Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ισως αγαπουλα μου μπηκες στο λουκι της βιασυνης και του αγχους αυτον τον καιρο....οποτε πραγματι ερχεται ο επομενος μηνας και ισως και ο μηνας της ρωμης να ειναι και ο τελευταιος....χαχαχαχαχ...τελειο θα ειναι....τσαχπινικο ταμπεραμεντο......μια ομορφια θα ειναι....

δεν μπορω να πω οτι ειχα αγχος....και ακομα δεν εχω αγχος. μπορει να αρχιζω να αγχωνομαι αν δω οτι περνανε 4 μηνες και δεν εχουμε καταφερει κατι ακομα. αλλα αυτο που εχω τωρα ειναι περισσοτερο αγωνια και λαχταρα. οχι ομως αγχος.

ψιλοτρελενομαι λιγο καποιες μερες πριν την περιοδο και μεχρι να ερθει γιατι θελω να δω τι εχει γινει. γι αυτο και εχτες ειπα πως αμα ειναι να ερθει ας ερθει για να τελειωσει και αυτο το πραγμα της αναμονης....ψυχοβγαλτης κανονικα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντάξει, μέχρι να γράψω εχετε γράψει αλλα τόσα!!

Μ΄αρεσει η σκέψη σου για το ταξίδι!! Να πάτε, να περάσετε εκπληκτικά! και εμείς εδω να ζηλευουμε! Με την καλη έννοια.. Ββαιως βεβαίως!!

Κοβω τ λουκάνικα σε φέτες, τα βάζω στο τηγάνι, να τσιγαριστουν λιγάκι, και μετα τα βάζω σε χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το λιπος (τρώμε και υγιεινά! Αυτο ειναι προαιρετικό) κοβω πατατουλες τις βάζω στο φούρνο με λεμόνι λίγη μουσταρδα και λάδι αλατι πιπέρι παπρικα γλυκια ( τα έχω χτυπησει στο μηχανάκι του καφε) ρίχνω και νερο και μετα απο κανά μισάωρο ρίχνω και τα λουκάνικα, μισή ωρα περίπου, ειναι μουρλια!

Γιαννουκο, ακόμα και αν έρθει δεν θέλω να μου στεναχωρηθεις, το ξέρω ότι ειναι δυσκολο, αλλα θέλω να Εισαι αισιόδοξη, εισαι μια χαρα και θα μείνεις εγκυος πολυ σύντομα.. Ότι θες είμαστε εδω!

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μουρλια ακουγεται......μουρλια.....

ειμαι μια χαρα καλε, μην μου στεναχωριεστε. αν δεν ημουν θα σας το ελεγα....τι θα σας ντραπω???:tongue::tongue: αλλα η φιλη σας ειναι καλα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Μ΄αρεσει η σκέψη σου για το ταξίδι!! Να πάτε, να περάσετε εκπληκτικά! και εμείς εδω να ζηλευουμε! Με την καλη έννοια.. Ββαιως βεβαίως!!

εχτες ειχαμε παει σε κατι ξαδελφια μας για καφεδακι. καθε χρονο λεμε οτι καπου θα παμε ολοι μαζι αλλα καθε χρονο κατι γινεται και το αναβαλουμε. εχτες πιασαμε παλι τη κουβεντα περι ταξιδιων. θελουν και αυτοι σαν τρελοι να παμε εξωτερικο. δεν εχουν βγει εκτος Ελλαδος ποτε. οποτε μαλλον θα αρχισω αυτον τον μηνα να κοιταω για διακοπες Χριστουγεννων και αν θελει το σπορι να μας κανει την τιμη ας μας την κανει. αν δεν θελει ας αφησει την μανουλα και τον μπαμπακα να πανε διακοπουλες με την ησυχια τους και τα λεμε απο Πρωτοχρονια.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αγαπες βγαινω να κανω την σπανακοπιτιτσα μου.

σας φιλω γλυκα ματσ-μουτσ

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Ειναι νόστιμο κι εύκολο, να το φτιαξετε!

Ειναι λογικό να αγχωνεσαι κάποιες μερες, τις μερες που περιμένεις να δεις, τι έχει γίνει, μετα εντάξει το σκέφτεσαι λιγάκι και ηρεμεις, το σίγουρο ειναι ότι το μωράκι θα έρθει! Μπορει να θελει να έχει γενέθλια μαζι με την μανούλα! (έξυπνο μωρο!)

Παρασύρθηκα απο την Λινα και τα ζωδια.. Χαχαχα!

Ειναι νόστιμο κι εύκολο, να το φτιαξετε!

Ειναι λογικό να αγχωνεσαι κάποιες μερες, τις μερες που περιμένεις να δεις, τι έχει γίνει, μετα εντάξει το σκέφτεσαι λιγάκι και ηρεμεις, το σίγουρο ειναι ότι το μωράκι θα έρθει! Μπορει να θελει να έχει γενέθλια μαζι με την μανούλα! (έξυπνο μωρο!)

Παρασύρθηκα απο την Λινα και τα ζωδια.. Χαχαχα!

χχαχαχαχαχαχαχα.χ........η ειμαστε η δεν ειμαστε μεντιουμ αγαπη μου σωστα?????

2kMip2.png

μακια στα μουτρακια αγαπημενη μου!!!!

Όταν η γυναίκα είναι προκομμένη!!!! Μα τι τυχερός που είναι ο σύζυγος!!

χχαχαχαχαχαχαχα.χ........η ειμαστε η δεν ειμαστε μεντιουμ αγαπη μου σωστα?????

Λινάκι μου για μέντιουμ δεν ξέρω, αλλά στο τσακ είμαι να μάθω να ρίχνω τα χαρτιά, τον καφέ ή δεν ξέρω εγώ τι!!

Καλά, να σας πω μια ιστορία με χαρτιά που έπαθα! τελείως χαζή είμαι!!

Και επειδή τώρα δεν έχω τι να κάνω, θα σας την πω τώρα!!

Όταν ήμουν περίπου ένα χρόνο με τον άντρα μου σε σχέση, πήγα με κάτι φίλους σε μία έκθεση με περιοδικά, και στο περίπτερο της αστρολογίας είχαν χαρτορίχτρες! Καθόμαστε να μας τα πουν, στην μία κοπέλα φαίνεται την ψάρευε και βγαίνοντας είπε ότι της τα βρήκε όλα! Κάθομαι και εγώ, αλλά δεν της έλεγα τίποτα, σφήγκα, άρχισε λοιπόν αυτή να λέει διάφορα, και ξαφνικά μου λέει θα γνωρίσεις έναν μελαχρινό που έχει σχέση με θάλασσα και θα αλλάξει όλη σου τη ζωή! Και κάτι τέτοια. Γυρνάω λοιπόν και της λέω: Και αυτός που έχω τώρα?

Με κοιτάει και μου λέει πως σε λίγο καιρό θα είναι σαν να μην υπήρχε ποτέ στη ζωή μου και ότι είναι κάτι ασήμαντο!! Και φεύγοντας μου κρατάει το χέρι, με κοιτάει έντονα στα μάτια και μου λέει: Εγώ δεν πέφτω έξω, δουλεύω σε αυτό το δρόμο, όταν σου συμβούν έλα να με ξαναβρείς!

Ερωτευμένο κορίτσι όπως ήμουν, τι να κάνω? Επηρεάστηκα! Να μη σας πόσο κλάμα έκανα? Πόσο χάλια ένιωθα?

Από τότε έμαθα να μην πιστεύω σε αυτά! Κάθε φορά που τα σκέφτομαι νιώθω τελείως χαζή!

Διαφημίσεις

Και επειδή τώρα δεν έχω τι να κάνω, θα σας την πω τώρα!!

Όταν ήμουν περίπου ένα χρόνο με τον άντρα μου σε σχέση, πήγα με κάτι φίλους σε μία έκθεση με περιοδικά, και στο περίπτερο της αστρολογίας είχαν χαρτορίχτρες! Καθόμαστε να μας τα πουν, στην μία κοπέλα φαίνεται την ψάρευε και βγαίνοντας είπε ότι της τα βρήκε όλα! Κάθομαι και εγώ, αλλά δεν της έλεγα τίποτα, σφήγκα, άρχισε λοιπόν αυτή να λέει διάφορα, και ξαφνικά μου λέει θα γνωρίσεις έναν μελαχρινό που έχει σχέση με θάλασσα και θα αλλάξει όλη σου τη ζωή! Και κάτι τέτοια. Γυρνάω λοιπόν και της λέω: Και αυτός που έχω τώρα?

Με κοιτάει και μου λέει πως σε λίγο καιρό θα είναι σαν να μην υπήρχε ποτέ στη ζωή μου και ότι είναι κάτι ασήμαντο!! Και φεύγοντας μου κρατάει το χέρι, με κοιτάει έντονα στα μάτια και μου λέει: Εγώ δεν πέφτω έξω, δουλεύω σε αυτό το δρόμο, όταν σου συμβούν έλα να με ξαναβρείς!

Ερωτευμένο κορίτσι όπως ήμουν, τι να κάνω? Επηρεάστηκα! Να μη σας πόσο κλάμα έκανα? Πόσο χάλια ένιωθα?

Από τότε έμαθα να μην πιστεύω σε αυτά! Κάθε φορά που τα σκέφτομαι νιώθω τελείως χαζή!

αχ εγω δεν τις μπορω αυτες ....τις φοβαμαι.....μονο που σκεφτομαι οτι μπορει να μου πουν κατι κακο και να το εχω συνεχεια στο μυαλο μου φτανει....οπως η αλλη ενα καλοκαιρι με το ζορι να μου πει ταρω σε ενα μαγαζι με ρουχα.....και μου λεει πως πρεπει να προσεχω τις μετακινησεις μας γιατι κατι κακο θα μας συμβει και πιο πολυ στον αντρα μου....και ειχαμε κανονισει ταξιδι αεροπορικο. μεχρι να φτασουμε αθηνα τα ειχα δει ολα...ελεγα τωρα θα πεσει το αεροπλανο.....και μετα στο δρομο τωρα θα τρακαρουμε....απαπαπαπα

δε θελω να ξερω τι μου ξημερωνει....δεν το αντεχω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αχ εγω δεν τις μπορω αυτες ....τις φοβαμαι.....μονο που σκεφτομαι οτι μπορει να μου πουν κατι κακο και να το εχω συνεχεια στο μυαλο μου φτανει....οπως η αλλη ενα καλοκαιρι με το ζορι να μου πει ταρω σε ενα μαγαζι με ρουχα.....και μου λεει πως πρεπει να προσεχω τις μετακινησεις μας γιατι κατι κακο θα μας συμβει και πιο πολυ στον αντρα μου....και ειχαμε κανονισει ταξιδι αεροπορικο. μεχρι να φτασουμε αθηνα τα ειχα δει ολα...ελεγα τωρα θα πεσει το αεροπλανο.....και μετα στο δρομο τωρα θα τρακαρουμε....απαπαπαπα

δε θελω να ξερω τι μου ξημερωνει....δεν το αντεχω.

Κάτι τέτοια μας λένε και φρικάρουμε, στα λένε και με ένα τρόπο τόσο πιστικό!!

Πως τα πας ομορφούλα?

Κάτι τέτοια μας λένε και φρικάρουμε, στα λένε και με ένα τρόπο τόσο πιστικό!!

Πως τα πας ομορφούλα?

εχω αρχισει και εκνευριζομαι........ουτε που ξερω αν ειναι περιοδος αυτο ή τι σκ@τ@ τελοςπαντων ειναι......

τα νευρα μου κροσια....:evil:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εχω αρχισει και εκνευριζομαι........ουτε που ξερω αν ειναι περιοδος αυτο ή τι σκ@τ@ τελοςπαντων ειναι......

τα νευρα μου κροσια....:evil:

Δεν έχεις κανονική ροή? Ηρέμησε γλυκούλα μου, αυτό που σου συμβαίνει είναι για γερά νεύρα, αν είναι περίοδος να τσακιστεί να έρθει να ηρεμήσεις, αλλά αν είναι εγκυμοσύνη, να σταματήσουν όλες οι εκκρίσεις για να χαρούμε με την ησυχία μας! Αν μέχρι το πρωί είσαι έτσι, λέω να κάνεις το τεστ!

Δεν έχεις κανονική ροή? Ηρέμησε γλυκούλα μου, αυτό που σου συμβαίνει είναι για γερά νεύρα, αν είναι περίοδος να τσακιστεί να έρθει να ηρεμήσεις, αλλά αν είναι εγκυμοσύνη, να σταματήσουν όλες οι εκκρίσεις για να χαρούμε με την ησυχία μας! Αν μέχρι το πρωί είσαι έτσι, λέω να κάνεις το τεστ!

ουτε καν ροζ εκκρισεις δεν εχω.....κατι καφε υγρα και αυτα οποτε θελουν.

αν συνεχιστει αυτη η κατασταση θα κανω τεστ το πρωι....

αλλα δε μπορω αλλο ...λες και παιζει με τα νευρα μου....

δεν μπορω αλλο.,......:(

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...