Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ει αγαπουλες μπηκα να πω ενα γεια ....διαβασα τα σημερινα σας και φευγω διοτι εχω την περιβοητη προβα μου!!!!!!για την ωρα σας φιλω...να με σκεφτεστε οταν τα λετε....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα......χυμους πολλους χυμους θα πινουμε συντομα ολες μας!!!!!αντε και κανενα ντεκαφεινε μια στο τοσο!!!!!σμουτς....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ει αγαπουλες μπηκα να πω ενα γεια ....διαβασα τα σημερινα σας και φευγω διοτι εχω την περιβοητη προβα μου!!!!!!για την ωρα σας φιλω...να με σκεφτεστε οταν τα λετε....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα......χυμους πολλους χυμους θα πινουμε συντομα ολες μας!!!!!αντε και κανενα ντεκαφεινε μια στο τοσο!!!!!σμουτς....

ντεκαφεινε???? απαπαπα αυτος κι αν ειναι απαγορευμενος.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Κοριτσακια μου γλυκά!Γιάννα μου δεν ξέρω αν σε εγκυμοσύνη μου κόψει το σαλοσπιρ φαντάζομαι πως ναι γιατί κ εγω έχω διαβάσει ότι μαζί με ιπαρινη κάνει αιμοραγιες!είχα μια επαφή το μεσημέρι :oops:!!!!!!!εκατσα όσο μπορούσα μετα ξαπλωμενη κ με τα πόδια ψηλά..:D:D αλλα μετα έπρεπε να φύγω για το μαγαζί!!!ελπίζω κάτι να κρατήθηκε εκεί μέσα..!!!!:P

Κοριτσακια μου γλυκά!Γιάννα μου δεν ξέρω αν σε εγκυμοσύνη μου κόψει το σαλοσπιρ φαντάζομαι πως ναι γιατί κ εγω έχω διαβάσει ότι μαζί με ιπαρινη κάνει αιμοραγιες!είχα μια επαφή το μεσημέρι :oops:!!!!!!!εκατσα όσο μπορούσα μετα ξαπλωμενη κ με τα πόδια ψηλά..:D:D αλλα μετα έπρεπε να φύγω για το μαγαζί!!!ελπίζω κάτι να κρατήθηκε εκεί μέσα..!!!!:P

μια χαρα θα κρατηθηκε, μην ανησυχεις. τελεια ....αφου ειχατε και επαφουλα σημερα εισαι σε πολυ καλο δρομο.

οποτε απο αυριο μετραμε αντιστροφα ε????? μακαρι Βαγγελιω μου να εχεις ενα τεραστιο +++++++++++++++ σε 14 μερες.

εγω ακομα τιποτα.........

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

μια χαρα θα κρατηθηκε, μην ανησυχεις. τελεια ....αφου ειχατε και επαφουλα σημερα εισαι σε πολυ καλο δρομο.

οποτε απο αυριο μετραμε αντιστροφα ε????? μακαρι Βαγγελιω μου να εχεις ενα τεραστιο +++++++++++++++ σε 14 μερες.

εγω ακομα τιποτα.........

Μακάρι!!!!!!!!!!μετρησες καθόλου τη θερμοκρασία σου;;;αν έχεις δεκατακια ξέρεις ε;;;;;!!!!!!!:D:D:D

Μακάρι!!!!!!!!!!μετρησες καθόλου τη θερμοκρασία σου;;;αν έχεις δεκατακια ξέρεις ε;;;;;!!!!!!!:D:D:D

κοιτα .....μετα την ωορρηξια μου την μετραγα μερα παρα μερα και ειχα 36+9, τις τελευταιες μερες πηγε 37+1 και το απογευμα λεω ας ξανα μετρησω και ειχα 36+7....πριν μιση ωρα ομως ειχα 37....:confused::confused: βγαζεις ακρη????χαχαχαχχαχαχαχ

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιαννουκο μου ακόμα αφαντη? στα τσακιδια να παει και να μην ξανα έρθει!! Χοχοχο!! Η θερμοκρασια μετριέται στάνταρ ωρα κάθε μέρα και συνήθως πρωι, γιατι όλη την υπόλοιπη μέρα η θερμοκρασια του σώματος μας επιρεαζεται απο εξωτερικούς παράγοντες, έχεις υψηλη θερμοκρασια πάντως και αφου δεν έχεις γρίπη.... Έχεις.... Ταραταταν!!!! Μωρο!!

Ευαγγελία μου έχω ρωτήσει τον γιατρο μου γί αυτο και μου είπε κανά μισάωρο ξαπλα, Μετα το μισάωρο δεν υπάρχει λογος για ξαπλα! Ότι ειναι να γίνει έχει γίνει!

Αλλα και αμέσως να σηκωθούμε τα σπερματοζωαρια έχουν ήδη βγει απο το υγρό και έχουν ξεκινήσει κολύμπι!!

Καλη επιτυχια!!!

Γιαννουκο μου ακόμα αφαντη? στα τσακιδια να παει και να μην ξανα έρθει!! Χοχοχο!! Η θερμοκρασια μετριέται στάνταρ ωρα κάθε μέρα και συνήθως πρωι, γιατι όλη την υπόλοιπη μέρα η θερμοκρασια του σώματος μας επιρεαζεται απο εξωτερικούς παράγοντες, έχεις υψηλη θερμοκρασια πάντως και αφου δεν έχεις γρίπη.... Έχεις.... Ταραταταν!!!! Μωρο!!

Ευαγγελία μου έχω ρωτήσει τον γιατρο μου γί αυτο και μου είπε κανά μισάωρο ξαπλα, Μετα το μισάωρο δεν υπάρχει λογος για ξαπλα! Ότι ειναι να γίνει έχει γίνει!

Αλλα και αμέσως να σηκωθούμε τα σπερματοζωαρια έχουν ήδη βγει απο το υγρό και έχουν ξεκινήσει κολύμπι!!

Καλη επιτυχια!!!

Γιωτουλιιιιιιι........:D:D:D:D:D

ακομα τιποτα..............ακομα τιποτα φιλεναδα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιωτουλιιιιιιι........:D:D:D:D:D

ακομα τιποτα..............ακομα τιποτα φιλεναδα

Καλα πάμε, μην μου αγχωνεσαι!! Η κοιλιτσα πονάει? είμαι παρά πολυ αισιόδοξη! Το νιώθω παιδι μου σου λέω!

Σήμερα ξεκίνησα τα νεα χάπια του θυρεοειδη και πειναω όλη την ημέρα! Άντε μπας και αρχίσει να δουλεύει κι αυτός γιατι μας κούρασε!!

Έχω κατεβάσει όλες τις νέες σειρές που παίζονται στην Αμερική και έχω λιωσει στον καναπέ αγκαλιά με τσάι! Ξεφαντωνω πάλι!

Διαφημίσεις

Καλα πάμε, μην μου αγχωνεσαι!! Η κοιλιτσα πονάει? είμαι παρά πολυ αισιόδοξη! Το νιώθω παιδι μου σου λέω!

Σήμερα ξεκίνησα τα νεα χάπια του θυρεοειδη και πειναω όλη την ημέρα! Άντε μπας και αρχίσει να δουλεύει κι αυτός γιατι μας κούρασε!!

Έχω κατεβάσει όλες τις νέες σειρές που παίζονται στην Αμερική και έχω λιωσει στον καναπέ αγκαλιά με τσάι! Ξεφαντωνω πάλι!

αααα εισαι στο τσακιρ κεφι δηλάδη......φανταστικα.....χαχαχχαχαχαχαχχα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αααα εισαι στο τσακιρ κεφι δηλάδη......φανταστικα.....χαχαχχαχαχαχαχχα

εκανα ενα τεστ ωορρηξιας μετα απο συμβουλη μιας φιλης και βγηκε αρνητικο, θα ξανα κανω και το πρωι.....εδω παει η παροιμια....αφου βρηκαμε παπα να θαψουμε πεντε εξι....χαχαχχαχαχαχ

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εκανα ενα τεστ ωορρηξιας μετα απο συμβουλη μιας φιλης και βγηκε αρνητικο, θα ξανα κανω και το πρωι.....εδω παει η παροιμια....αφου βρηκαμε παπα να θαψουμε πεντε εξι....χαχαχχαχαχαχ

Γιατι κοριτσάκι μου? έχω διαβάσει ότι αυτα τα δυο τεστ, ανιχνεύουν τις ορμονες με τον ίδιο τεχνικό τροπο, και ότι αρκετές φορές ένα τεστ ωορρηξιας βγαινει θετικο σε εγκυμοσυνη αλλα και το αντίστροφο. Ειδικά τώρα το βραδυ τι να έδειχνε? δεν θες να πας κανείς μια χοριακουλα?

Γιατι κοριτσάκι μου? έχω διαβάσει ότι αυτα τα δυο τεστ, ανιχνεύουν τις ορμονες με τον ίδιο τεχνικό τροπο, και ότι αρκετές φορές ένα τεστ ωορρηξιας βγαινει θετικο σε εγκυμοσυνη αλλα και το αντίστροφο. Ειδικά τώρα το βραδυ τι να έδειχνε? δεν θες να πας κανείς μια χοριακουλα?

Γιωτα μου για να ειμαι ειλικρινης, εχω ενα αισθημα οτι θα ερθει. δεν θελω να παω παλι στη μικροβιολογο να κανω χοριακη αν δεν εχω μια ενδειξη γιατι ειναι και η μονη εδω και δεν θελω να συζητηθει η περιπτωση μου......θα περιμενω και αυριο και αν δεν ερθει Δευτερα πρωι θα ειμαι εκει.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιωτα μου για να ειμαι ειλικρινης, εχω ενα αισθημα οτι θα ερθει. δεν θελω να παω παλι στη μικροβιολογο να κανω χοριακη αν δεν εχω μια ενδειξη γιατι ειναι και η μονη εδω και δεν θελω να συζητηθει η περιπτωση μου......θα περιμενω και αυριο και αν δεν ερθει Δευτερα πρωι θα ειμαι εκει.

Δεν ειναι αισθημα, ειναι φόβος, και ειναι λογικό γιατι έχεις αγωνία! Έχω και εγω μαζι σου, αλλα έχω καλο προαισθημα! Αυτο με την μικροβιολογο το καταλαβαίνω, το έχω και εγω να φανταστείς και το καλοκαίρι που έκανα πήγα σε άλλη περιοχή, γιατι δεν ήθελα τα σχόλια, θα σου έλεγα να κανείς ένα Τεστακι το πρωι αλλα φομαμαι ότι ειναι ακόμα νωρίς, δηλαδη θα ειναι 13 ημέρες απο την ωορρηξια, πάλι να μην την πιάσει το τεστ ουρων. Τι λες για Κυριακή? αντεχεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...