Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

.

Να τα!!να τα!!!απο προσωπική εμπειρία αυτά τα δεκατακια είναι εγκυμοσύνη!!!!άντε γιαννουλα μου!!αύριο τι ώρα λες να το κανείς το τεστ;περιμένουμε με ανυπομονησία!!!!!εγώ έκανα μια μακαροναδα άνοιξα κ ένα κρασακι....σας αφήνω τώρα..πάω για ζουζουνιες!!!!!

Βαγγελιω μου αντε κοριτσακι μου και καλα αποτελεσματα.

δωστου να καταλαβει και μη νοιαζεσαι....ερχεται και σενα ο πελαργος.

βλεπω εκανες και ατμοσφαιρα με κρασακι ε???? πονηρο μου κοριτσι.....;););)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λεω να μην το κανω το τεστ αυριο.....

ας περιμενω να το κανω Παρασκευη.....

βεβαια αυτο λεω τωρα....αυριο το πρωι να με δω.....που θα με κοιταει το τεστ στα ματια και θα με παρακαλαει να το κανω.....

οκ, τη βρηκα τη λυση....θα βαλω ενα μαντηλι στα ματια, τυπου τυφλομυγα, και θα παω ετσι στο μπανιο.....μπορει στη διαδρομη να φαω τα μουτρα μου, αλλα τουλαχιστον δε θα ερθω αντιμετωπη με τα τεστ.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

λεω να μην το κανω το τεστ αυριο.....

ας περιμενω να το κανω Παρασκευη.....

βεβαια αυτο λεω τωρα....αυριο το πρωι να με δω.....που θα με κοιταει το τεστ στα ματια και θα με παρακαλαει να το κανω.....

οκ, τη βρηκα τη λυση....θα βαλω ενα μαντηλι στα ματια, τυπου τυφλομυγα, και θα παω ετσι στο μπανιο.....μπορει στη διαδρομη να φαω τα μουτρα μου, αλλα τουλαχιστον δε θα ερθω αντιμετωπη με τα τεστ.

χαχαχα!! Αχ δεν ξέρω αν θα άντεχα, αλλά άμα μπορείς να κρατηθείς άστο για την άλλη μέρα! Και η Πέμπτη καλύτερη από την Τετάρτη είναι!!

Εγώ αν ήθελα να το αποφύγω θα το έδινα στον άντρα μου. Ίσως και να μου το ξανα έδινε όταν γένναγα!! χαχα!!

χαχαχα!! Αχ δεν ξέρω αν θα άντεχα, αλλά άμα μπορείς να κρατηθείς άστο για την άλλη μέρα! Και η Πέμπτη καλύτερη από την Τετάρτη είναι!!

Εγώ αν ήθελα να το αποφύγω θα το έδινα στον άντρα μου. Ίσως και να μου το ξανα έδινε όταν γένναγα!! χαχα!!

λοιπον δεν θα το κανω αυριο.........

περνω ανασα βαθια και σας δινω τον λογο μου οτι δε θα το κανω.....!!

ηταν να μην σας το υποσχεθω.....τωρα που το υποσχεθηκα θα κρατησω το λογο μου.

δεν θα το κανω, δε θα το κανω....:cool:

με λενε Γιαννα και ειμαι καλα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

λοιπον δεν θα το κανω αυριο.........

περνω ανασα βαθια και σας δινω τον λογο μου οτι δε θα το κανω.....!!

ηταν να μην σας το υποσχεθω.....τωρα που το υποσχεθηκα θα κρατησω το λογο μου.

δεν θα το κανω, δε θα το κανω....:cool:

με λενε Γιαννα και ειμαι καλα.

Να μην το κάνεις! Αφού γλυκούλα μου εσύ τα ξέρεις καλύτερα! Τα τεστ δεν ανιχνευουν την ορμόνη πάντα! Η θερμοκρασία σου πάντως είναι σούπερ, πονάκια έχουμε που είναι καλό, έχουμε και το ωραίο σύμπτωμα - φράξιμο, που το θεωρώ εξαιρετικά καλό, οπότε σήμερα ήσυχα!!

Το Λινάκι που είναι? Linaaa where are you?

Διαφημίσεις

Να μην το κάνεις! Αφού γλυκούλα μου εσύ τα ξέρεις καλύτερα! Τα τεστ δεν ανιχνευουν την ορμόνη πάντα! Η θερμοκρασία σου πάντως είναι σούπερ, πονάκια έχουμε που είναι καλό, έχουμε και το ωραίο σύμπτωμα - φράξιμο, που το θεωρώ εξαιρετικά καλό, οπότε σήμερα ήσυχα!!

Το Λινάκι που είναι? Linaaa where are you?

παρακολουθω αλλο ενα θεμα, κι ελεγα κι εκει για αυτο το φραξιμο. 2 κοπελες λοιπον μου ειπαν οτι κατι παρομοιο ειχαν κι αυτες στην εγκυμοσυνη. κριμα ομως η μια ειχε παλλινδρομη.

ναι Γιωτακι μου και η θερμοκρασια ειναι καλη αλλα δεν μπορεις να προβλεψεις με τι θερμοκρασια να υπαρχει κυηση. γιατι οταν ειναι να ερθει η περιοδος πεφτει περιπου 1 ωρα πριν.

μεχρι στιγμης απο συμπτωματα καλα παμε.

μακαρι Παναγια μου.

αυτο το ντοπλερακι θα ειναι το δωρο του αι-βασιλη φετος......καλως εχωντων των πραγματων δηλαδη.....χαχαχχαχαχαχχαχα.

ενα ντοπλερακι για το Γιαννακι :D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αγαπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες μου.....απο τις εννια το πρωι ειμαι στο ποδι και μπηκα μολις τωρα σπιτι...ειμαι πτωμαααααααααααααααααα......καλα τι εχει γινει εδω μεσα ?????οι τρομερες ανατροπες...απο που να ξεκινησω/????λοιπον παιρνω ανασα και ξεκιναω....

2kMip2.png

παρακολουθω αλλο ενα θεμα, κι ελεγα κι εκει για αυτο το φραξιμο. 2 κοπελες λοιπον μου ειπαν οτι κατι παρομοιο ειχαν κι αυτες στην εγκυμοσυνη. κριμα ομως η μια ειχε παλλινδρομη.

ναι Γιωτακι μου και η θερμοκρασια ειναι καλη αλλα δεν μπορεις να προβλεψεις με τι θερμοκρασια να υπαρχει κυηση. γιατι οταν ειναι να ερθει η περιοδος πεφτει περιπου 1 ωρα πριν.

μεχρι στιγμης απο συμπτωματα καλα παμε.

μακαρι Παναγια μου.

αυτο το ντοπλερακι θα ειναι το δωρο του αι-βασιλη φετος......καλως εχωντων των πραγματων δηλαδη.....χαχαχχαχαχαχχαχα.

ενα ντοπλερακι για το Γιαννακι :D

Έτσι νομίζω και εγώ, μ' αρέσει σαν σύμπτωμα, με παραπέμπει σε εγκυμοσύνη.

Το ντοπλεράκι δεν το λέμε για πλάκα? Σοβαρολογούμε?

Έτσι νομίζω και εγώ, μ' αρέσει σαν σύμπτωμα, με παραπέμπει σε εγκυμοσύνη.

Το ντοπλεράκι δεν το λέμε για πλάκα? Σοβαρολογούμε?

οχι απλα σοβαρολογουμε.....απορω πως δεν το εχουμε ηδη παραγγειλει.....χαχαχαχχαχαχαχχαχα

παω για υπνο κοριτσακι μου γλυκο.

κουτουλαω.

θα τα πουμε παλι αυριο.

φιλακια πολλα πολλα πολλα

καλο βραδυ να εχουμε.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

οχι απλα σοβαρολογουμε.....απορω πως δεν το εχουμε ηδη παραγγειλει.....χαχαχαχχαχαχαχχαχα

παω για υπνο κοριτσακι μου γλυκο.

κουτουλαω.

θα τα πουμε παλι αυριο.

φιλακια πολλα πολλα πολλα

καλο βραδυ να εχουμε.

Θα κάνω την έρευνα μου! Καληνύχτα!!

Διαφημίσεις

αγαπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες μου.....απο τις εννια το πρωι ειμαι στο ποδι και μπηκα μολις τωρα σπιτι...ειμαι πτωμαααααααααααααααααα......καλα τι εχει γινει εδω μεσα ?????οι τρομερες ανατροπες...απο που να ξεκινησω/????λοιπον παιρνω ανασα και ξεκιναω....

γεια σου φακουλα......

συγνωμη που αποσυρομαι αλλα κουτουλαω απο τη νυστα.

καλη ξεκουαρση . κανε ενα μπανακι και βουρ στο κρεβατακι να ξεκουραστεις.

φιλακια πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μαρακι μου γλυκο μη μου στενοχωριεσαι....δυστυχως αυτα θα συμβαινουν στις μερες μας....γινεται ενας χαμος στον κοσμο.....δες το θετικα....ανεβασε του την ψυχολογια με οποιο τροπο μπορεις και μετα θα τον εχεις σπιτι περισσοτερες ωρες για να δημιουργησετε το παιδακι σας.....μολις περασει η μπορα του γεγονοτος θα βγει και το ουρανιο τοξο...ετσι γινεται παντα....ειναι ο νομος της φυσης...ειναι λυπηρο δε λεω και ειδικα αφου δεν το περιμενατε αλλα πιστεψε με αυτα περνανε και δεν πονανε....οταν εχουμε την υγεια μας ολα βρισκονται και ολα γινονται...

γιωτουλα μου λατρεμενη εννοειται πως δεν εχεις τιποτα....δεν περασες και λιγα τον τελευταιο καιρο οποτε ειναι λογικο να ειχες αγχος για καθε τι και τωρα που χαλαρωσες εξωτερηκευθηκε...παντα ετσι δεν γινεται????οταν χαλαρωνουμε μας βγαινουν τα διαφορα .....θα δεις που ολα θα ειναι καλα και θα ειναι μονο ενα στιγμιαιο γεγονος κατι πουθα περασει αμεσως....

γιανννουλα μου γιατρουλη μου μυριζομαι απο μακρια ενα κλαμα μωρου.....σαν να ειναι δικο σου βρε καρδια μου....τι λες κι εσυ????εγω παντως ετσι λεω....ωωωωωωωωωωωμμμμμ....και ξανα λεω ωωωωωωωωωωωωμμμμμμ.....

ευαγγελια μου ενα εχω να πω....οταν εμεις κανουμε σχεδια ο θεουλης γελαει...στην προκειμενη οταν ο γυναικολογος σου εκανε διαγνωσεις εκεινος γελαγε παααααααααααααρα πολυ δυνατα.....γιαυτο λοιπον ορμα του αγαπημενου σου και οπως ειπε και η γιαννα μας παλι μαζι θα εισαστε παλι μαζι θα κρατατε τη σκυταλη....

ααααααααααααααχχχχχχχχχχχχ....κοριτσακια μου γλυκα με συγχωρειτε που λειπω αυτες τις μερες απο την παρεα αλλα μας εχουν τρελανει...καθε μερα απο εδω και στο εξης ολα μερα θα μας απασχολουν με τα διαφορα διαδικαστικα της παραστασης...δεν παραπονιεμαι ειναι πολυ ομορφες οι διαδικασιες αυτες αν και κουραστικες....αλλα εμειναν μονο λιγες μερες μεχρι την εναρξη και μετα θα ειμαι ολη δικη σας...

2kMip2.png

και τωρα στα δκα μου.....το πρωι κατα τις 4 ξυπνησα απο ενα αλλοκοτο ονειρο ....εκεινη τη στιγμη ξυπνησε και ο αντρας μου για να παει στη δουλεια.....τελικα δεν πηγε και εκατσε μαζι μου....κατα τις 5.30-παντα τα ξημερωματα αρχισαμε να παιζουμε πιανο -αν εχουμε το θεο μας- περασαμε υπεροχα...χαχαχχααχααχαχα....και μετα κατα τις 6 του λεω παω για νανι γιατι θα πρεπει κατα τις 7.30 να σηκωθω να αρχισω το γολγοθα μου....και πηγα....και ηρθε και εκεινος...και οπως καταλαβαινεται εγινε ενας υπεροχος ΧΑΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!! δεν τους πιανεις τελικα απο πουθενα....ακομα τα τεστακια ωορρηξιας δεν εχουν δειξει θετικο ...οποτε υπολογιζω να δειξουν αμεσα.....αυριο μεθαυριο καπου εκει....δεν ξερω....αλλα αυτο που εγινε ηταν αναπαντεχο....χαχααχα....οποτε οπως καταλαβαινετε η μερα μου ηταν φουλ στην ενεργεια.....και τωρα φυσικα δεν βλεπω μπροστα μου.....χααχαχαα....

2kMip2.png

Καλώς την!! Βρε τι ώρα είναι αυτή? Χαλάλι αν περνάς καλά!!

Λίγες μέρες μείνανε και μετά θα χαλαρώσεις λιγάκι!

Αυριο θα πάω στον γιατρούλη και θα σας πω! Πάντως τα έχω αφήσει όλα πολύ μακριά, όταν σκέφτομαι ότι έχει περάσει ένας μηνας, λέω μόνο? Πάει αυτά τα προσπερνώ!! χαχα!!

Πρέπει να ξεκουράσω το κορμί μου!! Κοιμάται όρθιο το καημενο!!

Σε φιλώ γλυκά και ελπίζω να τα πούμε αυριο!!

καληνύχτα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...