Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Είχα λίγα υγρα μεχρι το Σάββατο αλλα κ πάλι όχι τόσα που είχα πάντα!

τι να σου πω.....:confused::confused:

αυριο απο το παχος του ενδομητριου λογικα θα καταλαβαιτε αν εγινε η οχι, ετσι δεν ειναι?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πληροφοριακο....μας το εδωσε μια κοπελα απο διπλανο θεμα.

Το έχω διαβάσει, εγω είμαι λάτρης του λεμονιού άλλωστε!!

Εχτες και προχτές είχες?

Όχι!τι γινεται κορίτσια;μήπως έχω τίποτα άλλο;

Ευαγγελία μου, αυριο θα λύσεις το μυστήριο, κάτι παραπάνω θα πει ο γιατρός!

Γιάννούκο μου τόσο πολύ? Και με μία φέτα λεμόνι?

Εγώ πάλι έχω υψηλή πίεση πια, μάλλον λόγο άγχους, μέχρι και πέρσι ήταν στα κατώτερα!! Μπας και ξέρω τι μου γίνεται? χαχαχα!!

Πετάγομαι για ένα γρήγορο καφεδάκι!!

Φιλούθκια!!!

Ευαγγελία μου, αυριο θα λύσεις το μυστήριο, κάτι παραπάνω θα πει ο γιατρός!

Γιάννούκο μου τόσο πολύ? Και με μία φέτα λεμόνι?

Εγώ πάλι έχω υψηλή πίεση πια, μάλλον λόγο άγχους, μέχρι και πέρσι ήταν στα κατώτερα!! Μπας και ξέρω τι μου γίνεται? χαχαχα!!

Πετάγομαι για ένα γρήγορο καφεδάκι!!

Φιλούθκια!!!

φιλουθκια.....καλο φαφε

Όχι!τι γινεται κορίτσια;μήπως έχω τίποτα άλλο;

σωπα καλε μη λες χαζα. μια χαρα εισαι....ακου εκει....!

τιποτα δεν εχεις.

στο λεω εγω

κοτζαμ γιατρος του φορουμ ειμαι, λες να μην ξερω????? :tongue:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερουδια πολλα πολλα στην πιο ομορφη γυναικειοπαρεα του κοσμου.

τι μου κανετε???

Βαγγελιω μου εχτες ολα....καλα????;););) αντε βρε κοριτσακι μου να το εχετε πιασει το σπορακι . δεν ξερεις ποσο θα χαρω.

Κοριτσια με την Ευαγγελια εχουμε ενα παρελθον λιγο πολυ κοινο. εμεινα εγκυος εγω γρηγορα, μενει εγκυος και η Ευαγγελια γρηγορα. μαθαμε με 2-3 μερες διαφορα οτι παλλινδρομησαν οι κυησεις μας. δεν θα ξεχασω ποτε οταν ανοιξα το μνμ που μου εστειλε και ειδα το τοσο ασχημο νεο. αν θυμαμαι καλα Τεταρτη μου εστειλε οτι εκανε αποξεση και Παρασκευη εμαθα κι εγω οτι παλλινδρομησε και η δικη μου κυηση. οταν δε το ειπα στην Βαγγελιω επαθε κι αλλο σοκ μεσα σε λιγες μερες.

με τα πολλα πολλα κανει εξετασεις για θρομβοφιλια βγαινει θετικη. κανω κι εγω βγαινω κι εγω θετικη. Ευχομαι ειλικρινα αυτο το μηνα να μας φερεις πολυ ευχαριστα νεα.

Γιωτα μου....να σου παραγγειλω κι εσενα ενα???? εγω πως κρατιεμαι ακομα δεν ξερω.....αλλα το εχω ψαξει. μολις τα ειδα...λεω οπα, αυτα εχουν βγει για μενα......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. και μετα σου λενε πως τα λιονταρια ειναι στον κοσμο τους. βρε υπαρχουν πιο αγχωδη και ευαοσθητα ζωδια απο τα λιονταρια????

Λινα παιδι μου 5+30 τα ξημερωματα πιανο??? και μετα σεξ??? τι συνοιρμος ηταν αυτος???? μπραβο βρε παιδια παντα τετοια. καντε μια επαναληψη την ημερα του θετικου ωορρηξιας. πες του ....δεν το καταλαβα καλα εκεινη την ημερα...μηοως μπορεις να μου θυμισεις τι ακριβως εγινε????? χαχαχχαχαχαχαχχαχαχα

Μαρακι μου εσυ πως εισαι? πως ειναι η κατασταση ?

xaxaxaxax....φιλεναδα μου εσυ....ζυγος παιδι μου ο συζυγος...καλο ε???εκανα και λογοπαιγνιο!!!!!ζυγος ο συζυγος.....δεν τον πιανεις με τιποτα.....γιατρουλη μου εκανα σημερα το τεστ το πρωι και μου εδειξε αρνητικο και τωρα πριν λιγο εκανα αλλο ενα και εδειξε αχνη γραμμουλα....αυτο σημαινει πως ξεκινησε να ανιχνευεται η ορμονη????γιατι μου το δειχνει αχνο???κι εσενα αχνο σου το εδειξε????αν θυμασαι και τον προηγουμενο μηνα μου το εδειξε αχνο και την επομενη που το ξαναεκανα εδειξε αρνητικο....να προβληματιστω???να κανω αλλο ενα αυριο πρωι?????τι να κανω γιατρε μου????

2kMip2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια πολλα πολλα στην πιο ομορφη γυναικειοπαρεα του κοσμου.

τι μου κανετε???

Βαγγελιω μου εχτες ολα....καλα????;););) αντε βρε κοριτσακι μου να το εχετε πιασει το σπορακι . δεν ξερεις ποσο θα χαρω.

Κοριτσια με την Ευαγγελια εχουμε ενα παρελθον λιγο πολυ κοινο. εμεινα εγκυος εγω γρηγορα, μενει εγκυος και η Ευαγγελια γρηγορα. μαθαμε με 2-3 μερες διαφορα οτι παλλινδρομησαν οι κυησεις μας. δεν θα ξεχασω ποτε οταν ανοιξα το μνμ που μου εστειλε και ειδα το τοσο ασχημο νεο. αν θυμαμαι καλα Τεταρτη μου εστειλε οτι εκανε αποξεση και Παρασκευη εμαθα κι εγω οτι παλλινδρομησε και η δικη μου κυηση. οταν δε το ειπα στην Βαγγελιω επαθε κι αλλο σοκ μεσα σε λιγες μερες.

με τα πολλα πολλα κανει εξετασεις για θρομβοφιλια βγαινει θετικη. κανω κι εγω βγαινω κι εγω θετικη. Ευχομαι ειλικρινα αυτο το μηνα να μας φερεις πολυ ευχαριστα νεα.

Γιωτα μου....να σου παραγγειλω κι εσενα ενα???? εγω πως κρατιεμαι ακομα δεν ξερω.....αλλα το εχω ψαξει. μολις τα ειδα...λεω οπα, αυτα εχουν βγει για μενα......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. και μετα σου λενε πως τα λιονταρια ειναι στον κοσμο τους. βρε υπαρχουν πιο αγχωδη και ευαοσθητα ζωδια απο τα λιονταρια????

Λινα παιδι μου 5+30 τα ξημερωματα πιανο??? και μετα σεξ??? τι συνοιρμος ηταν αυτος???? μπραβο βρε παιδια παντα τετοια. καντε μια επαναληψη την ημερα του θετικου ωορρηξιας. πες του ....δεν το καταλαβα καλα εκεινη την ημερα...μηοως μπορεις να μου θυμισεις τι ακριβως εγινε????? χαχαχχαχαχαχαχχαχαχα

Μαρακι μου εσυ πως εισαι? πως ειναι η κατασταση ?

και ξαναλεω γιατι κολλησε το ρημαδι το φορουμ.....ζυγος ο συζυγος κανοντας και λογοπαιγνιο....δεν μπορεις να τον ψυχολογησεις.....γιατρε μου εκανα το ρπωι ενα τεστακι και βγηκε αρνητικο και πριν λιγο εκανα και ενα δευτερο και βγηκε αχνη γραμμουλα.....γιατι μου βγαινει αχνη????και εσενα ετσι σου βγαινει????να κανω αλλο ενα αυριο το πρωι????

2kMip2.png

παω για προβα κοριτσια μου....αν ειναι κανενα ξενυχτακι μεσα το βραδυ θα μιλησουμε...τα εχω παιξει λιγακι να σας πω την αληθεια...........νυσταζωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!φιλακιαααααααααααααααααααα....

2kMip2.png

παω για προβα κοριτσια μου....αν ειναι κανενα ξενυχτακι μεσα το βραδυ θα μιλησουμε...τα εχω παιξει λιγακι να σας πω την αληθεια...........νυσταζωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!φιλακιαααααααααααααααααααα....

Λινάκι μου καλό, κάνε ένα τεστ μόλις γυρίσεις από την πρόβα!

Καλή πρόβα γλυκιά μου φόνισσα!

Κορίτσια έκανα ένα τεστακι πριν λίγο κ δεν χαμογέλασε!αυτο σημαίνει ότι πέρασε η ωορρηξια;η ότι είναι σε εξέλιξη;;;σας τα έχω πριξει το ξέρω!

Κορίτσια έκανα ένα τεστακι πριν λίγο κ δεν χαμογέλασε!αυτο σημαίνει ότι πέρασε η ωορρηξια;η ότι είναι σε εξέλιξη;;;σας τα έχω πριξει το ξέρω!

Ευαγγελία μου νομίζω ότι είναι φυσιολογικό, όταν η ορμόνη φτάνει στο μέγιστο (και ανιχνεύεται από το τεστ) δίνει την εντολή ας πούμε να γίνει ωορρηξία, αρχίζει και πέφτει και ανεβαίνουν άλλες ορμόνες που θα βοηθήσουν μία πιθανή εγκυμοσύνη! Οπότε μπορεί ακόμα να είσαι στις γόνιμες, αφού εχτές είδες το θετικό τεστ ωορρηξίας!!

Ελπίζω να σε βοήθησα!!!

Διαφημίσεις

η ορμονη Ευαγγελια μου ανιχνευεται για 12 ωρες . μετα ξεκιναει η διαδιακασια της ωοορηξιας η οποια μπορει να κρατησει απο 12 εως 48 ωρες. για αυτο λενε οτι η μερα του θετικου και η επομενη ειναι οι πιο καλες.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

xaxaxaxax....φιλεναδα μου εσυ....ζυγος παιδι μου ο συζυγος...καλο ε???εκανα και λογοπαιγνιο!!!!!ζυγος ο συζυγος.....δεν τον πιανεις με τιποτα.....γιατρουλη μου εκανα σημερα το τεστ το πρωι και μου εδειξε αρνητικο και τωρα πριν λιγο εκανα αλλο ενα και εδειξε αχνη γραμμουλα....αυτο σημαινει πως ξεκινησε να ανιχνευεται η ορμονη????γιατι μου το δειχνει αχνο???κι εσενα αχνο σου το εδειξε????αν θυμασαι και τον προηγουμενο μηνα μου το εδειξε αχνο και την επομενη που το ξαναεκανα εδειξε αρνητικο....να προβληματιστω???να κανω αλλο ενα αυριο πρωι?????τι να κανω γιατρε μου????

σε ενα μηνυματακι τοσο δα πως καταφερες να χωρεσεις 6 ερωτησεις????? :confused::confused::confused:

αχ γιατι οταν μιλαω δεν με ακους? τα ιδια με ρωταγες και τον προηγουμενο μηνα......τα ιδια και τωρα...και ειμαι σιγουρη οτι αν υπαρξει και επομενη ωορρηξια τα ιδια θα με ρωτησεις. θα με τρελανεις εσυ ειμαι σιγουρη............:tongue:

το λενε και οι οδηγιες μεσα οτι αποτελεσμα με αχνες γραμμες δεν μετραει σαν θετικο. πρεπει να επαναληφθει το τεστ και να βγει κανονικη γραμμη. οχι αχνη και θολη. κανονικη γραμμη. και σου ειχα πει και την προηγουμενη φορα οτι η ορμονη ειναι ανιχνευσιμη για λιγη ωρα στα ουρα....12 ωρες το πολυ. σε καποιες περιπτωσεις και 10 ωρες. αρα το αποτελεσμα που ειδες δεν ειναι θετικο. πρεπει να επαναληφτει το τεστ. κανε ενα το βραδυ αν βγει παλι αχνο, θα αφησεις να περασουν 10 ωρες για να κανεις το επομενο.

μην προβληματιζεσαι καθε μηνα. κουλαρε αγαπητη.:cool:ειναι απλα τα πραγματα. πιασε διαβασε τις οδηγιες να δεις τι λενε. μπες στο σαιτ της hometest και δες την ενοτητα συχνες ερωτησεις. οτι αποριες εχεις τωρα εσυ της εξηγει αναλυτικοτατα.

κανεις το τεστ. οταν δεν υπαρχει γραμμη ή θολη γραμμη τοτε ειναι αρνητικο. κανονικη γραμμη σαν αυτη της γραμμη ελεγχου = θετικο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ:

Τα τεστ ωορρηξίας ανιχνεύουν την αύξηση των επιπέδων της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) στα ούρα. Η αύξηση της ορμόνης LH προηγείται της ωορρηξίας και την ενεργοποιεί μέσα σε 24 - 48 ώρες. Μετά την ωορρηξία, το ωάριο μπορεί να επιβιώσει μόνο για 24 ώρες (ή λιγότερο) αφού ελευθερωθεί, ενώ το σπέρμα επιβιώνει λίγες μέρες μέσα σε έναν υγιή οργανισμό.

Έτσι, τα τεστ ωορρηξίας μας μπορούν να σας βοηθήσουν να προβλέψετε τις δύο πιο γόνιμες μέρες που ακολουθούν του εντοπισμού της ορμόνης LH. Αν υπάρξει επαφή μέσα σε αυτές τις μέρες, θα αυξηθούν οι πιθανότητές σας να μείνετε έγκυος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Ευαισθησία: 25 mIU/ml

Ακρίβεια: Πάνω από 99%

Τύπος: Ταινία

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το τεστ ωορρηξίας για να αποφύγω την εγκυμοσύνη;

Όχι, το τεστ δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντισυλληπτική μέθοδος.

Για πόση ώρα θα μείνει η γραμμή ορατή;

Το τεστ πρέπει να διαβαστεί σε 5 λεπτά, για καλύτερα αποτελέσματα. Η δεύτερη γραμμή (που θα δείξει θετικό αποτέλεσμα), δεν θα εξαφανιστεί ποτέ. Μπορεί μάλιστα να γίνει πιο σκούρα ή να γίνει πιο έντονο το χρώμα του περιγράμματός της μετά από μερικές ώρες. Σε ορισμένα αρνητικά αποτελέσματα (χωρίς δεύτερη γραμμή), μπορεί να εμφανιστεί μία αχνή γραμμή, όμως αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να το αγνοήσετε.

Πόσες ώρες ζεί το σπέρμα;

Η ζωή του σπέρματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Τυπικά το υγιές σπέρμα μέσα σε ένα υγιές κόλπο μπορεί να επιζήσει 5 ημέρες ή και περισσότερο. Φυσικά, όσο περνάει ο χρόνος από τη στιγμή της εκσπερμάτισης ο αριθμός των σπερματοζωαρίων συνεχώς λιγοστεύει καθώς και η ικανότητά τους για γονιμοποίηση. Έξω από τον κόλπο, το σπέρμα μπορεί να επιβιώσει από λεπτά μέχρι λίγες ώρες.

Όταν το αποτέλεσμα βγει θετικό, πότε είναι η καλύτερη ώρα για επαφή;

Η ωορρηξία θα γίνει μέσα σε 24-48 ώρες. Αυτή είναι η πιο γόνιμη περίοδος για σας. Άρα συνιστάται η σεξουαλική επαφή μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα (24-48 ώρες μετά το πρώτο θετικό αποτέλεσμα).

Χρησιμοποιώ τη μέθοδο της θερμομέτρησης. Το τεστ ωορρηξίας αντικαθιστά τη θερμομέτρηση;

Η άνοδος της θερμοκρασίας του σώματος βασικά σημαίνει ότι η ωορρηξία έχει γίνει. Το τεστ ωορρηξίας μας προμηνύει ότι η ωορρηξία πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Είχα θετικό αποτέλεσμα και ήρθα σε επαφή τις επόμενες γόνιμες μέρες. Ωστόσο δεν έμεινα έγκυος. Τι πρέπει να κάνω;

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την πιθανότητα για εγκυμοσύνη. Συχνά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα τεστ ωορρηξίας για 3-4 μήνες πριν πετύχετε την εγκυμοσύνη. Εσείς και ο σύντροφός σας είναι καλό να το συζητήσετε με τον γιατρό σας αν δεν επέλθει εγκυμοσύνη μετά από 3-4 μήνες.

Τι ώρα μέσα στην ημέρα πρέπει να κάνω το τεστ ωορρηξίας; Πρέπει να χρησιμοποιήσω τα πρώτα πρωινά ούρα;

Μην χρησιμοποιείτε τα πρώτα πρωινά ούρα. Καλύτερα είναι να κάνετε το τεστ μέσα στην ημέρα (από τις 12:00 ως τις 20:00) και να προτιμάτε να το κάνετε την ίδια ώρα κάθε μέρα για να έχετε συγκρίσιμα αποτελέσματα.

Η ποσότητα των υγρών που θα καταναλώσω επηρεάζει το αποτέλεσμα του τεστ ωορρηξίας;

Η κατανάλωση πολλών υγρών πριν τη χρήση του τεστ, θα αραιώσει την ορμόνη στα ούρα σας. Σας συνιστούμε να μειώσετε την κατανάλωση υγρών τουλάχιστον 2 ώρες πριν τη χρήση του τεστ.

Πρέπει να κάνω το τεστ ωορρηξίας 2 φορές την ημέρα;

Μελέτες έχουν δείξει ότι στο 38% των γυναικών η έκκριση της ωχρινοτρόπου ορμόνης διαρκεί λιγότερο από 10 ώρες. Για να είστε σίγουρες ότι θα πετύχετε την ωορρηξία σας, μπορείτε τις μέρες που περιμένετε να έχετε ωορρηξία να χρησιμοποιήσετε τα τεστ ωορρηξίας μας δύο φορές την ημέρα, για να εντοπίσετε με ακρίβεια την ώρα της ωορρηξίας. Η ορμόνη LH συνήθως εμφανίζεται πριν την ωορρηξία, δηλαδή την απελευθέρωση του ωαρίου. Το ωάριο μπορεί να επιβιώσει μόνο για 24 ώρες (ή λιγότερο) αφού ελευθερωθεί, ενώ το σπέρμα επιβιώνει λίγες μέρες μέσα στο σώμα. Έτσι, τα τεστ ωορρηξίας μας μπορούν να σας βοηθήσουν να προβλέψετε τις 2 πιο γόνιμες μέρες που ακολουθούν του εντοπισμού της ορμόνης LH. Αν υπάρξει επαφή μέσα σε αυτές τις μέρες, θα αυξηθούν οι πιθανότητές σας να μείνετε έγκυος.

Η ωορρηξία γίνεται πάντα την 14η μέρα μετά την αρχή της περιόδου;

Όχι, η ωορρηξία δεν γίνεται απαραιτήτως τη 14η μέρα μετά την αρχή της περιόδου. Κατά κανόνα, αν ο κύκλος σας είναι σταθερός και διαρκεί 28 μέρες, τότε λέμε ότι η ωορρηξία γίνεται τη 14η μέρα. Όμως έχετε υπ' όψιν σας ότι οι ορμόνες, το άγχος και η υγεία της γυναίκας παίζουν το ρόλο τους στο να γίνει νωρίτερα ή να καθυστερήσει λίγο.

Αρνητικό τεστ ωορρηξίας. Πότε να ανησυχήσω;

Τα συνεχόμενα αρνητικά τεστ ωορρηξίας είναι απογοητευτικά. Μπορεί να συντρέχουν διάφοροι λόγοι για το αρνητικό αποτέλεσμα. Μερικά από τα πιθανά προβλήματα λύνονται από εσάς τις ίδιες, ενώ άλλα πρέπει να συζητηθούν με το γιατρό σας.

1. Η αύξηση της ορμόνης LH μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα

Συνήθως τα τεστ ωορρηξίας γίνονται μία φορά την ημέρα. Ωστόσο, κάποιες φορές η αύξηση της ορμόνης μπορεί να γίνει μέσα σε διάστημα μόλις 10 ωρών. Έτσι, αν εσείς κάνετε το τεστ πριν από αυτό το διάστημα και έπειτα μετά από αυτό το διάστημα – παρότι κάνετε τεστ κάθε μέρα – πιθανώς να χάσετε το ανέβασμα της ορμόνης. Για να το αποφύγετε αυτό, συστήνουμε να κάνετε το τεστ ωορρηξίας δύο φορές την ημέρα, με απόσταση 10 ωρών το πρώτο με το δεύτερο και ίσως να το ξεκινήσετε αρκετά νωρίτερα από την προτεινόμενη ημέρα στο διάγραμμα των οδηγιών χρήσης. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε την αύξηση της ορμόνης και για να γνωρίζετε πότε θα έχετε ωορρηξία. Αν παρόλα αυτά, έχετε πάλι αρνητικά αποτελέσματα στο τεστ, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

2. Η ωορρηξία μπορεί να συμβεί νωρίτερα ή αργότερα από την αναμενόμενη μέρα στο συγκεκριμένο κύκλο

Κάποιες γυναίκες πιστεύουν ότι ξέρουν ακριβώς πότε έχουν ωορρηξία κι έτσι ξεκινούν τη χρήση των τεστ λίγο πριν. Αυτό όμως είναι λάθος, διότι εύκολα μπορεί να χαθεί το ανέβασμα της ορμόνης LH. Ο καλύτερος τρόπος είναι να κρατάτε σε διάγραμμα τους κύκλους σας για 6 μήνες και να σημειώσετε τον πιο σύντομο και τον πιο μεγάλο κύκλο. Η ωορρηξία μπορεί να συμβεί πολύ νωρίς ή πολύ αργά σε κάποιον κύκλο σας. Πάντα να παρατηρείτε και τα υπόλοιπα συμπτώματα της ωορρηξίας όπως τη θερμοκρασία σας, την αλλαγή στην τραχηλική βλέννη, τη θέση του τραχήλου.

3. Ίσως δεν έχετε ωορρηξία

Οι περισσότερες γυναίκες που έχουν συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στα τεστ ωορρηξίας, βγάζουν το συμπέρασμα ότι δεν έχουν ωορρηξία. Για τις περισσότερες όμως δεν ισχύει αυτό πραγματικά. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει περίπτωση, ιδίως σε ηλικίες άνω των 30 ετών, να μην υπάρχει ωορρηξία για έναν ή ίσως για περισσότερους κύκλους. Έτσι, αν έχετε δοκιμάσει όλες τις παραπάνω μεθόδους αλλά δεν πήρατε κανένα θετικό αποτέλεσμα, είναι η ώρα να μιλήσετε στο γιατρό σας, ο οποίος θα βοηθήσει το σώμα σας να ξεκινήσει και πάλι να κάνει ωορρηξία. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα επίπεδα της ορμόνης FSH, για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ανάπτυξη των ωοθυλακίων στην αρχή του κύκλου σας

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιαννα μου τα λες τόσο αναλυτικά, που κατάλαβα μάλλον γιατί την προηγούμενη φορά, δεν μου χαμογέλασε ποτέ το τεστ!! Έιχα κάνει ενα το Απόγευμα, την ημέρα που υπολόγιζε την ωορρηξια μου και ενώ δεν χαμογέλασε είδα ότι ήταν αχνη η γραμμή, το επανέλαβε την επόμενη μέρα, άρα απλά δεν έκανα το τεστ την κατάλληλη ώρα!! Μάλλον ανακουφιστικα!! 12 ώρες μόνο!!

Σου στέλνω ενα φίλη για ανταμοιβή!!

Γιαννα μου τα λες τόσο αναλυτικά, που κατάλαβα μάλλον γιατί την προηγούμενη φορά, δεν μου χαμογέλασε ποτέ το τεστ!! Έιχα κάνει ενα το Απόγευμα, την ημέρα που υπολόγιζε την ωορρηξια μου και ενώ δεν χαμογέλασε είδα ότι ήταν αχνη η γραμμή, το επανέλαβε την επόμενη μέρα, άρα απλά δεν έκανα το τεστ την κατάλληλη ώρα!! Μάλλον ανακουφιστικα!! 12 ώρες μόνο!!

Σου στέλνω ενα φίλη για ανταμοιβή!!

μπορει να ειναι και λιγοτερο απο 10 ωρες. για αυτο σου λεει οταν πλησιαζει η πιθανη μερα ωορρηξιας να κανεις 2 τεστ την ημερα. γιατι αν κανεις ενα ειναι πολυ πιθανο να περασει η ωορρηξια και να μην παρεις χαμπαρι.

πολλες φορες απο μονες μας κανουμε λαθη. περνουμε ας πουμε κατι και λεμε ε μωρε σιγα θα κανω πιπι μου θα το μουλιασω και θα δω το αποτελεσμα.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα μεγα λαθος. οριστε τωρα εσυ ας πουμε. θεωρησες οτι δεν εκανες ωορρηξια ενω δεν εκανες σωστα το τεστ. εεε και οπως κια να το κανεις γυναικες ειμαστε μετα μπαινουν ψιλοι στα αυτια μας και αρχιζουμε τα δικα μας κουλα.....γιατι δεν κανω ωορρηξια? κι εχω τιποτα? και τι να κανω τωρα? χαχαχαχαχαχαχχα....δεν παιζομαστε.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...