Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Αχ καημενούλα μου!! Ευχομαι ο πόνος να είναι περαστικός!!

Αξονική, αν είναι να κάνεις, αφού αδιαθετήσεις. Βέβαια έτσι όπως τα περιγράφεις, δεν μου φαίνεται για αυχένας, με την μέση είχες ποτέ πρόβλημα? Το έντερο έχεις σκεφτεί?

η γιατρος μου μου ειπε οτι αν ηταν εντερο θα διπλωνομουνα απο τον πονο κατι που δεν συμβαινει φυσικα....το πιο πιθανο ειναι η μεση γιατι παντα με την μικρη λορδωση που εχω μου εκανε μικρα θεματακια....καποτε ειχα παθει και λουμπαγκο γεροοοοοοοοοοοοοοο....αλλα τωρα ειναι περιεργος ο πονος....δεν θα γιανω βεβαιως κατα φαντασιαν ασθενης και παλι-χαχαχαχαχαχ----οποτε μολις μου τελειωσει η περιοδος λεω να παω να κανω μια αξονικη για να ησυχασω....παντως καοριτσια μετα τα 30 οοοοοοοοοολα τα συμπτωματα στο σωμα μας αλλαζουν αρδην...θα το δειτε κι εσεις...ειναι πιο εντονα πιο μεγαλα δεν ξερω πως να το πω...παντως η τα καταλαβαινεις καλυτερα η τους δινεις περισσοτερη σημασι γιαυτο και τα καταλαβαινεις...χαχαχαχαχα....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα φιλεναδες μου να σας πω τον πονο μου????θα σας τον πω....γενικα τις μερες της ωορρηξιας ποναει και η μεση μου....τωρα με την κουραση ποναει περισσοτερο....αλλα γενικοτερα τους τελευταιους μηνες ποναει πισω αριστερα η μεση μου-σαν να ειναι νεφρο που ποναει αλλα δεν ειναι-και με χτυπαει και μπροστα στην ωοθηκη μου....λεω να παω να κανω μια αξονικη μηπως και ειναι καποια ζημια στη μεση μου....αυτη τη φορα ομως ποναω ακομα και μαλιστα με χτυπαει πολυ στο μπροστινο μερος....σαν να εχω ωορρηξια ηα σαν να μου ερχεται περιοδος....για να καταλαβετε δηλαδη τον πονο πως ειναι....γαμωτο....η η μεση μου ειναι η ο αυχενας μου.....πρεπει να παω να το δω....

αν ο πονος ειναι πρωτογνωρος, δηλαδη δεν τον εχεις ξανα βιωσει και σου φαινεται περιεργος καλο θα ηταν να πηγαινες στο γιατρο μια βολτουλα. δεν ξερω βεβαια να θα χρειαστει αξονικη.....μπορει και με μια απλη πλακα στη μεση και ενα υπερηχογραφημα ανω και κατω κοιλιας να δειτε τι παιζει.

περαστικουλια κοριτσακι μου. μπορει να μην ειναι και τιποτα ιδιαιτερο και να οφειλεται σε νευροπονο. αν δεις και συνεχιζεται ομως να πας στο γιατρο και να πας αμεσα πριν την πιθανη εμφυτευση.

Θέλουμε να βρούμε έναν ξενώνα, με τζάκι και τέτοια, για τέσσερα άτομα, θα κοιτάξουμε στην μακρινίτσα λοιπόν!! Είπα ότι μόνο εκεί θα κατρακυλήσω, και θα φάω και θα πιω, λέμε να πάμε και στο βόλο στα τσιπουράδικα! Εχω φτιάξει υπέροχο πλάνο!

απο ξενωνες με τζακι αλλο τιποτα......αλλα ακριβα ετσι. στην Ελλαδα εχουμε κριση αλλα τις τιμες δεν τις ριχνουμε λιγο αν τραβηξουμε κοσμο....εκει η μυτη ψηλα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

η γιατρος μου μου ειπε οτι αν ηταν εντερο θα διπλωνομουνα απο τον πονο κατι που δεν συμβαινει φυσικα....το πιο πιθανο ειναι η μεση γιατι παντα με την μικρη λορδωση που εχω μου εκανε μικρα θεματακια....καποτε ειχα παθει και λουμπαγκο γεροοοοοοοοοοοοοοο....αλλα τωρα ειναι περιεργος ο πονος....δεν θα γιανω βεβαιως κατα φαντασιαν ασθενης και παλι-χαχαχαχαχαχ----οποτε μολις μου τελειωσει η περιοδος λεω να παω να κανω μια αξονικη για να ησυχασω....παντως καοριτσια μετα τα 30 οοοοοοοοοολα τα συμπτωματα στο σωμα μας αλλαζουν αρδην...θα το δειτε κι εσεις...ειναι πιο εντονα πιο μεγαλα δεν ξερω πως να το πω...παντως η τα καταλαβαινεις καλυτερα η τους δινεις περισσοτερη σημασι γιαυτο και τα καταλαβαινεις...χαχαχαχαχα....

Εχω πάθει και εγώ λουμπάγκο, δυο τρεις φορές! Αξέχαστη εμπειρία, δεν μπορείς να πεις!

Υπέρηχο γυναικολογικό πότε έκανες τελευταία φορά? Η γιατρός που σου είπε ότι οφείλεται? στη μέση?

Στα 28 μου και έχω έναν τόμο με συμπτώματα κτλ αν ισχύει αυτό που λες... θα είμαι για να με κλαίνε οι ρέγκες!!

ποια περιοδος να τελειωσει?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

απο ξενωνες με τζακι αλλο τιποτα......αλλα ακριβα ετσι. στην Ελλαδα εχουμε κριση αλλα τις τιμες δεν τις ριχνουμε λιγο αν τραβηξουμε κοσμο....εκει η μυτη ψηλα.

Υπάρχουν κάποια σάιτ που δίνουνε μεγάλες προσφορές, έχουμε κοιτάξει μερικά σε πολυ πολυ καλή τιμή! Συνήθως κάνουνε 50% έκπτωση, αλλά θα δούμε, πρέπει πρώτα να συγχρονιστούμε τέσσερα άτομα!! Τρία δηλαδή γιατί εγώ είμαι παντός καιρού!! χαχαχα!!

Διαφημίσεις

Υπάρχουν κάποια σάιτ που δίνουνε μεγάλες προσφορές, έχουμε κοιτάξει μερικά σε πολυ πολυ καλή τιμή! Συνήθως κάνουνε 50% έκπτωση, αλλά θα δούμε, πρέπει πρώτα να συγχρονιστούμε τέσσερα άτομα!! Τρία δηλαδή γιατί εγώ είμαι παντός καιρού!! χαχαχα!!

για ποια περιοδο μιλαμε?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αν ο πονος ειναι πρωτογνωρος, δηλαδη δεν τον εχεις ξανα βιωσει και σου φαινεται περιεργος καλο θα ηταν να πηγαινες στο γιατρο μια βολτουλα. δεν ξερω βεβαια να θα χρειαστει αξονικη.....μπορει και με μια απλη πλακα στη μεση και ενα υπερηχογραφημα ανω και κατω κοιλιας να δειτε τι παιζει.

περαστικουλια κοριτσακι μου. μπορει να μην ειναι και τιποτα ιδιαιτερο και να οφειλεται σε νευροπονο. αν δεις και συνεχιζεται ομως να πας στο γιατρο και να πας αμεσα πριν την πιθανη εμφυτευση.

αχ κοριτσακι μου γλυκο εσυ....κοιτα πρωτογνωρος δεν ειναι .....με πιανει που και που οχι καθε μηνα αλλα γενικα τον τελευταιο καιρο με πιανει...η γιατρος μου μου ειπε ποως δεν χρειαζομαι κατω κοιλιας υπερηχο μιας και ο γυναικολογος μου με τον κολπικο υπερηχο που κανω καθε χρονο με καλυπτει σε οτι εχει να κανει με την κατω κοιλιακη χωρα....ομως εγω σκεφτηκα να παω τη δευτερα μια επισκεψουλα στον γυναικολογο ωστε να απορριψω καθε τι εχει να κανει με εκεινη την περιοχη!!!!ευχομαι να μην ειναι καποιο θεμα με το γεννητικο μου συστημα....και απλα να ειναι νευροπονος που αντανακλαστικα χτυπαει κι εκει....προληπτικα παντα....ισως και απο τα πολλα βαρη που σηκωνω καθε μερα με τις τσαντες και τα χιλια πραγματα που υπαρχουν μεσα να την εχω καταπονησει.....ουφ...δεν θα σκεφτω αρνητικα πραγματα....θα παω μια βολτα και ετσι θα ηρεμησω...παντως για να παω και στο θεμα μας,,,,εκανα αλλο ενα τεστακι σημερα και ηταν αρνητικοτατο οποτε τα σταματησα....θα λαβω υποψιν την πιθανη μου ωορρηξια να εγινε η πεμπτη η παρασκευη και οτι εγινε εγινε....ισως τον αλλο μηνα να παω να κανω υπρηχο για να την εντοπισω....να του πω και τι εχει γινει τους δυο τελευταιους μηνες με τα τεστ ωορρηξιας να μου κι εκεινος τη γνωμη του.....τι λετε κι εσεις???

2kMip2.png

Εχω πάθει και εγώ λουμπάγκο, δυο τρεις φορές! Αξέχαστη εμπειρία, δεν μπορείς να πεις!

Υπέρηχο γυναικολογικό πότε έκανες τελευταία φορά? Η γιατρός που σου είπε ότι οφείλεται? στη μέση?

Στα 28 μου και έχω έναν τόμο με συμπτώματα κτλ αν ισχύει αυτό που λες... θα είμαι για να με κλαίνε οι ρέγκες!!

η γιατρος μου μου ειπε να αλλαξω στρωμα....χαχαχααχα....μου ειπε οτι αν συνεχιστει να κανω εναν υπερηχο...αλλα πιθανολογει να ειναι κατι που εχει γινει απο κακο υπνο....αυτα γινονται σιγα σιγα και βγαινουν μετα απο καιρο κακης στασης σωματος....ας ελπισουμε πως ειναι αυτο....υπερηχο κολπικο εκανα περσυ τον φεβρουαριο....

2kMip2.png

χαχαχαχαχαχαχαα..αγαπουλα μου εσυ αισιοδοξη!!!σε λατρευω σου το εχω πει τελευταια?????

χαχχαχαχχχχαχαχαχαχαχ βρε συ....λες οτι μολις τελειωσει η περιοδος θα πας στο γιατρο......και σε ρωταω ποια περιοδος ? οτι και καλα θα περιμενεις να ερθει η περιοδος για να τελειωσει και να πας στον γιατρο?

χαχαχαχαχχαχαχαχαχ ειμαι αισιοδοξη απλα τωρα μπερδευτηκαν οι ερωτησοαπαντησουλες μας......

χαχαχαχαχχα παντως γελαω ακοαμ...

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

χαχχαχαχχχχαχαχαχαχαχ βρε συ....λες οτι μολις τελειωσει η περιοδος θα πας στο γιατρο......και σε ρωταω ποια περιοδος ? οτι και καλα θα περιμενεις να ερθει η περιοδος για να τελειωσει και να πας στον γιατρο?

χαχαχαχαχχαχαχαχαχ ειμαι αισιοδοξη απλα τωρα μπερδευτηκαν οι ερωτησοαπαντησουλες μας......

χαχαχαχαχχα παντως γελαω ακοαμ...

ναι ....απαντησα σε προηγουμενη ερωτηση σου...χαχχαχαχα.....δεν θα περιμενω και πολυ....αλλα να βρω χρονο με τις τρελες προβες και θα παω για υπερηχο....χαχαχαχα..κι εγω γελαωωωωωωωωωωωωωω......γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυ

2kMip2.png

αχ κοριτσακι μου γλυκο εσυ....κοιτα πρωτογνωρος δεν ειναι .....με πιανει που και που οχι καθε μηνα αλλα γενικα τον τελευταιο καιρο με πιανει...η γιατρος μου μου ειπε ποως δεν χρειαζομαι κατω κοιλιας υπερηχο μιας και ο γυναικολογος μου με τον κολπικο υπερηχο που κανω καθε χρονο με καλυπτει σε οτι εχει να κανει με την κατω κοιλιακη χωρα....ομως εγω σκεφτηκα να παω τη δευτερα μια επισκεψουλα στον γυναικολογο ωστε να απορριψω καθε τι εχει να κανει με εκεινη την περιοχη!!!!ευχομαι να μην ειναι καποιο θεμα με το γεννητικο μου συστημα....και απλα να ειναι νευροπονος που αντανακλαστικα χτυπαει κι εκει....προληπτικα παντα....ισως και απο τα πολλα βαρη που σηκωνω καθε μερα με τις τσαντες και τα χιλια πραγματα που υπαρχουν μεσα να την εχω καταπονησει.....ουφ...δεν θα σκεφτω αρνητικα πραγματα....θα παω μια βολτα και ετσι θα ηρεμησω...παντως για να παω και στο θεμα μας,,,,εκανα αλλο ενα τεστακι σημερα και ηταν αρνητικοτατο οποτε τα σταματησα....θα λαβω υποψιν την πιθανη μου ωορρηξια να εγινε η πεμπτη η παρασκευη και οτι εγινε εγινε....ισως τον αλλο μηνα να παω να κανω υπρηχο για να την εντοπισω....να του πω και τι εχει γινει τους δυο τελευταιους μηνες με τα τεστ ωορρηξιας να μου κι εκεινος τη γνωμη του.....τι λετε κι εσεις???

Να πας! Εμείς εδώ διαβάζουμε πολύ δε λέω, αλλά γιατροί δεν είμαστε, θα σου λύσει όλες τις απορίες.

Λινάκι μου να κρατάς τις τσάντες από την άλλη πλευρά, και να ξεκουράζεσαι γιατί τώρα με τα χορευτικά μπορει να την πίεσες την μεσούλα. Μήπως έκανες καμιά απότομη κίνηση?

Να πας! Εμείς εδώ διαβάζουμε πολύ δε λέω, αλλά γιατροί δεν είμαστε, θα σου λύσει όλες τις απορίες.

Λινάκι μου να κρατάς τις τσάντες από την άλλη πλευρά, και να ξεκουράζεσαι γιατί τώρα με τα χορευτικά μπορει να την πίεσες την μεσούλα. Μήπως έκανες καμιά απότομη κίνηση?

μπορει και αυτο παιζει να ειναι....αυτο που με ανησυχει λιγακι ειναι οτι ξεκιναει ο πονος απο τη μεση και τελικα καταληγει στις ωοθηκες....τι να πω....θα παω και θα ανακαλυψω.....

2kMip2.png

μπορει και αυτο παιζει να ειναι....αυτο που με ανησυχει λιγακι ειναι οτι ξεκιναει ο πονος απο τη μεση και τελικα καταληγει στις ωοθηκες....τι να πω....θα παω και θα ανακαλυψω.....

Καλέ σε έναν χώρο τόσο δα, που είσαι και αδυνατούλα, συνυπάρχουν όλα μαζί! Η μέση όταν πονάει αντανακλά και μπρος στην κοιλιά και κάτω στο πόδι, γοφό ή αστράγαλο, πιάνει παντού, η μεσούλα να δεις είναι που έχει κουραστεί λιγάκι. Μην ανησυχείς! Κάτι μικρούλι περαστικούλι είναι!

η γιατρος μου μου ειπε να αλλαξω στρωμα....χαχαχααχα....μου ειπε οτι αν συνεχιστει να κανω εναν υπερηχο...αλλα πιθανολογει να ειναι κατι που εχει γινει απο κακο υπνο....αυτα γινονται σιγα σιγα και βγαινουν μετα απο καιρο κακης στασης σωματος....ας ελπισουμε πως ειναι αυτο....υπερηχο κολπικο εκανα περσυ τον φεβρουαριο....

οπααα.....μπαστα.

1. ποιον Φεβρουαριο εννοεις? να φανταστω του 2012.

2. μεγα λαθος να πεις στην γιατρο σου που δε σε στελνει για υπερηχο ανω και κατω κοιλιας. ο υπερηχος ανω και κατω κοιλιας εξεταζει παχυ εντερο, χολη νεφρα κ.α. και οχι απαραιτητως μονο τα γυναικολογικα. προοληπτικα τουλαχιστον θα επρεπε να σου ειχε πει να τον κανεις. γιατι αναφερεις οτι σε χτυπαει στις ωοοθηκες και στο νεφρο. για μενα θα επρεπε να κανεις ενα.

3. ας υποθεσουμε οτι ειναι η μεση....πρεπει δηλαδη να μεινουμε στην υποθεση? δνε πρεπει να κανεις μια ακτινογραφια να δειτε την μεση, την σπονδυλικη.....εχεις τραβηξει βρε κοριτσι μου τοση ταλαιπωρια τον τελευταιο καιρο. θα μπορουσε να ειναι ενας απλος νευροπονος αλλα δεν πρεπει να το κοιταξεις?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...