Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έδωσα περίπου 40 ευρώ, και έκανα και του θυρεοειδή μαζί.

Να ελπίζεις Γιαννούκο μου, γιατί να μην ελπίζεις? Αισιοδοξία μέχρι νεοτέρας!

Αλλά και πάλι, αν έρθει τελικά, που ακόμα δεν το πιστεύω, να κάνεις αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις καλά! Μίλα και με τον γιατρό σου, κάνε και ορμονολογικές, ότι θα σε κάνει να νιώσεις καλα!

Αισιοδοξία μέχρι νεοτέρας! θα το επαναλάβω! Χαμογέλασε λιγάκι τώρα!!

αχ Γιωτα μου οσο κι αν θελω σημερα να γελασω δεν μπορω. μακαρι να ειναι οπως τα λες, αλλα εχω παρει τετοια απογοητευση που ακομα δεν μπορω να συνελθω.....ασε το κλαμα. με ειδε και το αφεντικο μου με κατα κοκκινα ματια και με ρωταγε τι εχω....τιποτα του λεω...κι εκει και αυτος να επιμενει...απο ενδιαφερον βεβαια ο ανθρωπος.....του ειπα οτι εμαθα οτι χτυπησε ενας γνωστος μου και στεναχωρηθηκα....τι να του πω? εκανα τεστ εγκυμοσυνης και βγηκε αρνητικο????

να σου πω βρε Γιωτα μου και κατι αλλο.....συγνωμη για τον κατεγισμο ερωτησεων: ποιος στις εγραψε τις εξετασεις? η ενδοκρινολογος? ειναι του εοππυ και μπορει και τις γραφει? ή πηγες εσυ μετα στο ικα και στις γραψανε? που τις εκανες?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ο αδερφος μου εχει κατι γνωστους και μπορει να ρωτησει... προς το παρον περιμενουμε....

αχ αντε βρε Μαρακι μακαρι να βρεθει κατι γρηγορα να σας φυγει και σας το αγχος . μην απελπιζεστε.....

Μαρακι την υγεια μας να εχουμε πανω απο ολα και ολα τα αλλα ερχονται. αυτο ειναι το σημαντικο......η υγεια μας.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Η ενδοκρινολόγος που πάω τώρα, ειναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΠΥ, μου πήρε 20 την επίσκεψη, και μου τα έγραψε όλα, και τους υπερήχους. Τις αίματος της έκανα στην μικροβιολόγο της γειτονιάς μου, ειναι συμβεβλημένη και αυτή με τον ΕΟΠΠΥ, τα υπέρηχα τα έκανα στη βιοϊατρική. Αν βρεις γιατρούς που είναι συμβεβλημένοι στα γράφουν όλα, και τα κάνεις με ελάχιστη συμμετοχή. Ευτυχώς, το σύστημα άλλαξε και κάνουμε και εμείς πια εξετάσεις σαν άνθρωποι! (Γιατί μέχρι πρότινος, ακόμα και τα ζώα είχαν καλλύτερη περιθαλψη από το ικα!)

Έχω φάει τους γιατρούς με το κουτάλι, ρώτα με ότι θες!

αχ αντε βρε Μαρακι μακαρι να βρεθει κατι γρηγορα να σας φυγει και σας το αγχος . μην απελπιζεστε.....

Μαρακι την υγεια μας να εχουμε πανω απο ολα και ολα τα αλλα ερχονται. αυτο ειναι το σημαντικο......η υγεια μας.

Ίσως να είναι και το πιο σωστό πράγμα που έχει ειπωθεί!

Διαφημίσεις

Η ενδοκρινολόγος που πάω τώρα, ειναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΠΥ, μου πήρε 20 την επίσκεψη, και μου τα έγραψε όλα, και τους υπερήχους. Τις αίματος της έκανα στην μικροβιολόγο της γειτονιάς μου, ειναι συμβεβλημένη και αυτή με τον ΕΟΠΠΥ, τα υπέρηχα τα έκανα στη βιοϊατρική. Αν βρεις γιατρούς που είναι συμβεβλημένοι στα γράφουν όλα, και τα κάνεις με ελάχιστη συμμετοχή. Ευτυχώς, το σύστημα άλλαξε και κάνουμε και εμείς πια εξετάσεις σαν άνθρωποι! (Γιατί μέχρι πρότινος, ακόμα και τα ζώα είχαν καλλύτερη περιθαλψη από το ικα!)

Έχω φάει τους γιατρούς με το κουτάλι, ρώτα με ότι θες!

ωραια.

ξερεις τι λεω?

να παρω ενα τηλεφωνο στο ιατρειο του γυναικολογου μου το μεσημερι που θα ειναι εκει τα κοριτσια, να τους πω οτι θελω να κλεισω ενα ραντεβου για να με δει ο γιατρος επειδη μετα την επεμβαση δεν με εχει δει καθολου και να κανω και παπ που εχω να κανω απο τον Ιουλιο του 2011.

να δω ομως ποτε θα με βαλουν.

παρολα αυτα, να ανεβω ενα ταξιδακι πανω και να κανω κι εγω καμια εξετασουλα. με την ενδοκρινολογο σου εισαι ευχαριστημενη ετσι? ισως σου ζητησω πληροφοριες να πηγαινα κι εγω σε αυτη, αφου ειναι και συμβεβλημενη με εοππυ θα εξυπηρετουσε πολυ καλυτερα. ποσο καιρο πριν θα επρεπε να της κλεισω ραντεβου?

κι αν επιπλεον ο Χασιακος δεν μπορει να με δει αμεσα να εκανα και εναν υπερηχο σε καποιο κεντρο πανω , περισοοτερο για ελεγχο οτι ειναι ολα καλα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ωραια.

ξερεις τι λεω?

να παρω ενα τηλεφωνο στο ιατρειο του γυναικολογου μου το μεσημερι που θα ειναι εκει τα κοριτσια, να τους πω οτι θελω να κλεισω ενα ραντεβου για να με δει ο γιατρος επειδη μετα την επεμβαση δεν με εχει δει καθολου και να κανω και παπ που εχω να κανω απο τον Ιουλιο του 2011.

να δω ομως ποτε θα με βαλουν.

παρολα αυτα, να ανεβω ενα ταξιδακι πανω και να κανω κι εγω καμια εξετασουλα. με την ενδοκρινολογο σου εισαι ευχαριστημενη ετσι? ισως σου ζητησω πληροφοριες να πηγαινα κι εγω σε αυτη, αφου ειναι και συμβεβλημενη με εοππυ θα εξυπηρετουσε πολυ καλυτερα. ποσο καιρο πριν θα επρεπε να της κλεισω ραντεβου?

κι αν επιπλεον ο Χασιακος δεν μπορει να με δει αμεσα να εκανα και εναν υπερηχο σε καποιο κεντρο πανω , περισοοτερο για ελεγχο οτι ειναι ολα καλα.

Αυτή η ενδοκρινολόγος, που πάω τώρα, μου φαίνεται πολύ καλή, έχει διαφορετική προσέγγιση από την προηγούμενη, αλλά και ο γυναικολόγος μου συμφωνεί με αυτή (την τελευταία). Ραντεβού έχει με αναμονή 3 - 4 ημερών. Γίνεται χαμός βέβαια στο ιατρείο, αλλά δεν περιμένεις. Τον υπέρηχο καλύτερα να τον έκανες με τον γυναικολόγο σου, για να μπορεί να τον αξιολογήσει, αλλά ο υπέρηχος για έλεγχο, γίνεται μέχρι 7η ημέρα του κύκλου. Τουλάχιστον έτσι λέει ο δικός μου γιατρός, οπότε καλύτερα πιστεύω να ρωτήσεις τον γιατρό για τον υπέρηχο.

Αλλά που ξέρεις.. μπορεί να κάνεις άλλον υπέρηχο ;)

Καλημέρα κοριτσακια μου!γιαννουλα μου μην απελπιζεσαι!!!θα ρθει κ σύντομα το πιστεύω!!!αυτο που λες ότι κάτι μπορεί να έχει αλλάξει μετα απο μια παλλυνδρομη,απο όλα αυτά που έχω διαβάσει κ απο εμπειρίες απο άλλες κοπέλες,αν αλλάζει κάτι είναι πάντα προς το καλύτερο!!!μη βάζεις στο μυαλουδακι σου κακά πράγματα!όσο για το ραντεβού με το γιατρο σου να το κανείς κ σύντομα αν είναι έτσι να νιώσεις καλύτερα!!κ μη ξεχνάς...θα έρθει το μωρακι!!!!!!είναι αυτο που μας πιάνει όλες μας τις γυναίκες!η ΑΝΥΠΟΜΟΝΙΣΙΑ!!!!εγώ να δεις αυτο το μήνα που είχα στο μυαλό μου ότι θα γεννουσα απο τη στεναχώρια μου άλλαξε όλος μου ο κύκλος!!!!!

εννοειται οτι πανω απ΄ολα η υγεια.. δεν το συζυτω γιατι χωρις υγεια δεν κανεις τιποτα..δεν με ανησυχει αν θα δυσκολευτουμε οικονομικα ή ακομα και αν πεινασουμε.... αυτο που με νοιαζει περισσοτερο ειναι να μην τον παρει απο κατω......δοξα τω θεο οικογενεια εχουμε και θα μας βοηθησει σε οτι χρειαστουμε. με νοιαζει ψυχολογικα πως θα ειναι ο ανθρωπος μου...

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Αυτή η ενδοκρινολόγος, που πάω τώρα, μου φαίνεται πολύ καλή, έχει διαφορετική προσέγγιση από την προηγούμενη, αλλά και ο γυναικολόγος μου συμφωνεί με αυτή (την τελευταία). Ραντεβού έχει με αναμονή 3 - 4 ημερών. Γίνεται χαμός βέβαια στο ιατρείο, αλλά δεν περιμένεις. Τον υπέρηχο καλύτερα να τον έκανες με τον γυναικολόγο σου, για να μπορεί να τον αξιολογήσει, αλλά ο υπέρηχος για έλεγχο, γίνεται μέχρι 7η ημέρα του κύκλου. Τουλάχιστον έτσι λέει ο δικός μου γιατρός, οπότε καλύτερα πιστεύω να ρωτήσεις τον γιατρό για τον υπέρηχο.

Αλλά που ξέρεις.. μπορεί να κάνεις άλλον υπέρηχο ;)

ναι ετσι θα το κανω Γιωτουλα μου.

θα την παρω να κλεισω ραντεβου, να μου γραψει να κανω εναν ελεγχο να δουμε οι ορμονες μου σε τι φαση ειναι....και οσο για τον υπερηχο θα μιλησω το μεσημερι με τον γιατρο μου. αντε να δουμε .........

οποτε μιλαω το μεσημερι με γραματεα χασιακου και αν ειναι θα περιμενω πρωτα να μου ερθει η περιοδος και μετα μιλαω και με την ενδοκρινολογο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

εννοειται οτι πανω απ΄ολα η υγεια.. δεν το συζυτω γιατι χωρις υγεια δεν κανεις τιποτα..δεν με ανησυχει αν θα δυσκολευτουμε οικονομικα ή ακομα και αν πεινασουμε.... αυτο που με νοιαζει περισσοτερο ειναι να μην τον παρει απο κατω......δοξα τω θεο οικογενεια εχουμε και θα μας βοηθησει σε οτι χρειαστουμε. με νοιαζει ψυχολογικα πως θα ειναι ο ανθρωπος μου...

Μαρία μου θέλει υπομονή κ τώρα ειδικά να του υπενθυμιζεις πόσο σημαντικός είναι για σένα!!!δυστυχώς όλο τεταια ακούμε το τελευταίο καιρό!μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι!τι δουλειά έκανε ο άνδρας σου;

Καλημέρα κοριτσακια μου!γιαννουλα μου μην απελπιζεσαι!!!θα ρθει κ σύντομα το πιστεύω!!!αυτο που λες ότι κάτι μπορεί να έχει αλλάξει μετα απο μια παλλυνδρομη,απο όλα αυτά που έχω διαβάσει κ απο εμπειρίες απο άλλες κοπέλες,αν αλλάζει κάτι είναι πάντα προς το καλύτερο!!!μη βάζεις στο μυαλουδακι σου κακά πράγματα!όσο για το ραντεβού με το γιατρο σου να το κανείς κ σύντομα αν είναι έτσι να νιώσεις καλύτερα!!κ μη ξεχνάς...θα έρθει το μωρακι!!!!!!είναι αυτο που μας πιάνει όλες μας τις γυναίκες!η ΑΝΥΠΟΜΟΝΙΣΙΑ!!!!εγώ να δεις αυτο το μήνα που είχα στο μυαλό μου ότι θα γεννουσα απο τη στεναχώρια μου άλλαξε όλος μου ο κύκλος!!!!!

Καλημερα Βαγγελιω μου......

αχ και να ξερες ποσο πολυ σε καταλαβαινω..........

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Μαρία μου θέλει υπομονή κ τώρα ειδικά να του υπενθυμιζεις πόσο σημαντικός είναι για σένα!!!δυστυχώς όλο τεταια ακούμε το τελευταίο καιρό!μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι!τι δουλειά έκανε ο άνδρας σου;

αυτο του λεω συνεχεια... σημερα μου ελεγε ευχαριστω για την συμπαρασταση...... σας ειπα πανω απ΄ολα ειναι εκεινος

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

καλημερα.

αρνητικο.......

καλημερα καρδουλα μου.....μην πτοεισαι αγαπη μου ...απο τη στιγμη που δεν σου εχει ερθει ακομα η περιοδος...αφου το εργο το εχεις ξαναδει αγαπημενη μου.....και την αλλη φορα αρνητικο τεστ σου βγηκε και μια χαρα εγκυος ησουνα.....ε μικρη μου ομορφη????

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...