Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

κοριτσακια μου σας χαιρεταω.

παω να κοιμηθω....νυσταξα πολυ και με τοση μελετη κλεινουν τα ματια μου.

σας φιλω .....θα τα πουμε αυριο

καλο βραδυ να εχουμε.

ονειρα γλυκα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ζωντανο παραδειγμα εγω.

βρηκα κι εγω ενα αρθρο σχετικο με την β χοριακη. τελιακ δεν ειναι ιδιες οι τιμες απο αιματος με ουρων. πιο πολυ ειναι του αιματος.

μνε αυτη τη λογικη τοτε οντως εκανα νωρις το τεστ.

οποτε αναμενουμε στο ακουστικο......

Από το σαιτ που σου είπα.

Η β χοριακή γοναδοτροπίνη είναι μια ορμόνη που παράγεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης Αρχίζει να παράγεται όταν το γονιμοποιημένο ωάριο εμφυτεύεται στο τοίχωμα της μήτρας, δηλαδή περίπου 7 ημέρες από τη γονιμοποίηση.

Τα συνήθη τεστ κύησης του εμπορίου είναι ικανά να διαπιστώσουν την εγκυμοσύνη περίπου 4 με 5 ημέρες μετά την ημερομηνία της αναμενόμενης περιόδου. Η μέτρηση της β χοριακής γοναδοτροπίνης στο αίμα, μπορεί να μας δώσει το αποτέλεσμα πολύ πιο νωρίς, συνήθως στις 10 ημέρες από τη γονιμοποίηση.

Εσύ σήμερα, 11η ημέρα από την ωορρηξία, οριακά θα σε πιάσει και η αιματολογική!

κοριτσακια μου σας χαιρεταω.

παω να κοιμηθω....νυσταξα πολυ και με τοση μελετη κλεινουν τα ματια μου.

σας φιλω .....θα τα πουμε αυριο

καλο βραδυ να εχουμε.

ονειρα γλυκα

Άντε ξεκουράσου, και εύχομαι αύριο να είναι μία πολύ όμορφη μέρα!!!

Καλό ξημέρωμα!!

καλησπερα φιλες μου....οσες μεινατε ξυπνιες να περιμενετε τη φακη την ξενυχτουλα σας....χαχαχαχαχ...εμενα δηλαδη!!!αντε αντε να εχουμε τα ευχαριστα γιαννουλα μου και τσαμπα να ηταν η στενοχωρια.....παντως δεν ξερω βρε αγαπες μου....αυτα τα τεστακια της hometest ειμαστε σιγουρες πως ειναι οκ?????και τιν προηγουμενο μηνα αλλα και αυτον δεν μου εχουν βγαλει ποτε εντονη γραμμη ωορρηξιας....μονο μια αχνη ροζουλα λιγο πριν την ωορρηξια....δεν θα επρεπε να ειναι εντονη????αφου λεει μεσα οτι αν δεν βγει καθολου η αν βγει αχνη ειναι αρνητικο το τεστ....και μονο αν βγρει εντονη ειναι θετικο....εχω χαλασει ενα σωρο τεστ απο την ενατη μερα του κυκλου μου και σημερα ειναι η 14η και ακομα δεν εχει εντοπισει την ωορρηξια μου....μονο εχθες και σημερα δειχνει αχνη ροζ...ολες τις αλλες μερες τιποτα....τι να πω?????βαρεθηκα να κανω τσισα μου σε κυπελακι....χαχαχαχαχαχα....αυτο ηταν αστειο για να γελασουμε.....λοιπον κοριτσια το εχω το σκηνικο......αυριο μεθαυριο θα μαθουμε πως η γιαννουλα μας ειναι εγκυουλα και μετα απο κανα δυο εβδομαδες η ευαγγελια μας....μετα παιρνουμε εμεις σειρα γιωτουλα μου και μαρακι μου και εχει ο θεος...αλλα μεσα στο 2013 μας θελω ολες φουσκωμενες και ετοιμογεννες....να κλεινουν τα κρεββατια στα μεαιυτηρια παρακαλω....αντε ντε!!!!!

2kMip2.png

καλημερα ομορφουλες μου,

τι κανουν τα κοριτσια μου?

παιδια τι νυστα ειναι αυτη???? καλα παντα νυσταζω αλλα ειναι καποιες μερες που ναι μεν εχω τα ματια ανοιχτα αλλα στην ουσια κοιμαμαι....μονο εγω τα κανω αυτα. πολυ νυστα.

η κοιλιτσα μου ποναει.....περιοδο ακομα δεν εχω δει. ειχε και τον καημο πρωι-πρωι ο αντρας μου...χαχαχα ο καλουλης μου....με το που βγηκα απο το μπανιο κατευθειαν μου λεει "εγινε τιποτα", σαν τι αγαπη μου του λεω? ολα καλα μου λεει? χαχαχαχα εχει αγωνια το μαναρι μου.

κατι με εχει τσιμπησει μαλλον στην πλατη και εχω γεμισει σπιθουρακια ( ασχετο)

εσεις τι κανετε?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα φιλες μου....οσες μεινατε ξυπνιες να περιμενετε τη φακη την ξενυχτουλα σας....χαχαχαχαχ...εμενα δηλαδη!!!αντε αντε να εχουμε τα ευχαριστα γιαννουλα μου και τσαμπα να ηταν η στενοχωρια.....παντως δεν ξερω βρε αγαπες μου....αυτα τα τεστακια της hometest ειμαστε σιγουρες πως ειναι οκ?????και τιν προηγουμενο μηνα αλλα και αυτον δεν μου εχουν βγαλει ποτε εντονη γραμμη ωορρηξιας....μονο μια αχνη ροζουλα λιγο πριν την ωορρηξια....δεν θα επρεπε να ειναι εντονη????αφου λεει μεσα οτι αν δεν βγει καθολου η αν βγει αχνη ειναι αρνητικο το τεστ....και μονο αν βγρει εντονη ειναι θετικο....εχω χαλασει ενα σωρο τεστ απο την ενατη μερα του κυκλου μου και σημερα ειναι η 14η και ακομα δεν εχει εντοπισει την ωορρηξια μου....μονο εχθες και σημερα δειχνει αχνη ροζ...ολες τις αλλες μερες τιποτα....τι να πω?????βαρεθηκα να κανω τσισα μου σε κυπελακι....χαχαχαχαχαχα....αυτο ηταν αστειο για να γελασουμε.....λοιπον κοριτσια το εχω το σκηνικο......αυριο μεθαυριο θα μαθουμε πως η γιαννουλα μας ειναι εγκυουλα και μετα απο κανα δυο εβδομαδες η ευαγγελια μας....μετα παιρνουμε εμεις σειρα γιωτουλα μου και μαρακι μου και εχει ο θεος...αλλα μεσα στο 2013 μας θελω ολες φουσκωμενες και ετοιμογεννες....να κλεινουν τα κρεββατια στα μεαιυτηρια παρακαλω....αντε ντε!!!!!

Λινακι καλημερα.

εγω με τα τεστ δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα. αχνη μου εχει βγαλει και τις 2 φορες μια μερα πριν το καραμπινατο θετικο. δεν ξερω τον λογο που σου βγαζει αχνη συνεχεια....! εμενα μαλιστα το θετικο στο 5λεπτο ηταν πιο σκουρο και απο την γραμμη ελεγχου. το αχνο ποτε δεν σκουραινε. εμενε ετσι μια αχνη γραμουλα. παντως επειδη καταλαβαινω την ωορηξια μου και στους 2 κυκλους που τα χρησιμοποιω ειναι πολυ σωστα και εχουν δειξει ακριβως τη μερα που ανεβαινει η LH. παντα την επομενη του θετικου εχω και ωορρηξια.....μη σου πω οτι ξεκινανε και μετα απο καμια 10αρια ωρες τα πρωτα σημαδια οτι θα επελθει ωορρηξια...πονακια τσιμπηματακια, υγρα.

δεν ξερω τι μπορει να φταιει στη δικη σου περιπτωση.

θα σου ελεγα να τα κανεις και σημερα. αν δεις οτι και αυτο το μηνα δε σου βγαλει κανονικο θετικο τοτε στον επομενο κυκλο ή ακομα και σε αυτον να πας να κανεις εναν υπερηχο να δειτε την ωορρηξια απο εκει και να την συγκρινεις με τα τεστ. νομιζω οτι ειναι οτι πιο σωστο. να δεις κιολας οτι κανεις ωορρηξια και σε ποια μερα τι κανεις περιπου. κανε παντως και σημερα τεστ. μπορει να εχει μεγαλωσει κατα 2 μερες ο κυκλος σου ας πουμε λογω του αγχους που εχεις τωρα με την πρεμιερα και απο την αγωνια σου....! κυκλος ειναι και ορμονες αγαπητη.... μας παιζουν κομπολοι και δεν περνουμε χαμπαρι.

Από το σαιτ που σου είπα.

Η β χοριακή γοναδοτροπίνη είναι μια ορμόνη που παράγεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης Αρχίζει να παράγεται όταν το γονιμοποιημένο ωάριο εμφυτεύεται στο τοίχωμα της μήτρας, δηλαδή περίπου 7 ημέρες από τη γονιμοποίηση.

Τα συνήθη τεστ κύησης του εμπορίου είναι ικανά να διαπιστώσουν την εγκυμοσύνη περίπου 4 με 5 ημέρες μετά την ημερομηνία της αναμενόμενης περιόδου. Η μέτρηση της β χοριακής γοναδοτροπίνης στο αίμα, μπορεί να μας δώσει το αποτέλεσμα πολύ πιο νωρίς, συνήθως στις 10 ημέρες από τη γονιμοποίηση.

Εσύ σήμερα, 11η ημέρα από την ωορρηξία, οριακά θα σε πιάσει και η αιματολογική!

καλημερα Γιωτουλα μου ομορφη.

διαβασα κι εγω χτες σχετικα με την χοριακη. σε ξεγελανε μωρε και τα τεστ που σου λενε οτι ειναι ευαισθητα και μπαινεις στην διαδικασια να τα κανεις νωριτερα μονο και μονο απο αγωνια.

εχει διαφορετικη τιμη η χοριακη του αιματος απο των ουρων αυτο ειναι σιγουρο. καλο αυτο απο τη μια γιατι μας συμφαιρει.

παντως οτι ηταν να γινει.....εγινε....ή θα ερθει ή οχι....απλα περιμενουμε.:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

βλεπω το τικερακι σου που λεει 15η μερα....και οτι σημερα ειναι η ωορρηξια σου. εσυ λες οτι εισαι 14η μερα...τοτε σημερα θα βγει θετικο και αυριο εχεις ωορρηξια.

παντως να σου πω κατι......αφου ειναι τρικαλη η σημερινη η μερα βαλε κατω τον αντρα σου και πιες του το αιμα....! μην απορεις με τα τεστ, κανε αυτο που πρεπει.....ΣΕΞ.;) και για να δεις ποσο καλος γιατρος ειμαι .....καντε σεξ με τον ιεραποστολικο τροπο....ευνοουν τα σπερματοζωαρια να βρουν καλυτερα τον δρομο τους.;)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα στην όμορφη παρέα!!!εγω τι να πω για τα τεστ ωορρηξιας;;;έχω αρχίσει να μη τα εμπιστεύομαι!εμένα χαμογέλασε τη Τρίτη κ θα έχω ωορηξια σήμερα!δε ξέρω αν αυτή τη φορά συνέβησαν όλα αυτά λόγω άγχους!χθες το βράδυ άργησε ο καλός μου κ δεν μπορούσα να περιμένω!κοιμήθηκα σα το πουλάκι!σήμερα το βράδυ ελπίζω να το προσπαθήσουμε το σπορακι!!

Καλημέρα στην όμορφη παρέα!!!εγω τι να πω για τα τεστ ωορρηξιας;;;έχω αρχίσει να μη τα εμπιστεύομαι!εμένα χαμογέλασε τη Τρίτη κ θα έχω ωορηξια σήμερα!δε ξέρω αν αυτή τη φορά συνέβησαν όλα αυτά λόγω άγχους!χθες το βράδυ άργησε ο καλός μου κ δεν μπορούσα να περιμένω!κοιμήθηκα σα το πουλάκι!σήμερα το βράδυ ελπίζω να το προσπαθήσουμε το σπορακι!!

καλημερα ομορφια μου.

εισαι καλα?

ναι ναι να το προσπαθησετε σημερα.

ποτε ειχατε τελευταια επαφη?

αυτο με το τεστ σε σενα δεν ξερω πως να το εξηγησω.....

βασικα αυτη η ωορρηξια σου αυτο το μηνα σκετος μπελας ηταν. στην αρχη ο γιατρος να σου λεει εχει γινει η ωορρηξια γιατι δε βλεπω αυγο.....μετα να το τεστ το θετικο....τωρα παλι βλεπουμε αυγο που κσαει σημερα αλλα δε συμππτει ημερολογιακα με το τεστ......χαχαχαχαχαχα υπομονη....απο κατι τετοια μερικες φορες ερχονται οι πιο αναπαντεχες εγκυμοσυνες.

στην προηγ.κυηση ποσο καιρο προσπαθουσατε?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημερα αγαπες μου....βαρεθηκα να κανω τεστ . . . Εκανα αλλο ενα σημερα...ολολευκη η γραμμη της ωορρηξιας. . Αλλα δε με νοιαζει και πολυ μιας και ακολουθησαμε την συμβουλη της γιατρινας γιαννας μου και του ηπια το ζουμι πρωι πρωι.. Απο που να τον πιασεις. . Απο εκει που δεν το περιμενω μου την πεφτει και γινεται οκαλος χαμος. . Χα χα χα. . Οποτε τον αλλο μηνα παλι τα τεστακια. . Γιουπιιιιιιι. . . Τι σου κανει το πρωινο ε;;;; χα χαχα

2kMip2.png

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφια μου.

εισαι καλα?

ναι ναι να το προσπαθησετε σημερα.

ποτε ειχατε τελευταια επαφη?

αυτο με το τεστ σε σενα δεν ξερω πως να το εξηγησω.....

βασικα αυτη η ωορρηξια σου αυτο το μηνα σκετος μπελας ηταν. στην αρχη ο γιατρος να σου λεει εχει γινει η ωορρηξια γιατι δε βλεπω αυγο.....μετα να το τεστ το θετικο....τωρα παλι βλεπουμε αυγο που κσαει σημερα αλλα δε συμππτει ημερολογιακα με το τεστ......χαχαχαχαχαχα υπομονη....απο κατι τετοια μερικες φορες ερχονται οι πιο αναπαντεχες εγκυμοσυνες.

στην προηγ.κυηση ποσο καιρο προσπαθουσατε?

Καλά τότε ήμουν πολύ τυχερή,άσχετα τι έγινε μετα!Ήταν απο τη πρωτηπροσπαθεια με μια κ μοναδική επαφή σε όλο το μήνα,βέβαια μετα απο τεστ ωορηξιας,θυμάμαι το είχα κάνει το τεστ πρωί χαμογέλασε,κ ήρθαμε σε επαφή το βράδυ!!έτυχε τι να πω!!!!απλά ήμουν τυχερή!!!!!

Καλημέρα κουκλίτσες!! Τι κάνετε?

Εγώ συνάχι - βήχας - δέκατα! Τρίπτυχο επιτυχίας!!

Γιάννα μου να σε ρωτήσω κάτι μην το ξεχάσω: Filicine παίρνεις? Εμένα μου έδωσε των 5μg αλλά μέρα παρά μέρα.

Αφού δεν έχει έρθει ακόμα η περίοδος, είμαστε πολύ καλά! αύριο έχετε κανένα διαγνωστικό ανοικτό? Ή θα περιμένουμε την Δευτέρα?

Σε παρακαλώ καλέ μου Θεούλη!!!!! Δώσε μας μία τεράστια χοριακή!!

Λινάκι μου πρώτον κάνετε πολύ καλά που έχετε τις επαφές σας πρωί! Διάβασα σε ένα αυτό το βιβλίο που πήρα ότι, συνήθως η ωορρηξία γίνεται τις πρωινές ώρες, γιατί ο οργανισμός κατά την διάρκεια του ύπνου χαλαρώνει, οι ορμόνες είναι πιο ισορροπημένες, δεν δέχονται επιρροές από άγχος και άλλους παράγοντες οπότε η όλη διαδικασία γίνεται ομαλά! Όχι ότι αν έχεις κάνει σεξ, το προηγούμενο βράδυ δεν θα πιάσει, αφού το σπέρμα θα περιμένει στη σάλπιγγα, αλλα και το πρωί είναι καλό timing! Δευτερον, θα σου πω για τα τεστ, επειδή ρώτησα προχτες τον γιατρό, επειδή η ορμόνη ανιχνεύεται στα ούρα, (μέσω τον τεστ) μερικές φορές δεν ανιχνεύεται, ή αλλοιώνεται ή δεν έχει προλάβει να μαζευτεί στα ούρα, αν δεν σου έβγαλε αχνή γραμμή δεν σημαίνει ότι δεν έκανες ωορρηξία, μπορεί απλά να μην την έπιασε, αλλά όταν θα πας στον γιατρό σου να του το πεις, γιατί μπορεί σε έναν άλλο κύκλο να σου κάνει αιματολογική εκείνη την ημέρα. Μην χάνεις όμως τις ελπίδες σου, κάνε σεξ όπως είπε και η Γιάννα και που ξέρεις!!

Ευαγγελία μου, μπας και έκανες καμια διπλή ωορρηξία? Εμένα η ξαδέλφη μου έτσι το έπιασε το ζουζούνι!!

Καλά τότε ήμουν πολύ τυχερή,άσχετα τι έγινε μετα!Ήταν απο τη πρωτηπροσπαθεια με μια κ μοναδική επαφή σε όλο το μήνα,βέβαια μετα απο τεστ ωορηξιας,θυμάμαι το είχα κάνει το τεστ πρωί χαμογέλασε,κ ήρθαμε σε επαφή το βράδυ!!έτυχε τι να πω!!!!απλά ήμουν τυχερή!!!!!

κι ομως ξερεις ποσο καλο και θετικο ειναι αυτο???? πααααρα πολυ.

Καλημέρα κουκλίτσες!! Τι κάνετε?

Εγώ συνάχι - βήχας - δέκατα! Τρίπτυχο επιτυχίας!!

Γιάννα μου να σε ρωτήσω κάτι μην το ξεχάσω: Filicine παίρνεις? Εμένα μου έδωσε των 5μg αλλά μέρα παρά μέρα.

Αφού δεν έχει έρθει ακόμα η περίοδος, είμαστε πολύ καλά! αύριο έχετε κανένα διαγνωστικό ανοικτό? Ή θα περιμένουμε την Δευτέρα?

Σε παρακαλώ καλέ μου Θεούλη!!!!! Δώσε μας μία τεράστια χοριακή!!

!!

αγαπουλα μου καλημερα.

εγω περνω φιλισιν καθε μερα των 5μγ και θα το πινω εφορου ζωης λογω της θρομβοφιλιας μου. επειδη ο οργανισμος μου δεν παραγει πολυ φυλικο οξυ πρεπει αναγκαστικα να πινω ενα χαπακι καθημερινα ειμαι δεν ειμαι εγκυος. να πω σε αυτο το σημειο πως αλλη μια φορα απ ενστικτο και μονο εκανα το σωστο πραγμα. οταν τα ξεκινησα, δεν ρωτησα τον γιατρο μου....απλα τα ξεκινησα. για να ειμαι ειλικρινης ειχα ρωτησει τη γυναικολογο του κεντρου υγειας και μου ειχε δωσει ενα χαπακι δεν θυμαμαι πως λεγεται, που ηταν σιδηρος και ειχε και λιγη δοση φυλικου οξεως. μετα ομως απο μονη μου τα σταματησα και ξεκινησα των 5μγ φιλισιν. μενω εγκυος...συνεχιζω να το πινω με εντολη γιατρου πλεον και με συγχαρητηρια που το ξεκινησα νωριτερα απο μονη μου. παθαινω την παλλινδρομη, τα σταματαω για λιγο καιρο. μετα την επεμβαση που εκανα και πριν μαθω για τη θρομβοφιλια τα ξανα ξεκιναω και μαλιστα τσακωθηκα με τον αντρουλη μου παλι τοτε γιατι παλι με ελεγε τρελη και ανισοροπη που κανω του κεφαλιου μου....χαχχαχαχαχαχα βγαινει η εξεταση θρομβοφιλιας και λεει απαραιτητως 1 χαπακι καθημερινα για παντα.....του λεω τα βλεπεις??? καπως ετσι εχει η ιστορια μου με τα φιλισιν.

περιοδος ακομα γιοκ.

εχουμε αιματολογικο ειναι ανοιχτο αυριο απο τις 8 εως τις 2 μεσημερι.

θα δουμε μεχρι αυριο εχει ο Θεος. αλλα αν δεν αδιαθετησω θα παω Δευτερα πρωι. θα κανω αλλο εν ατεστ Κυριακη, περισσοτερο για την ενεση δηλαδη, και θα παω Δευτερα πρωι.

εσυ κουκλακι μου ακομα γριπωμενο? δεν κανουν δουλεια οι βιταμινες?

Καλημερα αγαπες μου....βαρεθηκα να κανω τεστ . . . Εκανα αλλο ενα σημερα...ολολευκη η γραμμη της ωορρηξιας. . Αλλα δε με νοιαζει και πολυ μιας και ακολουθησαμε την συμβουλη της γιατρινας γιαννας μου και του ηπια το ζουμι πρωι πρωι.. Απο που να τον πιασεις. . Απο εκει που δεν το περιμενω μου την πεφτει και γινεται οκαλος χαμος. . Χα χα χα. . Οποτε τον αλλο μηνα παλι τα τεστακια. . Γιουπιιιιιιι. . . Τι σου κανει το πρωινο ε;;;; χα χαχα

την καλυτερη δουλεια κανατε. εγγυημενα στο λεω....και το πρωι τα σπερματοζωαρια ειναι πιο δυναμικοι κολυμβητες ....πιο ντουροι....;);)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιάννα μου εγω με το φελισιν πινω κ ένα σαλοσπιρ των 0.80!μου είπε να το πινω καθημερινά κ εφόρου ζωής!κ βέβαια βασικό να το πινω κ κατα την προσπάθεια γιατί κάποιες φορές η θρομβοφιλια επηρεάζει τη γονιμοποίηση!για ρωτά τον γιατρο σου!εγω είμαι περίπτωση υψηλού κινδύνου θρομβοφιλιας με τρεις μεταλλάξεις σε γονιδια!

Γλυκούλα μου μερικές φορές το ένστικτο είναι αλάνθαστο! Και στην δική σου περίπτωση επαληθεύεται! Πάλι καλά που την έκανες την εξέταση, πάνω σε αυτό ρώτησα τον γιατρό μου, του λέω γιατί δεν την προτείνετε στις γυναίκες και ως προγεννητικό, αλλά μόνο μετά από δύο αποβολές? Μου είπε οτι άρχικά είναι ακριβές εξετάσεις που δεν καλύπτουν τα ταμεία, και πολλές γυναίκες δεν έχουν την δυνατότητα, αλλά και επίσης, πριν λίγα χρόνια τα ποσοστά ήταν ελάχιστα σε σχέση με το σήμερα. Χαρακτηριστικά, μου είπε, ότι "είναι της μόδας" με την έννοια ότι όλο και περισσότερες γυναίκες έχουν τέτοιο πρόβλημα!! Αλλά και ότι πλέον, με την κατάλληλη αγωγή, η εγκυμοσύνη πάει μια χαρα!!

Εγώ ακόμα με γρίπη! δεν θέλω να φανταστώ πως θα ήμουν χωρίς τις βιταμίνες! Δεν ον μπορώ τον πυρετό καθόλου!

Να σας πω και κάτι άλλο από το βιβλίο!!

Ότι κατά την διάρκεια του σεξ, τα σπερματοζωάρια σαν κολυμβητές πάνε προς το εσωτερικό της μήτρας, αλλά αν η γυναίκα έρθει σε οργασμό τότε οι συσπάσεις της μήτρας "πετάνε" τα σπερματοζωάρια προς τις σάλπιγγες, που είναι και ο σωστός προορισμός!!

Ελπίζω να μην σας σόκαρα πρωί πρωί!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...