Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα γλυκούλα!

Δεν το εμπιστευόμαστε το τεστ! Εδώ δεν δείχνουν θετικά με πολύ ψηλές χοριακές! Μη μου στεναχωρηθείς!

θα ερθει Γιωτα μου,

δεν θα μου κανει τη χαρη ουτε αυτη τη φορα.............:(

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μας κουρασες ? ? ναι καλα.

αρα εν ολιγης πρεπει να μην ξεχνας το φαρμακο του θυροειδη.

αυτο ειναι και το μονο ουσιαστικο προβλημα απο τις εξετασεις απο οτι καταλαβαινω.

Γιωτα μου, ενα χαπακι ειναι, εχε το κουτακι στο κομοδινο σου και πινε ενα καθε βραδυ πριν πεσεις. ετσι κανω κι εγω με το φυλικο για να μην το ξεχναω. το εχω στο κομοδινο και παντα το θυμαμαι. καντο κι εσυ ετσι να το βλπεπεις, ειναι ενας ευκολος τροπος. σου εδωσε και φυλλικο οξυ? τελεια.

αφου αγαπουλα μου οι ορμονολογικες ειναι καλες μην ανησυχεις. ο θυροειδης ειναι παρακολουθισισμος. οσο τον παρακολουθεις και πινεις το χαπακι, δεν θα υπαρχει προβλημα.

τωρα περι αγχους δεν εχω να πω και πολλα. τι να πω? μην αγχωνεσαι? λες και δεν ξερω ποσο δυσκολο ειναι.....θα σου πω μονο να προσπαθησεις να εισαι ηρεμη. αυτο. ξερω οτι το αγχος δεν αποβαλεται ετσι απλα επειδη στο λενε.

για την προλακτινη αφου η ενδοκρινολογος σου ειπε να μην παρεις χαπακι και συμφωνησε και ο γυναικολογος, δεν νομιζω οτι θα πρεπει να το σκεφτεσαι και να σε απασχολει για την ωρα.

Κοριτσακι μου ομορφο, εχεις κανει προσφατα μια γυναικολογικη επεμβαση που επετρεψε στον γιατρο σου να λυσει τα οποια θεματα υπηρχαν και να σε κανει καινουργια. εχεις προβει σε αιματολογικες και ορμονολογικες εξετασεις και ξερεις που πατας και που βρισκεσαι.

δεν εχεις να φοβασαι τιποτα πλεον και για κανεναν λογο. οτι υπαρχει ειναι αντιμετωπισιμο, αυτο να σκεφτεσαι και αναφερομαι στον θυροειδη.

εισαι μια χαρα , υγιεστατη και με σφραγιδα γιατρων παρακαλω. εχεις κανει τον νουμερο ενα προγεννετικο ελεγχο. εισαι απολυτα καλυμενη. δεν πρεπει να ανυσηχεις για κατι. πρεπει μονο οσο μπορεις να εισαι ηρεμη.

Το ξέρω Γιάννα μου, πρέπει να αποβάλλω το άγχος. Μου είπε η ενδοκρινολόγος ότι στην Αμερική σε περιπτώσεις σαν τις δικές μου, το μόνο φάρμακο για την υπογονιμότητα είναι τα ηρεμιστικά! Επίσης, μου είπε ότι μένουν έγκυες φυσικά, γυναίκες με πολλα προβλήματα επειδή είναι πιο ήρεμες, οπότε και οι ορμόνες είναι σε ισορροπία. Αχ!! Πρέπει να ηρεμήσω, αλλά πως γίνεται αυτό?

Ξέχασα να σας πω, ότι ο γυναικολόγος μου είπε ότι αυτόν τον μήνα να μην τρέφω πολλές ελπίδες, γιατί είναι ο μήνας προσαρμογής!

Μάλλον πρέπει να ξανα ξεκινήσω γιόγκα! Αλλά με τα κιλά που έχω πάρει θα σκάσω κάτω σαν καρπούζι! χαχαχα!!

Διαφημίσεις

Το ξέρω Γιάννα μου, πρέπει να αποβάλλω το άγχος. Μου είπε η ενδοκρινολόγος ότι στην Αμερική σε περιπτώσεις σαν τις δικές μου, το μόνο φάρμακο για την υπογονιμότητα είναι τα ηρεμιστικά! Επίσης, μου είπε ότι μένουν έγκυες φυσικά, γυναίκες με πολλα προβλήματα επειδή είναι πιο ήρεμες, οπότε και οι ορμόνες είναι σε ισορροπία. Αχ!! Πρέπει να ηρεμήσω, αλλά πως γίνεται αυτό?

Ξέχασα να σας πω, ότι ο γυναικολόγος μου είπε ότι αυτόν τον μήνα να μην τρέφω πολλές ελπίδες, γιατί είναι ο μήνας προσαρμογής!

Μάλλον πρέπει να ξανα ξεκινήσω γιόγκα! Αλλά με τα κιλά που έχω πάρει θα σκάσω κάτω σαν καρπούζι! χαχαχα!!

καλα μην ακουσω οτι εχεις ξεκινησει ηρεμηστικα ......... με ακους? ουτε κατα διανοια.....

βγαλτο απο το μυαλο σου .........

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα κοριτσια μου. τι κανετε?

Καλημέρα Μαράκι!! Εσύ πως τα πας?

θα ερθει Γιωτα μου,

δεν θα μου κανει τη χαρη ουτε αυτη τη φορα.............:(

Αχ κοριτσάκι μου, μην απογοητεύεσαι! Γιατί να έρθει? Και την άλλη φορά, αρνητικό σου έδειξε και ήσουν με 130 χοριακή αν θυμάμαι καλά! Και τα πονάκια είναι σύμπτωμα και περιόδου αλλά και εγκυμοσύνης! Εγώ πιστεύω ακόμα!

ο πρωτος μηνας μετα τις επεμβασεις ειναι παντα λιγο δυσκολος. οχι ομως ακατορθωτος, απλα οι περισσοτερες πιθανοτητες κλεινουν σε ακαρπες προσπαθειες. ειναι λογικο ομωσ .... φαντασου οτι ο οργανισμος παθαινει ενα σοκ και θελει το χρονο του να συνελθει.

το οτι ειναι δυσκολος σαν μηνας δεν κοβει ομως και τα φτερα μας. η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.

οσο για τα κιλα, θα συνεχισουμε μαζι διαιτα αυτο το μηνα. συμπαρασταση η μια στην αλλη.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλα μην ακουσω οτι εχεις ξεκινησει ηρεμηστικα ......... με ακους? ουτε κατα διανοια.....

βγαλτο απο το μυαλο σου .........

Όχι καλέ, σε καμία περίπτωση! Μου το έδωσε σαν παράδειγμα, μπας και το αποβάλλω!!

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσάκι μου, μην απογοητεύεσαι! Γιατί να έρθει? Και την άλλη φορά, αρνητικό σου έδειξε και ήσουν με 130 χοριακή αν θυμάμαι καλά! Και τα πονάκια είναι σύμπτωμα και περιόδου αλλά και εγκυμοσύνης! Εγώ πιστεύω ακόμα!

εγω παλι επαψα να πιστευω......

θα μου περασει δεν ειναι τιποτα.

θα παρω και στον Χασιακο μετα τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου για να με δει....και οποτε με βαλει.

να εκανα κι εγω ορμονολογικες εξετασεις? να δω πως ειναι οι δειχτες μου? μηπως μετα την επεμβαση ή ακομα και την παλλινδρομη που ειχα κατι εχει αλλαξει.

θυμαμαι που μας ειπες οτι σου βγηκαν φτηνα με τον εοπυυ. ποσα εδωσεςι για ολες?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ο πρωτος μηνας μετα τις επεμβασεις ειναι παντα λιγο δυσκολος. οχι ομως ακατορθωτος, απλα οι περισσοτερες πιθανοτητες κλεινουν σε ακαρπες προσπαθειες. ειναι λογικο ομωσ .... φαντασου οτι ο οργανισμος παθαινει ενα σοκ και θελει το χρονο του να συνελθει.

το οτι ειναι δυσκολος σαν μηνας δεν κοβει ομως και τα φτερα μας. η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.

οσο για τα κιλα, θα συνεχισουμε μαζι διαιτα αυτο το μηνα. συμπαρασταση η μια στην αλλη.

Δεν έχω πρόβλημα, άλλωστε ο θυρεοειδής είναι ακόμα απορυθμισμένος, μου είπε και η ενδοκρινολόγος, ας μείνεις έγκυος τον άλλο μήνα ή σε δύο μήνες, αρκει να είναι εντάξει ο θυρεοειδής. Καλά από το άγχος αυτές τις μέρες έβγαλα τόσα σπυριά στο πρόσωπο! Ξαναγύρισα στην εφηβεία!!

Κάνω δίαιτα οκτώ μέρες, η απώλεια δεν είναι μεγάλη, αλλά νιώθω ευεξία, το πιστευεις? Τώρα με τα καινούργια χαπάκια, θα χάνω πιο εύκολα! Για να δούμε!

εεεεε ενταξει ετσι κι ετσι..... δε μπορω να πω χαλια αλλα ουτε και καλα.....

Μαράκι, είναι μία δύσκολη περίοδος, και πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα, να είσαστε ενωμένοι και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους! Οι εποχές αλλάξανε και μας βρήκαν απροετοίμαστους! Αλλά θα επιβιώσουμε!

εεεεε ενταξει ετσι κι ετσι..... δε μπορω να πω χαλια αλλα ουτε και καλα.....

Μαρακι ψυχραιμια και καθαρο μυαλο θελουν αυτα τα πραγματα. μην χανετε τις ελπιδες σας, κατι θα βρεθει. για ολους εχει ο Θεος.

δεν εχετε καποιον γνωστο που να χρειαζεται προσωπικο? ξεκινησε ερευνα εργασιας?

Δεν έχω πρόβλημα, άλλωστε ο θυρεοειδής είναι ακόμα απορυθμισμένος, μου είπε και η ενδοκρινολόγος, ας μείνεις έγκυος τον άλλο μήνα ή σε δύο μήνες, αρκει να είναι εντάξει ο θυρεοειδής. Καλά από το άγχος αυτές τις μέρες έβγαλα τόσα σπυριά στο πρόσωπο! Ξαναγύρισα στην εφηβεία!!

Κάνω δίαιτα οκτώ μέρες, η απώλεια δεν είναι μεγάλη, αλλά νιώθω ευεξία, το πιστευεις? Τώρα με τα καινούργια χαπάκια, θα χάνω πιο εύκολα! Για να δούμε!

το πιστευω. το ιδιο δεν σας ελεγα κι εγω. οσο απιθανο κι αν ακουγεται σε καποιους αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

εγω εχω αρχισει και βλεπω αποτελεσμα και στα ρουχα μου. και με σταματησε και μια κοπελα απο την γειτονια που δεν την ξερω και στα καλ του καθουμενου μου λεει: δεν σε ξερω, σε βλεπω ομως καθε μερα και απο το καλοκαιρι εχεις κομψεινει.

απο σπυρακια κι εγω αλλο τιποτα.....εχει γενισει το δοξα πατρι και το δεξι μου μαγουλο. πρεπει να παρω την αισθητικο να παω για καθαρισμο. εχω να κανω απο τον γαμο μου.

ποια χαπακια εννοεις? του θυροειδη?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εγω παλι επαψα να πιστευω......

θα μου περασει δεν ειναι τιποτα.

θα παρω και στον Χασιακο μετα τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου για να με δει....και οποτε με βαλει.

να εκανα κι εγω ορμονολογικες εξετασεις? να δω πως ειναι οι δειχτες μου? μηπως μετα την επεμβαση ή ακομα και την παλλινδρομη που ειχα κατι εχει αλλαξει.

θυμαμαι που μας ειπες οτι σου βγηκαν φτηνα με τον εοπυυ. ποσα εδωσεςι για ολες?

Έδωσα περίπου 40 ευρώ, και έκανα και του θυρεοειδή μαζί.

Να ελπίζεις Γιαννούκο μου, γιατί να μην ελπίζεις? Αισιοδοξία μέχρι νεοτέρας!

Αλλά και πάλι, αν έρθει τελικά, που ακόμα δεν το πιστεύω, να κάνεις αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις καλά! Μίλα και με τον γιατρό σου, κάνε και ορμονολογικές, ότι θα σε κάνει να νιώσεις καλα!

Αισιοδοξία μέχρι νεοτέρας! θα το επαναλάβω! Χαμογέλασε λιγάκι τώρα!!

το πιστευω. το ιδιο δεν σας ελεγα κι εγω. οσο απιθανο κι αν ακουγεται σε καποιους αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

εγω εχω αρχισει και βλεπω αποτελεσμα και στα ρουχα μου. και με σταματησε και μια κοπελα απο την γειτονια που δεν την ξερω και στα καλ του καθουμενου μου λεει: δεν σε ξερω, σε βλεπω ομως καθε μερα και απο το καλοκαιρι εχεις κομψεινει.

απο σπυρακια κι εγω αλλο τιποτα.....εχει γενισει το δοξα πατρι και το δεξι μου μαγουλο. πρεπει να παρω την αισθητικο να παω για καθαρισμο. εχω να κανω απο τον γαμο μου.

ποια χαπακια εννοεις? του θυροειδη?

Μοντελάκι θα μου γίνεις!! Μία σέξι μάμα!!!!

Ναι ομορφούλα του θυρεοειδή λέω, Τ4 των 137!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...