Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

και τωρα στα δκα μου.....το πρωι κατα τις 4 ξυπνησα απο ενα αλλοκοτο ονειρο ....εκεινη τη στιγμη ξυπνησε και ο αντρας μου για να παει στη δουλεια.....τελικα δεν πηγε και εκατσε μαζι μου....κατα τις 5.30-παντα τα ξημερωματα αρχισαμε να παιζουμε πιανο -αν εχουμε το θεο μας- περασαμε υπεροχα...χαχαχχααχααχαχα....και μετα κατα τις 6 του λεω παω για νανι γιατι θα πρεπει κατα τις 7.30 να σηκωθω να αρχισω το γολγοθα μου....και πηγα....και ηρθε και εκεινος...και οπως καταλαβαινεται εγινε ενας υπεροχος ΧΑΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!! δεν τους πιανεις τελικα απο πουθενα....ακομα τα τεστακια ωορρηξιας δεν εχουν δειξει θετικο ...οποτε υπολογιζω να δειξουν αμεσα.....αυριο μεθαυριο καπου εκει....δεν ξερω....αλλα αυτο που εγινε ηταν αναπαντεχο....χαχααχα....οποτε οπως καταλαβαινετε η μερα μου ηταν φουλ στην ενεργεια.....και τωρα φυσικα δεν βλεπω μπροστα μου.....χααχαχαα....

Πιάνο στις 5.30? Και δεν ακουγόσασταν? Οι γείτονες??

Πολλά μπράβο στο σύζυγο! Αχ αυτοί οι άντρες! Κάτι τέτοια μας κάνουν και λιώνουμε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πιάνο στις 5.30? Και δεν ακουγόσασταν? Οι γείτονες??

Πολλά μπράβο στο σύζυγο! Αχ αυτοί οι άντρες! Κάτι τέτοια μας κάνουν και λιώνουμε!!

το ειχαμε βαλει στο σιγανο...ειναι ηλεκτρικο πιανο....χαχαχαχ.α..σου λεω για πολυ πλακα....ναι ο καλουλης μου με αιφνιδιασε.....

2kMip2.png

καλημερουδια πολλα πολλα στην πιο ομορφη γυναικειοπαρεα του κοσμου.

τι μου κανετε???

Βαγγελιω μου εχτες ολα....καλα????;););) αντε βρε κοριτσακι μου να το εχετε πιασει το σπορακι . δεν ξερεις ποσο θα χαρω.

Κοριτσια με την Ευαγγελια εχουμε ενα παρελθον λιγο πολυ κοινο. εμεινα εγκυος εγω γρηγορα, μενει εγκυος και η Ευαγγελια γρηγορα. μαθαμε με 2-3 μερες διαφορα οτι παλλινδρομησαν οι κυησεις μας. δεν θα ξεχασω ποτε οταν ανοιξα το μνμ που μου εστειλε και ειδα το τοσο ασχημο νεο. αν θυμαμαι καλα Τεταρτη μου εστειλε οτι εκανε αποξεση και Παρασκευη εμαθα κι εγω οτι παλλινδρομησε και η δικη μου κυηση. οταν δε το ειπα στην Βαγγελιω επαθε κι αλλο σοκ μεσα σε λιγες μερες.

με τα πολλα πολλα κανει εξετασεις για θρομβοφιλια βγαινει θετικη. κανω κι εγω βγαινω κι εγω θετικη. Ευχομαι ειλικρινα αυτο το μηνα να μας φερεις πολυ ευχαριστα νεα.

Γιωτα μου....να σου παραγγειλω κι εσενα ενα???? εγω πως κρατιεμαι ακομα δεν ξερω.....αλλα το εχω ψαξει. μολις τα ειδα...λεω οπα, αυτα εχουν βγει για μενα......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. και μετα σου λενε πως τα λιονταρια ειναι στον κοσμο τους. βρε υπαρχουν πιο αγχωδη και ευαοσθητα ζωδια απο τα λιονταρια????

Λινα παιδι μου 5+30 τα ξημερωματα πιανο??? και μετα σεξ??? τι συνοιρμος ηταν αυτος???? μπραβο βρε παιδια παντα τετοια. καντε μια επαναληψη την ημερα του θετικου ωορρηξιας. πες του ....δεν το καταλαβα καλα εκεινη την ημερα...μηοως μπορεις να μου θυμισεις τι ακριβως εγινε????? χαχαχχαχαχαχαχχαχαχα

Μαρακι μου εσυ πως εισαι? πως ειναι η κατασταση ?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

αααααα καλε το βασικο δεν σας ειπα.....

το τεστ δεν το εκανα. ναι ναι ειμαι πολυ υπερηφανη για τον εαυτο μου.....πολυ συγκινημενη......αντισταθηκα....ευγε Γιαννα.

Καλήμεεερααααα!!!!!:P:p:p;););)!!!!!!όλα τέλεια!!!!γιαννουλα μου κρατηθηκες;;μπράβο κοριτσάκι μου!!!λοιπόν λέω σήμερα το απόγευμα να πάω μια βόλτα απο το γιατρο μου έτσι για να σιγουρευτω βρε παιδί μου!χθες έδειξε θετικό κατα τις 6 προλαβαίνω για άλλη μια προσπάθεια το βράδυ η το ωαριακι μου θα έχει ήδη κατέβει;;;

καλημερα κοριτσια.......

τωρα γυρισα απο εξωτερικες δουλειες.... δεν αντεξα μολις ηρθε εβαλα τα κλαματα. δε μπορουσα να συγκρατηθω... εκεινος ηταν πολυ ηρεμος και συνεχεια ελεγε οτι εχει καλο προαισθημα......... θα σας πω σε λιγες μερες τ΄αποτελεσματα για τη δουλεια.ισως και σημερα..θα δειξει...

εντωμεταξυ,,η κοιλια μου να συνεχιζει ακαθεκτη να εχεις τις ενοχλησεις της...

δεν ξερω αν ειναι απο τα χαπια γιατι πρωτη φορα παιρνω χαπια για να προκαλεσουν ωορριξια

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Γλυκούλες μου τι κάνετε? Να έχουμε μία όμορφη ημέρα!!

Μπράβο Γιάννα!!! Είμαι πού περήφανη!!!!

Εκεί που δούλευα πιο παλιά είχαμε πρόσβαση σε τέτοια μηχανηματάκια και όλο σκεφτόμουν να πάρω ένα, το υπέρηχο βέβαια είναι ακριβό, αλλά νομίζω το ντοπλερ είναι πιο φτηνό, εννοείται πως θα πάρω όταν έρθει η ώρα, Αν και μία φίλη μου γιατρός, άκουγε το μωρό της με το στηθοσκόπιο, άμα μείνω έγκυος θα την βάλω να με εκπαιδευσει!!

Λινάκι μου καλά κάνατε! Αφού δεν ενοχλήσατε κι όλας, δεν πειράζει που δεν ήταν γόνιμες, δες το σαν προπόνηση!! Και μετά όπως είπε η Γιάννα: Μήπως να μου το θύμιζες γιατί δεν θυμάμαι καλα?

Μαράκι μου ελπίζω να είναι καλά τα πράγματα, να είστε ήρεμοι και δυνατοί!!

Εγώ ξύπνησα με πονόλαιμο και πόνους σε όλη την πλάτη! Μάλλον κόλλησα γρίπη από την μαμά μου, αλλά θα πιω βιταμινούλα!

Καλήμεεερααααα!!!!!:P:p:p;););)!!!!!!όλα τέλεια!!!!γιαννουλα μου κρατηθηκες;;μπράβο κοριτσάκι μου!!!λοιπόν λέω σήμερα το απόγευμα να πάω μια βόλτα απο το γιατρο μου έτσι για να σιγουρευτω βρε παιδί μου!χθες έδειξε θετικό κατα τις 6 προλαβαίνω για άλλη μια προσπάθεια το βράδυ η το ωαριακι μου θα έχει ήδη κατέβει;;;

Καλημέρα Ευαγγελία! Μην ανησυχεις, και να έχει κατέβει ομίζω φαίνεται! Αλλά αν σου έδειξε εχτες θετικο, σήμερα ή αυριο θα γίνει η ωορρηξία!! Να πας στον γιατρό μπας και λύσουμε το μυστήριο!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.......

τωρα γυρισα απο εξωτερικες δουλειες.... δεν αντεξα μολις ηρθε εβαλα τα κλαματα. δε μπορουσα να συγκρατηθω... εκεινος ηταν πολυ ηρεμος και συνεχεια ελεγε οτι εχει καλο προαισθημα......... θα σας πω σε λιγες μερες τ΄αποτελεσματα για τη δουλεια.ισως και σημερα..θα δειξει...

δεν ξερω αν ειναι απο τα χαπια γιατι πρωτη φορα παιρνω χαπια για να προκαλεσουν ωορριξια

Μαράκι μου, μην στεναχωριέσαι! Θα πάνε όλα καλά, και αφού ο άντρας σου είναι ψύχραιμος, πάρε παράδειγμα από αυτόν!

Για την κοιλιά που πονάει δεν ξέρω να σου πω, μπορεί να είναι από τα χάπια, αλλά κοριτσάκια σε αυτό το φόρουμ μήπως τα έχουν πάρει, και μπορείς να ρωτήσεις?

καλε τι εγινε???? δεν προλαβα να φωναξω και μαζευτηκατε????? :D

προλαβαινεις-προλαβαινεις......μεχρι και αυριο δωστε του για τα καλα....πηγαινε και στο γιατρουλη να δειτε μηπως φαινεται τωρα. απο τα χιλιοστα θα καταλαβει περιπου ποτε θα σκασει, αν δεν εχει σκασει ακομα. αλλα σημερα οπωςδηποτε να ερθετε σε επαφη. ειναι και η σημερινη καλη μερα.

καλημερα κοριτσια.......

ποτε τα ξεκινησες τα χαπια Μαρια μου θυμησε μου....και ποσες μερες εχεις τις ενοχλησεις?

Γλυκούλες μου τι κάνετε? Να έχουμε μία όμορφη ημέρα!!

Μπράβο Γιάννα!!! Είμαι πού περήφανη!!!!

Εκεί που δούλευα πιο παλιά είχαμε πρόσβαση σε τέτοια μηχανηματάκια και όλο σκεφτόμουν να πάρω ένα, το υπέρηχο βέβαια είναι ακριβό, αλλά νομίζω το ντοπλερ είναι πιο φτηνό, εννοείται πως θα πάρω όταν έρθει η ώρα, Αν και μία φίλη μου γιατρός, άκουγε το μωρό της με το στηθοσκόπιο, άμα μείνω έγκυος θα την βάλω να με εκπαιδευσει!!

Λινάκι μου καλά κάνατε! Αφού δεν ενοχλήσατε κι όλας, δεν πειράζει που δεν ήταν γόνιμες, δες το σαν προπόνηση!! Και μετά όπως είπε η Γιάννα: Μήπως να μου το θύμιζες γιατί δεν θυμάμαι καλα?

Μαράκι μου ελπίζω να είναι καλά τα πράγματα, να είστε ήρεμοι και δυνατοί!!

Εγώ ξύπνησα με πονόλαιμο και πόνους σε όλη την πλάτη! Μάλλον κόλλησα γρίπη από την μαμά μου, αλλά θα πιω βιταμινούλα!

ωχ Γιωτακι μου....γρηγορα βιταμινουλες, γρηγορα. περαστικουλια αγαπη μου μακαρι να μην ειναι ιωσουλα ή γριπη.

ενα ντοπλερ που ειδα σε γνωστο σαιτ ειχε καπου στα 50 ευρω. χαλαρα θα τα δωσω για να το παρω.

αντε μολις σου μαθει η φιλη σου να το χρησιμοποιεις μετα θα μου το μαθεις κι εμενα, οκ?

η ωορρηξια σου περασε ετσι? οποτε μετραμε αναποδα και για σενα τωρα....τελεια....αντε να φουσκωνουμε σιγα-σιγα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

χαχαχαχα!! Καλά Γιάννα κλαίω από τα γέλια!! Θα με περάσουν για τρελή στάνταρ!

Μου θύμησες τον γιατρό μου, για θυμησε μου, και ποτε ήταν..

καλέ σαν να ακούω τον ντοκ!!

το ντοπλεράκι το είδα με τα 50 ευρώ, εννοείται πως θα το πάρουμε, μόλις τη δω θα τη ρωτήσω τα πάντα, και θα σου μεταφέρω ότι μου πει ακριβώς!!

ακόμα σας χρωστάω και τις συμβουλές του βιβλίου, δεν το έχω ξεχάσει!!

Η ωορρηξία μου μάλλον πρέπει να πέρασε, αλλα θα συνεχίσουμε και σήμερα, για καλό και για κακό! Δεν παίζουνε με αυτά!!

χαχαχαχα!! Καλά Γιάννα κλαίω από τα γέλια!! Θα με περάσουν για τρελή στάνταρ!

Μου θύμησες τον γιατρό μου, για θυμησε μου, και ποτε ήταν..

καλέ σαν να ακούω τον ντοκ!!

το ντοπλεράκι το είδα με τα 50 ευρώ, εννοείται πως θα το πάρουμε, μόλις τη δω θα τη ρωτήσω τα πάντα, και θα σου μεταφέρω ότι μου πει ακριβώς!!

ακόμα σας χρωστάω και τις συμβουλές του βιβλίου, δεν το έχω ξεχάσει!!

Η ωορρηξία μου μάλλον πρέπει να πέρασε, αλλα θα συνεχίσουμε και σήμερα, για καλό και για κακό! Δεν παίζουνε με αυτά!!

χαχαχαχχαχαχαχαχ.....ε τζαμπα την εχω την ταμπελα του γιατρου εδω μεσα????? χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα

ας κανω τουλαχιτσον τον λογο μου πιο επαγγελματικο.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

χαχαχαχχαχαχαχαχ.....ε τζαμπα την εχω την ταμπελα του γιατρου εδω μεσα????? χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα

ας κανω τουλαχιτσον τον λογο μου πιο επαγγελματικο.....

Εντάξει όμως, σήμερα που θα τον δω, μόλις μου το πει, θα γελάσω και δεν θα έχω τι να του πω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...