Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ουτε καν ροζ εκκρισεις δεν εχω.....κατι καφε υγρα και αυτα οποτε θελουν.

αν συνεχιστει αυτη η κατασταση θα κανω τεστ το πρωι....

αλλα δε μπορω αλλο ...λες και παιζει με τα νευρα μου....

δεν μπορω αλλο.,......:(

Χωρίς να θέλω να πω καμιά χαζομάρα, μόνο καφέ μου φαίνεται για καλό σημάδι. Συνήθως στην αρχή της περιόδου έχουμε ροζ, καφέ στο τέλος!

Αχ βρε Γιαννούκο μακάρι να είσαι έγκυος και χαλάλι όλο αυτή η ταλαιπωρία!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χωρίς να θέλω να πω καμιά χαζομάρα, μόνο καφέ μου φαίνεται για καλό σημάδι. Συνήθως στην αρχή της περιόδου έχουμε ροζ, καφέ στο τέλος!

Αχ βρε Γιαννούκο μακάρι να είσαι έγκυος και χαλάλι όλο αυτή η ταλαιπωρία!

φιλεναδα μου καλη.....δεν ειναι εγκυμοσυνη....περιοδος ειναι αλλα παιζει με το νευρικο μου συστημα.

και να σου πω και το αλλο? με τοσα καφε κολπικα υγρα αν ηταν εγκυμοσυνη δεν θα ηταν καλα τα πραγματα.

πππφφφφ ειμαι να σκασω. εκανα και τοσα πραγματα σημερα μπας και την βοηθσω λιγο με τις δουλειες και κατεβει.......τζιφος. και ξερεις τι υποψιαζομαι? οτι οταν ερθει θα με πεθανει στον πονο.....το εχω ενστικτο...κι αμα το εχω ενστικτο η ρουφιανα παντα βγαινει......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

φιλεναδα μου καλη.....δεν ειναι εγκυμοσυνη....περιοδος ειναι αλλα παιζει με το νευρικο μου συστημα.

και να σου πω και το αλλο? με τοσα καφε κολπικα υγρα αν ηταν εγκυμοσυνη δεν θα ηταν καλα τα πραγματα.

πππφφφφ ειμαι να σκασω. εκανα και τοσα πραγματα σημερα μπας και την βοηθσω λιγο με τις δουλειες και κατεβει.......τζιφος. και ξερεις τι υποψιαζομαι? οτι οταν ερθει θα με πεθανει στον πονο.....το εχω ενστικτο...κι αμα το εχω ενστικτο η ρουφιανα παντα βγαινει......

Τώρα που θα πέσεις για ύπνο, να χαλαρώσεις και να σκέφτεσαι όμορφα πράγματα. Να κάνεις έναν γλυκό ύπνο και αύριο το πρωί, θα έχουμε όλες τις απαντήσεις! Αν έχει έρθει κανονικά, θα πάρουμε τα παυσίπονα μας και θα κάνουμε νέο πλάνο δράσης! Αν έχεις μόνο καφέ, θα κάνουμε το τεστ!

Πολύ ψυχοφθόρα κατάσταση! Να μην σε αφήσει να ηρεμήσεις!

Γιατί αν είναι εγκυμοσύνη τα καφέ υγρά δεν είναι καλά? Εχω διαβάσει εδω μεσα πάρα πολλές έγκυες που είχαν.

Τώρα που θα πέσεις για ύπνο, να χαλαρώσεις και να σκέφτεσαι όμορφα πράγματα. Να κάνεις έναν γλυκό ύπνο και αύριο το πρωί, θα έχουμε όλες τις απαντήσεις! Αν έχει έρθει κανονικά, θα πάρουμε τα παυσίπονα μας και θα κάνουμε νέο πλάνο δράσης! Αν έχεις μόνο καφέ, θα κάνουμε το τεστ!

Πολύ ψυχοφθόρα κατάσταση! Να μην σε αφήσει να ηρεμήσεις!

Γιατί αν είναι εγκυμοσύνη τα καφέ υγρά δεν είναι καλά? Εχω διαβάσει εδω μεσα πάρα πολλές έγκυες που είχαν.

επειδη ειχα και στην προηγουμενη καφε στην αρχη, ξερω πανω κατω πως ειναι.....δεν ειχαν σχεση εκεινα με αυτα...ειναι πιο σκουρα αυτα.( τι σου λεω και σενα βραδυατικα):oops::oops::oops::oops:

θα δουμε κοριτσακι μου. ειμαι σιγουρη οτι ειναι περιοδου ολα αυτα. το καταλαβαινω τον οργανισμο μου.

δεν επιραζει, τι να κανω? απλα ειναι αυτη η ταλαιπωρια τωρα που περναω και αφου θα ερθει που θα ερθει γιατι με παιδευει?

εσυ πως εισαι σημερα? ακομα δεκατα?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

επειδη ειχα και στην προηγουμενη καφε στην αρχη, ξερω πανω κατω πως ειναι.....δεν ειχαν σχεση εκεινα με αυτα...ειναι πιο σκουρα αυτα.( τι σου λεω και σενα βραδυατικα):oops::oops::oops::oops:

θα δουμε κοριτσακι μου. ειμαι σιγουρη οτι ειναι περιοδου ολα αυτα. το καταλαβαινω τον οργανισμο μου.

δεν επιραζει, τι να κανω? απλα ειναι αυτη η ταλαιπωρια τωρα που περναω και αφου θα ερθει που θα ερθει γιατι με παιδευει?

εσυ πως εισαι σημερα? ακομα δεκατα?

Καλά είμαι χωρίς δέκατα, μόνο με συνάχι! Πάει και αυτή η γρίπη! Τελείωσε! Ευτυχώς που πήρα βιταμίνες!

Έχω βγάλει πολλά σπυράκια στο πρόσωπο, αμάν πια!!

Είμαι και μόνη στο σπίτι, το αγόρι δουλεύει, έχει και ψύχρα!! Ωραία βραδιά! Τι κρίμα που την περνάω μόνη βλέποντας αμερικάνικα σήριαλ!!!

Είπα στον άντρα μου για τα φθηνά εισιτήρια και εντυπωσιάστηκε!!

Διαφημίσεις

Καλά είμαι χωρίς δέκατα, μόνο με συνάχι! Πάει και αυτή η γρίπη! Τελείωσε! Ευτυχώς που πήρα βιταμίνες!

Έχω βγάλει πολλά σπυράκια στο πρόσωπο, αμάν πια!!

Είμαι και μόνη στο σπίτι, το αγόρι δουλεύει, έχει και ψύχρα!! Ωραία βραδιά! Τι κρίμα που την περνάω μόνη βλέποντας αμερικάνικα σήριαλ!!!

Είπα στον άντρα μου για τα φθηνά εισιτήρια και εντυπωσιάστηκε!!

αληθεια? τι σου ειπε? το σκεφτεται?

εμεις εχουμε βαλει αλλους 2 προορισμους στο πλανο....Βουδαπεστη ή Βιεενη.....

ρωμη βουδαπεστη 260 ευρω αεροπορικα+ξενοδοχειο με πρωινο 5 μερες 4 διανυκτερευσεις.

η βιεννη μας βγαινει πιο τσουχτερη καπου στα 500 αλλα απο αθηνα με ετζιαν

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αληθεια? τι σου ειπε? το σκεφτεται?

εμεις εχουμε βαλει αλλους 2 προορισμους στο πλανο....Βουδαπεστη ή Βιεενη.....

ρωμη βουδαπεστη 260 ευρω αεροπορικα+ξενοδοχειο με πρωινο 5 μερες 4 διανυκτερευσεις.

η βιεννη μας βγαινει πιο τσουχτερη καπου στα 500 αλλα απο αθηνα με ετζιαν

Για μέσα στο 2012 όχι, από 2013 πια, έχει πολύ δουλειά και δεν μπορεί να λείψει, αλλά νενάρη - φλεβάρη το βλέπουμε, Στη βουδαπέστη είναι με αυτή την εταιρεία? Και από θεσσαλονικη?

Πάντως έχω ακούσει ότι η Βιέννη είναι ένα όνειρο!

Για μέσα στο 2012 όχι, από 2013 πια, έχει πολύ δουλειά και δεν μπορεί να λείψει, αλλά νενάρη - φλεβάρη το βλέπουμε, Στη βουδαπέστη είναι με αυτή την εταιρεία? Και από θεσσαλονικη?

Πάντως έχω ακούσει ότι η Βιέννη είναι ένα όνειρο!

η Βιεννη τα Χριστουγεννα ειναι παραμυθι.....βλεπω φωτο καιο χαζευω.

ρωμη-βουδαπεστη ειναι με την εταιρια που σου εστειλα απο θεσ/νικη.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

η Βιεννη τα Χριστουγεννα ειναι παραμυθι.....βλεπω φωτο καιο χαζευω.

ρωμη-βουδαπεστη ειναι με την εταιρια που σου εστειλα απο θεσ/νικη.

Είναι δίλημμα, γιατί είναι περίπου τα διπλάσια λεφτά! Ο σύζυγος τι λέει?

Εγώ πάλι κοιτάω κάτι σε Πήλιο!

αν πατε πηλιο τοτε να κλεισεις απο την πλευρα της Μακρινιτσας και της Πορταριας.....οχι απο την μερια της τσαγκαραδας. ακουσε με. ολη η γοητεια του Πηλειου ειναι η Μακρινιτσα. απο την πισω πλευρα(τσαγκαραδα-μηλιες) δεν πολυ εχει ενδιαφερον. ασε που ο δρομος ειναι ολο στροφες.....!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

καλα φιλεναδες μου να σας πω τον πονο μου????θα σας τον πω....γενικα τις μερες της ωορρηξιας ποναει και η μεση μου....τωρα με την κουραση ποναει περισσοτερο....αλλα γενικοτερα τους τελευταιους μηνες ποναει πισω αριστερα η μεση μου-σαν να ειναι νεφρο που ποναει αλλα δεν ειναι-και με χτυπαει και μπροστα στην ωοθηκη μου....λεω να παω να κανω μια αξονικη μηπως και ειναι καποια ζημια στη μεση μου....αυτη τη φορα ομως ποναω ακομα και μαλιστα με χτυπαει πολυ στο μπροστινο μερος....σαν να εχω ωορρηξια ηα σαν να μου ερχεται περιοδος....για να καταλαβετε δηλαδη τον πονο πως ειναι....γαμωτο....η η μεση μου ειναι η ο αυχενας μου.....πρεπει να παω να το δω....

2kMip2.png

αν πατε πηλιο τοτε να κλεισεις απο την πλευρα της Μακρινιτσας και της Πορταριας.....οχι απο την μερια της τσαγκαραδας. ακουσε με. ολη η γοητεια του Πηλειου ειναι η Μακρινιτσα. απο την πισω πλευρα(τσαγκαραδα-μηλιες) δεν πολυ εχει ενδιαφερον. ασε που ο δρομος ειναι ολο στροφες.....!

Θέλουμε να βρούμε έναν ξενώνα, με τζάκι και τέτοια, για τέσσερα άτομα, θα κοιτάξουμε στην μακρινίτσα λοιπόν!! Είπα ότι μόνο εκεί θα κατρακυλήσω, και θα φάω και θα πιω, λέμε να πάμε και στο βόλο στα τσιπουράδικα! Εχω φτιάξει υπέροχο πλάνο!

εχει δικιο η γιαννα ....ειδικα για χειμωνα εκει αξιζει....τα αλλα μερη ειναι πιο πολυ για καλοκαιρι....

2kMip2.png

καλα φιλεναδες μου να σας πω τον πονο μου????θα σας τον πω....γενικα τις μερες της ωορρηξιας ποναει και η μεση μου....τωρα με την κουραση ποναει περισσοτερο....αλλα γενικοτερα τους τελευταιους μηνες ποναει πισω αριστερα η μεση μου-σαν να ειναι νεφρο που ποναει αλλα δεν ειναι-και με χτυπαει και μπροστα στην ωοθηκη μου....λεω να παω να κανω μια αξονικη μηπως και ειναι καποια ζημια στη μεση μου....αυτη τη φορα ομως ποναω ακομα και μαλιστα με χτυπαει πολυ στο μπροστινο μερος....σαν να εχω ωορρηξια ηα σαν να μου ερχεται περιοδος....για να καταλαβετε δηλαδη τον πονο πως ειναι....γαμωτο....η η μεση μου ειναι η ο αυχενας μου.....πρεπει να παω να το δω....

Αχ καημενούλα μου!! Ευχομαι ο πόνος να είναι περαστικός!!

Αξονική, αν είναι να κάνεις, αφού αδιαθετήσεις. Βέβαια έτσι όπως τα περιγράφεις, δεν μου φαίνεται για αυχένας, με την μέση είχες ποτέ πρόβλημα? Το έντερο έχεις σκεφτεί?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...