Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Και μένα τέτοια είναι, ξανθό σκούρο σαντρέ, αχ! μάλλον πρέπει να αλλάξω κομμωτή!

χαχαχαχαχ....μαλλον.....χαχαχαχα....λοιπον παω να δω αν θα κανω ομελετα σημερα....χαχαχαχα...για λιγο σας αφηνω να φαμε και μετα θα σας ξαναδω.....φιλες μου σας αγαπωωωωωωωωωωωωω...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχα...λοιπον ξεκινησα κι εγω με ανταυγειες και τωρα πια κανω μονο ριζα....δεν κανω ντεκαπαζ εξολοκληρου...τωρα τι βαζει μεσα στο μειγμα της βαφης δεν ξερω....η βαση μου ειναι ξανθο σκουρο σαντρε στην κομμωτηριακη ορολογια....δεν ειναι ενοιχτη ανοιχτη αλλα δεν ειναι και σκουρα.....οποτε πιανει το ξανθο....
Και μένα τέτοια είναι, ξανθό σκούρο σαντρέ, αχ! μάλλον πρέπει να αλλάξω κομμωτή!

εξαρταται και απο την μαρκα που χρησιμοποιηται.

ευτυχως που εχετε και μια καστανη στην παρεα να κραταει τις ισοροπιες.....χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα:tongue:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Έχω ένα περίεργο συνειρμό σκέψεων!! Ότι γυρνάει στο μυαλό μου!! χαχαχα!!!

Πίνω και τον πρώτο γαλλικό καφέ!!

Άντε και καλό χειμώνα να έχουμε!!

βαλε και μενα εναν ερχομαι........

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εξαρταται και απο την μαρκα που χρησιμοποιηται.

ευτυχως που εχετε και μια καστανη στην παρεα να κραταει τις ισοροπιες.....χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα:tongue:

και γω καστανη ειμαι... αλλα ολα αυτα που μολις ειπατε δεν τα καταλαβα καθολου γιατι δεν εχω βαψει ποτε τα μαλλια μου

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

ααααααααααχ...γιαννουλα μου ...ξερεις τι μου ειπε ο γιατρος μου...τον καταλαβαινω τον αντρα σου γιατι υπαρχει αυτη η κατηγορια αντδρων που πιστευουν πως αν βρουν προβλημα στο σπερμα τους θα χασουν και τη σεξουαλικοτητα τους....βασικα τρεμουν στην ιδεα οτι μπορει να εχουν προβλημα....εδω ο κουμπαρος μας ελεγε στην γυναικα του σιγα μην παω να κανω σπερμοδιαγραμμα...εγω ειμαι αντρας δεν εχω τιποτα....για το καλο τους πιασανε αμεσως το νινι τους οποτε δεν χρειαστηκε να του πεσουνε τα μουτρα και να παει να ψαχτει....ας ελπισουμε πως και σε εμας ετσι θα γινει....θα τον πεισω ομως που θα παει...αφου και σημερα του ειπα...ελα βρε αγαπη μου σιγα δεν θα παθεις τιποτα....εμενα θα σκεφτεσαι και αν δεν σου σηκωνεται σκεψου οποια αλλη θελεις....χαχαχα...και φυσικα βαλαμε τα γελια....μεχρι εκει ομως...αλλα που θα παει να τον πεισω οταν ερθει η ωρα αν ερθει η ωρα που να μην ερθει αυτη η ωρα ποτεεεεεεεεεεεεεεεε....χαχαχαχαχ.....αντε να δουμε θα κανουμε ομελετα σημερα ??????τααραρατατααααααααααα!!!!χαχαχα

Καέ μην τον ζαλίζεις από τώρα!! Θα τον αγχώσεις!!

Εμένα ο δικός μου το έκανε και το αποτέλεσμα είναι για κορνίζα! Δεν είναι απαραίτητο ότι δεν θα βγει καλό! Αλλά ξέρετε πως τον έπεισα? Όταν αδιαθέτησα έβαλα τα κλάματα, τόσο κλάμα! και μέσα στους λιγμούς του το πέταξα! Εντάξει δε λέω, είχε τόσα νευρα όταν το έκανε, ευτυχώς το κέντρο είναι και δίπλα από το σπίτι και το δείγμα το συλλέξαμε στο σπίτι! μόνος του δηλαδή, εμένα με έδιωξε!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχ....μαλλον.....χαχαχαχα....λοιπον παω να δω αν θα κανω ομελετα σημερα....χαχαχαχα...για λιγο σας αφηνω να φαμε και μετα θα σας ξαναδω.....φιλες μου σας αγαπωωωωωωωωωωωωω...

αντε αντε ασε εμας εδω και τρεχα στον αυγοπωλη.....!!!!

καλη ομελετιτσααααααααααααααααα.....αφρατη αφρατη......!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλό χτύπημα!! Και μείνε και κανά μισάωρο ξάπλα!!

και γω καστανη ειμαι... αλλα ολα αυτα που μολις ειπατε δεν τα καταλαβα καθολου γιατι δεν εχω βαψει ποτε τα μαλλια μου

ποτεεεε????????????? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

υπαρχουν τετοια κεφαλια?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

χαχαχαχαχ....μαλλον.....χαχαχαχα....λοιπον παω να δω αν θα κανω ομελετα σημερα....χαχαχαχα...για λιγο σας αφηνω να φαμε και μετα θα σας ξαναδω.....φιλες μου σας αγαπωωωωωωωωωωωωω...[/quote

αντε καλα αποτελεσματα και καλα να περασετε..χιχιχιχιχ

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Καέ μην τον ζαλίζεις από τώρα!! Θα τον αγχώσεις!!

Εμένα ο δικός μου το έκανε και το αποτέλεσμα είναι για κορνίζα! Δεν είναι απαραίτητο ότι δεν θα βγει καλό! Αλλά ξέρετε πως τον έπεισα? Όταν αδιαθέτησα έβαλα τα κλάματα, τόσο κλάμα! και μέσα στους λιγμούς του το πέταξα! Εντάξει δε λέω, είχε τόσα νευρα όταν το έκανε, ευτυχώς το κέντρο είναι και δίπλα από το σπίτι και το δείγμα το συλλέξαμε στο σπίτι! μόνος του δηλαδή, εμένα με έδιωξε!!

αυτο σκεφτομουνα κι εγω ....να το κανει σπιτι και να το παμε τρεχοντας στο μικροβιολογικο διπλα στο σπιτι μας....χαχαχαχαχαχα...ετσι φανταζομαι πως θα το κανει....χαχαχαχαχα.....βασικα παω να φαμε γεμιστουλια και μετα βλεπουμε αν θα κανουμε ομελετα....ελα μου ντε απο τα μουτρα τον πηρα κι εγω....χιχιχιχιχιιχ see you later αλικειτερ......!!!!

2kMip2.png

Ποτέ???:shock::shock:

Αντιγράφω την Γιάννα, το καταλάβατε?

Αλήθεια ποτέ? Εγώ έχω ξεχάσει τι φυσικό έχω!!

Μπράβο, πολλά μπράβο!

ποτεεεε????????????? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

υπαρχουν τετοια κεφαλια?

Εμένα το φυσικό μου δεν μου πάει, τα είχα κάνει μια φορά καστανο (μετά το πορτοκαλί για να στρώσουν) και όλοι μου είπαν να τα ξανακάνω ξανθα!

Μπράβο, πολλά μπράβο!

Εμένα το φυσικό μου δεν μου πάει, τα είχα κάνει μια φορά καστανο (μετά το πορτοκαλί για να στρώσουν) και όλοι μου είπαν να τα ξανακάνω ξανθα!

ποτε ποτε ποτε.. ειναι στη κυριολεξια αγνο παρθενο μαλλι....

ειμαι παρα πολυ περιεργη με το μαλλι μου.. ασε που νομιζω οτι μονο το καστανο θα μου παει.οποτε γιατι να τα βαψω αφου θα τα βαψω το ιδιο χρωμα?ειπα οτι θα βαψω πρωτη φορα οταν αρχισω να βγαζω ασπρες τριχες.. φτου φτου φτου ακομα ενταξει ειμαι

NKQXp2.png

Μπράβο, πολλά μπράβο!

εγω που σε γνωρισα με το ξανθο δεν ξερω αν θα μπορουσα να σε δω με καστανο. το ξανθο σου παει παρα πολυ.

την Λινα παλι που την εχω δει και στο κοκκινο.....δεν μου αρεσε, την προτιμω κι εκεινη με ξανθο ή εστω ενα μελι ανοιχτο.

εμενα το φυσικο μου ειναι καστανο.

πρωτη φορα που το εβαψα ηθελα να το κανω δαμασκινι, αλλα μας νγηκε κοκκινο σκουρο....απαισιο, αθλιο. επι χρονια ετα τα εβαφα μαυρο....κορακι ...πολυ ωραιο αλλα ηθελα βαψιμο συνεχεια για να δειξει(οπως και το ξανθο). μια δοση απο μαυρο ηθελα να το κανω μελι με ξανθιες ανταυγιες. το λεω στον κομμωτη και παθαινει εγκεφαλικο. του λεω μαστορα μην αγκομαχας γιατι θα μου το κανεις. ημουν απο τις 9 το πρωι στο κομμωτηριο μεχρι τις 3+30 αν θυμαμαι καλα. τελικα μας ωγηκε καστανο με ξανθιες ανταυγιες....αισχος. ο αντρας μου να χτυπιεται....τρεχα βαφτα. εχω εχω συνηθισει να ξυπναω και να βλεπω μαυρο κεφαλι διπλα μου......κι ετσι μετα απο λιγο καιρο τα εκανα καστανα και τα εχω κρατησει χρονια τωρα ετσι, μιας και μου αρεσουν πολυ, μου πανε και ειναι και στη μοδα το καστανο...;);)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...