Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

και μενα του αντρα μου το αγαπημενο φαγητακι του ειναι....χαχαχαχχαχα....!

τι ειναι το Γερμανικο?

φανταζομαι Λινα μου πτωμα θα εισαι........ελα ρε κοριτσακι κανε λιγο ακομα υπομονη....τον φαγατε τον γαιδαρο λιγη ουρα εμεινε ακομα και μετα θα εχεις την παρασταση σου και ξεκουραση την υπολοιπη μερα. αντε μπας και σε βλεπουμε και πιο συχνα εδω γιατι σε εχουμε χασει τελειως.

το ξερω αγαπουλα μου και μου εχετε λειψει πολυ μα παρα πολυ....δαιβαζω τις συζητησεις σας αλλα λογω ελλειψης χρονου δεν προλαβαινω να απανταω ....και σας δινω μια μονολεκτικη απαντηση που δεν μου αρεσει αυτο....μου λειπετεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....χαχαχαχα...μια εβδομαδα ακομα και μετα θα ειμαι ολη δικη σας.....τα νεα σου αγαπουλα μου?????τι συμβαινει στην κατω χωρα????:-P

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιαννα μου ας περιμένουμε να δούμε!!

Αρνάκι, ε; Το αγαπημένο φαγητό του αντρουλη σου; Εγω θα φτιάξω Γερμανικό σήμερα!

Καλημέρα Ευαγγελία!!

ελα ντε τι ειναι το γερμανικο????σαν σεξουαλικη σταση μου ακουστηκε...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ....:oops:

2kMip2.png

το ξερω αγαπουλα μου και μου εχετε λειψει πολυ μα παρα πολυ....δαιβαζω τις συζητησεις σας αλλα λογω ελλειψης χρονου δεν προλαβαινω να απανταω ....και σας δινω μια μονολεκτικη απαντηση που δεν μου αρεσει αυτο....μου λειπετεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....χαχαχαχα...μια εβδομαδα ακομα και μετα θα ειμαι ολη δικη σας.....τα νεα σου αγαπουλα μου?????τι συμβαινει στην κατω χωρα????:-P

στην κατω χωρα τα πραγματα δεν ειναι και τοσο θετικα...........εχει ξεκινησει μια προκαταρκτικη εκκριση πραγμα που σημαινει πως απο στιγμη σε στιγμη βγαινω περιοδευων.......:(

bhXOp3.png

ofRSp2.png

και μενα του αντρα μου το αγαπημενο φαγητακι του ειναι....χαχαχαχχαχα....!

τι ειναι το Γερμανικο?

φανταζομαι Λινα μου πτωμα θα εισαι........ελα ρε κοριτσακι κανε λιγο ακομα υπομονη....τον φαγατε τον γαιδαρο λιγη ουρα εμεινε ακομα και μετα θα εχεις την παρασταση σου και ξεκουραση την υπολοιπη μερα. αντε μπας και σε βλεπουμε και πιο συχνα εδω γιατι σε εχουμε χασει τελειως.

Χαχαχα!! Καλε του δικού σου εννοούσα!! Ο δικός μου έχει πολλα αγαπημένα, το γερμανικό ειναι λουκάνικο με πατατες στον φούρνο, εγω να δώ τι θα φάω! Με βλέπω για κανά γιαούρτι γιατι βαριέμαι να μαγειρεψω κι άλλο, θα φτιάξω για μένα το βραδυ που ο σύζυγος θα ειναι στην δουλεια. Αχ βαριέμαι πολυ!

Λινακι μου υπομονη! Σε λιγάκι θα ξεκουραστείς! Ειναι και η λαμπερή πρεμιέρα αυτήν την εβδομαδα, ε; Όπως είπε και η Γιαννουκο, άντε να σε βλέπουμε και λίγο!

μαγειρευω μπριζολιες με πουρε πατατας....εννοειται σπιτικο....χιχιχιχ....και λιγο ρυζακι που αρεσει στον αντρουλη μου.....αχ κοριτσια αυριο δινει εξετασεις πιανου...ευχηθειτε του καλη επιτυχια....να σκισει να ειναι ο καλυτερος....αχ αχ αχ αχ αχα χ....τον λατρευωωωωωωωωωωωωω.....αχαχαχαχ...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

στην κατω χωρα τα πραγματα δεν ειναι και τοσο θετικα...........εχει ξεκινησει μια προκαταρκτικη εκκριση πραγμα που σημαινει πως απο στιγμη σε στιγμη βγαινω περιοδευων.......:(

μη μου στενοχωρηθεις πολυ αγαπη μου....ισως το μικρουλι δεν θελει να βγει καρκινακι για να μην ειναι πολυ ευαισθητουλι και το εκμεταλλευονται οι αλλοι....χιχιχιχ...ετσι για να χαμογελασεις λιγακι γιατι φανταζομαι τη φατσουλα σου τωρα....το σιγουρο ειναι πως σε αγαπαμε ολες μας....

2kMip2.png

μαγειρευω μπριζολιες με πουρε πατατας....εννοειται σπιτικο....χιχιχιχ....και λιγο ρυζακι που αρεσει στον αντρουλη μου.....αχ κοριτσια αυριο δινει εξετασεις πιανου...ευχηθειτε του καλη επιτυχια....να σκισει να ειναι ο καλυτερος....αχ αχ αχ αχ αχα χ....τον λατρευωωωωωωωωωωωωω.....αχαχαχαχ...

Ααααχ, τι ερωτας ειναι αυτός καλε? καλη επιτυχια Λινακι μου να σκισει!

Χαχαχα!! Καλε του δικού σου εννοούσα!! Ο δικός μου έχει πολλα αγαπημένα, το γερμανικό ειναι λουκάνικο με πατατες στον φούρνο, εγω να δώ τι θα φάω! Με βλέπω για κανά γιαούρτι γιατι βαριέμαι να μαγειρεψω κι άλλο, θα φτιάξω για μένα το βραδυ που ο σύζυγος θα ειναι στην δουλεια. Αχ βαριέμαι πολυ!

Λινακι μου υπομονη! Σε λιγάκι θα ξεκουραστείς! Ειναι και η λαμπερή πρεμιέρα αυτήν την εβδομαδα, ε; Όπως είπε και η Γιαννουκο, άντε να σε βλέπουμε και λίγο!

αααα καλα....παει το εχω χασει τελειως.....!:rolleyes: στραβομαρα εχω....!

πως το κανεις αυτο το γερμανικο? ενδιαφερον ακουγεται......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μη μου στενοχωρηθεις πολυ αγαπη μου....ισως το μικρουλι δεν θελει να βγει καρκινακι για να μην ειναι πολυ ευαισθητουλι και το εκμεταλλευονται οι αλλοι....χιχιχιχ...ετσι για να χαμογελασεις λιγακι γιατι φανταζομαι τη φατσουλα σου τωρα....το σιγουρο ειναι πως σε αγαπαμε ολες μας....

παραδοξως ειμαι καλα.....ναι ναι ....με λενε Γιαννα και ειμαι καλα.

σοβαρα το λεω....! το πρωτο σοκ το εφαγα...οποτε ειχα ετοιμαστει ψυχολογικα. ε δεν θα σκασουμε κιολας. κι αν δεν μας κατσει και τωρα φευγω και αρχες Δεκεμβρη για Ρωμη.....και μπορει να το πιασω εκει.....κι αν ειναι και κορη θα παρει και την Ιταλικη τσαχπινια.....ή μηπως να πηγαινα Ισπανια? :?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

και η πλακα ειναι πως εχω λουκανικο χωριατικο στην καταψυξη και μας περιμενει......

2kMip2.png

καλη επιτυχια αν και ειμαι σιγουρη οτι θα σκισει.;)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

σοβαρα το λεω....! το πρωτο σοκ το εφαγα...οποτε ειχα ετοιμαστει ψυχολογικα. ε δεν θα σκασουμε κιολας. κι αν δεν μας κατσει και τωρα φευγω και αρχες Δεκεμβρη για Ρωμη.....και μπορει να το πιασω εκει.....κι αν ειναι και κορη θα παρει και την Ιταλικη τσαχπινια.....ή μηπως να πηγαινα Ισπανια? :?

αχ τι ομορφα θεουλη μου....θα ειναι τοσο ρομαντικα...και φυσικα θα το πιασετε εκει....ολες οι συνθηκες ευνοουν για τρελο πιασιμο στην ρωμη.....αχ πωπωπωπωπωπω....τρελαθηκα τωρα....ταξιδακι.....φιλη μου να πατε να πατε να πατε.....

2kMip2.png

ισως αγαπουλα μου μπηκες στο λουκι της βιασυνης και του αγχους αυτον τον καιρο....οποτε πραγματι ερχεται ο επομενος μηνας και ισως και ο μηνας της ρωμης να ειναι και ο τελευταιος....χαχαχαχαχ...τελειο θα ειναι....τσαχπινικο ταμπεραμεντο......μια ομορφια θα ειναι....

2kMip2.png

Κοβω τ λουκάνικα σε φέτες, τα βάζω στο τηγάνι, να τσιγαριστουν λιγάκι, και μετα τα βάζω σε χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το λιπος (τρώμε και υγιεινά! Αυτο ειναι προαιρετικό) κοβω πατατουλες τις βάζω στο φούρνο με λεμόνι λίγη μουσταρδα και λάδι αλατι πιπέρι παπρικα γλυκια ( τα έχω χτυπησει στο μηχανάκι του καφε) ρίχνω και νερο και μετα απο κανά μισάωρο ρίχνω και τα λουκάνικα, μισή ωρα περίπου, ειναι μουρλια!

Γιαννουκο, ακόμα και αν έρθει δεν θέλω να μου στεναχωρηθεις, το ξέρω ότι ειναι δυσκολο, αλλα θέλω να Εισαι αισιόδοξη, εισαι μια χαρα και θα μείνεις εγκυος πολυ σύντομα.. Ότι θες είμαστε εδω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...