Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ολα καλα ολα ανθηρα γιαννα μου......

η καλυτερη μου φιλη-κουμπαρα μου-συναδελφος μου εχει ενα χαρισμα.... οταν ειναι εκεινη εγκυος -που ειναι αυτη την στιγμη εγκυος- και βλεπει καποιες κοπελες στον υπνο της μετα απο λιγο καιρο μαθαινουμε τα ευχαριστα...... σημερα μολις γυρισα απο τις δουλειες μου, μου λεει ολο χαρα οτι με ειδε στον υπνο της και βλεπαμε μαζι το τεστ εγκυμοσυνης.. λετε ρε κοριτσια?προς το παρον οσες ειδε εμειναν εγκυουλες..λετε?

δεν της δινεις της κοπελας και απο μια φωτογραφια μας......?????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορτσια εγω απο εχτες εχω ενα πραμα σαν "μπουκωμα" ......και δεν εννοω στη μυτη....απο κατω εννοω.....πολυ περιεργο.....πως ειναι καμια φορα οταν εχουμε περιοδο που αισθανομαστε οτι εχουμε φραξει και θελει τουμποφλο....εεεε κατι τετοιο

bhXOp3.png

ofRSp2.png

δεν της δινεις της κοπελας και απο μια φωτογραφια μας......?????

ΟΚ... της ειπα και τα ονοματα σας.... για να ξερει.. οχι και στα τυφλα....

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

κορτσια εγω απο εχτες εχω ενα πραμα σαν "μπουκωμα" ......και δεν εννοω στη μυτη....απο κατω εννοω.....πολυ περιεργο.....πως ειναι καμια φορα οταν εχουμε περιοδο που αισθανομαστε οτι εχουμε φραξει και θελει τουμποφλο....εεεε κατι τετοιο

τουμποφλοοοοο???????:confused::confused::confused:

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

ΟΚ... της ειπα και τα ονοματα σας.... για να ξερει.. οχι και στα τυφλα....

Μπράβο!! Όμορφες και περιποιημένες δουλειές!! Όχι παίζουμε!!

Δεν είναι τίποτα κουλάκι μου, το μωρό είναι, παίρνει τον χώρο του!!

Μπράβο!! Όμορφες και περιποιημένες δουλειές!! Όχι παίζουμε!!

Δεν είναι τίποτα κουλάκι μου, το μωρό είναι, παίρνει τον χώρο του!!

ολα τα κουλα σε μενα θα συμβουν παλι.......

ε ρε γλεντια......

αυριο το πρωι θα κανω ενα τεστ

Μαρια μου ....το τουμποφλο βρε δε το ξερεις? που ειναι για φρεατια κ σωληνες? απλα εγω το χρησιμοποιησα σαν σχημα λογου στην φραση μου.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ε ρε γλεντια......

Μαρια μου ....το τουμποφλο βρε δε το ξερεις? που ειναι για φρεατια κ σωληνες? απλα εγω το χρησιμοποιησα σαν σχημα λογου στην φραση μου.

το καταλαβα απλα μου φανηκε αστειο ............χιχιχι

NKQXp2.png

ε ρε γλεντια......

Το ότι είναι νωρίς, θα στο πω, αν και ξέρω ότι το ξέρεις, και εγώ θα το έκανα, δεν το συζητώ, αλλά μπορεί και να μην την πιάσει την ορμόνη ακόμα.

Μα τι λέω, εσύ είσαι η γιατρός μας! Εσύ μας τα μαθαίνεις.. χαχα!!

Ηρέμησε ομορφούλα μου, μην μου αγχώνεσαι, να δεις που το έπιασες το σπορίδιο!!

Το ότι είναι νωρίς, θα στο πω, αν και ξέρω ότι το ξέρεις, και εγώ θα το έκανα, δεν το συζητώ, αλλά μπορεί και να μην την πιάσει την ορμόνη ακόμα.

Μα τι λέω, εσύ είσαι η γιατρός μας! Εσύ μας τα μαθαίνεις.. χαχα!!

Ηρέμησε ομορφούλα μου, μην μου αγχώνεσαι, να δεις που το έπιασες το σπορίδιο!!

το ξερω οτι ειναι νωρις ακομα.......αν δω οτι μπορω να κρατηθω θα το αφησω....αλλα ξερεις πως ειναι , εγω τωρα καθομαι σε αναμενα καρβουνα......τα εχω και στο σπιτι τα τεστ και οταν τα εχεις κιολας ευκαιρα δεν υσηχαζει το μυαλο.....

και οσο εχεις και αυτη την αγωνια σου τη δινει στα νευρα.....

πππφφφφφ .....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

το ξερω οτι ειναι νωρις ακομα.......αν δω οτι μπορω να κρατηθω θα το αφησω....αλλα ξερεις πως ειναι , εγω τωρα καθομαι σε αναμενα καρβουνα......τα εχω και στο σπιτι τα τεστ και οταν τα εχεις κιολας ευκαιρα δεν υσηχαζει το μυαλο.....

πππφφφφφ .....

Είναι πολύ λογικό, αυτές οι δυο τρεις μέρες πριν την περίοδο είναι φουλ στην αγωνία. Μαζί σου έχω αγωνία και εγώ!!! Περιμένω πως και πως!!

Εγώ έχω τεστ εγκυμοσύνης από το καλοκαίρι αλλά λόγω προβλημάτων το είχα ξεχάσει, τώρα όμως όλο και τα σκέφτομαι! Και φαντάσου είμαι ακόμα στις γόνιμες! χαχαχα!! Είναι του ζωδίου να δεις!!

πππφφφφφ .....

BE COOL BE COOL.......ολα θα πανε καλα.

NKQXp2.png

Είναι πολύ λογικό, αυτές οι δυο τρεις μέρες πριν την περίοδο είναι φουλ στην αγωνία. Μαζί σου έχω αγωνία και εγώ!!! Περιμένω πως και πως!!

Εγώ έχω τεστ εγκυμοσύνης από το καλοκαίρι αλλά λόγω προβλημάτων το είχα ξεχάσει, τώρα όμως όλο και τα σκέφτομαι! Και φαντάσου είμαι ακόμα στις γόνιμες! χαχαχα!! Είναι του ζωδίου να δεις!!

λες ε?

αααα ωραιες μας βρισκω...απο τωρα σκεφτεσαι το τεστ???? join my world Γιωτακι μου.

αααχχχχ βρε κοριτσια δε θελω να αδιαθετησω, δεν θελω. δεν μπορω αλλο να περιμενω, δεν εχω υπομονη.......

BE COOL BE COOL.......ολα θα πανε καλα.

εμμμμ ευκολο ειναι?????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

λες ε?

αααα ωραιες μας βρισκω...απο τωρα σκεφτεσαι το τεστ???? join my world Γιωτακι μου.

αααχχχχ βρε κοριτσια δε θελω να αδιαθετησω, δεν θελω. δεν μπορω αλλο να περιμενω, δεν εχω υπομονη.......

εμμμμ ευκολο ειναι?????

γιαννα μου να το κανεις ευκολο. ακουσε με....μπορει να μεινω εγκυος απο πρωτη μας προσπαθεια...δεν το ξερει κανεις αυτο μονο ο Θεουλης... αλλα για να φτασω εδω περασα απο 40 κυματα.. για τρια χρονια ειχα κατι τσαρλατανους που μου ελεγαν οτι δεν μπορω να κανω παιδι ...και να οι ορμονες και να το παχος.. και να η καταθλιψη.... αλλα τωρα ειμαι σε αλλη φαση........ προσπαθησε το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα πιστευω οτι θα το κανεις γιατι εχεις αποδειξει στον εαυτο σου πανω απ ολα οτι μπορεις

NKQXp2.png

γιαννα μου να το κανεις ευκολο. ακουσε με....μπορει να μεινω εγκυος απο πρωτη μας προσπαθεια...δεν το ξερει κανεις αυτο μονο ο Θεουλης... αλλα για να φτασω εδω περασα απο 40 κυματα.. για τρια χρονια ειχα κατι τσαρλατανους που μου ελεγαν οτι δεν μπορω να κανω παιδι ...και να οι ορμονες και να το παχος.. και να η καταθλιψη.... αλλα τωρα ειμαι σε αλλη φαση........ προσπαθησε το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα πιστευω οτι θα το κανεις γιατι εχεις αποδειξει στον εαυτο σου πανω απ ολα οτι μπορεις

εχεις δικιο Μαρια μου......ομως ειναι πολλα γεγονοτα που καποιες φορες δεν σε αφηνουν να ηρεμησεις και να το βγαλεις απο το μυαλο σου. τρελενομαι οσο σκεφτομαι οτι αυτο το μηνα θα γεννουσα.......ή θα ειχα ηδη γεννησει. κι αντι να κραταω το μωρο μου αγκαλια καθομαι σαν την κλαμενη χηρα και περιμενω να περασουν οι μερες να δω τι γινεται. κι αυτο φρικη ειναι....

14 χρονια σε γυναικολογους και κανενας δεν ειχε δει το προβλημα με τη μορφολογια της μητρας μου....επρεπε δηλαδη να περασω το σοκ μιας παλλινδρομης για να μου το βρουν? αυτο δεν ειναι αδικια?

αδικια δεν ειναι να προσπαθεις να γινεις μανουλα κι αντο ο δρομος να ειναι στρωμενος με ροδοπεταλα, εσυ να ανεβαινεις τον Γολγοθα?

τουλαχιστον το "θετικο" στην δικη σου ιστορια ειναι οτι επιτελους βρεθηκε ο γιατρος που σου ανεβασε την ψυχολογια σου δινει την καταλληλη θεραπεια και σε λιγο καιρο θα εισαι εγκυος. δεν σε εκμεταλευεται πλεον οικονομικα κανενας και δεν γινεσαι ψυχολογικα ρακος. ξερεις οτι θα τα καταφερεις και εχεις αισιοδοξια. αυτο ειναι το σημαντικο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...