Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Μπορείς να τις δώσεις και στο γιατρό σου αν δε βρεις κάποια κοπέλα, καπου θα τις χρησιμοπιησει/δώσει. Καλημερα!

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου, τα έχω πάρει άσχημα! Είδατε τον χαμό με τις ΑΠΔ? Πάει η ημέρα μου!

καλημερα γιωτουλα μου....οχι δεν εχω δει τιποτα μολις ξυπνησα....επειδη ειμαι και ασχετη τι γινεται?????

2kMip2.png

ναι ετσι θα το κανω Γιωτουλα μου.

θα την παρω να κλεισω ραντεβου, να μου γραψει να κανω εναν ελεγχο να δουμε οι ορμονες μου σε τι φαση ειναι....και οσο για τον υπερηχο θα μιλησω το μεσημερι με τον γιατρο μου. αντε να δουμε .........

οποτε μιλαω το μεσημερι με γραματεα χασιακου και αν ειναι θα περιμενω πρωτα να μου ερθει η περιοδος και μετα μιλαω και με την ενδοκρινολογο.

Να κάνεις ότι πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για σένα!

Εσύ και ο άντρας σου είστε δύο υγιή και νέα άτομα, έχετε όλες τις πιθανότητες με το μέρος σας! Πολύ σύντομα θα έρθει το μωράκι σας! Αν δεν είναι ήδη στον δρόμο! Αλλά ξέρω ότι άμα μας μπει κάτι στο μυαλό δεν βγαίνει εύκολα! Και είμαστε και αγχώδης!

Διαφημίσεις

κοριτσια μου μαλλον απο την κουρσαη εχει τρελαθει ο κυκλος μου?????εκανα παλι το τεστ σημερα το πρωι και παλι αχνη γραμμουλα δειχνει.....οχι τιποτα αλλο αλλα τελειωνουν κιολας!!!!!η αυτα ειναι ληγμενα η η ωορρηξια μου χαθηκε!!!!!χαχαχαχαχαχαχαα.....

2kMip2.png

καλημερα καρδουλα μου.....μην πτοεισαι αγαπη μου ...απο τη στιγμη που δεν σου εχει ερθει ακομα η περιοδος...αφου το εργο το εχεις ξαναδει αγαπημενη μου.....και την αλλη φορα αρνητικο τεστ σου βγηκε και μια χαρα εγκυος ησουνα.....ε μικρη μου ομορφη????

καλημερα και σε σενα Λινα μου.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

τι εχουνε κανει παλι?

Μέχρι σήμερα το πρωί, ίσχυε ότι από την ανακοίνωση της ποφεε, ότι μειώθηκαν οι εργοδοτικές εισφορές! Και στο σαϊτ του ικα είχαν αναρτήσει τις μειωμένες! Και στις 12 βγήκε άλλη ανακοίνωση ότι δεν ισχύει τελικά και παραμένουν οι παλιές! Και μόλις είχαμε αρχίσει να στέλνουμε. Αντε τώρα να δούμε τι θα γίνει..

καλημερα γιωτουλα μου....οχι δεν εχω δει τιποτα μολις ξυπνησα....επειδη ειμαι και ασχετη τι γινεται?????

Καλημέρα Λινάκι! Χαμός έγινε στον λογιστικό κόσμο, και σιγά μην βγάλουν τα αίσχη τους στην τηλεόραση!!

Καλά είσαι?

Μέχρι σήμερα το πρωί, ίσχυε ότι από την ανακοίνωση της ποφεε, ότι μειώθηκαν οι εργοδοτικές εισφορές! Και στο σαϊτ του ικα είχαν αναρτήσει τις μειωμένες! Και στις 12 βγήκε άλλη ανακοίνωση ότι δεν ισχύει τελικά και παραμένουν οι παλιές! Και μόλις είχαμε αρχίσει να στέλνουμε. Αντε τώρα να δούμε τι θα γίνει..

αληθεια?

δεν σε αφηνει να κανεις μεταβολη? κατι σαν τροποποιηση?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Λινάκι! Χαμός έγινε στον λογιστικό κόσμο, και σιγά μην βγάλουν τα αίσχη τους στην τηλεόραση!!

Καλά είσαι?

καλα ειμαι κοπελα μου γλυκια.....τρελη κουραση αλλα σημερα κοιμηθηκα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!και ευτυχως εχω προβα στις 19.00....οποτε θα κατσω να χαλαρωσω κι αλλο σημερα....θα ειναι δυσκολη αυτη η εβδομαδα μιας και το αλλο σαββατο ξεκιναμε....αλλα μετα θα ηρεμησουμε....εσυ πως εισαι κουκλα μου????

2kMip2.png

κοριτσια μου μαλλον απο την κουρσαη εχει τρελαθει ο κυκλος μου?????εκανα παλι το τεστ σημερα το πρωι και παλι αχνη γραμμουλα δειχνει.....οχι τιποτα αλλο αλλα τελειωνουν κιολας!!!!!η αυτα ειναι ληγμενα η η ωορρηξια μου χαθηκε!!!!!χαχαχαχαχαχαχαα.....

γιατι βγαζεις ετσι συμπερασματα? η ωορρηξια σου κατα πασα πιθανοτητα θα γινει αυριο. σου ειπα και σε προηγουμενο μηνυμα οτι μεχρι το απογευμα λογικα θα σου εχει βγει θετικο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

γιατι βγαζεις ετσι συμπερασματα? η ωορρηξια σου κατα πασα πιθανοτητα θα γινει αυριο. σου ειπα και σε προηγουμενο μηνυμα οτι μεχρι το απογευμα λογικα θα σου εχει βγει θετικο.

καλα ντε μη με μαλωνεις γιατρουλη μου.......μια υποθεση εκανα....:-P

2kMip2.png

αληθεια?

δεν σε αφηνει να κανεις μεταβολη? κατι σαν τροποποιηση?

Μόνο συμπληρωματική μπορούμε να κάνουμε, αλλά και πάλι δεν ξέρουμε πως θα γίνει, εμείς κάναμε μόνο αυτές που λήγουν την Κυριακή, και την πατήσαμε, αλλά και πότε να της κάναμε? Θέλει και ο κόσμος να μάθει τι θα πληρώσει!! Περιμένουμε ανακοίνωση από το ικα, μπας και τις γυρίσει πίσω, και τις συμπληρώσουμε με κωδικο 03 δηλαδή επανυποβολή! όπως είχε γίνει και τον απρίλη, κοινώς μπάχαλο!!

καλα ειμαι κοπελα μου γλυκια.....τρελη κουραση αλλα σημερα κοιμηθηκα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!και ευτυχως εχω προβα στις 19.00....οποτε θα κατσω να χαλαρωσω κι αλλο σημερα....θα ειναι δυσκολη αυτη η εβδομαδα μιας και το αλλο σαββατο ξεκιναμε....αλλα μετα θα ηρεμησουμε....εσυ πως εισαι κουκλα μου????

Να χαλαρώσεις! Γιατί αυτή την εβδομάδα πριν την πρεμιέρα, φαντάζομαι θα υπάρχει και ένταση και άγχος! μάζεψε δυνάμεις! Και εκμεταλεύσου και τις μέρες γιατί μάλλον θα είναι οι γόνιμες!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...