Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Γιάννα μου εγω με το φελισιν πινω κ ένα σαλοσπιρ των 0.80!μου είπε να το πινω καθημερινά κ εφόρου ζωής!κ βέβαια βασικό να το πινω κ κατα την προσπάθεια γιατί κάποιες φορές η θρομβοφιλια επηρεάζει τη γονιμοποίηση!για ρωτά τον γιατρο σου!εγω είμαι περίπτωση υψηλού κινδύνου θρομβοφιλιας με τρεις μεταλλάξεις σε γονιδια!

για σαλοσπιρ δεν μου ειπε κατι ουτε ο γυναικολογος μου ουτε ο αιματολογος.

κι εγω με προφιλ θρομβοφιλιας υψηλου μαιευτικου κινδυνου βγηκα.

διπλη ετεροζηγωτια στους παραγοντες mthfr , ανεπαρκεια πρωτεινης s, και χαμηλα ντιφωσφολιπιδικα αντισωματα.

αυτο με την γονιμοποιηση νομιζω οτι ισχυει στις περιπτωσεις ομοζυγωτιας και οχι ετεροζυγωτιας. ισως γιάυτο να μην μου προτειναν σαλοσπιρ.

και οταν θα κανεις ενεσεις θα πινεις και το σαλοσπιρ μαζι? κανει και τα δυο μαζι? γιατι εχω διαβασει διαφορα πανω σε αυτο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκούλα μου μερικές φορές το ένστικτο είναι αλάνθαστο! Και στην δική σου περίπτωση επαληθεύεται! Πάλι καλά που την έκανες την εξέταση, πάνω σε αυτό ρώτησα τον γιατρό μου, του λέω γιατί δεν την προτείνετε στις γυναίκες και ως προγεννητικό, αλλά μόνο μετά από δύο αποβολές? Μου είπε οτι άρχικά είναι ακριβές εξετάσεις που δεν καλύπτουν τα ταμεία, και πολλές γυναίκες δεν έχουν την δυνατότητα, αλλά και επίσης, πριν λίγα χρόνια τα ποσοστά ήταν ελάχιστα σε σχέση με το σήμερα. Χαρακτηριστικά, μου είπε, ότι "είναι της μόδας" με την έννοια ότι όλο και περισσότερες γυναίκες έχουν τέτοιο πρόβλημα!! Αλλά και ότι πλέον, με την κατάλληλη αγωγή, η εγκυμοσύνη πάει μια χαρα!!

Εγώ ακόμα με γρίπη! δεν θέλω να φανταστώ πως θα ήμουν χωρίς τις βιταμίνες! Δεν ον μπορώ τον πυρετό καθόλου!

Να σας πω και κάτι άλλο από το βιβλίο!!

Ότι κατά την διάρκεια του σεξ, τα σπερματοζωάρια σαν κολυμβητές πάνε προς το εσωτερικό της μήτρας, αλλά αν η γυναίκα έρθει σε οργασμό τότε οι συσπάσεις της μήτρας "πετάνε" τα σπερματοζωάρια προς τις σάλπιγγες, που είναι και ο σωστός προορισμός!!

Ελπίζω να μην σας σόκαρα πρωί πρωί!!

αυτο παλι δεν μπορω να το καταλαβω με τους γιατρους. δεν δινουμε λει τις εξετασεις γιατι ειναι ακριβες και δεν γραφονται αλλα τα τελευταια χρονια ειναι της μοδας η θρομβοφιλια στις γυναικες....!!!! προτεινε μου εσυ να την κανω και ασε να παρω εγω το κριμα στο λαιμο μου αν δεν εξεταστω για αυτο. δηλαδη ειναι καλυτερα να χασει μια γυναικα την εγκυμοσυνη της απο το να δωσει 260 ευρω? θα μου πειτε δεν τα εχουν ολες....ναι συμφωνω....αλλα ουτε 125 ευρω για κυστικη ινωση εχουν ολες αλλα την κανουν απαραιτητως οταν μενουν εγκυες. δεν ξερω αλλα δεν συμφωνω καθολου μερικες φορες με το σκεπτικο των γιατρων....! δεν ξερω με βρισκεται αδικη???? δηλαδη θα πρεπει να χασω 2-3 παιδια για να με στειλουν για θρομβοφιλια?????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αυτο παλι δεν μπορω να το καταλαβω με τους γιατρους. δεν δινουμε λει τις εξετασεις γιατι ειναι ακριβες και δεν γραφονται αλλα τα τελευταια χρονια ειναι της μοδας η θρομβοφιλια στις γυναικες....!!!! προτεινε μου εσυ να την κανω και ασε να παρω εγω το κριμα στο λαιμο μου αν δεν εξεταστω για αυτο. δηλαδη ειναι καλυτερα να χασει μια γυναικα την εγκυμοσυνη της απο το να δωσει 260 ευρω? θα μου πειτε δεν τα εχουν ολες....ναι συμφωνω....αλλα ουτε 125 ευρω για κυστικη ινωση εχουν ολες αλλα την κανουν απαραιτητως οταν μενουν εγκυες. δεν ξερω αλλα δεν συμφωνω καθολου μερικες φορες με το σκεπτικο των γιατρων....! δεν ξερω με βρισκεται αδικη???? δηλαδη θα πρεπει να χασω 2-3 παιδια για να με στειλουν για θρομβοφιλια?????

Καθόλου άδικη δεν είσαι! Αλλά ξέρεις πόσες γυναίκες έχουν άγνοια και δεν θέλουν να κάνουν τις εξετάσεις, γιατί απλά δεν γνωρίζουν και δεν πιστεύουν ότι θα το πάθουν? Και άμα τους το πει ο γιατρός, θα πούνε ότι απλά το κάνουν για τα λεφτά. Δεν το λέω έτσι, ξέρω τέτοιους ανθρώπους, έχουμε γίνει δύσπιστοι με τους γιατρούς και βλέπουμε παντού λαμόγια. Γι' αυτό πρέπει ο γυναικολόγος να είναι της απολύτου εμπιστοσύνης μας!

Εμένα ο γιατρός, μόλις του είπα ότι κάνω μελανιές χωρίς να χτυπάω, μου είπε να τις κάνω τις εξετάσεις για θρομβοφιλία, απαραιτήτως, και χωρίς να έχω πιάσει ποτέ παιδί (δυστυχώς.. κλαψ), και αυτός τώρα πια το προτείνει μετά από μία παλίνδρομη.

Γενικά, αυτή η καχυποψία υπάρχει με τους γιατρούς, όπως σου έχω πει έχω παιδίατρο πολύ δικό μου άνθρωπο, και εκεί να δεις τι γίνεται. Να μην σου πω ιστορίες, θα σου σηκωθεί η τρίχα!

Βασικά, πιστεύω ότι ο σωστός γιατρός, μετά από μία παλίνδρομη, πρέπει να πει όλα τα πιθανά σενάρια, π.χ. ότι μπορεί να έφταιγε αυτό ή αυτό ή αυτό, να έλεγε και τις πιθανότητες και να έδινε όλες τις πληροφορίες και να αποφάσιζε το ζευγάρι για το τι θα κάνει. Για είναι και αυτοί εντάξει.

Καθόλου άδικη δεν είσαι! Αλλά ξέρεις πόσες γυναίκες έχουν άγνοια και δεν θέλουν να κάνουν τις εξετάσεις, γιατί απλά δεν γνωρίζουν και δεν πιστεύουν ότι θα το πάθουν? Και άμα τους το πει ο γιατρός, θα πούνε ότι απλά το κάνουν για τα λεφτά. Δεν το λέω έτσι, ξέρω τέτοιους ανθρώπους, έχουμε γίνει δύσπιστοι με τους γιατρούς και βλέπουμε παντού λαμόγια. Γι' αυτό πρέπει ο γυναικολόγος να είναι της απολύτου εμπιστοσύνης μας!

Εμένα ο γιατρός, μόλις του είπα ότι κάνω μελανιές χωρίς να χτυπάω, μου είπε να τις κάνω τις εξετάσεις για θρομβοφιλία, απαραιτήτως, και χωρίς να έχω πιάσει ποτέ παιδί (δυστυχώς.. κλαψ), και αυτός τώρα πια το προτείνει μετά από μία παλίνδρομη.

Γενικά, αυτή η καχυποψία υπάρχει με τους γιατρούς, όπως σου έχω πει έχω παιδίατρο πολύ δικό μου άνθρωπο, και εκεί να δεις τι γίνεται. Να μην σου πω ιστορίες, θα σου σηκωθεί η τρίχα!

ναι ειναι και αυτος ο παραγοντας. το στραβο μας το κεφαλι που ολα τα βλεπουμε υποπτα και το ενα μας βρωμαει το αλλο μας ξυνιζει.

μπορω να φανταστω απο το λιγο που ξερω τον κοσμο τι θα εχει τραβηξει ο γνωστος σου.

αλλα απο το ξερο μας το κεφαλι ειδες τι μπορουμε να παθουμε? αλλα απο την αλλη παλι υπαρχουν και αυτοι οι γιατροι που χωρις να εχεις τιποτα θα σε στειλουν σε δικους "τους" για να κανεις ενα καρο εξετασεις.....κι ετσι μπαινουν ολοι μετα στο ιδιο καζανι.

αληθεια σου ειπε ο γιατρος σου να κανεις εξετασεις για θρομβοφιλια?

τις εκανες?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

ναι ειναι και αυτος ο παραγοντας. το στραβο μας το κεφαλι που ολα τα βλεπουμε υποπτα και το ενα μας βρωμαει το αλλο μας ξυνιζει.

μπορω να φανταστω απο το λιγο που ξερω τον κοσμο τι θα εχει τραβηξει ο γνωστος σου.

αλλα απο το ξερο μας το κεφαλι ειδες τι μπορουμε να παθουμε? αλλα απο την αλλη παλι υπαρχουν και αυτοι οι γιατροι που χωρις να εχεις τιποτα θα σε στειλουν σε δικους "τους" για να κανεις ενα καρο εξετασεις.....κι ετσι μπαινουν ολοι μετα στο ιδιο καζανι.

αληθεια σου ειπε ο γιατρος σου να κανεις εξετασεις για θρομβοφιλια?

τις εκανες?

Επειδή κάνω μελανιές χωρίς να χτυπάω, μου συμβούλεψε να τις κάνω, αλλά επειδή τώρα κάναμε πολλά μαζί και έφυγαν πολλα λεφτά, μου είπε ότι έχω χρόνο, αρκεί να τις κάνω μέχρι της αρχή της εγκυμοσύνης, Δηλαδή άμα μείνω τώρα να πάω να τις κάνω αμέσως, ότι επηρεάζει την γονιμότητα δεν μου το έχει πει, θα πάω όμως να τις κάνω μάλλον σε λίγες μέρες, έχω κάνει όμως πήξη αίματος και ήταν φυσιολογική, δεν είναι 100% ενδεικτικό όμως. Για τις μελανιές όμως ευθύνεται και το στίγμα της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας που έχω.

Όταν θα πίνουμε το καφεδάκι μας, (εσύ χυμό) θύμησε μου να σου πω μερικές ιστορίες!! Η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία! Τουλάχιστον την δική μου!!

Γι' αυτό πρέπει να εμπιστεύεσαι το γιατρό, εμένα ο δικός μου, εκτός από την γιατρό που μου κάνει τους υπερήχους στο ιασώ ποτέ δεν μου υπέδειξε τίποτα. Και αυτή την γιατρό απλά την επιλέγω όταν κλείνω ραντεβού. Δεν δίνω παραπάνω λεφτά. Τώρα που τον ρώτησα για κάποιες εξειδικευμένες εξετάσεις εμβρύων (λόγω του ιστορικού με την καρδια του άντρα μου που σας έλεγα) μου είπε ότι έχει μία γιατρό που είναι καταπληκτική αλλά άμα θέλω να κάνω και εγώ την ερευνά μου και βλέπουμε. Αργεί βέβαια αλλά το έχουμε και αυτό υπόψη!! Για την θρομβοφιλία δεν μου υπέδειξε κανέναν, θα πάω μάλλον εκεί που τις έκανες και εσύ.

Ασε που τόσες φορές που με βλέπει, σπάνια παίρνει λεφτά πια. Μάλλον με λυπήθηκε!! χαχα!!

Επειδή κάνω μελανιές χωρίς να χτυπάω, μου συμβούλεψε να τις κάνω, αλλά επειδή τώρα κάναμε πολλά μαζί και έφυγαν πολλα λεφτά, μου είπε ότι έχω χρόνο, αρκεί να τις κάνω μέχρι της αρχή της εγκυμοσύνης, Δηλαδή άμα μείνω τώρα να πάω να τις κάνω αμέσως, ότι επηρεάζει την γονιμότητα δεν μου το έχει πει, θα πάω όμως να τις κάνω μάλλον σε λίγες μέρες, έχω κάνει όμως πήξη αίματος και ήταν φυσιολογική, δεν είναι 100% ενδεικτικό όμως. Για τις μελανιές όμως ευθύνεται και το στίγμα της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας που έχω.

ααα ναι μπορει να οφειλεται και σε αυτο το ευκολο μελανιασμα.

που θα την κανεις την θρομοβοφιλια? να σου δωσω τα στοιχεια του δικου μου αν θες...ειναι συνεργατης του γυναικολογου μου. 260 ευρω εδωσα για ολο το πακετο. στο Ρεα θελαν 360.....χαχαχαχαχ

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Μακάρι Γιαννουκο μου!!!

Σε είχα ρωτήσει πιο παλιά και μου τα έχεις δώσει. Τα εχω αποθηκευμένα!

για τα στοιχεια του αιματολογου λες?

αληθεια? δεν το θυμαμαι καθολου.

βεβαια τα εχω δωσει σε αρκετες κοπελες τα στοιχεια του που μου τα ζητησαν κυριως λογω της τιμης.

αααα ωραια τοτε.

καλε χυμο θα πινουμε σου λεωωωωω...........:cool: ειμαι σιγουρη :D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

για τα στοιχεια του αιματολογου λες?

αληθεια? δεν το θυμαμαι καθολου.

βεβαια τα εχω δωσει σε αρκετες κοπελες τα στοιχεια του που μου τα ζητησαν κυριως λογω της τιμης.

αααα ωραια τοτε.

καλε χυμο θα πινουμε σου λεωωωωω...........:cool: ειμαι σιγουρη :D

Μακάρι και ξανά μακάρι!!

Άσχετο αλλά να σου πω τι μου είπε ο ντοκ! Μιλάγαμε για όλα αυτά και του λέω γιατί γίνονται όλα αυτά στην εποχή μας, και μου είπε στο τέλος, ότι στην εγκυμοσύνη αυτός δεν επιτρέπει ούτε βάψιμο μαλλιών, ούτε ανταύγειες, ούτε νύχια βαμμένα!! Για όλη την εγκυμοσύνη! Και διατροφή κυρίως βιολογικά και σπιτικά! Εντάξει θα με ζουρλάνει τελείως!!

Μακάρι και ξανά μακάρι!!

Άσχετο αλλά να σου πω τι μου είπε ο ντοκ! Μιλάγαμε για όλα αυτά και του λέω γιατί γίνονται όλα αυτά στην εποχή μας, και μου είπε στο τέλος, ότι στην εγκυμοσύνη αυτός δεν επιτρέπει ούτε βάψιμο μαλλιών, ούτε ανταύγειες, ούτε νύχια βαμμένα!! Για όλη την εγκυμοσύνη! Και διατροφή κυρίως βιολογικά και σπιτικά! Εντάξει θα με ζουρλάνει τελείως!!

ναι ναι ναι....οπως στα ειπε ο γιατρος σου ειναι.....

εγω τον πρωτο υπερηχο τον ειχα κανει με τον Μουστακαρια. μου τονισε και μαλιστα με αυστηρο υφος τα εξης:

-δε βαφεις μαλλια

-δε βαφεις νυχια χεριων-ποδιων

-δεν ξεχνας το φυλικο οξυ

-προσοχη στην διατροφη σου

-κανεις αμεσσα τις εξετασεις του προγεννετικου

και ακομα πιο αυστηρα μου λεει το εξης:

-διακοπη καπνισματος ( δε σε ρωταω μου λεει αν καπνιζεις και αν μπορεις να το κοψεις, σου επιβαλλω να μην καπνιζεις καθολου, ουτε να το αναπνεεις)........με μισοτρεμμαμενη φωνη εγω απανταω.....το εχω κοψει γιατρε......χαχαχχαχαχ επρεπε να με εβλεπες.

σχετικα με αυτα που σου ειπε περι διατροφης, εννοει σπιτικα γιατι ξερεις τι τρως. κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης πρεπει να προσεχουμε αρκετα τι καταναλωνουμε, ειδικα οσο αφορα λαχανικα και φρουτα. ο κυριως λογος ειναι το τοξοπλασμα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...