Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καλα ειμαι κοπελα μου γλυκια.....τρελη κουραση αλλα σημερα κοιμηθηκα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!και ευτυχως εχω προβα στις 19.00....οποτε θα κατσω να χαλαρωσω κι αλλο σημερα....θα ειναι δυσκολη αυτη η εβδομαδα μιας και το αλλο σαββατο ξεκιναμε....αλλα μετα θα ηρεμησουμε....εσυ πως εισαι κουκλα μου????

Εγώ καλά είμαι, πολύ καλά, όμως πρέπει να αποβάλλω το άγχος, και σκέφτομαι όμορφα πράγματα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ καλά είμαι, πολύ καλά, όμως πρέπει να αποβάλλω το άγχος, και σκέφτομαι όμορφα πράγματα!!

μας βομβαρδιζουν με πολλα πραγματα κοπελα μου οποτε λογικο ειναι να υπαρχει το αγχος....καθε φορα που θα ερχεται αυτο το ρημαδι και θα μας απειλει ας σκεφτομαστε ομορφες ειονες αυτες που θελουμε να εχουμε στη ζωη μας και τοτε θα καταφερουμε να το αποβαλλουμε εστω και λιγο...λιγο-λιγο θα φυγει.,...που θα παει το ατιμο....ειναι κατι που δεν πρεπει να υπαρχει στη ζωη μας δεν ειναι φυσιολογικο....οποτε ειναι στο χερι μας να το διωξουμε...οπως μπορουμε...οσο περισσοτερο μπορουμε....παιρνουμε μια βαθια ανασα και προχωραμε!!!!!σωσταααααααααα?????

2kMip2.png

Μόνο συμπληρωματική μπορούμε να κάνουμε, αλλά και πάλι δεν ξέρουμε πως θα γίνει, εμείς κάναμε μόνο αυτές που λήγουν την Κυριακή, και την πατήσαμε, αλλά και πότε να της κάναμε? Θέλει και ο κόσμος να μάθει τι θα πληρώσει!! Περιμένουμε ανακοίνωση από το ικα, μπας και τις γυρίσει πίσω, και τις συμπληρώσουμε με κωδικο 03 δηλαδή επανυποβολή! όπως είχε γίνει και τον απρίλη, κοινώς μπάχαλο!!

μπαχαλο, οπως το λες.

στην Ελλαδα ζουμε, λειτουργει τιποτα σωστα σε αυτο το μπο@ρδ@λο κρατος?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μπαχαλο, οπως το λες.

στην Ελλαδα ζουμε, λειτουργει τιποτα σωστα σε αυτο το μπο@ρδ@λο κρατος?

και το κακο ειναι οτι μας πειθουν και το χαβουμε το παραμυθι τους!!!!

2kMip2.png

Καλά, άμα περιμέναμε από το κράτος!! Ευτυχώς που μαθαίνουμε με τον καιρό και γινόμαστε προνοητικοί!!

Σήμερα νιώθω τόσο κουρασμένη!! Ευτυχώς το κρύωμα είναι ήπιο, πίνω και τις βιταμινούλες μου!! τζιτζι!!

Γιαννα μου ακόμα να φύγεις από το γραφείο?

Διαφημίσεις

Καλά, άμα περιμέναμε από το κράτος!! Ευτυχώς που μαθαίνουμε με τον καιρό και γινόμαστε προνοητικοί!!

Σήμερα νιώθω τόσο κουρασμένη!! Ευτυχώς το κρύωμα είναι ήπιο, πίνω και τις βιταμινούλες μου!! τζιτζι!!

περαστικουλια σου κουκλι μου......

2kMip2.png

Πολλά ευχαριστώ!!

Τώρα ζεσταινω φακές!! Εσεις τι καλά θα φάτε σημερα?

εγω εφαγα ψαρακι που εκανε ο καλος μου απο εχθες και εβρασα και μπροκολακι,....μολις εφαγα....ο καλος μου θα ερθει αργοτερα και θα ειναι φαγωμενος....οποτε ειμαστε ενταξει για σημερα...τι να κνουμε????την ωρα που ερχεται εγω πρεπει να φυγω...οποτε θα τον δω το βραδυ που θα γυρισω....ουφ!!!!αντε αν τελειωσει αυτη η εβδομαδα να αρχισουμε να δω και λιγο τον αντρουλη μου!!!!

2kMip2.png

ειχα φυγει κοριτσακι μου οταν μου εγραψες το μνμ.

τωρα εχω ερθει σπιτι.

το αντρακι μου ειναι εδω και με παρηγορει.

μου λεει πως αφου ακομα δεν εχει ερθει η περιοδος να μην στεναχωριεμαι....!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ειχα φυγει κοριτσακι μου οταν μου εγραψες το μνμ.

τωρα εχω ερθει σπιτι.

το αντρακι μου ειναι εδω και με παρηγορει.

μου λεει πως αφου ακομα δεν εχει ερθει η περιοδος να μην στεναχωριεμαι....!

αα του ειπα κι οτι θελω να κανω ορμονολογικες εξετασεις και να με δει και ο γιατρος μου......

μου ειπε κανε οτι θες, αν και δεν το βρισκω απαραιτητο......

μετα την εξεταση θρομβοφιλιας (που ειχαμε τσακωθει τοτε γιατι μου λεγε οτι ειμαι τρελη και νομιζω πως τα εχω ολα και οτι βρισκω απο εξεταση θελω να την κανω) τωρα ηταν πιο ελαστικος......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

αα του ειπα κι οτι θελω να κανω ορμονολογικες εξετασεις και να με δει και ο γιατρος μου......

μου ειπε κανε οτι θες, αν και δεν το βρισκω απαραιτητο......

μετα την εξεταση θρομβοφιλιας (που ειχαμε τσακωθει τοτε γιατι μου λεγε οτι ειμαι τρελη και νομιζω πως τα εχω ολα και οτι βρισκω απο εξεταση θελω να την κανω) τωρα ηταν πιο ελαστικος......

Γιάννα μου, έτσι ακριβώς είναι, αφού δεν σου έχει έρθει ακόμα, έχεις πολλές πιθανότητες, εσύ που τα ξέρεις αυτά απέξω και ανακατωτά δεν θα έπρεπε να στεναχωριέσαι!! Και εγώ πιστεύω πως 11 ημέρες μετά την ωορρηξία δεν ανιχνεύεται εύκολα η ορμόνη, εδώ και στις 14 ημέρες πάλι αρνητικό βγαίνει πολλές φορές!! Εγώ λέω να κρατήσουμε ακόμα την ελπίδα ψηλά!!!

Τώρα για τις εξετάσεις, να σου πω, πιθανόν να μην είναι απαραίτητες, γιατί είστε δύο νέοι άνθρωποι, με καλό ιστορικό στη σύλληψη, δηλαδή ότι την προηγούμενη φορά τα καταφέρατε σχεδόν αμέσως! Οπότε πιθανόν να μην υπάρχει κατι! Αλλά αν είναι να το έχεις στο μυαλό σου και να αγχώνεσαι, και αφού τις καλύπτει το ταμείο, κάν'τες!

Αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να περιμέναμε λίγο ακόμα? Με τον γιατρό τελικά μίλησες?

Γιάννούκο μου σου στέλνω αυτό το ζουρπιστό φιλί!! Σήμερα είχαμε δύσκολη μέρα στο γραφείο και δεν μπήκα πολύ αλλά σε είχα στο μυαλό μου!! Μακάρι να είναι όλα σούπερ και να στεναχωρήθηκες τσάμπα!!

graphics-kisses-hugs-608343.gif

Γιάννούκο μου σου στέλνω αυτό το ζουρπιστό φιλί!! Σήμερα είχαμε δύσκολη μέρα στο γραφείο και δεν μπήκα πολύ αλλά σε είχα στο μυαλό μου!! Μακάρι να είναι όλα σούπερ και να στεναχωρήθηκες τσάμπα!!

graphics-kisses-hugs-608343.gif

Τι φιλι ηταν αυτο????:D εξαιρετικο. ευχαριστω γλυκουλα μου.

σημερα ειναι η 12η μερα απο ωορρηξια. ακομα περιοδο δεν εχω δει.

δεν πηρα τηλεφωνο τον γιατρο γιατι ειπα να περιμενω να αδιαθετησω πρωτα και μετα. η αληθεια ειναι οτι ποναω οποτε μεχρι το πρωι μπορει και να εχω αδιαθετησει.

ο αντρας μου ειναι ψυχακι. τον στεναχωρησα και αυτον πρωι-πρωι. και ενω προσπαθουσε να με καθησυχασει εγω ημουν στον κοσμο μου.

το μεσημερι που γυρισα απο το γραφειο και ηταν ηδη σπιτι παλι με πηρε αγκαλια, μου ειπε να μην στεναχωριεμαι και να μη δωσω σημασια στο τεστ. ο καλουλης μου.

οσο για τις εξετασεις, μου εχουν μπει στο μυαλο και σαν λιονταρι που εισαι θα ξερεις οτι αν μας μπει κατι κατα νου.....ο κοσμος να γυρισει αναποδα εμεις θα το κανουμε.

εσυ πως εισαι?με το κρυωμα ενταξει?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Τι φιλι ηταν αυτο????:D εξαιρετικο. ευχαριστω γλυκουλα μου.

σημερα ειναι η 12η μερα απο ωορρηξια. ακομα περιοδο δεν εχω δει.

δεν πηρα τηλεφωνο τον γιατρο γιατι ειπα να περιμενω να αδιαθετησω πρωτα και μετα. η αληθεια ειναι οτι ποναω οποτε μεχρι το πρωι μπορει και να εχω αδιαθετησει.

ο αντρας μου ειναι ψυχακι. τον στεναχωρησα και αυτον πρωι-πρωι. και ενω προσπαθουσε να με καθησυχασει εγω ημουν στον κοσμο μου.

το μεσημερι που γυρισα απο το γραφειο και ηταν ηδη σπιτι παλι με πηρε αγκαλια, μου ειπε να μην στεναχωριεμαι και να μη δωσω σημασια στο τεστ. ο καλουλης μου.

οσο για τις εξετασεις, μου εχουν μπει στο μυαλο και σαν λιονταρι που εισαι θα ξερεις οτι αν μας μπει κατι κατα νου.....ο κοσμος να γυρισει αναποδα εμεις θα το κανουμε.

εσυ πως εισαι?με το κρυωμα ενταξει?

Το παλεύω το κρυωματάκι, είμαι εντάξει!!

Ο πόνος δεν είναι σημάδι περιόδου μόνο, είμαι και εγκυμοσύνης. Εγώ ακόμα πιστεύω, να σου πω την αλήθεια, τα τεστ δεν τα πολυεμπιστεύομαι.

Το αγοράκι σου στεναχωριέται γιατί βλέπει εσένα στεναχωρημένη και δεν ξέρει πως να βοηθήσει, αλλά σ΄αγαπάει και είναι δίπλα σου, αυτό έχει σημασία. Και συμφωνώ μαζί του, μη δίνουμε σημασία στα τεστ. (το ξανά είπα, ε?)

Δεν ξέρω πολλά από χοριακές, αλλά έχω ακούσει άπειρες γυναίκες που τα τεστ ήταν ψευδώς αρνητικά. Μία από αυτές και εσύ! Θυμάσαι και πως πόναγες? Είσαι μέσα στο παιχνίδι, ας περιμένουμε!!

Για τον γιατρό καλά έκανες, άσε να αδιαθετήσεις πρώτα και τον παίρνεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...