Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Οτι πιστευεις οτι ειναι καλυτερο για το σπορακι σου να το κανεις!Φτανει η αγωνια που εχουμε μεχρι να δουμε θετικό ας μην φορτωνομαστε και τυψεις...Το καλύτερο ειναι να το κοψουμε φυσικά!

8sqJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νενα φανταζομαι εσυ κατευθειαν για χωριακη θα πας, ε?

οχι αν δεν έρθει την Κυριακή ένα τεστ θα κάνω την επόμενη, σε περίπτωση που συνεχίσει η καθυστέρηση θα πάω για χοριακή. Επειτα εγώ την Δευτέρα 27/2 αν δεν έχει έρθει θα μετράω 19 μέρες μετά την ωορηξία. Μακαρι να μην δεν έρθει και να τις μετράω γιατί αν δεν κάτσει θα πάω μαλλον από το επόμενο μήνα για εξωσωματική. Ειμαι ήδη 38 βλέπεις.....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Οτι πιστευεις οτι ειναι καλυτερο για το σπορακι σου να το κανεις!Φτανει η αγωνια που εχουμε μεχρι να δουμε θετικό ας μην φορτωνομαστε και τυψεις...Το καλύτερο ειναι να το κοψουμε φυσικά!

συμφωνώ αλλά τώρα που το γραφω καπνίζω κιολας!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ελα μωρε ...τοσες και τοσες κοπλες καπνιζουν και μετα μαθαινουν οτι ειναι και εγκυες..αλλο τι κανουν μετα αν το κοβουν κλπ..

κ στην ελλαδα τουλαχιστον εχουμε τα μεγαλυτερα ποσοστα καπνισματος σε αντρεσ γυναικεσ να μην σασ πω σε ολη την ευρωπη πρωτοι ειμαστε..

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Καλημέρα κοριτσακια μου με τις αγωνίες σας!!!!!!αυτο μάλλον που πρέπει να έχουμε όλες στο μυαλο μας ειναι ότι σίγουρα θα γίνουμε μάνες,απλά πρέπει να έχουμε υπομονή!!!!!ειναι λένε η πρώτη αρετή που μας διδάσκει η μητρότητα!!!ath_gal ηρεμησε,ξέρω ειναι δύσκολο,αλλα δε θα μας πάρει κ απο κάτω!!!!!

Διαφημίσεις

Καταλαβα σε κυνηγαει η ηλικια...Η επιστημη ειναι με το μερος μας!

Καλή θεληση να υπαρχει κ υπομονη και θα γινουμε μανουλες!

Εγω εχω συνδρομο πολυκυστικων αλλά ευτυχως κανω ωορρηξια προς το παρον. Αν αργησει πολύ να ερθει το πολυποθητο θα πρεπει να το δω κ εγω με φαρμακα...

8sqJp3.png

Καλημέρα κοριτσακια μου με τις αγωνίες σας!!!!!!αυτο μάλλον που πρέπει να έχουμε όλες στο μυαλο μας ειναι ότι σίγουρα θα γίνουμε μάνες,απλά πρέπει να έχουμε υπομονή!!!!!ειναι λένε η πρώτη αρετή που μας διδάσκει η μητρότητα!!!ath_gal ηρεμησε,ξέρω ειναι δύσκολο,αλλα δε θα μας πάρει κ απο κάτω!!!!!

καλημερα κοριτσι μας!..πεσ μου εσυ αν ξερεις...

οταν λεμε αλλαζει ο κυκλος τι εννουμε?

εχεισ κυκλο ασ πουμε 28 ημερων ..και ξαφνικα σου ερχεται ..31 μερεσ...

θα συνχισει να ερχεται για 31? η τον αλλο μηνα παλι 28 .?

δλδ αλλαζει μονο γι αενα μηνα?

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

καλημερα κοριτσι μας!..πεσ μου εσυ αν ξερεις...

οταν λεμε αλλαζει ο κυκλος τι εννουμε?

εχεισ κυκλο ασ πουμε 28 ημερων ..και ξαφνικα σου ερχεται ..31 μερεσ...

θα συνχισει να ερχεται για 31? η τον αλλο μηνα παλι 28 .?

δλδ αλλαζει μονο γι αενα μηνα?

Εμένα για παράδειγμα ο κύκλος μου κ μέχρι πριν ένα χρόνο ήταν κάθε 30 μερες,ξαφνικά άλλαξε κ έγινε κάθε 25-26. Τον προηγούμενο μήνα ήταν 27 μερες!εχω ρωτήσει τον γιατρο μου κ μου είπε ότι θεωρίτε σταθερός!

Γεια σου Evangelia79! Τα λες πολύ ωραια!Υπομονη και παλι υπομονη δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο προς το παρον...

Εσυ προσπαθεις πολύ καιρό?

Καλημέρα evio, ειναι ο πρώτος μήνας!περιμένω σήμερα,αύριο!!!έκανα τεστ όμως προχτές κ έδειξε αρνητικό!!!οπότε την περιμένω σίγουρα!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα evio, ειναι ο πρώτος μήνας!περιμένω σήμερα,αύριο!!!έκανα τεστ όμως προχτές κ έδειξε αρνητικό!!!οπότε την περιμένω σίγουρα!!!!

ποιο τεστ εκανες?μην πιστευεις κ πολυ στα τεστ ...κυριως οταν τα κανουμε χωρις να υπαρχει καθυστερηση....

ποιο τεστ εκανες?μην πιστευεις κ πολυ στα τεστ ...κυριως οταν τα κανουμε χωρις να υπαρχει καθυστερηση....

Γεια σου μαριαειρηνη!!!η αλήθεια ειναι ότι πήγα στο φαρμακείο κ είχε πρεντικτορ κ μια άλλη εταιρεία άγνωστη κ πολυ φτηνή 5,50?.επειδή είχα ακούσει πολλα κακά για το πρεντικτορ πήρα τα αλλα!!!!

Γεια σου μαριαειρηνη!!!η αλήθεια ειναι ότι πήγα στο φαρμακείο κ είχε πρεντικτορ κ μια άλλη εταιρεία άγνωστη κ πολυ φτηνή 5,50?.επειδή είχα ακούσει πολλα κακά για το πρεντικτορ πήρα τα αλλα!!!!

μην τους εχεις κ πολυ εμπιστοσυνη παντως...ποτε περιμενεις?? ευχομαι να μην σου ξαναερθει για τους επομενους 9 μηνες!!!!!:P

Είχα όμως μονο μια ελεύθερη επαφη κ μοναδική αυτο το μήνα!!!έτσι κ αλλιώς με μια μονο φορα ειναι πολυ δύσκολο!!!!

εγω στην κορη μου με μια μονο φορα εμεινα εγκυος....ειχα πολυ ασχημη εγκυμοσυνη ομως...μην σας λεω κ τετοια κ σας τρομαζω ...οποτε για 4 χρονια δεν μου περνουσε καν απο το μυαλο μου...κ τωρα εχω 2 μηνες ππου προσπαθω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...