Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Ευαισθησία: 25mIU/ml αυτο σε τεστ...και Β-χοριακη 0-50....αλαλ διπλα δεν λεει τι ειναι ...πατατεσ? εκατοστα? ml? τι ειναι αυτο ..σε σχεση με τα ml poy leei sto test?

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η γιαννα με 133 μοναδεσ ..και δεν το επιασε το τεστ! που το εκανε και μια μερα μετα τη χοριακη τησ που θα ηταν πανω απο 133 ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Αρα εμένα που έγινε σίγουρα την Πέμπτη 9/2 μετράω +15 =Παρασκευή 24/2. Κι εγώ περιμένω Κυριακή 26/2. Το ίδιο πράγμα είναι αν μου έλεγες ότι θα δειξει σήμερα αυριο μπορεί και να έμπαινα στον πειρασμό μιας και έχω 5 τέστ στο σπίτι.

Νενα μου συγνωμη αλλά δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ σου...Αν σου ειπε ο γιατρός να κανεις στις 26 να κανεις τοτε;)

Αλλά και στις 24 να τεσταρεις ειναι μια χαρα διάστημα για να βγαλεις ασφαλή συμπερασματα:D Καλή επιτυχια μεσα από την καρδιά μου!!

8sqJp3.png

η γιαννα με 133 μοναδεσ ..και δεν το επιασε το τεστ! που το εκανε και μια μερα μετα τη χοριακη τησ που θα ηταν πανω απο 133 ...

Αν εκανε η κοπέλα ενα αξιόπιστο τεστ πχ το κλιαρ μπλου το ψηφιακό θα της εδειχνε πιστευω...Μια αλλη φιλη απο δω της εδειξε με 30 μοναδες χωριακή...

Τα εργαστηρια μετρανε τη χωριακή με τις ιδιες μοναδες που μετρανε κ τα τεστ

δηλαδη mIU/ml οπως το ειπες.

8sqJp3.png

Διαφημίσεις

Νενα μου συγνωμη αλλά δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ σου...Αν σου ειπε ο γιατρός να κανεις στις 26 να κανεις τοτε;)

Αλλά και στις 24 να τεσταρεις ειναι μια χαρα διάστημα για να βγαλεις ασφαλή συμπερασματα:D Καλή επιτυχια μεσα από την καρδιά μου!!

Ο γιατρός μου, μου είπε αν δεν μου έρθει την ημέρα που περιμένω να κάνω ένα τεστ την επόμενη δηλ στις 27/2. Ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

evio μπηκα αλλα δεν καταλαβα και πολλα

Απλά ηθελα να δεις ποιες εννοω μερες μετα την ωορρηξια ... αυτες που ειναι χρωματισμενες με κιτρινο (μετα απο αυτες που ειναι χρωματισμενες με πρασινο , οι οποίες παρεπιπτοντως ειναι οι γονιμες μου!)

8sqJp3.png

Το παιδακι σου το πιασατε με την πρωτη?Να το χαιρεσαι παρεπιπτοντως;)

2 μηνες δεν ειναι πολύ...Αλλά η επιθυμια μας καιει ολες κ ας ειμαστε στην αρχη!

Σου ευχομαι να εισαι ηδη εγκυος κ να μην ταλαιπωρηθεις αλλο!!!

σ'ευχαριστω πολυ...ναι με την μια φορα που ειχαμε κανει ελευθερα συγκεκριμενα...κ χωρις να το περιμενω εμεινα...ουτε καν το σκεφτομουν τουε...!! σ'ευχαριστω κ ευχομαι κ σε σενα τα καλυτερα!

Ο γιατρός μου, μου είπε αν δεν μου έρθει την ημέρα που περιμένω να κάνω ένα τεστ την επόμενη δηλ στις 27/2. Ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου.

Εκανες σπερματεγχυση ή κατι αλλο? Αντε στις 27 να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!:D

8sqJp3.png

σ'ευχαριστω πολυ...ναι με την μια φορα που ειχαμε κανει ελευθερα συγκεκριμενα...κ χωρις να το περιμενω εμεινα...ουτε καν το σκεφτομουν τουε...!! σ'ευχαριστω κ ευχομαι κ σε σενα τα καλυτερα!

Να'σαι καλά!!!Ελπιζω κ για μενα αυτος να ειναι ο τελευταιος κυκλος που βαζω θερμομετρο στο στομα μου:lol:

8sqJp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καπνίζετε γιατί τελικα παιζει μεγαλο ρολο. Εγω καπνιζα καμια 10ρια την ημέρα και μετά την σπερματεγχυση εκτος από 2 μέρες που βγήκα και εφτασα στα 5 τις υπόλοιπες μερες 2-3 χθές πχ. 1. Αλλά τώρα λέω να αναψω το πρώτο.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

κοριτσια καπνίζετε γιατί τελικα παιζει μεγαλο ρολο. Εγω καπνιζα καμια 10ρια την ημέρα και μετά την σπερματεγχυση εκτος από 2 μέρες που βγήκα και εφτασα στα 5 τις υπόλοιπες μερες 2-3 χθές πχ. 1. Αλλά τώρα λέω να αναψω το πρώτο.

Καπνιζω δυστυχως...το καλό ειναι οτι οταν ειμαι στην αναμονη μπορω κ το περιοριζω αρκετα! καλά οταν αδιαθετώ δεν το συζητώ 5-5 τα καπνιζω απο τη στεναχωρια μου:oops:

Λενε οτι στην αρχη της εγκυμοσυνης ειναι καλά προστατευμενα τα μπεμπακια οπότε με μετρο δεν πιστευω να πειραζει πολύ

εκανα σπερματεγχυση στις 9/2

Ολα καλά να σου πανε Παναγιτσα μου!!!

8sqJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...