Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ κοριτσάκια μου, να σας πω ένα μυστικό...

Άμα μείνω έγκυος δεν μπορώ να πετάξω με αεροπλάνα! Έχω το στίγμα της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας και μπορεί να μου σπάσουν φλεβίτσες λόγω πίεσης!

Αλλά ας μείνω και δεν με νοιάζει!! Θα πηγαίνετε εσεις και θα μου κάνετε όμορφες περιγραφές!!

φασολαδα να τη φας κι ολη νυχτα να βροντας!!!!!!καλο εεεεεεεεεεε????Χαχαχαχαχαχαχαχα...ειμαι και ποιητρια η ατιμη!!!!!

χαχχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχ σταματα και κοιμαται ο αλλος κι εγω κακαριζω.....θα σηκωθει επανω κι αντε τωρα να του εξηγω........

μα αφου παραπεμπει αρκετα.....αααα ολα κι ολα δε μπορω να το αλλαξω.........

ειναι πολυ χαρακτηριστικο ακομα και στις βροντες......οι βροντες δεν ρποηγουνται του χοντρου????? ειναι η γνωστη φραση εξαλλου.......

χαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχ

ας αλλαξουμε θεμα δε μπορω να σταματησω τα γελια.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αγαπες μου παω για νανι γιατι αυριο εχω ξυπνημα στις 07.30...και δεν με βλεπω να ξυπναω....η φασολαδα σας σας καληνυχτιζει.....χαχαχααχαχα....

γεια σου φακουλα (φασολαδα μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις)

καλο βραδυ αγαπη

φιλακια πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

χαχχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχ σταματα και κοιμαται ο αλλος κι εγω κακαριζω.....θα σηκωθει επανω κι αντε τωρα να του εξηγω........

ειναι πολυ χαρακτηριστικο ακομα και στις βροντες......οι βροντες δεν ρποηγουνται του χοντρου????? ειναι η γνωστη φραση εξαλλου.......

Εγώ που γελάω, τον ξυπνάω, γυρνάει με κοιτάει κουνάει το κεφάλι και ξανακοιμαται!!

Διαφημίσεις

σε αγαπω πολυ!!!!!το ξερεις????λοιπον η φασολαδα σου παει γαι νανι!!!!αυριο παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....σμουτςςςςςςςςςςς!!!

2kMip2.png

αγαπες μου παω για νανι γιατι αυριο εχω ξυπνημα στις 07.30...και δεν με βλεπω να ξυπναω....η φασολαδα σας σας καληνυχτιζει.....χαχαχααχαχα....

Καληνύχτα ζουζού!!!! Όνειρα γλυκά!!

Άμα μείνω έγκυος δεν μπορώ να πετάξω με αεροπλάνα! Έχω το στίγμα της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας και μπορεί να μου σπάσουν φλεβίτσες λόγω πίεσης!

Αλλά ας μείνω και δεν με νοιάζει!! Θα πηγαίνετε εσεις και θα μου κάνετε όμορφες περιγραφές!!

μα καθολου να μη μας νοιαζει αγαπη μου ....αν και εφοσον μεινουμε εγκυες τωρα καθολου δεν πας πειραζει γιατι απλουστατα θα παμε αλλη φορα μαζι με τα σπορακια μας......τελειοοοοοοοοοοοοοοοο????

2kMip2.png

Εγώ που γελάω, τον ξυπνάω, γυρνάει με κοιτάει κουνάει το κεφάλι και ξανακοιμαται!!

χαχαχαχχαχαχχχαχ εγω ειμαι στο σαλονι....ο αντρας μου στην κρεβατοκαμαρα με κλειστη πορτα.....αλλα εγω δεν γελαω σαν κανονικος ανθρωπος....γελαω και το ευχαριστιεμαι βρε παιδι μου.....οχι με κλειστα δοντια....

και φαντασου οτι μερικες φορες με ακουει....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

τοτε Ρωμη γιοκ.....δεν μπορεις εσυ.....δεν μπορω κι εγω.....χωρις τη θεια Γιωτα δεν παμε πουθενα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

χαχαχαχχαχαχχχαχ εγω ειμαι στο σαλονι....ο αντρας μου στην κρεβατοκαμαρα με κλειστη πορτα.....αλλα εγω δεν γελαω σαν κανονικος ανθρωπος....γελαω και το ευχαριστιεμαι βρε παιδι μου.....οχι με κλειστα δοντια....

και φαντασου οτι μερικες φορες με ακουει....

Σαν το ροχαλητό ένα πράγμα? χαχαχα!!

Γελάς με την καρδιά σου βρε παιδί μου να το καταπιέσεις? Απαπα!!

μα καθολου να μη μας νοιαζει αγαπη μου ....αν και εφοσον μεινουμε εγκυες τωρα καθολου δεν πας πειραζει γιατι απλουστατα θα παμε αλλη φορα μαζι με τα σπορακια μας......τελειοοοοοοοοοοοοοοοο????

Εννοείται πως δεν με νοιάζει, μα καθόλου όμως! Πάντως με τα παιδάκια μου θέλω να πάω στην Ντισνευλαντ!! Εχουμε πάει μονοι μας αλλά τελικά δεν ήταν το ίδιο!

μακια και στις δυο αγαπες μου!!!!!!σας λατρευω φιλες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νομίζω πως αμα συνεχίσουμε έτσι δεν θα πας για ύπνο!!

τοτε Ρωμη γιοκ.....δεν μπορεις εσυ.....δεν μπορω κι εγω.....χωρις τη θεια Γιωτα δεν παμε πουθενα.

Αχ, τι γλυκιά! Εντάξει λοιπόν, μόλις γεννήσουμε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...