Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Καλημέρα Γιαννουκο!

Μυστήριο πράγμα βρε κορίτσι μου!! Ξεκουρασου σήμερα και χαλάρωσε, και ότι είναι να γίνει θα γίνει! Εχουμε ακόμα την ελπίδα μας!

τοσο μυστηριο ουτε τα παιχνιδια που παιζουμε.....χαχαχαχαχχααχχαχαχ

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τοσο μυστηριο ουτε τα παιχνιδια που παιζουμε.....χαχαχαχαχχααχχαχαχ

Τουλάχιστον στα παιχνίδια πορονομαστε όλη την ημέρα και τα λύνουμε! Εδώ μόνο περιμένουμε! Αχ! Υπομονή!!

Τουλάχιστον στα παιχνίδια πορονομαστε όλη την ημέρα και τα λύνουμε! Εδώ μόνο περιμένουμε! Αχ! Υπομονή!!

αχ, τι να κανω? μηπως μπορω να κανω και τιποτα αλλο? μονο υπομονη.

θελω εν το μεταξυ να φαω ενα ζαχαροπλαστειο ολοκληρο.....θελω γλυκο παση θυσια......(σημαδι που δειχνει οτι ερχεται).....και δεν μπορω να παω να παρω γιατι δεν εχω αμαξι. το πηρε το μωρο μου σημερα .

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αχ, τι να κανω? μηπως μπορω να κανω και τιποτα αλλο? μονο υπομονη.

θελω εν το μεταξυ να φαω ενα ζαχαροπλαστειο ολοκληρο.....θελω γλυκο παση θυσια......(σημαδι που δειχνει οτι ερχεται).....και δεν μπορω να παω να παρω γιατι δεν εχω αμαξι. το πηρε το μωρο μου σημερα .

Θα αργήσει να έρθει? Για να του πεις να φέρει τα γλυκάκια!! Εγώ συνήθως αυτό κάνω, αν και το ζαχαροπλαστείο (μάλλον τα ζαχαροπλαστεία) δεν είναι ούτε πέντε λέπτα με τα πόδια! Μη γελάσετε, έχω πέντε ζαχαροπλαστεία δίπλα μου! Σε τι πειρασμούς μπαίνω κάθε μέρα, δεν μπορείς να φανταστείς! Και είναι όλα δίπλα δίπλα! Δεν έχω σωτηρία...

Αλλιώς, δεν έχεις τίποτα στο σπίτι να φτιάξεις?

Σήμερα έχει φθινόπωρο!! Τι καλά!!!

Θα αργήσει να έρθει? Για να του πεις να φέρει τα γλυκάκια!! Εγώ συνήθως αυτό κάνω, αν και το ζαχαροπλαστείο (μάλλον τα ζαχαροπλαστεία) δεν είναι ούτε πέντε λέπτα με τα πόδια! Μη γελάσετε, έχω πέντε ζαχαροπλαστεία δίπλα μου! Σε τι πειρασμούς μπαίνω κάθε μέρα, δεν μπορείς να φανταστείς! Και είναι όλα δίπλα δίπλα! Δεν έχω σωτηρία...

Αλλιώς, δεν έχεις τίποτα στο σπίτι να φτιάξεις?

Σήμερα έχει φθινόπωρο!! Τι καλά!!!

καλως τα δεχτηκα........ηρθε η αχρηστη....και πονωωωωωωωωωωωωωωωωωωω. θελω και γλυκοοοοοοοοο......θελω γαλακτομπουρεκο, τριγωνα πανοραματος και μπακλαβαδακια..........!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

καλως τα δεχτηκα........ηρθε η αχρηστη....και πονωωωωωωωωωωωωωωωωωωω. θελω και γλυκοοοοοοοοο......θελω γαλακτομπουρεκο, τριγωνα πανοραματος και μπακλαβαδακια..........!

Ήρθε? Γ@μώτι!!!!!

Ήρθε? Γ@μώτι!!!!!

αναμενομενο Γιωτουλα μου. τουλαχιστον ξεκαθαρισε το τοπιο....ξερω τι μου γινεται.....χαχαχαχαχαχα κατι ειναι και αυτο.

εδωσα και μια παραγγελια βαρβατη στον αντρα μου απο το ζαχαροπλαστειο. μολις ακουσε το κατεβατο μου λεει: καταλαβα, σου ηρθανε. οκ τα φερνω σε λιγο......! τοσα χρονια με εχει μαθει.δεν μπορω αν δεν φαω γλυκο (και κατα προτιμηση με σιροπι) .....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Ήρθε;;;δε πειραζε Γιάννα μου,θα τον ξεζουμισεις για ακόμα ένα μήνα!!!:D:D

αναμενομενο Γιωτουλα μου. τουλαχιστον ξεκαθαρισε το τοπιο....ξερω τι μου γινεται.....χαχαχαχαχαχα κατι ειναι και αυτο.

εδωσα και μια παραγγελια βαρβατη στον αντρα μου απο το ζαχαροπλαστειο. μολις ακουσε το κατεβατο μου λεει: καταλαβα, σου ηρθανε. οκ τα φερνω σε λιγο......! τοσα χρονια με εχει μαθει.δεν μπορω αν δεν φαω γλυκο (και κατα προτιμηση με σιροπι) .....

Δεν πειράζει, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να εστιάσουμε στον νέο κύκλο, θα κάνεις και αυτόν τον μήνα τεστάκια?

Και εγώ θέλω γλυκά εκείνη την ώρα, όλων των ειδών δεν έχω πρόβλημα, αλλά με βασίλισσα την σοκολάτα. Αδυναμία μεγάλη!!

Δεν πειράζει, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να εστιάσουμε στον νέο κύκλο, θα κάνεις και αυτόν τον μήνα τεστάκια?

Και εγώ θέλω γλυκά εκείνη την ώρα, όλων των ειδών δεν έχω πρόβλημα, αλλά με βασίλισσα την σοκολάτα. Αδυναμία μεγάλη!!

ναι θα κανω και αυτο το μηνα. πρεπει να παραγγειλω κιολας γιατι δεν εχω. 3-4 ωορρηξιας εχω μονο.

εγω αυτες τις δυσκολες μερες του μηνα, αν δεν φαω γλυκο μπορει να σκοτωσω και ανθρωπο.......μιλαμε οτι εχω ΤΑ νευρα.

κυριως θελω σιροπιαστα. στη σοκολατα δεν λεμε ποτε οχι αλλα αυτες τις μερες την προτιμω σε βαφλα ή κρεπα με τη μορφη μερεντας.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

καλα κι αυτα τα γκοφρετινια που μου ειχες φερει στο νοσοκομειο ηταν ονειρο......γιαμι γιαμι....!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ναι θα κανω και αυτο το μηνα. πρεπει να παραγγειλω κιολας γιατι δεν εχω. 3-4 ωορρηξιας εχω μονο.

εγω αυτες τις δυσκολες μερες του μηνα, αν δεν φαω γλυκο μπορει να σκοτωσω και ανθρωπο.......μιλαμε οτι εχω ΤΑ νευρα.

κυριως θελω σιροπιαστα. στη σοκολατα δεν λεμε ποτε οχι αλλα αυτες τις μερες την προτιμω σε βαφλα ή κρεπα με τη μορφη μερεντας.

Αυτό κάπως εξηγείτε επιστημονικα αλλά δεν θυμάμαι να το μεταφέρω! Θα παραγγείλω και εγώ, να έχω μπόλικα.

Τώρα σιδερώνω, λίγα σήμερα, λίγα αύριο!

Αυτό κάπως εξηγείτε επιστημονικα αλλά δεν θυμάμαι να το μεταφέρω! Θα παραγγείλω και εγώ, να έχω μπόλικα.

Τώρα σιδερώνω, λίγα σήμερα, λίγα αύριο!

http://www.diatrofi.gr/index.php/diaita/item/831-%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BF%CE%B4%CE%BF

ιδου η απαντηση.....!;)

δεν φταιω εγω για την λαιμαργια με τα γλυκα στην περιοδο...οι ορμονες φταινε....!!! οποτε αν σκοτωσω κανεναν ας βαλουν φυλακη τις ορμονες μου. εμενα να με αφησουν ησυχη.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

http://www.diatrofi.gr/index.php/diaita/item/831-%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BF%CE%B4%CE%BF

ιδου η απαντηση.....!;)

δεν φταιω εγω για την λαιμαργια με τα γλυκα στην περιοδο...οι ορμονες φταινε....!!! οποτε αν σκοτωσω κανεναν ας βαλουν φυλακη τις ορμονες μου. εμενα να με αφησουν ησυχη.

χαχαχαχα!!! Αθώα κύρις πρόεδρε!!

Όνειρα γλυκά ομορφούλα!

φιλες μου αγαπημενες μολις μπηκα στο σπιτι και εκανα ενα μπανακι ...μπηκα για λιγο να σας δω και να σας πω δυο κουβεντουλες και μετα νανι....πεφτω απο τη νυστα....τα νεα της γιαννουλας μας τα εμαθα απο το τηλεφωνο.....παμε για αλλα λοιπον πιο καλα πιο παραγωγικα.....τα δικα μου τωρα ειναι οτι αυριο παω στις 11 το πρωι στο ρεα να με δει ο γιατρος μου γιατι ο πονος σημερα με τρομαξε λιγακι.....βεβαια δεν ειχα παει και τουαλετα 2 μερες και τωρα που γυρισα πηγα αλλα και στο θατρο πηγα και ξαλαφρωσα λιγακι...ισως και αυτο να αυξησε τον πονο....ωστοσο εγω θα παω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο....να σας πω την αληθεια μου φοβηθηκα εγω η σκληρη και ατρομητη φοβηθηκα....εβαλα και τα κλαματα στο τελος της προβας....γιατι με επιασε πανικος οτι κατι εχω και τα σχετικα...ευτυχως εχω πολυ καλους συναδελφους και με ηρεμησανε....ομως αυριο θα παω να δω τι συμβαινει ειτε γυναικολογικα ειτε κοιλιακα και μολις γυρισω θα μπω να σας πω φιλες μου....ευχομαι να μην ειναι κατι κακο....και οτι κι αν ειναι να θεραπευεται αμεσα γιατι εχουμε και εναν φονο να διαπραξουμε απο το σαββατο....(κανω και το χιουμορακι μου ταυτοχρονα!!!!χαχαχαχαχα)...τωρα ειμαι πολυ καλυτερα.,..μου περασε και ο φοβος....αυριο λοιπον θα σας πω τα νεοτερα.....κατα τα αλλα σημερα περασα υπεροχα...γυρισε ο αντρουλης μου απο τις εξετασεις του και εσκισεεεεεεεεεε....με πηγε λοιπον στο μικρολιμανο για ουζακι και περασαμε υπεροχαααααααααααααααα.......αχ.....και εις αλλα τετοια με υγεια κοριτσια μου!!!σας αγαπω σας φιλω και παω για νανακια.....ματς μουτς....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...