Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

δεν με πειραζει τοσο το αεροδρομιο οσο το να μην εχεις κατι να φας και να πιεις...ειναι και 3 ωρες διαδρομη....δεν ειναι διπλα...θα κορακιασω μαρηηηηηηηηηηηη!!!!!χαχαχαχαχαχαχα.....

νερο εχει....αλλα δεν εχει αναψυκτικα-χυμους-καφε-ποτα......

αν ειναι να πληρωσω ενα καφε 150 ευρω......το χασαμε το κορμι πατριωτη.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νερο εχει....αλλα δεν εχει αναψυκτικα-χυμους-καφε-ποτα......

αν ειναι να πληρωσω ενα καφε 150 ευρω......το χασαμε το κορμι πατριωτη.....

ειναι και τι θελει ο καθενας....εγω παλι δεν μπορω...περιμενω πως και πως να μπω σε αεροπλανο για να πιω τον καφε του.....ανωμαλια ετσι????χαχαχαχαχαχαχ......

2kMip2.png

ειναι και τι θελει ο καθενας....εγω παλι δεν μπορω...περιμενω πως και πως να μπω σε αεροπλανο για να πιω τον καφε του.....ανωμαλια ετσι????χαχαχαχαχαχαχ......

αχου Χριστε μου τι διαβαζω βραδυατικα.......

μη σου πω ποια μου θυμιζεις τωρα......ποια γκρινιαρα, υπερβολικη αρκετα γνωστη μας...........χαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχαχ που μου ελεγες προσφατα οτι δε θελω να καταντησω ετσι......χαχχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχα

ιδια εισαι μαρη......ιδια και απαραλακτη........χαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχ

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ευχαριστω γιαννουλα μου....θα την εχω κατα νου....τελειαααααααααααα....

εν το μεταξυ η Γιωτουλα πρεπει να εχει πεσει με τα μουτρα στο σαιτ αφου τοση ωρα εχει εξαφανιστει.......χαχαχχαχαχαχαχαχ

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Eγώ δεν τρώω και δεν πίνω τίποτα!! Τα φοβάμαι τα άτιμα και μου κόβετε η διάθεση!!

Καλά Γιάννα είσαι τρομερό μαμούνι!! Όλα τα βρίσκεις!! Ευτυχώς, για να τα λες και σε μας!!

αχου Χριστε μου τι διαβαζω βραδυατικα.......

μη σου πω ποια μου θυμιζεις τωρα......ποια γκρινιαρα, υπερβολικη αρκετα γνωστη μας...........χαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχαχ που μου ελεγες προσφατα οτι δε θελω να καταντησω ετσι......χαχχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχα

ιδια εισαι μαρη......ιδια και απαραλακτη........χαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχ

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν γκρινιαζω αγαπη μου .....σου λεω τι μου αρεσει......θου κυριεεεεεεεεεε....μακρια απο εμας.....χαχαχαχαχαχαχ.....

2kMip2.png

Eγώ δεν τρώω και δεν πίνω τίποτα!! Τα φοβάμαι τα άτιμα και μου κόβετε η διάθεση!!

Καλά Γιάννα είσαι τρομερό μαμούνι!! Όλα τα βρίσκεις!! Ευτυχώς, για να τα λες και σε μας!!

Πραγα ειχαμε παει 6 ημερες 5 διανυκτερευσεις και οι 2 με αεροπορικα πηγαινε-ελα και ξενοδοχειο 4* με πρωινο με 500ευρω το 2007.

ειχα κλεισει ομως απο τελη σεπτεμβρη για Χριστουγεννα. μονη μου οχι απο γραφειο.

καλα θυμαμαι οτι το ξενοδοχειο για 5 διαν/υσεις με πρωινο εκανε 122,50......χαχαχαχαχαχαχα

ειμαι οντως πολυ μαμουνι.

αν βαλω κατι στο μυαλο μου......αααααααα θα το κανω

δεν γκρινιαζω αγαπη μου .....σου λεω τι μου αρεσει......θου κυριεεεεεεεεεε....μακρια απο εμας.....χαχαχαχαχαχαχ.....

ασε με να σε πειραξω λιγο......αφου μ'αρεσει.....

πρεπει να σου βγαλω ενα παρατσουκλι που να παραπεμπει σε αυτο το ατομο και να σε λεω ετσι οταν θα θελω να σε τσιγκλαω.....χιχιχιχιχι τι πειραχτηρι που ειμαι.......????χαχαχχαχα

κατσε να σκεφτω......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Πραγα ειχαμε παει 6 ημερες 5 διανυκτερευσεις και οι 2 με αεροπορικα πηγαινε-ελα και ξενοδοχειο 4* με πρωινο με 500ευρω το 2007.

ειχα κλεισει ομως απο τελη σεπτεμβρη για Χριστουγεννα. μονη μου οχι απο γραφειο.

καλα θυμαμαι οτι το ξενοδοχειο για 5 διαν/υσεις με πρωινο εκανε 122,50......χαχαχαχαχαχαχα

πρεπει να σου βγαλω ενα παρατσουκλι που να παραπεμπει σε αυτο το ατομο και να σε λεω ετσι οταν θα θελω να σε τσιγκλαω.....χιχιχιχιχι τι πειραχτηρι που ειμαι.......????χαχαχχαχα

κατσε να σκεφτω......

πω πωωωωωωωωωωωω πραγααααααααααααααααααα????θελωωωωωωωωωωωωωωωωω...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

κατσε να σκεφτω......

σκατουλιτσα μου εσυ.....λοιπον θα με λες ΑΒΡΑΣΤΗ ΦΑΚΗ!!!!ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

2kMip2.png

Σήμερα το φόρουμ μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!

Εδώ είμαι ακόμα!!

Περιμένω να ξημερώσει να πω στον σύζυγο για τα εισιτήρια!!!

χαχαχχαχαχ 71,66 ευρω 09/12 και επιστροφη 14/12

οχι που δε θα εβρισκα φτηνοτερο.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

σκατουλιτσα μου εσυ.....λοιπον θα με λες ΑΒΡΑΣΤΗ ΦΑΚΗ!!!!ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

θα σε λεω ΦΑΣΟΛΑΔΑ.......χΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΛΑΙΩ ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΩ.....σε καλο μας

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Α, Πράγα! Εξαιρετική! Έχουμε πάει και εμείς! Μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα! Εμάς ήταν λίγο πιο ακριβά, περίπου στα 600, αλλά μου τα έκλεισε μια φίλη που δουλευει σε ταξιδιωτικό!! Το προτείνω ανεπιφύλακτα

θα σε λεω ΦΑΣΟΛΑΔΑ.......χΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΛΑΙΩ ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΩ.....σε καλο μας

φασολαδα να τη φας κι ολη νυχτα να βροντας!!!!!!καλο εεεεεεεεεεε????Χαχαχαχαχαχαχαχα...ειμαι και ποιητρια η ατιμη!!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...