Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Το παλεύω το κρυωματάκι, είμαι εντάξει!!

Ο πόνος δεν είναι σημάδι περιόδου μόνο, είμαι και εγκυμοσύνης. Εγώ ακόμα πιστεύω, να σου πω την αλήθεια, τα τεστ δεν τα πολυεμπιστεύομαι.

Το αγοράκι σου στεναχωριέται γιατί βλέπει εσένα στεναχωρημένη και δεν ξέρει πως να βοηθήσει, αλλά σ΄αγαπάει και είναι δίπλα σου, αυτό έχει σημασία. Και συμφωνώ μαζί του, μη δίνουμε σημασία στα τεστ. (το ξανά είπα, ε?)

Δεν ξέρω πολλά από χοριακές, αλλά έχω ακούσει άπειρες γυναίκες που τα τεστ ήταν ψευδώς αρνητικά. Μία από αυτές και εσύ! Θυμάσαι και πως πόναγες? Είσαι μέσα στο παιχνίδι, ας περιμένουμε!!

Για τον γιατρό καλά έκανες, άσε να αδιαθετήσεις πρώτα και τον παίρνεις.

Γιωτακι μου μακαρι να ειναι ετσι τα πραγματα αλλα χλωμο το κοβω........:(

εριξα τοσο κλαμα σημερα και τοση στεναχωρια που πλεον το εχω παρει αποφαση και απλα περιμενω την καλεσμενη μου. αν ειναι να ερθει ας ερθει για να ξανα εξαφανιστει παλι και να μεινουμε με την ελπιδα μπας και τα καταφερουμε στον επομενο κυκλο.

τι να κανουμε? αφου μπηκαμε στο χορο θα χορεψουμε.

ηταν δυσκολη η σημερινη μερα.....απο αποψη ψυχολογιας αλλα ολα μεσα στο προγραμμα ηταν.

τελος παντων.....εχει ο Θεος. καποια στιγμη θα μου ξανα κατσει κι εμενα. δεν θελω να γινομαι γκρινιαρα και μονοχνωτη.

εσυ αργησες να ξεμπερδεψεις απο το γραφειο ε? τραβηξατε ταλαιπωρια απο οτι καταλαβα.....να ειναι καλα το κρατος μας και τα συστηματα μας.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιωτακι μου μακαρι να ειναι ετσι τα πραγματα αλλα χλωμο το κοβω........:(

εριξα τοσο κλαμα σημερα και τοση στεναχωρια που πλεον το εχω παρει αποφαση και απλα περιμενω την καλεσμενη μου. αν ειναι να ερθει ας ερθει για να ξανα εξαφανιστει παλι και να μεινουμε με την ελπιδα μπας και τα καταφερουμε στον επομενο κυκλο.

τι να κανουμε? αφου μπηκαμε στο χορο θα χορεψουμε.

ηταν δυσκολη η σημερινη μερα.....απο αποψη ψυχολογιας αλλα ολα μεσα στο προγραμμα ηταν.

τελος παντων.....εχει ο Θεος. καποια στιγμη θα μου ξανα κατσει κι εμενα. δεν θελω να γινομαι γκρινιαρα και μονοχνωτη.

εσυ αργησες να ξεμπερδεψεις απο το γραφειο ε? τραβηξατε ταλαιπωρια απο οτι καταλαβα.....να ειναι καλα το κρατος μας και τα συστηματα μας.....

Ήρθα και σε βρήκα δίπλα! Θα το δεις!!!

Αργήσαμε για να τελειώσουμε τα υπόλοιπα και αύριο να ασχοληθούμε με τις διορθώσεις!!

Έχεις κάθε δικαίωμα να γκρινιάξεις, εμείς εδώ δεν γκρινιάζουμε? Και μία και δύο και τρεις μέρες!! Όσο θες! Δηλαδή οι γελαστοί άνθρωποι δεν έχουν δύσκολες μέρες? Να πω ότι γκρινιάζεις 30 μέρες τον μήνα να το συζητήσουμε, αλλά εσύ πάντα είσαι γλυκούλα, και μας λύνεις και όλες τις απορίες!!

Όμως μέχρι να αδιαθετήσεις είσαι μία γλυκιά σέξυ υποψήφια μανούλα!!

Ήρθα και σε βρήκα δίπλα! Θα το δεις!!!

Αργήσαμε για να τελειώσουμε τα υπόλοιπα και αύριο να ασχοληθούμε με τις διορθώσεις!!

Έχεις κάθε δικαίωμα να γκρινιάξεις, εμείς εδώ δεν γκρινιάζουμε? Και μία και δύο και τρεις μέρες!! Όσο θες! Δηλαδή οι γελαστοί άνθρωποι δεν έχουν δύσκολες μέρες? Να πω ότι γκρινιάζεις 30 μέρες τον μήνα να το συζητήσουμε, αλλά εσύ πάντα είσαι γλυκούλα, και μας λύνεις και όλες τις απορίες!!

Όμως μέχρι να αδιαθετήσεις είσαι μία γλυκιά σέξυ υποψήφια μανούλα!!

χαχαχαχαχα οταν αδιαθετησω τι θα ειμαι???

μια ξινη μη σεξυ υποψηφια μανουλα??? χαχαχαχχαχαχα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

χαχαχαχαχα οταν αδιαθετησω τι θα ειμαι???

μια ξινη μη σεξυ υποψηφια μανουλα??? χαχαχαχχαχαχα

χαχαχαχα!! Όχι καλέ! Θα είσαι πάλι μία γλυκιά σέξι υποψήφια μανούλα! Για την επόμενη φουρνιά! Αν αδιαθετήσεις όμως!

χαχαχαχα!! Όχι καλέ! Θα είσαι πάλι μία γλυκιά σέξι υποψήφια μανούλα! Για την επόμενη φουρνιά! Αν αδιαθετήσεις όμως!

μακαρι να μην αδιαθετησω θεια Γιωτα.....

αλλα δεν θα επρεπε να βγει εστω μια αχνη γραμμουλα στο τεστ? κατιτις βρε παιδι μου.....αυτο ηταν τελειως ασπρο........ουτε με μεγενθυντικο φακο δνε εβλεπες γραμμη.....χαχαχαχα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια μου!λοιπόν απο που να αρχίσω;;;πήγα σήμερα το απόγευμα στο γιατρο!το αυγό μου είναι 1,85 κ είναι έτοιμο να σκάσει!μου είπε αύριο επαφή!!!!!όχι σήμερα ΑΎΡΙΟ!!!θα σας θυμίσω ορκωτό τεστ χαμογέλασε προχτές!!!τι να πω είμαι ιδιάζουσα περίπτωση!!!!

αλλα δεν θα επρεπε να βγει εστω μια αχνη γραμμουλα στο τεστ? κατιτις βρε παιδι μου.....αυτο ηταν τελειως ασπρο........ουτε με μεγενθυντικο φακο δνε εβλεπες γραμμη.....χαχαχαχα

Κοριτσάκι μου γλυκό να σου θυμίσω ότι η περίοδος έρχεται απο 12 εώς 16 μερες μετα την ωορρηξια!!!κ εγώ τότε που ήμουν έγκυος είχα κάνει ένα τεστακι 3 μερες πριν κ είχε δείξει αρνητικό!!!!αλλα κ να αδιαθετησεις αγάπη μου κ τι έγινε;;;;δε πειράζει!!!θα ξαναπροσπαθησεις!!!!!!

Κατάλευκο σαν το γάλα, και πάλι να είσαι έγκυος, απλά η ορμόνη όταν είναι ακόμα χαμηλή, δεν ανιχνεύεται, μέχρι και η χοριακή αν έχει γίνει καθυστερημένη σύλληψη, βγαίνει και αυτή ψευδώς αρνητική. Άλλωστε η εμφύτευση γίνεται μετά από κάποιες μέρες, και εμείς δεν ξέρουμε πότε ακριβώς έγινε για να υπολογίσουμε ακριβώς. Όσο δεν αδιαθετείς, όλα καλά!

Καλησπέρα κοριτσακια μου!λοιπόν απο που να αρχίσω;;;πήγα σήμερα το απόγευμα στο γιατρο!το αυγό μου είναι 1,85 κ είναι έτοιμο να σκάσει!μου είπε αύριο επαφή!!!!!όχι σήμερα ΑΎΡΙΟ!!!θα σας θυμίσω ορκωτό τεστ χαμογέλασε προχτές!!!τι να πω είμαι ιδιάζουσα περίπτωση!!!!

Ιδιάζουσα ή μη ιδιάζουσα, εκμεταλεύσου την ημέρα και δεν πειράζει ότι και αν έγινε! Παρασκευή κι όλας αύριο, μια χαρά!!

ευαγγελια μου καλησπερα.

της κλιαρ μπλου τα τεστ τι λενε στις οδηγιες? ποση ωρα μετα το θετικο ξεκιναει η ωοορηξια?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Κοριτσάκι μου γλυκό να σου θυμίσω ότι η περίοδος έρχεται απο 12 εώς 16 μερες μετα την ωορρηξια!!!κ εγώ τότε που ήμουν έγκυος είχα κάνει ένα τεστακι 3 μερες πριν κ είχε δείξει αρνητικό!!!!αλλα κ να αδιαθετησεις αγάπη μου κ τι έγινε;;;;δε πειράζει!!!θα ξαναπροσπαθησεις!!!!!!

βρηκα αυτο απο το σαιτ της κλιαρ μπλου.

Το Ψηφιακό τεστ ωορρηξίας Clearblue προσδιορίζει την αύξηση του επιπέδου της ορμόνης της ωορρηξίας LH, 24-36 ώρες πριν την ωορρηξία και προσδιορίζει τις 2 ημέρες που είναι καλύτερες για να συλλάβεις σε ένα συγκεκριμένο κύκλο. Αν κάνεις έρωτα τις 2 αυτές ημέρες έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να συλλάβεις.

δηλαδη πεφτει μια μερα εξω το τεστ?

εγω παντως θα σου ελεγα να ερθετε κ σημερα σε επαφη.

ειναι εξισου πολυ καλη μερα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

βρηκα αυτο απο το σαιτ της κλιαρ μπλου.

Το Ψηφιακό τεστ ωορρηξίας Clearblue προσδιορίζει την αύξηση του επιπέδου της ορμόνης της ωορρηξίας LH, 24-36 ώρες πριν την ωορρηξία και προσδιορίζει τις 2 ημέρες που είναι καλύτερες για να συλλάβεις σε ένα συγκεκριμένο κύκλο. Αν κάνεις έρωτα τις 2 αυτές ημέρες έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να συλλάβεις.

δηλαδη πεφτει μια μερα εξω το τεστ?

εγω παντως θα σου ελεγα να ερθετε κ σημερα σε επαφη.

ειναι εξισου πολυ καλη μερα

Συμφωνώ και εγώ με την σημερινή επαφή και εμένα ο γιατρός μου είναι υπέρ των καθημερινών στις γόνιμες.

Είναι καλύτερα να "περιμένει" το σπέρμα στη σάλπιγγα και όταν γίνει η ωορρηξία να συναντηθουν, από το αντίστροφο.

εγω τωρα να κανω μια ασχετη ερωτηση?

αλλη τιμη εχει η χοριακη στα ουρα , αλλη τιμη σε αιματολογικη?

αν εχω ας πουμε 100 στη μετρηση αιματος, δεν ειναι 100 και στα ουρα?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιάννα μου έκανα μία μικρή ερευνα στο άλλο site (parents) και διάβασα πολλά κορίτσια με αρνητικό τεστ της χομτεστ (και άλλων εταιρειών) αλλά θετικές χοριακές!

Γιάννα μου έκανα μία μικρή ερευνα στο άλλο site (parents) και διάβασα πολλά κορίτσια με αρνητικό τεστ της χομτεστ (και άλλων εταιρειών) αλλά θετικές χοριακές!

και ζωντανο παραδειγμα εγω.

βρηκα κι εγω ενα αρθρο σχετικο με την β χοριακη. τελιακ δεν ειναι ιδιες οι τιμες απο αιματος με ουρων. πιο πολυ ειναι του αιματος.

μνε αυτη τη λογικη τοτε οντως εκανα νωρις το τεστ.

οποτε αναμενουμε στο ακουστικο......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εγω τωρα να κανω μια ασχετη ερωτηση?

αλλη τιμη εχει η χοριακη στα ουρα , αλλη τιμη σε αιματολογικη?

αν εχω ας πουμε 100 στη μετρηση αιματος, δεν ειναι 100 και στα ουρα?

Νομίζω πως έχει την ίδια, αλλά στο αίμα το δείγμα είναι 100 % ενώ στα ούρα αλλοιώνεται, γι'αυτό και πολλές φορές δεν ανιχνεύεται.

Δες και εδώ: http://www.obstetric.gr/pregnancy/pregdiag.html

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...