Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Σκέφτομαι μήπως τα τεστακια είναι κακής ποιότητας η ληγμενα!αλλα είναι τα ίδια που απο το Σάββατο μου έδειχναν αρνητικό αποτέλεσμα!:confused:

δες την ημερομηνια ληξης.

αλλα αν ηταν ελλατωματικα τοτε θα εβγαιναν ολα θετικα ή αρνητικα.

δεν νομιζω να εχει συμβει κατι τετοιο....εξαλλου δεν ειναι και καμιας τυχαιας μαρκας......ειναι πολυ αξιοπιστη η συγκεκριμενη.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις μίλησα με τον γιατρο!μπορεί κ να συμβαίνει μου είπε!!!Να βγάλω τα ματιά μου κ θα δούμε σε 14 μερες!!!χαχαχαχαχαχ!!!!έτσι ακριβώς μου είπε!

Εντολές γιατρου!! Μπορει να μην φάνηκε στον υπερηχο, το αυγουλακι!!

Εμένα πέρσι τετοια εποχή πήγα σε έναν γυναικολογο (μιας φίλης μου) και μου είπε πως έχω την μια ωοθηκη πολυκυστικη! Καλα έσκασα απο την στεναχώρια μου, ίσως απο εκει αποφασίσαμε ότι θελουμε να κάνουμε παιδι, να προλάβουμε,

Καλα, το κλάμα της αρκούδας! Ξαφνικά τι με βρήκε!! Εκατο χρόνια ελεγχομαι, τώρα βγήκαν!! Περνώ τηλέφωνο τον παλιο μου γιατρο, μετανιωμένη για την απιστία, και του τα λέω όλα! Λοιπόν, οι ορμονολογικες καθαρές και οι ωοθηκη μου; Με ένα ωαριο 20 χιλιοστων!! Μπορει να μην καλός ο υπερηχος, γιατι τετοια απεικόνιση είδε αυτα είπε, αλλα μετα πήγα στα μεγάλα του ιασω και ευτυχώς ήταν απλά μια λάθος διάγνωση!

Όπως καταλαβαίνεις, το ένστικτο σου που έκανες το Τεστακι ειναι πολυ ισχυρό! Μη σου πω ότι ειναι και σημαδικο!

Βρε κορίτσια, τι άλλο θα μπορούσα να έχω? να ψαχτώ δηλαδη!! Μην αφήσω τίποτα παραπονεμενο!!

Χοχοχο!! Χιούμορ!!

Γελασα σαν τον Άγιο Βασίλη!!μπας και Μας θυμηθεί και μας φέρει τα δωράκια μας... Και νωριτερα δεν θα έλεγα όχι, ούτε θα ζηταγα άλλο μετα!! Έτσι να εξηγούμαστε μη με περάσει για απληστη ο Αγιος!! Αχ τι έπαθα σήμερα? πρέπει να συνέλθω!!

Το καλύτερο μου το είπε η αδελφη μου, με κοιτάει με ύφος και μου λέει: εισαι εγκυος γί αυτο ανέβηκε η προλακτινη! Εντάξει έχουμε ξεπεράσει κάθε όριο!!

Και εγω μιλάω μονη!! Κλάψ!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μόλις μίλησα με τον γιατρο!μπορεί κ να συμβαίνει μου είπε!!!Να βγάλω τα ματιά μου κ θα δούμε σε 14 μερες!!!χαχαχαχαχαχ!!!!έτσι ακριβώς μου είπε!

οποτε ακολουθεις πιστα τις οδηγιες του γιατρου......χαχαχαχαχαχαχα βγαζεις τα ματια σου και μη φοβασαι τιποτα......χαχαχαχαχαχαχα

Βρε κορίτσια, τι άλλο θα μπορούσα να έχω? να ψαχτώ δηλαδη!! Μην αφήσω τίποτα παραπονεμενο!!

Χοχοχο!! Χιούμορ!!

Γελασα σαν τον Άγιο Βασίλη!!μπας και Μας θυμηθεί και μας φέρει τα δωράκια μας... Και νωριτερα δεν θα έλεγα όχι, ούτε θα ζηταγα άλλο μετα!! Έτσι να εξηγούμαστε μη με περάσει για απληστη ο Αγιος!! Αχ τι έπαθα σήμερα? πρέπει να συνέλθω!!

τιποτα δεν εχεις κοριτσακι μου. μα τι ειναι αυτα που λες? τι αλλο δηλαδη να κανεις? οχι πες μου τι αλλο?????

εχεις κανει ηδη παρα πολλα.

ααααααααααα πρεπει να κανεις και κατι αλλο.....

σεξξξξξξξξξξξξ και υπομονη 14 μερες

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Το καλύτερο μου το είπε η αδελφη μου, με κοιτάει με ύφος και μου λέει: εισαι εγκυος γί αυτο ανέβηκε η προλακτινη! Εντάξει έχουμε ξεπεράσει κάθε όριο!!!

χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα.....πετυχημενο πες της αλλα ακομα ουτε η συλληψη μπορει να μην εχει γινει.......χαχαχαχαχαχαχαχα

καλα ενταξει δεν υπαρχουν .....εμενα η κολλητη μου ηρθες προχτες και μου λεει αντε τι εγινε? εακομα???? περιμενε χρυσο μου τι ειμαι????? τωρα ξεκινησα....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Αχ Γιαννουκο μου προσπαθω να το ρίξω στην τρελη !! Ποσο χαίρομαι τις γυναικες που μένουν εγκυος αμέσως και δεν χρειάζεται να μαθαίνουν τόσα και να ψάχνουν! Καλα είμαι αύριο που θα παω στον ντοκ θα μου λύσει κάποιες απορίες! Είμαι όμως καλα, μην ανησυχείς!!

Εσυ πως πας? νιώθεις ακόμα αυτο το φραξιμο?

χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα.....πετυχημενο πες της αλλα ακομα ουτε η συλληψη μπορει να μην εχει γινει.......χαχαχαχαχαχαχαχα

καλα ενταξει δεν υπαρχουν .....εμενα η κολλητη μου ηρθες προχτες και μου λεει αντε τι εγινε? εακομα???? περιμενε χρυσο μου τι ειμαι????? τωρα ξεκινησα....

Καλα, μονο να την έβλεπες!! Είχε πάρει ένα ύφος, τυπου καθηγητής Πανεπιστημίου που δίνει την λύση σε ένα άλυτο πρόβλημα!!! Αχ πως δεν το σκέφτηκα? χαχαχα!! Εδω κοντευουμε να τελειώσουμε την γυναικολογια!

Πες την κολλητη σου λίγη υπομονη ακόμα! εώς ελάχιστη!!

Αχ Γιαννουκο μου προσπαθω να το ρίξω στην τρελη !! Ποσο χαίρομαι τις γυναικες που μένουν εγκυος αμέσως και δεν χρειάζεται να μαθαίνουν τόσα και να ψάχνουν! Καλα είμαι αύριο που θα παω στον ντοκ θα μου λύσει κάποιες απορίες! Είμαι όμως καλα, μην ανησυχείς!!

Εσυ πως πας? νιώθεις ακόμα αυτο το φραξιμο?

ακομα, τι ειναι παλι κι αυτο???? θα παω αργοτερα να κανω ενα μπανακι με ζεστο νερο να δω μπας και περασει υποχωρησει.

αλλα παλι καλα δεν ειναι ενοχλητικο οταν πηγαινω για πιπι. ουτε τσουξιμο εχω ουτε ενοχλησεις ουτε κατι αλλο περιεργο. καλο αυτο απο τη μια.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

ακομα, τι ειναι παλι κι αυτο???? θα παω αργοτερα να κανω ενα μπανακι με ζεστο νερο να δω μπας και περασει υποχωρησει.

αλλα παλι καλα δεν ειναι ενοχλητικο οταν πηγαινω για πιπι. ουτε τσουξιμο εχω ουτε ενοχλησεις ουτε κατι αλλο περιεργο. καλο αυτο απο τη μια.

Εμένα πάντως έτσι που μου ακούγεται, μου φαίνεται για καλό σημάδι!

Εμένα πάντως έτσι που μου ακούγεται, μου φαίνεται για καλό σημάδι!

εχουν αρχισει και πονακια περιοδου αλλα η θερμοκρασια 37+1 σημερα απο 36+9 που ηταν τις τελευταιες μερες.

αντε να δουμε.

Γιωτακι μου , ομορφο μου κοριτσακι να ξερεις οτι σε αγαπαω πολυυυυυ.....

χιλια ευχαριστω για ολα....

εισαι η ανεβαστρα μου......η σκαλα μου....το ασανσερ μου.....ο γερανος μου......!!!! :D φιλη μου καλη.

θα με στερηθεις για λιγο....το ξερω δεν αντεχεται.....αλλα ο καλος μου θελει το λαπτοπ. ( μα τωρα βρηκε κι αυτος?)

αχ θα σε δω μετα.

φιλακια πολλα πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εχουν αρχισει και πονακια περιοδου αλλα η θερμοκρασια 37+1 σημερα απο 36+9 που ηταν τις τελευταιες μερες.

αντε να δουμε.

εισαι η ανεβαστρα μου......η σκαλα μου....το ασανσερ μου.....ο γερανος μου......!!!! :D φιλη μου καλη.

θα με στερηθεις για λιγο....το ξερω δεν αντεχεται.....αλλα ο καλος μου θελει το λαπτοπ. ( μα τωρα βρηκε κι αυτος?)

αχ θα σε δω μετα.

φιλακια πολλα πολλα

Να μην με ευχαριστείς για τίποτα!! Και εγώ σ'αγαπώ πολύ πολύ!!

Δώστου το λάπτον του αγοριού!! Εμεις θα τα πούμε!! Και κάνε ένα μπανάκι να χαλαρώσεις για να ηρεμήσει και το ανηψάκι μου!!

αντε να δουμε.

αχ θα σε δω μετα.

φιλακια πολλα πολλα

.

Να τα!!να τα!!!απο προσωπική εμπειρία αυτά τα δεκατακια είναι εγκυμοσύνη!!!!άντε γιαννουλα μου!!αύριο τι ώρα λες να το κανείς το τεστ;περιμένουμε με ανυπομονησία!!!!!εγώ έκανα μια μακαροναδα άνοιξα κ ένα κρασακι....σας αφήνω τώρα..πάω για ζουζουνιες!!!!!

Να μην με ευχαριστείς για τίποτα!! Και εγώ σ'αγαπώ πολύ πολύ!!

Δώστου το λάπτον του αγοριού!! Εμεις θα τα πούμε!! Και κάνε ένα μπανάκι να χαλαρώσεις για να ηρεμήσει και το ανηψάκι μου!!

το εκανα το μπανακι μου, εβαλα και τα χαλαρωτικα μου και τις κρεμουλες μου και ηδη ειμαι πιο καλα.

τα κυκλοθυμικα που σου ελεγα...ε αυτα ειναι. οι ορμονες μαλλον κανουν παρτυ......αλλα εγω τι τους φταιω????? :confused::confused::confused::confused:

η Λινα δεν εκανε εμφανιση σημερα?

που χαθηκε και αυτη η ψυχη?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...