Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

90? Για πότε? Με ποια εταιρεία? Και οι δύο? Πως? ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Σοβαρολογείς?

χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ.....σοβαρολογω.....

και 90 ειναι και ακριβα να φανταστεις.

η ξαδελφη μου παει τελος οκτωβρη ( τωρα δηλαδη σε λιγες μερες) με 77 ευρω.

ναι ναι αεροπορικα για 2 ατομα με επιστροφη .

εχει ομως καποιους περιορισμους.

-δεν σε αφηνουν να κουβαλησεις ολο το σπιτι μαζι, αλλα μια βαλιτσα που θα την εχεις και στο αεροπλανο μαζι σου.

-δεν παει στο κεντρικο αεροδρομιο της Ρωμης αλλα σε ενα αεροδρομιο 14 χλμ εξω απο τη Ρωμη

-και δεν εχει φαγητο ή κατι ποσιμο μεσα στο αεροπλανο να σε κερασουν.

και για να ειμαι ειλικρινης, δεν φευγει απο αθηνα αυτη η εταιρια αλλα μονο απο Θεσ/νικη. εμεις σκεφτομασταν να πηγαιναμε οδικως ή με τρενο μεχρι Θεσ/νικη, να μεναμε και μια βραδια (γιατι οχι?) και να φευγαμε απο εκει για Ιταλια.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ετσι αντεδρασα κιι εγω οταν μου λεγε η ξαδελφη μου οτι θα πανε και οι 2 με 77 ευρω. την εβαλα να μου δειξει τα εισιτηρια για να πειστω.

μεχρι που μου τα εδειξε.....μπηκα και στο σαιτ της αεροπορικης κοιταξα κι εγω με ημερομηνιες πρωτου δεκαπενθημερου Δεκεμβριου και επαθα παλι σοκ.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ.....σοβαρολογω.....

και 90 ειναι και ακριβα να φανταστεις.

η ξαδελφη μου παει τελος οκτωβρη ( τωρα δηλαδη σε λιγες μερες) με 77 ευρω.

ναι ναι αεροπορικα για 2 ατομα με επιστροφη .

εχει ομως καποιους περιορισμους.

-δεν σε αφηνουν να κουβαλησεις ολο το σπιτι μαζι, αλλα μια βαλιτσα που θα την εχεις και στο αεροπλανο μαζι σου.

-δεν παει στο κεντρικο αεροδρομιο της Ρωμης αλλα σε ενα αεροδρομιο 14 χλμ εξω απο τη Ρωμη

-και δεν εχει φαγητο ή κατι ποσιμο μεσα στο αεροπλανο να σε κερασουν.

και για να ειμαι ειλικρινης, δεν φευγει απο αθηνα αυτη η εταιρια αλλα μονο απο Θεσ/νικη. εμεις σκεφτομασταν να πηγαιναμε οδικως ή με τρενο μεχρι Θεσ/νικη, να μεναμε και μια βραδια (γιατι οχι?) και να φευγαμε απο εκει για Ιταλια.

Το πλάνο, που περιλαμβάνει την Θεσσαλονίκη πολύ μου αρέσει! Όσο για το αεροδρόμιο λες και ξέρω ποιο είναι ποιο!! Καλά για το φαγητό δεν το συζητώ, ποτέ δεν τρώω στα αεροπλάνα!!!! Πάρα πολύ ενδιαφέρον!! Μπράβο Γιάννα!!

Mε τόσο φθηνά εισιτήρια, νομίζω πως θα πάμε...!!!

εγω παλι νομιζω πως θα εδινα κατι παραπανω μονο και μονο επειδη δεν εχει κατι να σου δωσουν στο αεροπλανο....ε δεν ειναι και διπλα η ιταλια....και να μην σε παει και σε κεντρικο αεροδρομιο....?????παντως οπως και να εχει ειναι ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!αν πατε να φατε πιτσα οπωςδηποτε......δεν παιζεται....και παγωτο φιστικι απο μια τζελατερια...θα παθετε πλακα...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Το πλάνο, που περιλαμβάνει την Θεσσαλονίκη πολύ μου αρέσει! Όσο για το αεροδρόμιο λες και ξέρω ποιο είναι ποιο!! Καλά για το φαγητό δεν το συζητώ, ποτέ δεν τρώω στα αεροπλάνα!!!! Πάρα πολύ ενδιαφέρον!! Μπράβο Γιάννα!!

κοριτσια σας εχω στειλει την αεροπορικη σε μνμ ....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εγω παλι νομιζω πως θα εδινα κατι παραπανω μονο και μονο επειδη δεν εχει κατι να σου δωσουν στο αεροπλανο....ε δεν ειναι και διπλα η ιταλια....και να μην σε παει και σε κεντρικο αεροδρομιο....?????παντως οπως και να εχει ειναι ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!αν πατε να φατε πιτσα οπωςδηποτε......δεν παιζεται....και παγωτο φιστικι απο μια τζελατερια...θα παθετε πλακα...

14 χλμ εκτος πολη δεν ειναι τιποτα Λινα μου......γιατι το βενιζελος ειναι κοντα στην αθηνα????

δηλαδη αν ησουν απο ολλανδια για παραδειγμα και αντι για το βενιζελος σε πηγαιναν στο ελληνικο θα σε πειραζε?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

για το τζελατο θα λες σιγουρα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

14 χλμ εκτος πολη δεν ειναι τιποτα Λινα μου......γιατι το βενιζελος ειναι κοντα στην αθηνα????

δηλαδη αν ησουν απο ολλανδια για παραδειγμα και αντι για το βενιζελος σε πηγαιναν στο ελληνικο θα σε πειραζε?

δεν με πειραζει τοσο το αεροδρομιο οσο το να μην εχεις κατι να φας και να πιεις...ειναι και 3 ωρες διαδρομη....δεν ειναι διπλα...θα κορακιασω μαρηηηηηηηηηηηη!!!!!χαχαχαχαχαχαχα.....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...