Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Πως να μην είσαι πτώμα αφού γύρναγες τόσες ώρες? Κάτσε ξεκουράσου λιγάκι και σε λίγο πας και στο σπιτάκι σου!

Είναι και η μέρα μουντή σήμερα και δημιουργεί μια μελαγχολία!! Εγώ είμαι ήδη σπίτι!

Το καινούργιο χάπι του θυρεοειδή πρώτον με κρατάει ξύπνια μέχρι αργά και δεύτερον πεινάω πολύ! Όλη μέρα! Λες και έχω μηχάνημα αυτόματης κοπής στο στομάχι! Αλλά μην ανησυχεις Γιαννούκο μου, δεν ξεφεύγω από την διατροφή! χαχαχα!!

Λίνα μου ωραία τα είπε η Γιάννα! Αφέσου ένα τετράμηνο και μην σκέφτεσαι τίποτα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα ιδια γιωτα μου... ειμαστε τωρα στο ψαξιμο για δουλεια..... ελπιζω να βρουμε κατι συντομα...το καλο ειναι οτι εχουν βρεθει αρκετες ευκαιριακες δουλειες μεχρι να βρει κατι..ξερεις για να εχουμε κα μεις την ανεση μας...

δεν ξερω αν κανουμε καλα αλλα εχουμε καλο προαισθημα και πιστευουμε οτι θα βρεθει κατι συντομα

ολο και κατι θα βρεθει, οταν υπαρχει θεληση ολα γινονται. και αυτες οι ευκαιριακες καλες ειναι. αμα βγαινει το μεροκαματο.απο το ολοτελα καλη και η Παναγιωτενα, ετσι δεν λενε?

ποτε υπολογιζεις οτι (δεν) περιμενεις περιοδο?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

τα ιδια γιωτα μου... ειμαστε τωρα στο ψαξιμο για δουλεια..... ελπιζω να βρουμε κατι συντομα...το καλο ειναι οτι εχουν βρεθει αρκετες ευκαιριακες δουλειες μεχρι να βρει κατι..ξερεις για να εχουμε κα μεις την ανεση μας...

δεν ξερω αν κανουμε καλα αλλα εχουμε καλο προαισθημα και πιστευουμε οτι θα βρεθει κατι συντομα

Καλά κάνετε, θα βρει δουλειά σύντομα. Είναι η εποχή δύσκολη, αλλά όπως έχω ξαναπεί, ο καθένας είναι με την τύχη του. Έχω φίλο, όπου έκλεισε η εταιρεία που δούλευε τον Γενάρη, και το καλοκαίρι είχε ήδη βρει δουλειά, σε ένα χώρο που ήταν άρκετα δύσκολο, αλλά ήταν τυχερός!

Έτσι θα είστε και εσείς! Γιατί είσαστε αισιόδοξοι και εργατικοί!!

Πως να μην είσαι πτώμα αφού γύρναγες τόσες ώρες? Κάτσε ξεκουράσου λιγάκι και σε λίγο πας και στο σπιτάκι σου!

Είναι και η μέρα μουντή σήμερα και δημιουργεί μια μελαγχολία!! Εγώ είμαι ήδη σπίτι!

Το καινούργιο χάπι του θυρεοειδή πρώτον με κρατάει ξύπνια μέχρι αργά και δεύτερον πεινάω πολύ! Όλη μέρα! Λες και έχω μηχάνημα αυτόματης κοπής στο στομάχι! Αλλά μην ανησυχεις Γιαννούκο μου, δεν ξεφεύγω από την διατροφή! χαχαχα!!

Λίνα μου ωραία τα είπε η Γιάννα! Αφέσου ένα τετράμηνο και μην σκέφτεσαι τίποτα!!

αυτο που η μερα σημερα ειναι μουντη και βρεχει ποοοοοσο μου αρεσει......απολαυση.....ονειρο ειναι.

καλα εγω απο τα γλυκα που εφαγα εχτες και απο αυτα που αναμενενται να φαω και σημερα θα παρω παλι τους ποντους που εχασα......αλλα δεν μπορω να μην φαω γλυκο. οσες φορες εχω παει να κρατηθω και να πω ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ, εχω βαλει τα κλαματα.

θελω να παω διακοπες σας το ειπα?????? ε σας το ξαναλεω.....θελω να ερθουν τα Χριστουγεννα να φυυυυυγωωωωωωω .

bhXOp3.png

ofRSp2.png

θεωρητικα η περιοδος θα μου ερθει στις 30-31 οκτωβριου... οποτε θα πρεπει να περιμενω μεχρι τοτε και βλεπουμε..αλλιως τον αλλο μηνα.

δεν το συζητω για τις ευκαιριακες δουλειες.στην τελικη αν θα παει εκει που λεμε θα βγαζει περισσοτερα χρηματα απ΄οτι εβγαζε με τη δουλεια την αλλη

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου σας ευχαριστω που μου συμπαραστεκεστε και μου λετε ολα αυτα που μου λετε.....ευχομαι κι εγω να μην ειναι κατι ...να ειναι μονο λαθος ταιμινγκ και να ερθει η ωρα του μικρου μας συντομα.....του τα ειπα ολα αυτα του αντρα μου, αυτα που μου ειπε ο γιατρος...και μου λεει ε αντε παμε να το κανουμε το μωρακι μας....χαχαχαχαχαχ....να εχει μια εικονα του τι γινεται...εξακολουθει να μην θελει να παει για σπερμοδιαγραμμα αλλα οταν του ειπα οτι λογω ηλικιας μειωνεται η γονιμοτητα μου τον ειδες οτι το ψιλοεβαλε στο μυαλο του....ας μην προτρεχω ομως...ας κανουμε σαν ενα παιχνιδι ολο αυτο το τετραμηνο -ετσι ειπαμε με τον αντρα μου-και καλα οτι αααααααααααα πεφτει το αυγο παμε να το κανουμε ομελετα....χαχαχαχαχαχαχα....και εχει ο θεος....πιστευω πως δεν θα μας βαλει σε τετοια ταλαιπωρια....πιστευω οτι απλα μας δοκιμαζει να δει αν ειμαστε ετοιμοι και πως θα μας το φερει το μωρακι μας συντομα....θα δειξει φιλες μου....λιγο ταρακουνηθηκα σημερα που πηγα στο ρεα...αλλα παλι εξακολουθω να ειμαι αισιοδοξη.....ανοιξαν οι ουρανοι?????ανοιξαν και οι ευχες μου!!!για ολες μας να το ξερετε....

2kMip2.png

κοριτσακια μου σας ευχαριστω που μου συμπαραστεκεστε και μου λετε ολα αυτα που μου λετε.....ευχομαι κι εγω να μην ειναι κατι ...να ειναι μονο λαθος ταιμινγκ και να ερθει η ωρα του μικρου μας συντομα.....του τα ειπα ολα αυτα του αντρα μου, αυτα που μου ειπε ο γιατρος...και μου λεει ε αντε παμε να το κανουμε το μωρακι μας....χαχαχαχαχαχ....να εχει μια εικονα του τι γινεται...εξακολουθει να μην θελει να παει για σπερμοδιαγραμμα αλλα οταν του ειπα οτι λογω ηλικιας μειωνεται η γονιμοτητα μου τον ειδες οτι το ψιλοεβαλε στο μυαλο του....ας μην προτρεχω ομως...ας κανουμε σαν ενα παιχνιδι ολο αυτο το τετραμηνο -ετσι ειπαμε με τον αντρα μου-και καλα οτι αααααααααααα πεφτει το αυγο παμε να το κανουμε ομελετα....χαχαχαχαχαχαχα....και εχει ο θεος....πιστευω πως δεν θα μας βαλει σε τετοια ταλαιπωρια....πιστευω οτι απλα μας δοκιμαζει να δει αν ειμαστε ετοιμοι και πως θα μας το φερει το μωρακι μας συντομα....θα δειξει φιλες μου....λιγο ταρακουνηθηκα σημερα που πηγα στο ρεα...αλλα παλι εξακολουθω να ειμαι αισιοδοξη.....ανοιξαν οι ουρανοι?????ανοιξαν και οι ευχες μου!!!για ολες μας να το ξερετε....

καλα κανεις και του μιλας λιγο πιο ξεκαθαρα.....να ξερει και αυτος πως εχουν τα πραγματα . οχι να περνας το ζορι μονη σου για να μην τον στεναχωρεσεις.

ααα ανηκει στην κατηγορια που ουτε καν το σηζηταει το θεμα για σπερμοδιαγραμμα? τι να πω δεν τους καταλαβαινω.....

αυτο που ακουνε για σπερμοδιαγραμμα και τους πιανει πανικος λες και τους προσβαλεις δεν το εχω ακομα κατανοησει.εμπαση περιπτωση.....

καντε την ομελετιτσα σας....βαλτε μεσα μπεικονακι-ζαμπονακι-τυρακι ή ακομα και κανενα λαχανικουλι και σας στελνουμε κι εμεις ολη τη θετικη μας αυρα......:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γενικά συμφωνώ ότι πρέπει οι άντρες να είναι ενήμεροι, δεν γίνεται να αγχωνόμαστε μόνο εμείς! Και όταν λέμε τώρα.. εννοούμε ΤΩΡΑ!! Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ!!!! Βέβαια πάνω σε αυτό θέλει και τα γυναικεία κόλπα!!

Αυτούς τους 4 μήνες απέβαλε όσο περισσότερο μπορείς το άγχος! Και θα έρθει και το μωρό!

Λινάκι μου θέλω να σε ρωτήσω κάτι τελείως άσχετο!!! Είσαι ξανθιά, σωστά? Κάνεις ντεκαπαζ ή πιάνει η βαφή? το φυσικό σου τι είναι? Σε ρωτάω γιατί εγώ κάνω ανταύγειες, αλλά έχω βαρεθεί θέλω να τα βάψω αλλά μία φορά παλια που τα είχα κάνει είχαν βγει πορτοκαλί!

Εχω και εγώ ταπ προβλήματα μου!! χαχαχα!!

Γενικά συμφωνώ ότι πρέπει οι άντρες να είναι ενήμεροι, δεν γίνεται να αγχωνόμαστε μόνο εμείς! Και όταν λέμε τώρα.. εννοούμε ΤΩΡΑ!! Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ!!!! Βέβαια πάνω σε αυτό θέλει και τα γυναικεία κόλπα!!

Αυτούς τους 4 μήνες απέβαλε όσο περισσότερο μπορείς το άγχος! Και θα έρθει και το μωρό!

Λινάκι μου θέλω να σε ρωτήσω κάτι τελείως άσχετο!!! Είσαι ξανθιά, σωστά? Κάνεις ντεκαπαζ ή πιάνει η βαφή? το φυσικό σου τι είναι? Σε ρωτάω γιατί εγώ κάνω ανταύγειες, αλλά έχω βαρεθεί θέλω να τα βάψω αλλά μία φορά παλια που τα είχα κάνει είχαν βγει πορτοκαλί!

χαχαχαχα...λοιπον ξεκινησα κι εγω με ανταυγειες και τωρα πια κανω μονο ριζα....δεν κανω ντεκαπαζ εξολοκληρου...τωρα τι βαζει μεσα στο μειγμα της βαφης δεν ξερω....η βαση μου ειναι ξανθο σκουρο σαντρε στην κομμωτηριακη ορολογια....δεν ειναι ενοιχτη ανοιχτη αλλα δεν ειναι και σκουρα.....οποτε πιανει το ξανθο....

2kMip2.png

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ

κλαιωωωωωωω κλαιωωωωωω

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Όσο για το σπερμοδιάγραμμα, μην ανησυχείς θα το κάνει! Βάλτον λίγο στο πρόγραμμα, δηλαδή τώρα που θα πηγαίνεις για υπερήχους να του μιλάς γι αυτά, και αν μπορεί να έρθει μαζί καμιά φορά καλό θα είναι! Αν χρειαστεί, αν λέω, μετά τους 4 μήνες να δεις που θα πάει μονος του!!

χαχαχαχα...λοιπον ξεκινησα κι εγω με ανταυγειες και τωρα πια κανω μονο ριζα....δεν κανω ντεκαπαζ εξολοκληρου...τωρα τι βαζει μεσα στο μειγμα της βαφης δεν ξερω....η βαση μου ειναι ξανθο σκουρο σαντρε στην κομμωτηριακη ορολογια....δεν ειναι ενοιχτη ανοιχτη αλλα δεν ειναι και σκουρα.....οποτε πιανει το ξανθο....

Και μένα τέτοια είναι, ξανθό σκούρο σαντρέ, αχ! μάλλον πρέπει να αλλάξω κομμωτή!

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ

κλαιωωωωωωω κλαιωωωωωω

δηλαδη αυτος ο οιρμος της σκεψεως μας και των συζητησεων μας καποιες φορες απλα με κανει να λιωνω απο τα γελια....

απο τις εξετασεις στο ντεκαπαζ και απο το ντεκαπαζ στο σπερμοδιαγραμμα...................χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ

χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχα κι εγω να χτυπιεμαι επανω στο γραφειο απο τα γελια..........χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλα κανεις και του μιλας λιγο πιο ξεκαθαρα.....να ξερει και αυτος πως εχουν τα πραγματα . οχι να περνας το ζορι μονη σου για να μην τον στεναχωρεσεις.

ααα ανηκει στην κατηγορια που ουτε καν το σηζηταει το θεμα για σπερμοδιαγραμμα? τι να πω δεν τους καταλαβαινω.....

αυτο που ακουνε για σπερμοδιαγραμμα και τους πιανει πανικος λες και τους προσβαλεις δεν το εχω ακομα κατανοησει.εμπαση περιπτωση.....

καντε την ομελετιτσα σας....βαλτε μεσα μπεικονακι-ζαμπονακι-τυρακι ή ακομα και κανενα λαχανικουλι και σας στελνουμε κι εμεις ολη τη θετικη μας αυρα......:D

ααααααααααχ...γιαννουλα μου ...ξερεις τι μου ειπε ο γιατρος μου...τον καταλαβαινω τον αντρα σου γιατι υπαρχει αυτη η κατηγορια αντδρων που πιστευουν πως αν βρουν προβλημα στο σπερμα τους θα χασουν και τη σεξουαλικοτητα τους....βασικα τρεμουν στην ιδεα οτι μπορει να εχουν προβλημα....εδω ο κουμπαρος μας ελεγε στην γυναικα του σιγα μην παω να κανω σπερμοδιαγραμμα...εγω ειμαι αντρας δεν εχω τιποτα....για το καλο τους πιασανε αμεσως το νινι τους οποτε δεν χρειαστηκε να του πεσουνε τα μουτρα και να παει να ψαχτει....ας ελπισουμε πως και σε εμας ετσι θα γινει....θα τον πεισω ομως που θα παει...αφου και σημερα του ειπα...ελα βρε αγαπη μου σιγα δεν θα παθεις τιποτα....εμενα θα σκεφτεσαι και αν δεν σου σηκωνεται σκεψου οποια αλλη θελεις....χαχαχα...και φυσικα βαλαμε τα γελια....μεχρι εκει ομως...αλλα που θα παει να τον πεισω οταν ερθει η ωρα αν ερθει η ωρα που να μην ερθει αυτη η ωρα ποτεεεεεεεεεεεεεεεε....χαχαχαχαχ.....αντε να δουμε θα κανουμε ομελετα σημερα ??????τααραρατατααααααααααα!!!!χαχαχα

2kMip2.png

δηλαδη αυτος ο οιρμος της σκεψεως μας και των συζητησεων μας καποιες φορες απλα με κανει να λιωνω απο τα γελια....

απο τις εξετασεις στο ντεκαπαζ και απο το ντεκαπαζ στο σπερμοδιαγραμμα...................χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ

χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχα κι εγω να χτυπιεμαι επανω στο γραφειο απο τα γελια..........χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα

Έχω ένα περίεργο συνειρμό σκέψεων!! Ότι γυρνάει στο μυαλό μου!! χαχαχα!!!

Πίνω και τον πρώτο γαλλικό καφέ!!

Άντε και καλό χειμώνα να έχουμε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...