Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Εντάξει όμως, σήμερα που θα τον δω, μόλις μου το πει, θα γελάσω και δεν θα έχω τι να του πω!!

ρωτησες τον αν θελει να τον παρω στο ιατρειο μου. θα χρειαστω εναν μικρο για τα απλα θεματα....να σηκωνει τηλεφωνα να μου κλεινει ραντεβου...

αν ενδιαφετρεται δωστου το τηλεφωνο μου....

ειανι χαρα μου να δινω δουλεια στους ανθρωπους.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρωτησες τον αν θελει να τον παρω στο ιατρειο μου. θα χρειαστω εναν μικρο για τα απλα θεματα....να σηκωνει τηλεφωνα να μου κλεινει ραντεβου...

αν ενδιαφετρεται δωστου το τηλεφωνο μου....

ειανι χαρα μου να δινω δουλεια στους ανθρωπους.

χαχαχαχα!! Εντάξει, δεν υπάρχεις!

Διαφημίσεις

Πήρα το γιατρο κ σήμερα δε παει ιατρειο:(!να πάω λέει αύριο!!αυτο που έχω παρατηρήσει είναι ότι δεν έχω υγρα!νιώθω στεγνη!πρώτη φορά συμβαίνει αυτο!εγώ πάντα λίγο πριν την ωορηξια κ μεχρι να αδειαθετησω έιχα πολλααααα!!!!:confused:Τώρα βρήκα να τα παθώ όλα!!!!

Πήρα το γιατρο κ σήμερα δε παει ιατρειο:(!να πάω λέει αύριο!!αυτο που έχω παρατηρήσει είναι ότι δεν έχω υγρα!νιώθω στεγνη!πρώτη φορά συμβαίνει αυτο!εγώ πάντα λίγο πριν την ωορηξια κ μεχρι να αδειαθετησω έιχα πολλααααα!!!!:confused:Τώρα βρήκα να τα παθώ όλα!!!!

ουτε τις προηγουμενες μερες ειχες?

αν δεν εχεις υγρα σημαινει οτι η ωορρηξια εγινε.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Πως βάζω το τικερακι;το εφτιαξα αλλα τώρα τι κάνω;;

οταν στο εχει ετοιμο σου εχει απο κατω κατι κωδικους που πρεπει να κανεις αντιγραφη στην υπογραφη σου.....ειναι ενα που λεει pseudo bb καπως ετσι.

στο λιλιπαι το εχεις κανει?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

ουτε τις προηγουμενες μερες ειχες?

αν δεν εχεις υγρα σημαινει οτι η ωορρηξια εγινε.

Είχα λίγα υγρα μεχρι το Σάββατο αλλα κ πάλι όχι τόσα που είχα πάντα!

πληροφοριακο....μας το εδωσε μια κοπελα απο διπλανο θεμα.

Το έχω διαβάσει, εγω είμαι λάτρης του λεμονιού άλλωστε!!

Εχτες και προχτές είχες?

ευαγγελια θα πας εκει που λεει forum signatures , και θα πατησεις πανω σε αυτο PseudoHTML, UBBCode and BB Code απο κατω θα σου βγαλει Code snippet: HTML, Used for some forums. και ενα κωδικο μεσα σε ενα κουτακι. τον κωδικο αυτο θα κανεις κοπυ-πειστ στην υπογραφη σου.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εμενα παλι το λεμονι μολις κανω το λαθος να το πιω ειτε σε λεμοναδα ειτε μεσα σε μπουκαλι με ποτο....ειτε ωμο να το φαω.....εχω φυγει αδιαβαστη. μου ριχνει παρα πολυ την πιεση και εχω απο κονη μου χαμηλη πιεση οποτε φανταστειτε ποσο παει, με πιανει κρυος ιδρωτας και ειμαι ετοιμη να χασω τις αισθησεις μου.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...