Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Καλά εντάξει είμαι ένα όρθιο πτώμα, αυτό το μικρό σπιτάκι πόσες δουλειές έχει?

Μπαλκόνια έκανα, κουζίνα + σαλόνι έκανα, υπνοδωμάτιο έκανα,, μένει το μπάνιο και η αποθήκη!! ΟΚ, δίνω όσο όσο για να την κάνει κάποιος για μένα!!

Πήρα και τις ορμονολογικές μου, από τις οποίες δεν κατάλαβα Χριστό. Σε γενικές γραμμες είναι όλα μέσα στα όρια, εκτός βέβαια τον θυρεοειδή, αλλά και.... την Προλακτίνη! 38 με όριο 30. Πριν 7 μήνες ήταν εντός ορίων.

Εντάξει, ο Θεός μου κάνει πλάκα! Παρακαλώ, να κατέβει αμέσως να το συζητήσουμε!!

Αμάν πια, σαν τον κύριο σε ένα ανέκδοτο νιώθω. Αν το ξέρετε, το : κοίτα κουστουμιά ο Σακάτης?

Ξέρω για την προλακτινη ότι όταν είναι αυξημένη,όχι 38 βέβαια που έχεις ΕΣΥ γλυκιά μου,πολύ αυξημένη δεν κανείς ωορρηξια!!ΕΣΥ εφόσον κανείς μην ανησυχείς!όλα καλά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ετσι ξαφνικα..... δεν το περιμεναμε με τιποτα......... με πηρε τηλ και και μου το ειπε....ακομα δεν εχει ερθει σπιτι.τι να κανω?

καταρχην ψυχραιμια.

μην του δειξεις οτι εχεις πανικοβληθει. ουτε στεναχωρημενη.

ρωτα τον τι εγινε και γιατι......και οπως και να εχουν τα πραγματα μην τον κανεις να απελπιστει λεγωντας: ωχ και τωρα πως θα βρεις δουλεια? και οι καιροι ειναι δυσκολοι ,και χρειαζομαστε χρηματα και τετοια σχολια γιατι θα ειναι σαν να τον σκοτωνεις.

δειξτου οτι οσο εισαστε μαζι ολα θα τα αντιμετωπισετε μαζι και να μην στεναχωριεται.

δυστηχως ειναι η καθημερονιτητα πολλων ανθρωπων πλεον αυτο.

υπομονη. κατι θα βρεθει.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εεεε???????? πλακα κανεις......μα πως? καλα κι αυτος ο γιατρος τι κοιταζε?????

δωστου να καταλαβει Ευαγγελια μου. για να χαμογελασε παει να πει οτι επιασε την lh .

δεν πειραζει τι ειπε ο γιατρος....εσυ κανε οτι πρεπει να κανεις ....!!;);)

αντε κουκλα μου και καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου.

φανταζεσαι να ειμαι εγκυος εγω τωρα και σε 14 μερες να μας πεις κι εσυ οτι εισαι εγκυος???? θα ειναι τρομερο.......η ιστορια επαναλαμβανεται, αλλα αυτη τη φορα θα εχει ευχαριστο τελος και για τις 2 μας.

Λες να έκανε λάθος το τεστ;λέω να κάνω άλλο ένα σε λίγο!μα είναι δυνατόν ο γιατρός να μην είδε το αυγουλακι;;

Λες να έκανε λάθος το τεστ;λέω να κάνω άλλο ένα σε λίγο!μα είναι δυνατόν ο γιατρός να μην είδε το αυγουλακι;;

επανελαβε το τεστ σε λιγο να δεις.

αν βγει ομως και αυτο θετικο..εεε δε νομιζω να ειναι και τα 2 λαθος.

υπαρχει περιπτωση να εκανες τωρα το απογευμα εναν υπερηχο?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μολις πηραμε την αποφαση να κανουμε οικογενεια.... ειπαμε οτι παρολο που ειναι δυσκολοι οι καιροι εμεις θα το προσπαθησουμε.. τωρα τι?φοβαμαι μην τον παρει απο κατω....

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

επανελαβε το τεστ σε λιγο να δεις.

αν βγει ομως και αυτο θετικο..εεε δε νομιζω να ειναι και τα 2 λαθος.

υπαρχει περιπτωση να εκανες τωρα το απογευμα εναν υπερηχο?

Θα τον πάρω τηλ να του το πω!!!πρώτα θα κάνω άλλο ένα!!

μολις πηραμε την αποφαση να κανουμε οικογενεια.... ειπαμε οτι παρολο που ειναι δυσκολοι οι καιροι εμεις θα το προσπαθησουμε.. τωρα τι?φοβαμαι μην τον παρει απο κατω....

εχεις δικιο που το σκεφτεσαι ετσι αλλα να σου πω κατι?

αν απελπιστητε τι θα κερδισετε? δεν ειναι ωραιο να χανεις ετσι ξαφνικα την δουλεια σου, αλλα τι να κανεις που δεν μπορεις να αλλαξεις το γεγονος αυτο?

μονο υπομονη και να κοιταξετε παρακατω. θα παιδευτει λιγο αλλα ο επιμενων νικα. κατι θα βρεθει. οταν ψαχνεις και θες πραγματικα δουλεια κατι θα βρεις, δεν μπορει.

μην σας περνει απο κατω παιδια, μην το βαζετε κατω για κανεναν λογο.

το κεφαλι ψηλα και η ζωη συνεχιζεται.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Θα τον πάρω τηλ να του το πω!!!πρώτα θα κάνω άλλο ένα!!

κανε αλλο ενα σε καμια ωρα και αν βγει θετικο παρτον τηλεφωνο και πες του οτι εχεις 2 θετικα ωορρηξιας και θες να κανετε ενα επανελεγχο με υπερηχο.

το θεμα ξερεις ποιο ειναι? οτι σε μια ωρα ποση ορμονη θα εχει ρολαβει να μαζευτει στα ουρα.?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Μαρακι μου μη στεναχωριεσαι, για αρχή, χρειάζεται ψυχραιμία και πολυ ψυχολογική υποστήριξη στον άντρα σου!! Οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλα ο καθένας είναι την τύχη του, μακάρι να είστε τυχερή και να βρει αμέσως δουλίτσα, αλλα (επειδή τα έχω ζήσει) είναι μια περίεργη φάση και θα πρέπει ν τον στηριξεις, να τον ηρεμεις και να τον ενθαρρυνεις! Πολυ λυπάμαι Μαρακι μου, μακάρι όλα να σας πανε κατ' ευχήν! Εμείς είμαστε εδώ για ότι θες!!

Ευαγγελία μου ευχαριστώ πολυ, δεν είναι πολυ ψηλά το ξέρω αλλα όλο κάτι φτιάχνουν και όλο κάτι χαλαει.. Για τον υπερηχο, επειδή τα εχω δουλέψει πολυ, έχουν πάντα μια μικρή απόκλιση και σχεδόν ποτέ δεν είναι 100% ακριβής, γύρω στο 92%. Εγω θα έπερνα τον γιατρό να ρωταγα, αλλα επίσης δεν θα έχανα και την ευκαιρία! Μπορεί ο υπέροχος να μην έπιασε το ωοθηλακιο; Πάντως πες το στον γιατρό σου!!

Γιαννουκο μου θα στο πω το ανέκδοτο αλλα άλλη φορά.

Η προλακτινη είναι μια ορμόνη που κυρίως τροφοδοτείται απο το άγχος, σε παρα πολυ υψηλά επίπεδα σχετίζεται με όγκο στην υποφυση (μακριά απο μας). Σε μεγάλη αύξηση, επηρεάζει αρκετά την γονιμοτητα, εμένα τώρα είναι οριακά υψηλα, πήρα και το ν γιατρό, θα πάω αύριο απο εκεί, αλλα μου είπε ότι θα πάρω χαπακια!! Του είπα αν είμαι απαραίτητο και μου είπε, πωςε το άγχος που εχω θα τα χειροτερέψω τα πράγματα!! Βέβαια η ενδοκρινολογος Μου είπε ότι ακόμα και να αγχωθηκα στιγμιαία, μπορεί και να την ανέβασε στιγμιαία!

Πάλι εγω φταίω, το καταλάβατε,ε;;

κανε αλλο ενα σε καμια ωρα και αν βγει θετικο παρτον τηλεφωνο και πες του οτι εχεις 2 θετικα ωορρηξιας και θες να κανετε ενα επανελεγχο με υπερηχο.

το θεμα ξερεις ποιο ειναι? οτι σε μια ωρα ποση ορμονη θα εχει ρολαβει να μαζευτει στα ουρα.?

Σιγά μη περίμενα μια ώρα!!!χαχαχαχ!!!το ξανακανα!!!!!πάλι θετικό!!!!:D:D:D τον έπαιρνα τηλ αλλά μάλλον είναι ιατρείο κ εξετάζει!!!θα έπρεπε χθες να είχε δει το αυγουλακι αν υπήρχε!!είναι δυνατόν να δημιουργήθηκε σήμερα;;;

Διαφημίσεις

Μαρακι μου μη στεναχωριεσαι, για αρχή, χρειάζεται ψυχραιμία και πολυ ψυχολογική υποστήριξη στον άντρα σου!! Οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλα ο καθένας είναι την τύχη του, μακάρι να είστε τυχερή και να βρει αμέσως δουλίτσα, αλλα (επειδή τα έχω ζήσει) είναι μια περίεργη φάση και θα πρέπει ν τον στηριξεις, να τον ηρεμεις και να τον ενθαρρυνεις! Πολυ λυπάμαι Μαρακι μου, μακάρι όλα να σας πανε κατ' ευχήν! Εμείς είμαστε εδώ για ότι θες!!

Ευαγγελία μου ευχαριστώ πολυ, δεν είναι πολυ ψηλά το ξέρω αλλα όλο κάτι φτιάχνουν και όλο κάτι χαλαει.. Για τον υπερηχο, επειδή τα εχω δουλέψει πολυ, έχουν πάντα μια μικρή απόκλιση και σχεδόν ποτέ δεν είναι 100% ακριβής, γύρω στο 92%. Εγω θα έφερνε τον γιατρό να ρωταγα, αλλα επίσης δεν θα έχαναν και την ευκαιρία! Μπορεί ο υπέροχος να μην έπιασε το ωοθηλακιο; Πάντως πες το στον γιατρό σου!!

Γιαννουκο μου θα στο πω το ανέκδοτο αλλα άλλη φορά.

Η προλακτινη είναι μια ορμόνη που κυρίως τροφοδοτείται απο το άγχος, σε παρα πολυ υψηλά επίπεδα σχετίζεται με όγκο στην υποφυση (μακριά απο μας). Σε μεγάλη αύξηση, επηρεάζει αρκετά την γονιμοτητα, εμένα τώρα είναι οριακά υψηλα, πήρα και το ν γιατρό, θα πάω αύριο απο εκεί, αλλα μου είπε ότι θα πάρω χαπακια!! Του είπα αν είμαι απαραίτητο και μου είπε, πωςε το άγχος που εχω θα τα χειροτερέψω τα πράγματα!! Βέβαια η ενδοκρινολογος Μαΐου είπε ότι ακόμα και να αγχωθηκα στιγμιαία, μπορεί και να την ανέβασε στιγμιαία!

Πάλι εγω φταίω, το καταλάβατε,ε;;

δε φταις εσυ κοριτσαρα μου. αυτο το αγχος φταιει που μας εχει κανει μπαλακια και παιζει μαζι μας.

πηγαινε αυριο στο γιατρο, παρε τα χαπακια και ξεκινησετα και θα περασει κι αυτο......εδω περασες αλλα χειροτερα....αυτο δες το σαν πτεσμα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Σιγά μη περίμενα μια ώρα!!!χαχαχαχ!!!το ξανακανα!!!!!πάλι θετικό!!!!:D:D:D τον έπαιρνα τηλ αλλά μάλλον είναι ιατρείο κ εξετάζει!!!θα έπρεπε χθες να είχε δει το αυγουλακι αν υπήρχε!!είναι δυνατόν να δημιουργήθηκε σήμερα;;;

τι να σου βρε Βαγγελιτσα μου? δεν ξερω....

παντως αν το δουμε λιγο γενικα το θεμα ενα συμπερασμα βγαζω.

οτι απο τη στιγμη που ειδες σημερα θετικο η ωορρηξια θα συμβει μεσα στις επομενες 12-48 ωρες. οποτε να ξεκινησε εχτες να δημιουργηται.....! ποιος ξερει...?! αλλα κι αυτο παλι οπως το σκεφτομαι μπορει να ειναι τελειως χαζο. προσπαθησε να ξανα παρεις τον γιατρο σου και εξηγησε ου τι συμβαινει.

οπως και να εχει....ξεκινα επαφες και οσο πιο πολυ μπορεις σημερα και αυριο. πρωι+βραδυ....;)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Να δημιουργήθηκε νομίζω όχι, μάλλον να μην το έπιασε ο υπέρηχος! Κάθε αυγουλακι ξεκινάει μικρό και γύρω στα 20 περίπου χιλιοστά πέφτει, θα τον ξαναπαρεις;

Να δημιουργήθηκε νομίζω όχι, μάλλον να μην το έπιασε ο υπέρηχος! Κάθε αυγουλακι ξεκινάει μικρό και γύρω στα 20 περίπου χιλιοστά πέφτει, θα τον ξαναπαρεις;

Αυτο ξέρω κ εγώ!εχθές πάντως δεν υπήρχε!έτσι μου είπε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...