Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Δεν ειναι αισθημα, ειναι φόβος, και ειναι λογικό γιατι έχεις αγωνία! Έχω και εγω μαζι σου, αλλα έχω καλο προαισθημα! Αυτο με την μικροβιολογο το καταλαβαίνω, το έχω και εγω να φανταστείς και το καλοκαίρι που έκανα πήγα σε άλλη περιοχή, γιατι δεν ήθελα τα σχόλια, θα σου έλεγα να κανείς ένα Τεστακι το πρωι αλλα φομαμαι ότι ειναι ακόμα νωρίς, δηλαδη θα ειναι 13 ημέρες απο την ωορρηξια, πάλι να μην την πιάσει το τεστ ουρων. Τι λες για Κυριακή? αντεχεις?

θα κανω αλλο ενα ωορρηξιας το πρωι και αν δω οτι δεν ερχεται και αυριο τοτε σιγουρα θα κανω το τεστ κυησης την Κυριακη.

αντε να δουμε τι θα δουμε......

εσυ πως πας ομορφη μου με το κρυωματακι?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα κανω αλλο ενα ωορρηξιας το πρωι και αν δω οτι δεν ερχεται και αυριο τοτε σιγουρα θα κανω το τεστ κυησης την Κυριακη.

αντε να δουμε τι θα δουμε......

εσυ πως πας ομορφη μου με το κρυωματακι?

Σήμερα η μέρα δεν ήταν πολυ καλη γιατι είχα πολυ πονοκέφαλο, παρα τα παυσιπονα, ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα.

Ένα μονο τεστ κύησης έχεις? τότε ναι, καν΄τα όπως λες, και κάνουμε το σταύρο μας!

Είδα σε μια εφημερίδα τα θέατρα, γιατι θέλω να παω σε μια παράσταση, και είδα και την παράσταση της Λινας! Άντε, να ανεβεις για υπερηχο, να πάμε παρέα!

Σήμερα η μέρα δεν ήταν πολυ καλη γιατι είχα πολυ πονοκέφαλο, παρα τα παυσιπονα, ελπίζω αύριο να είμαι καλυτερα.

Ένα μονο τεστ κύησης έχεις? τότε ναι, καν΄τα όπως λες, και κάνουμε το σταύρο μας!

Είδα σε μια εφημερίδα τα θέατρα, γιατι θέλω να παω σε μια παράσταση, και είδα και την παράσταση της Λινας! Άντε, να ανεβεις για υπερηχο, να πάμε παρέα!

Αχ κοριτσακι μου περαστικουλια. μακαρι να εισαι αυριο καλυτερα. ειναι αυτες οι φθινοπωρινες ιωσεις απελπισια. υπομονη.:(...γριπουλα ειναι θα περασει.....!

ναι Γιωτα μου ετσι θα το κανω . κανονικα αυριο μετραει η πρωτη μερα της περιοδου μου, δηλαδη αν δεν ειμαι εγκυος αυριο θα πρεπει να αδιαθετησω.

αν παλι δεν αδιαθετησω πρεπειη Λινα να μας κανει κρατηση τις 2 πιο καλες θεσεις του θεατρου για να την απολαυσουμε καλυτερα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Αχ κοριτσακι μου περαστικουλια. μακαρι να εισαι αυριο καλυτερα. ειναι αυτες οι φθινοπωρινες ιωσεις απελπισια. υπομονη.:(...γριπουλα ειναι θα περασει.....!

ναι Γιωτα μου ετσι θα το κανω . κανονικα αυριο μετραει η πρωτη μερα της περιοδου μου, δηλαδη αν δεν ειμαι εγκυος αυριο θα πρεπει να αδιαθετησω.

αν παλι δεν αδιαθετησω πρεπειη Λινα να μας κανει κρατηση τις 2 πιο καλες θεσεις του θεατρου για να την απολαυσουμε καλυτερα.

Εντάξει λοιπόν! Ας της πούμε να κανει ρεζερβε!!!!

Παω να ξαπλαρω και εγω μπας και σηκώθηκω καλυτερα! μόλις ξύπνησω θα μπω αμέσως!!!

Αγαπούσα μου καλο ξημέρωμα να έχουμε και καλα αποτελέσματα!!!!!!!

Γιωτουλινι μου σε καληνυχτω.

νυσταξα πολυυυυυ....παω να ξεκουραστω.

καλο βραδυ να εχουμε.

καλο ξημερωμα και να σε βρει πιο καλα....να περασει η γριπουλα και να μην σε ταλαιπωρει.

τα λεμε το πρωι φιλεναδα μου.

φιλακια πολλα πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπες μου.

τι μου κανετε?

εμενα ακομα δεν εχι ερθει κανονικα. νομιζω ομως πως δεν την γλιτωνω γιατι 2 φορες που πηγα στο μπανιο, κατι σαν να καταλαβα στο σκουπισμα.

μαλλον μεχρι το απογευματακι θα εχει ερθει.

δεν πειραζει. παει και αυτος ο μηνας, ερχεται ο επομενος.

πηγα σημερα λαικη. πηρα παλι τα ζαρζαβατικα μου και τα φρουτακια μου. πηρα και αρνακι απο το χασαπη για να το βαλω στοφουρνο σημερα και μιας και βρηκα και πολυ ωραιο σπανακι θα κανω και μια σπανακοπιτουλα.

αυτα απο εμενα.

εσεις?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπες μου.

τι μου κανετε?

εμενα ακομα δεν εχι ερθει κανονικα. νομιζω ομως πως δεν την γλιτωνω γιατι 2 φορες που πηγα στο μπανιο, κατι σαν να καταλαβα στο σκουπισμα.

μαλλον μεχρι το απογευματακι θα εχει ερθει.

δεν πειραζει. παει και αυτος ο μηνας, ερχεται ο επομενος.

πηγα σημερα λαικη. πηρα παλι τα ζαρζαβατικα μου και τα φρουτακια μου. πηρα και αρνακι απο το χασαπη για να το βαλω στοφουρνο σημερα και μιας και βρηκα και πολυ ωραιο σπανακι θα κανω και μια σπανακοπιτουλα.

αυτα απο εμενα.

εσεις?

Καλημερα μπουμπου μου. . Εγω μολις ξυπνησα....μιλαμε για πολυ κουραση...θα σηκωθω να μαγειρεψω και να ποτισω τα λουλουδακια μας...εχω και λιγο σιδερο...και μετα προβα....μωρο μου ακομα τρεφουμε ελπιδες ωστοσο.....

2kMip2.png

Γιαννα μου ας περιμένουμε να δούμε!!

Αρνάκι, ε; Το αγαπημένο φαγητό του αντρουλη σου; Εγω θα φτιάξω Γερμανικό σήμερα!

Καλημέρα Ευαγγελία!!

και μενα του αντρα μου το αγαπημενο φαγητακι του ειναι....χαχαχαχχαχα....!

τι ειναι το Γερμανικο?

Καλημερα μπουμπου μου. . Εγω μολις ξυπνησα....μιλαμε για πολυ κουραση...θα σηκωθω να μαγειρεψω και να ποτισω τα λουλουδακια μας...εχω και λιγο σιδερο...και μετα προβα....μωρο μου ακομα τρεφουμε ελπιδες ωστοσο.....

φανταζομαι Λινα μου πτωμα θα εισαι........ελα ρε κοριτσακι κανε λιγο ακομα υπομονη....τον φαγατε τον γαιδαρο λιγη ουρα εμεινε ακομα και μετα θα εχεις την παρασταση σου και ξεκουραση την υπολοιπη μερα. αντε μπας και σε βλεπουμε και πιο συχνα εδω γιατι σε εχουμε χασει τελειως.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...