Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Σαν το ροχαλητό ένα πράγμα? χαχαχα!!

Γελάς με την καρδιά σου βρε παιδί μου να το καταπιέσεις? Απαπα!!

Εννοείται πως δεν με νοιάζει, μα καθόλου όμως! Πάντως με τα παιδάκια μου θέλω να πάω στην Ντισνευλαντ!! Εχουμε πάει μονοι μας αλλά τελικά δεν ήταν το ίδιο!

εγω με τα παιδακια μου θελω να παω χρστουγεννα Ροβανιεμι.....ονειρο ζωης.

οχι σαν ροχαλητο......χαχαχαχαχχα...........γελαω γυναικεια....αλλα πολυ γυναικεια..κακακακακακακακακακακακακακα.....ξεκαρδιζομαι......δεν μπορω να το περιγραψω με λεξεις.......ειναι μονο ακουστικο.......χαχαχχαχαχαχα..

Γιωτα μου παω κι εγω να πεσω γιατι σα να νυσταξα λιγακι.

φιλακια πολλα γλυκια μου και ονειρα γλυκα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω με τα παιδακια μου θελω να παω χρστουγεννα Ροβανιεμι.....ονειρο ζωης.

οχι σαν ροχαλητο......χαχαχαχαχχα...........γελαω γυναικεια....αλλα πολυ γυναικεια..κακακακακακακακακακακακακακα.....ξεκαρδιζομαι......δεν μπορω να το περιγραψω με λεξεις.......ειναι μονο ακουστικο.......χαχαχχαχαχαχα..

Γιωτα μου παω κι εγω να πεσω γιατι σα να νυσταξα λιγακι.

φιλακια πολλα γλυκια μου και ονειρα γλυκα.

χαχαχα!! Όχι καλέ ότι γελάς σαν ροχαλητό!! Αλλά τόσο δυνατά!

Δεν έχεις ακούσει ροχαλητό που παρόλο που είναι οι πόρτες κλειστες ακούγεται? Αν όχι, έλα σπίτι μας!! χαχα!!

Όνειρα γλυκα και σε σένα!!

Φιλακια πολλά!!

μποντζορνο μπελες?

τι κανετε?

εγω εχω παρα πολυ δουλεια σημερα......

κατα το μεσημερο θα τα ξανα πουμε.

μετραμε αντιστροφα ε? 3+σημερα.....κανε Παναγιτσα μου να εχει γινει το θαυμα....σε παρακαλω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα!!! Σήμερα εγω δεν θα παω στη δουλεια και θα κανω την γενική που λέγαμε?

Γιαννα μου καλη δουλεια!! Έχει γίνει σου λέω! Μην αγχωνεσαι!

Μια καλημέρα σε όλα τα κοριτσακια!!

Διαφημίσεις

καλημερα στα κοριτσια μου...... τι κανετε?

εγω μολις ηρθα απο εξωτερικες δουλειες.....

Καλημέρα Μαράκι!! Εγώ κάνω εσωτερικές δουλειές!! χαχα!! Ακόμα στην κουζίνα είμαι!!

αδειουλα εχεις?

Θα το πω και έτσι!! Ας πούμε ότι έχω ευέλικτο ωράριο, και κανονίζω τις δουλειές μου και του γραφείου αναλόγως! Γι' αυτό και πολλές φορές ξυπνάω πιο αργά, αλλά άμα πρέπει μένω μέχρι πολύ αργά.. όπως στις δηλώσεις! Και αυριο θα είμαι από το πρωί και ίσως και το απόγευμα. Το ρυθμίζουμε ανάλογα τις δουλειές!

γυρισα κι εγω......

ππφφφ ψωφισα παλι σημερα.

Γιωτακι γενικη ξεκινησες πουλακι μου? εγω παλευα 3 μερες την κουζινα. ασε ....

Μαρακι ολα καλα?

ολα καλα ολα ανθηρα γιαννα μου......

η καλυτερη μου φιλη-κουμπαρα μου-συναδελφος μου εχει ενα χαρισμα.... οταν ειναι εκεινη εγκυος -που ειναι αυτη την στιγμη εγκυος- και βλεπει καποιες κοπελες στον υπνο της μετα απο λιγο καιρο μαθαινουμε τα ευχαριστα...... σημερα μολις γυρισα απο τις δουλειες μου, μου λεει ολο χαρα οτι με ειδε στον υπνο της και βλεπαμε μαζι το τεστ εγκυμοσυνης.. λετε ρε κοριτσια?προς το παρον οσες ειδε εμειναν εγκυουλες..λετε?

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

ολα καλα ολα ανθηρα γιαννα μου......

η καλυτερη μου φιλη-κουμπαρα μου-συναδελφος μου εχει ενα χαρισμα.... οταν ειναι εκεινη εγκυος -που ειναι αυτη την στιγμη εγκυος- και βλεπει καποιες κοπελες στον υπνο της μετα απο λιγο καιρο μαθαινουμε τα ευχαριστα...... σημερα μολις γυρισα απο τις δουλειες μου, μου λεει ολο χαρα οτι με ειδε στον υπνο της και βλεπαμε μαζι το τεστ εγκυμοσυνης.. λετε ρε κοριτσια?προς το παρον οσες ειδε εμειναν εγκυουλες..λετε?

Λέμε, λέμε!! Γιατί όχι καλέ?

Εγώ πιστεύω πολύ στα όνειρα! Μου βγαίνουν και όλας!

Ξέρεις πως περιμένω να μου πει κάποιος ότι με είδε στο όνειρο του και το όνειρο να σημαίνει εγκυμοσύνη? χαχαχα!!! Δεν κάνω πλάκα!!

γυρισα κι εγω......

ππφφφ ψωφισα παλι σημερα.

Γιωτακι γενικη ξεκινησες πουλακι μου? εγω παλευα 3 μερες την κουζινα. ασε ....

Μαρακι ολα καλα?

Γενική ξεκίνησα, αλλά είμαι χαλαρή, το σπίτι είναι μικρούλη! 60 τετραγωνικά είναι, αλλά την κουζίνα την φτιάχνω κάθε μήνα οπότε είναι εντάξει!! Το αποθηκάκι να δω πως θα συμαζέψω!!

Γενική ξεκίνησα, αλλά είμαι χαλαρή, το σπίτι είναι μικρούλη! 60 τετραγωνικά είναι, αλλά την κουζίνα την φτιάχνω κάθε μήνα οπότε είναι εντάξει!! Το αποθηκάκι να δω πως θα συμαζέψω!!

καλη υπομονη γιωτα μου....να πω οτι σε ζηλευω θα πω ψεματα......

NKQXp2.png

Λέμε, λέμε!! Γιατί όχι καλέ?

Εγώ πιστεύω πολύ στα όνειρα! Μου βγαίνουν και όλας!

Ξέρεις πως περιμένω να μου πει κάποιος ότι με είδε στο όνειρο του και το όνειρο να σημαίνει εγκυμοσύνη? χαχαχα!!! Δεν κάνω πλάκα!!

ισως σε δει στον υπνο της..... περσι ονειρευτηκε μια φιλη μου που την ειχε δει μονο μια φορα στη ζωη της... και μου λεει την ειδα εγκυο...και ηταν... της εχω μιλησει για σας οποτε μπορει να δει και εσας...you never know...χιχι

NKQXp2.png

ισως σε δει στον υπνο της..... περσι ονειρευτηκε μια φιλη μου που την ειχε δει μονο μια φορα στη ζωη της... και μου λεει την ειδα εγκυο...και ηταν... της εχω μιλησει για σας οποτε μπορει να δει και εσας...you never know...χιχι

Αχ, πολύ θα το εκτιμούσα!! Πες της κι άλλα μπας και την επηρεάσουμε!!

Μου κάνει και η φίλη σου!! Μπράβο βρε Μαράκι γιατί άμα περιμένω από τους δικούς μου, πάει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...