Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καλημερα γλυκα μου κοριτσοπουλα,

τι μου κανετε?

εγω νιωθω κομματια απο την περιοδο....σαν να εσκαβα ολο το βραδυ ενα πραγμα.....κι εχω και τουρ στις τραπεζες σημερα. καλα πρεπει να εισαστε απο μια πλευρα να με δειτε. φορμα, αθλητικο παπουτσι και αθλητικο μπλουζακι. σαν να πηγαινω στο γυμναστηριο ειμαι οχι για τραπεζες.....και σε αυτο το χαλι θα παω να παρω βεβαιωσεις οφειλων δανειων......ναι ναι....ευτυχως που ειναι μικρος ο κυκλος εδω και με τα παιδια δεν εχουμε τετοια κολληματα.

Λινα μου οταν τελειωσεις να μπεις να μας πεις τι σου ειπε ο γιατρος. θα περιμενουμε.

Γιωτακι μου εσυ εισαι καλυτερα ?

Ευαγγελια μου....εσυ ολα καλα?

Το Μαρακι που χαθηκε?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!τι κάνουν τα κορίτσια μου σήμερα;;;;εγω εδώ στο μαγαζί...τι νεκρά κ αυτή δε περνάει η ώρα!λοιπόν εγω μάλλον Σάββατο η Κυριακή είχα ωορρηξια!είδα αυτά τα κολλωδη υγρα!!παει τα έχει παίξει ο κύκλος μου,ότι να ναι αυτο το μήνα!εντωμεταξυ απο το Σάββατο πονάει ο λαιμος μου κ τα κόκαλα μου!πυρετό δεν έχω κάνει!όλος ο κόσμος είναι χάλια!!κ ακόμα δε χειμωνιασε!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή εβδομάδα!! :D:D

Δεν έχουμε παράπονο, έ? Άρχισε να χειμωνιάζει! Διάβασα σε ένα σάιτ τα μερομήνια και ο χειμώνας είναι βαρύς και προ των πυλών!!

:arrow:Γιάννα μου κουκλάκι θα είσαι και με τα αθλητικά! Αθλητικό κουκλάκι!!

Πάρε και τα παυσιπονάκια σου να περάσει ο πόνος!

Και μόλις φύγει η τρισκατάρατη, θα ξεκινήσουμε δυναμικά! Αν δεν έγινε τον προηγούμενο μήνα θα γίνει τώρα. Τέλος!!

:arrow:Λινάκι μου τι έπαθες? Τόσο δυνατός πόνος? Καλά έκανες και πας στον γιατρό, μακάρι κοριτσάκι μου να είναι κάτι τοσοδούλι! Καλή επιτυχία! Αν και τώρα που μιλάμε μάλλον θα έχεις τελειώσει! Περιμένουμε νέα σου!!

:arrow:Ευαγγελία μου κρύωσες και εσύ? Περαστικά!! Καλά αποτελέσματα σε 14 μέρες!!;);)

Εγώ είμαι καλά!! Λίγο συνάχι έχω σαν ενθύμιο!!

καλημερα αγαπημενες μου...εχω να φτιαξω γεμιστα τα οποια οπως ολες γνωριζετε ειναι μπελαλιδικα αλλα εγω ειπα...πολις γυρισω θελω να μιλησω στις φιλες μου και μετα θα αρχισω το μαγειρεμα....λοιπον κοριτσια μου εχω να σας πω οτι η φιλη σας ειναι υγειεστατη με μια ωραιοτατη μητρα και ενα ωραιοτατο γυναικολογικο περιβαλλον.....το χθεσινο ηταν απλα μια ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑ!!!!ναι ναι καλα ακουσατε την 17η μερα του κυκλου μου πραγματοποιηθηκε η ωορρηξια μου....μου λεει ο γιατρουλης μου ο καλουλης μου ο γλυκουλης μου κοπελα μου ομορφη εισαι απλα σε ωορρηξια...δεν εχεις κατι κακο αγαπημενη μου....ετσι ακριβως μου ειπε...μου εδειξε και την αυγουλαρα μου και μου ειπε οτι αν ερθετε σε επαφουλα σημερα και ολα ειναι καλα βεβαιως μπορει και να πιασετε το σπορακι σας....τον ρωτησα λοιπον εγω μα τη 17η με 18η μερα????και μου λεει φυσικα...δεν εχει να λεει κατι αυτο...δεν ειναι παντα σταθερη η ωορρηξια...και απο εχθες θα μετρησεις 12 μερες και τοτε θα σου ερθει η περιοδος....λοιπον μου ειπε να μην ξανακανω τεστ τον επομενο μηνα αλλα να παω γυρω στην 6η μερα να μου αρχισει κολπικους υπερηχους να εντοπισουμε ακριβως τις καλες μερες και τη μερα της ωορρηξιας για να μπουμε σε ενα προγραμμα πιο συγκεκριμενο....θεωρει τον κυκλο μου πολυ καλο και μαλιστα μου λεει ειναι απο τους σταθερους κυκλους...η μικρη αποκλιση ημερων που ειχεις ειναι φυσιολογικη....θα με παρακολουθει λοιπον για ενα τετραμηνο με υπερηχο για να βλεπουμε την ωορρηξια μου και αν μετα το τετραμηνο συστηματικων επαφων δεν εχει ερθει το σπορακι τοτε θα πρεπει να ερθει και ο συζυγος μαζι να τον επισκεφτουμε για να μας πει τι εξετασεις να κανουμε....απο οτι βλεπει δεν πρεπει να υπαρχει καποιο προβλημα στις σαλπιγγες μου αλλα μου λεει αυτο δεν φαινεται 100 τοις εκατο με τον υπερηχο...οποτε αν δεν γινει κατι σε 4 μηνες και κανουμε και σπερμοδιαγραμμα και ειναι καλο και ακομα τιποτα τοτε θα δουμε και τις σαλπιγγες μου....αχ ρε κοριτσια τρομαζω μερικες φορες....γιατι λεω δεν θελω να εχουμε προβλημα και να μπουμε σε διαδικασιες εξωσωματικης η σπερματεγχυσης....μου εξηγησε ολες τις περιπτωσεις....με ρωτησε παλι ποσες φορες τον εβδομαδα τη γονιμη ερχομαστε σε επαφη και μου ειπε οτι πρεπει γυρω στις τρεις φορες την εβδομαδα για να εχουμε καποιο αποτελεσμα και απο τη στιγμη που εχουμε αρχισει ελευθερες επαφες εστω και πιο αραιες ειμαστε ενα ζευγαρι ενεργο που προσπαθει να κανει μωρο....αν λοιπον εντεινουμε τις προσαπθειες πιο σοβαρα και με λιγο καλυτερο προγραμμα απο οτι ειχαμε μεχρι τωρα και μεσα σε 4 μηνες δεν γινει κατι τοτε θα παμε για εξετασεις.....τρομαζω ....αληθεια σας λεω....αλλα οπως ερθουν τα πραγματα...παντως το συμπερασμα μου ειναι οτι η ωορρηξια μου ειναι πολυ πιο μακρια απο οτι πιστευα....ουφ...ευτυχως δεν εχω κατι και ανακουφιστηκα απο τη μια....απο την αλλη εχω πεσει λιγο σε σκεψεις και μεσα μου δεν σας κρυβω οτι φοβαμαι...

2kMip2.png

Αχ τι καλά!! Μπράβο, Λινάκι μου! Πολύ χάρηκα κουκλίτσα μου!

Δηλαδή από ότι κατάλαβα, προσπαθούσατε λάθος μέρες, ε? Αντε λοιπόν, σήμερα και αύριο ας γίνει χαμός! Μη φάτε πολύ, από μία τομάτα γεμιστή και βουρ!!!!

Και αν δεν κάτσει,η διαδικασία με τον υπερηχογραφικό έλεγχο είναι αρκετά καλή, σου είπε αν θα σου κάνει και ένεση για να ενισχύσει την ωορρηξία?

Να μην φοβάσαι, όλα καλά είναι και όλα καλά θα πάνε!

Άσχετο, αλλά μόλις σας βλέπω στην Ελένη!!!!

Διαφημίσεις

Αχ τι καλά!! Μπράβο, Λινάκι μου! Πολύ χάρηκα κουκλίτσα μου!

Δηλαδή από ότι κατάλαβα, προσπαθούσατε λάθος μέρες, ε? Αντε λοιπόν, σήμερα και αύριο ας γίνει χαμός! Μη φάτε πολύ, από μία τομάτα γεμιστή και βουρ!!!!

Και αν δεν κάτσει,η διαδικασία με τον υπερηχογραφικό έλεγχο είναι αρκετά καλή, σου είπε αν θα σου κάνει και ένεση για να ενισχύσει την ωορρηξία?

Να μην φοβάσαι, όλα καλά είναι και όλα καλά θα πάνε!

Άσχετο, αλλά μόλις σας βλέπω στην Ελένη!!!!

οχι δεν θα μου κανει ενεση...η ωορρηξια μου υφισταται και ειναι πολυ καλη...δεν φαινεται να εχω προβλημα γονιμοτητας....εγω απο οτι φαινεται ειμαι καλα ενεργη και ντουρα....παντα βεβαια εχουμε τελευταια την εξεταση των σαλπιγγων αν και εφοσον γινει σπερμοδιαγραμμα και δεν ειναι καλο....μετα θα κοιταξουμε τις σαλπιγγες...τελευταιες....γιατι ορμονικα φαινομαι αψογη!!!!ουφ....τωρα που ανοιγουν οι ουρανοι και απο οτι φαινεται με ακουνε θα κανω την πιο καλη ευχη μου....να ειμαστε υγειεις και γονιμοι και να μην εχουμε προβλημα....ειναι το μονο που με φοβιζει....

2kMip2.png

οχι δεν θα μου κανει ενεση...η ωορρηξια μου υφισταται και ειναι πολυ καλη...δεν φαινεται να εχω προβλημα γονιμοτητας....εγω απο οτι φαινεται ειμαι καλα ενεργη και ντουρα....παντα βεβαια εχουμε τελευταια την εξεταση των σαλπιγγων αν και εφοσον γινει σπερμοδιαγραμμα και δεν ειναι καλο....μετα θα κοιταξουμε τις σαλπιγγες...τελευταιες....γιατι ορμονικα φαινομαι αψογη!!!!ουφ....τωρα που ανοιγουν οι ουρανοι και απο οτι φαινεται με ακουνε θα κανω την πιο καλη ευχη μου....να ειμαστε υγειεις και γονιμοι και να μην εχουμε προβλημα....ειναι το μονο που με φοβιζει....

Λίνα μου κάνε την ευχούλα σου!

Πάνω από όλα είναι η υγεία! Όχι μόνο σε θέματα γονιμότητας, γενικά!!

Ακολούθησε το πλάνο του γιατρού και μην ανησυχείς! Ας ανησυχούν οι γιατροί για εμάς. Ξέρουν το πλάνο που θα μας κάνουν να γίνουμε μανούλες!

Σε ρώτησα για την ένεση όχι γιατί δεν κάνεις καλή ωορρηξία, αλλά γιατί γίνεται συνήθως πριν την σπερματέγχυση και αυτές τις μεθόδους γενικά.

Εγώ να σας πω την αλήθεια, δεν με νοιάζει τι θα κάνω, ακόμα και εξωσωματική κάνω αμα είναι να κάνω παιδί. Αυτό είπα στον γιατρό μου και τ άκουσα για τα καλά! Είμαι για δέσιμο το ξέρω!

καλσπερα κοριτσια.... τι κανετε? σορρυ που δεν μπηκα καθολου αυτες τις μερες...ειχα πολλη δουλεια και μολις πηγαινα στο σπιτι επεφτα κατευθειαν για υπνο... τι νεα?

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

καλσπερα κοριτσια.... τι κανετε? σορρυ που δεν μπηκα καθολου αυτες τις μερες...ειχα πολλη δουλεια και μολις πηγαινα στο σπιτι επεφτα κατευθειαν για υπνο... τι νεα?

Μαράκι τι κάνεις? Δεν πειράζει, αφού είχες δουλίτσες!

Εσύ όλα καλα?

Διαφημίσεις

απο που να πρωτοξεκινησω????

λοιπον θα ξεκινησω απο τα ευοκλα.

-Ευαγγελια μου πεαρστικουλια σου. ολος ο κοσμος ειναι χαλια. προφανως ο κυριος ενοχος ειναι ο καιρος και τα καμωματα του.

-Γιωτα μου ακριβως το ιδιο λεω κι εγω πολλες φορες....αν ειναι να γινω μανα ας γινω και με εξωσωματικη...ειναι το τελευταιο που με νοιαζει.

Λινα μου, αρχικα πρεπει να χαιρομαστε μιας και το δικο σου το χωραφι ειναι καλο. η επισκεψη που εκανες στον γυναικολογο σου οπως ειδες μονο για καλο ηταν, αφου πρωτον ειδες οτι ειχες ωορρηξια τωρα και δευτερον γιατι απο οτι καταλαβαινω παει να σε βαλει σε ενα προσγραμμα. ενα τετραμηνο ειναι θα περασει. αν αγαπη μου γλυκια δεν εχει γινει κατι μεχρι τοτε, που ευχομαι να εχει γινει, θα πρεπει να εφοδιαστεις με υπομονη και κουραγιο και να μπεις στο τρυπακι των εξετασεων μαζι με τον αντρουλη σου. αυτο που πρεπει να κανεις εσυ ειναι να πηγαινεις στον γιατρουλη σου να κανετε τους κολπικξους για να σε καθοδηγει βαση ωορρηξιας, να εχετε επαφες τις ημερες που ειναι γονιμες και ολα θα πανε καλα.

Τωρα το τι θα γινει μεσα στους επομενους 4 μηνες, κι αν θα προβειται σε εξετασεις κλπ αυτο το ξερει μονο ο Θεος και δεν χρειαζεται να το ζυτηταμε απο τωρα οπως επισης δεν χρειαζεται να φοβασαι. οτι κι αν ειναι να γινει, θα σταθεις με το κεφαλι ψηλα και θα το αντιμετωπισεις....δες γυρω σου ποσα ζευγαρια εχουν προβλημα...κανενας ομως δεν το εβαλε ποτε κατω. αλλα ειπαμε αυτα τα συζηταμε μετα το 4μηνο. μεχρι τοτε καλες προσπαθειες και καρποφορες. μην φοβασαι για τιποτα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιαννούκο που είσαι? Οι τράπεζες έχουν κλείσει!! χαχα!!

πριν 10 λεπτακια μπηκα ομορφουλι μου στο γραφειο αλλα σας διαβαζα να δω τι εχει προηγηθει.

πτωμα ειμαι.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλως το το κοριτσι μας.

εισαι καλα Μαρακι?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Μαράκι τι κάνεις? Δεν πειράζει, αφού είχες δουλίτσες!

Εσύ όλα καλα?

τα ιδια γιωτα μου... ειμαστε τωρα στο ψαξιμο για δουλεια..... ελπιζω να βρουμε κατι συντομα...το καλο ειναι οτι εχουν βρεθει αρκετες ευκαιριακες δουλειες μεχρι να βρει κατι..ξερεις για να εχουμε κα μεις την ανεση μας...

δεν ξερω αν κανουμε καλα αλλα εχουμε καλο προαισθημα και πιστευουμε οτι θα βρεθει κατι συντομα

NKQXp2.png

καλως το το κοριτσι μας.

εισαι καλα Μαρακι?

καλα ειμαι γιαννα.. οπως ειπα και πριν στο ψαξιμο για δουλιτσα.... αλλα και στην αναμονη για το θεμα μας....αντε να δουμε στο τελος του μηνα θα ξερουμε

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...