσια τώρα γύρισα απο τη δουλεία ουφ επιτέλους!!!!!!! να σας ρωτήσω κάτι γιατι έχω μπερδευτεί μου ήρθε η ακατανόμαστη Δευτέρα 23.01 αλλά το βράδυ δηλ. παίζει να ήταν κ 24.01. έχω σταθερό κύκλο δηλ.κάθε μήνα δύο ημέρες πριν απο τον προηγούμενο μήνα δηλ.είχα 27.12 μετά 23-24.01 άρα έχω κυκλο 28 ημερών; πότε να περιμένω τώρα για αυτό τον μήνα; ευχαριστώ ρε κορίτσια

καλησπερα ελενη!λογικα εχεις κυκλο 28 ημερων οποτε πρεπει να περιμενεις στις 20-21 του μηνα .Αρα δεν εχεις να περιμενεις πολυ!!:wink:

ath_gal1 διαβασα τα νεα σου και ειμαι πολυ αισιοδοξη!!!ειδες που λεγαμε οτι δεν θα σου ερθει???μακαρι κοπελα μου να μη σωσει και ερθει!!!:-Pκαλη τυχη σου ευχομαι και λιγοτερο αγχος!!!μεχρι και εμενα αγχωσες εσυ..!χα!φιλια!

ατυχησα ....:(

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

γιατι ατυχησες ? δεν καταλαβα:!:

ηρθε...today...:-(:sad::-(

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΑΙ.ΞΕΚΙΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ!ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ?

ολα καλα !:P

ατυχησα ....:(

τι εγινε τελικα?????? μου εστειλες το μυνημα αλλα ημουν στο γραφειο ( εμεινα εγκυος για να δουλευω και κυριακες)......

οτι κι αν εχει γινει, μην απογοητευεσαι.....ειναι λιγο το διαστημα που προσπαθεις, πρεπει να κανεις υπομονη ......το ξερω οτι ειναι δυσκολο....αλλα βρε Ντινα μου δεν μπορεις να απογοητευεσαι και να σε παιρνει απο κατω οταν αδιαθετεις....θα ερθει ομως εκεινο αποφασιζει το ποτε....υπαρχουν κοπελες που προσπαθουν πανω απο χρονο και τις βλεπεις οτι δεν χανουν ην ελπιδα τους και την πιστη τους....

σε θελω δυνατη οτι κι αν εχει συμβει......κι αν αδιαθετησεις...οκ παμε για νεες προσπαθειες....δεν ηρθε το τελος του κοσμου αλλα η αρχη ενος καινουργιου κυκλου.

και κοψε και το τσιγαρο.....σ'αρεσει δεν σ'αρεσει αυτο που σου λεω κοφτο το ρημαδι.....και μην ξανα δω σχολιο του τυπου πως αλλες καπνιζουν και μενουν εγκυες και ειμαστε πρωτοι στην ευρωπη στο καπνισμα και αλλες τετοιες π@π@ριες γιατι εκνευριζομαι....

κανε κατι να βοηθησεις τον οργανισμο σου για να σε βοηθησει κι αυτος μετα. και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ....

στα χωνω τωρα αλλα δεν πειραζει, αν θες κατι παρα πολυ κανεις και θυσιες...

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...