Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Οταν το ανακαλύψαμε το προβληματακια πριν τρια χρόνια ήταν δύσκολα, φοβήθηκα με πολυ, αλλα ευτυχώς όλα ειναι καλα και είμαστε πολυ χαρούμενοι γι αυτο! όσο για σήμερα δεν έχω λόγια πραγματικά άψογος!

Έτσι πρέπει να ειναι, όταν παω εγω πισω να με τραβάει μπροστά και τουμπαλιν!!

Ευαγγελία μου δεν πειράζει! Τώρα ξέρεις, ότι πρέπει να ξεκινάς το τεστ πιο νωρίς! Εγω είχα γνωστή που την έκανε την 9η ημέρα!

Εμένα σήμερα το ενδομητριο ειναι 7, ειναι καλο? ο γιατρός μου είπε ότι ειναι, για 12 ημέρα πολυ καλο. Εντάξει, σε λίγο πτυχία ιατρικής θα πάρουμε!

Λινα μου έχω έτοιμη ομάδα υποστήριξης, θα διοργανωνω βραδιές με τον άντρα μου και θα κρατα το μωρο η αδελφή μου!! Ε, μα πρέπει το ζευγάρι να μένει και λίγο μονο του!! Ευτυχώς θα έχω βοήθεια, γενικά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οταν το ανακαλύψαμε το προβληματακια πριν τρια χρόνια ήταν δύσκολα, φοβήθηκα με πολυ, αλλα ευτυχώς όλα ειναι καλα και είμαστε πολυ χαρούμενοι γι αυτο! όσο για σήμερα δεν έχω λόγια πραγματικά άψογος!

Έτσι πρέπει να ειναι, όταν παω εγω πισω να με τραβάει μπροστά και τουμπαλιν!!

Ευαγγελία μου δεν πειράζει! Τώρα ξέρεις, ότι πρέπει να ξεκινάς το τεστ πιο νωρίς! Εγω είχα γνωστή που την έκανε την 9η ημέρα!

Εμένα σήμερα το ενδομητριο ειναι 7, ειναι καλο? ο γιατρός μου είπε ότι ειναι, για 12 ημέρα πολυ καλο. Εντάξει, σε λίγο πτυχία ιατρικής θα πάρουμε!

Λινα μου έχω έτοιμη ομάδα υποστήριξης, θα διοργανωνω βραδιές με τον άντρα μου και θα κρατα το μωρο η αδελφή μου!! Ε, μα πρέπει το ζευγάρι να μένει και λίγο μονο του!! Ευτυχώς θα έχω βοήθεια, γενικά.

κανε εσυ το μωρακι σας και ολα τα αλλα θα ερθουν φυσιολογικα αγαπουλα μου!!!!

2kMip2.png

κανε εσυ το μωρακι σας και ολα τα αλλα θα ερθουν φυσιολογικα αγαπουλα μου!!!!

Καλα εγω κανω σχέδια τρέλα! Άμα με αφήσεις ελεύθερη.. Ού! Θα σας περιγράφω τα ατελείωτα ονειρα μου!! Είμαι αρκετά προετοιμασμένη και την ευτυχή κατάληξη αλλα και για άλλες καθυστερήσεις! Αυτόν τον κύκλο τον ψιλοφοβαμαι λογω επέμβασης! Αλλα γενικά με επαναφέρω στην τάξη, για να είμαι προετοιμασμένη! Πάντως τώρα, ετοιμαζω ταξιδακι στο Πηλιο τον Νοέμβρη! Έχει πολλές προσφορές στο Ίντερνετ!

Καλα εγω κανω σχέδια τρέλα! Άμα με αφήσεις ελεύθερη.. Ού! Θα σας περιγράφω τα ατελείωτα ονειρα μου!! Είμαι αρκετά προετοιμασμένη και την ευτυχή κατάληξη αλλα και για άλλες καθυστερήσεις! Αυτόν τον κύκλο τον ψιλοφοβαμαι λογω επέμβασης! Αλλα γενικά με επαναφέρω στην τάξη, για να είμαι προετοιμασμένη! Πάντως τώρα, ετοιμαζω ταξιδακι στο Πηλιο τον Νοέμβρη! Έχει πολλές προσφορές στο Ίντερνετ!

αχ τι καλα που εχετε τα σκ και μπορειτε να φευγετε...εμεις δεν εχουμε αυτη την πολυτελεια οχι μονο επειδη εγω δουλευω φετος τα σκ αλλα παντα και ο αντρας μου δουλευει τα σαββατα....οποτε εμεις δεν μπορουμε να φευγουμε περα απο τις γιορτες χριστουγεννα πασχα και καλοκαιρακι φυσικα....αλλα οταν δουλευω και εγω τοτε εχουμε μονο το πασχα και το καλοκαιρι...δεν πειραζει...απλα ζηλευουμε λιγακι....μου αρεσουν τοοοοοοοοοοοοσο πολυ τα ταξιδια....ειδικα αυτα τα χειμωνιατικα....πω πω πω ...τρελαινομαι....ζεστο καφεδακι η τσαγακι η και σοκολατα δεν εχω προβλημα και να κανει εξω κρυο ομως το τζακι αναμενο στον ξενωνα που θα μενουμε και να μη μας νοιαζει τιποταααααααααααααα....ααααααααααααχ....ονειρα...ειναι υπεροχα τα ονειρα....

2kMip2.png

αχ τι καλα που εχετε τα σκ και μπορειτε να φευγετε...εμεις δεν εχουμε αυτη την πολυτελεια οχι μονο επειδη εγω δουλευω φετος τα σκ αλλα παντα και ο αντρας μου δουλευει τα σαββατα....οποτε εμεις δεν μπορουμε να φευγουμε περα απο τις γιορτες χριστουγεννα πασχα και καλοκαιρακι φυσικα....αλλα οταν δουλευω και εγω τοτε εχουμε μονο το πασχα και το καλοκαιρι...δεν πειραζει...απλα ζηλευουμε λιγακι....μου αρεσουν τοοοοοοοοοοοοσο πολυ τα ταξιδια....ειδικα αυτα τα χειμωνιατικα....πω πω πω ...τρελαινομαι....ζεστο καφεδακι η τσαγακι η και σοκολατα δεν εχω προβλημα και να κανει εξω κρυο ομως το τζακι αναμενο στον ξενωνα που θα μενουμε και να μη μας νοιαζει τιποταααααααααααααα....ααααααααααααχ....ονειρα...ειναι υπεροχα τα ονειρα....

Έχουμε μετρημένα Σαββατα που δεν δουλεύει και κοιτάμε κάτι να κάνουμε, και κυρίως τον χειμωνα, με το που μπαίνει ο Μάιος δεν έχουμε κανένα σκ, μέχρι Οκτώβρη πάλι! Καλα εξαιρείται ο Αύγουστος!

Λινακι μου τζάκι δεν έχεις? μπορείς να κανείς κατάσταση και στο σπιτι! Σημασία έχει η διάθεση!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου!!!πήγα στο γιατρό κ δεν βρήκε αυγουλακι,μου είπε ότι απο το ενδομητριο που έβλεπε πρεπει να είχε γίνει ωορρηξια νωρίτερα!μα ποτε;;;;;;απο το Σάββατο έκανα τεστακια!απο την 11 μέρα!!!μου την έσκασε αυτο το μήνα!δε το πρόλαβα :( κ πάνω που τον είχα ψησει!τον άλλο μήνα πάλι!!δε πειράζει!

πραγματικα πολυ νωρις. δεν πειραζει κοριτσακι μου τοση υπομονη εκανες....θα κανεις αλλον ενα κυκλο και τελος.

. Γιαννουλα μου τι καλή που είσαι!!!σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!τα home test einai κ αυτά ηλεκτρονικά;κ πόσο κάνουν;έχω ξεπαραδιαστει με τα αλλά που παίρνω!50? τα εφτα!

ειναι κριμα να χρυσοπληρωνεις την clearblue. μπες στο site www.hometest.gr και παραγγειλε απο εκει τα τεστακια ωορρηξιας που εχει. ειναι το ιδιο αξιοπιστα. ενδεικτικα 20 τεστ ωορρηξιας +5 εγκυμοσυνης 18 ευρω.....τεραστια διαφορα.

αααααχχχ ταξιδια....το χομπυ μου. εμεις φετος θεου θελωντος και εγκυμοσυνης επιπτρεποντος μπορει να πεταχτουμε και καμια Ρωμη. δεν το αποκλειω. διαφορετικα Ελλαδα αλλα που ακομα δεν ξερω....ισως προς Δραμα-Καβαλα.....θα δουμε ακομα δεν ξερω.

οσο για τα ονειρα....ενα θα σας πω ....μεχρι και τη προσκλητηριο θα εχω στη βαφτιση του παιδιου μου εχω σκεφτει.....ναι ναι μεχρι και αυτο.

κοριτσακι μου εσυ θα εχεις παρασταση και καθημερινες ή μονο σαββατο+κυριακη?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

πραγματικα πολυ νωρις. δεν πειραζει κοριτσακι μου τοση υπομονη εκανες....θα κανεις αλλον ενα κυκλο και τελος.

ειναι κριμα να χρυσοπληρωνεις την clearblue. μπες στο site www.hometest.gr και παραγγειλε απο εκει τα τεστακια ωορρηξιας που εχει. ειναι το ιδιο αξιοπιστα. ενδεικτικα 20 τεστ ωορρηξιας +5 εγκυμοσυνης 18 ευρω.....τεραστια διαφορα.

αααααχχχ ταξιδια....το χομπυ μου. εμεις φετος θεου θελωντος και εγκυμοσυνης επιπτρεποντος μπορει να πεταχτουμε και καμια Ρωμη. δεν το αποκλειω. διαφορετικα Ελλαδα αλλα που ακομα δεν ξερω....ισως προς Δραμα-Καβαλα.....θα δουμε ακομα δεν ξερω.

οσο για τα ονειρα....ενα θα σας πω ....μεχρι και τη προσκλητηριο θα εχω στη βαφτιση του παιδιου μου εχω σκεφτει.....ναι ναι μεχρι και αυτο.

κοριτσακι μου εσυ θα εχεις παρασταση και καθημερινες ή μονο σαββατο+κυριακη?

εχω παραστασεις απο τεταρτη μεχρι και κυριακη...το σκ ειναι το φορτε μας γιατι τοτε βγαινει ο πιο πολυς κοσμος για θεατρο....αλλα δεν πειραζει και πολυ γιατι αυτο θα γινεται μεχρι αρχες δεκεμβρη...τα χριστουγεννα καλλιστα μπορουμε να φυγουμε ενα 2ημερο...και μαλλον θα το κανονισω για εκπληξουλα στον αντρουλη μου....

2kMip2.png

Έχουμε μετρημένα Σαββατα που δεν δουλεύει και κοιτάμε κάτι να κάνουμε, και κυρίως τον χειμωνα, με το που μπαίνει ο Μάιος δεν έχουμε κανένα σκ, μέχρι Οκτώβρη πάλι! Καλα εξαιρείται ο Αύγουστος!

Λινακι μου τζάκι δεν έχεις? μπορείς να κανείς κατάσταση και στο σπιτι! Σημασία έχει η διάθεση!

εχουμε εχουμε...και ευτυχω ς εδω πανω που μενουμε οταν λυσσαει ο καιρος ειναι πολυ χουζουρικα...οποτε βεβαιως και μπορουμε να κανουμε κατασταση και στη φωλιτσα μας.....αααααααααααααχ...τι καλα!!!!μαζι με το στολισμενο δεντρακι...αχ πως τα περιμενω τα χρισοτυγεννα δε λεγεται....

2kMip2.png

εγω εχω τζακακι....αλλα αχρειαστο να μου ειναι......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Αχ Ρώμη!! Μη σε ακούσει ο άντρας μου!! Με έχει τρελανει να πάμε!! Εγω πάλι, Ιταλία θέλω να παω με αυτοκίνητο και πολλές μερες!! Να την γυρίσω όλη!! Εντάξει, σχεδόν όλη!!

Λινακι ωραία ιδέα η έκπληξη, να το πραγματοποιήσεις!

Άσχετο αλλα ακούστε!

Στο ταξιδακι μας, είδαμε και μερικούς φίλους, ειναι λοιπόν μια κοπέλα, εγκυος 8 μηνών, με δώδεκα πόντους τακουνι! Και εκτός ότι έδινε συνέχεια διαλέξεις για την εγκυμοσυνη, βλακείες έλεγε βασικά αλλα με την Κουμπαρα μου αποφασίσαμε να μην την στεναχωρησουμε, σηκώθηκε και να χορέψει. Εντάξει, έπεσε βέβαια αλλα λέω, αν το είχα κανει εγω ο άντρας μου θα μου είχε γίνει έξαλλος! Μωρο έχει μεσα της όχι κούκλα! Λίγη προσοχή δεν βλάπτει!! Καλα εντάξει, ευτυχώς που ήμουν με την Κουμπαρα μου και άντεξα!

Διαφημίσεις

Αχ Ρώμη!! Μη σε ακούσει ο άντρας μου!! Με έχει τρελανει να πάμε!! Εγω πάλι, Ιταλία θέλω να παω με αυτοκίνητο και πολλές μερες!! Να την γυρίσω όλη!! Εντάξει, σχεδόν όλη!!

Λινακι ωραία ιδέα η έκπληξη, να το πραγματοποιήσεις!

Άσχετο αλλα ακούστε!

Στο ταξιδακι μας, είδαμε και μερικούς φίλους, ειναι λοιπόν μια κοπέλα, εγκυος 8 μηνών, με δώδεκα πόντους τακουνι! Και εκτός ότι έδινε συνέχεια διαλέξεις για την εγκυμοσυνη, βλακείες έλεγε βασικά αλλα με την Κουμπαρα μου αποφασίσαμε να μην την στεναχωρησουμε, σηκώθηκε και να χορέψει. Εντάξει, έπεσε βέβαια αλλα λέω, αν το είχα κανει εγω ο άντρας μου θα μου είχε γίνει έξαλλος! Μωρο έχει μεσα της όχι κούκλα! Λίγη προσοχή δεν βλάπτει!! Καλα εντάξει, ευτυχώς που ήμουν με την Κουμπαρα μου και άντεξα!

σηκωθηκε 8 μηνων εγκυος με 12ποντο και την κοιλια τουρλα να χορεψει????? παει καλα η κοπελα?

και επεσε??? χτυπησε δηλαδη?

τι να πω δεν παει καλα ο κοσμος.....ο αντρας της δεν της ελεγε τιποτα?

Ρωμη πηγαινε -ελα αεροπορικα 2 ατομων ......για πες τιμη.....(ψαξε-ψαξε δε θα το βρεις)

Γιατι αχρείαστο?

για σκεψουυυυ.........;)

γιατι αν θελω το τζακι για να κανω ζουζουνιες και ατομοσφαιρα τοτε παει να πει οτι θα εχει ερθει γεναρης μηνας κι εγω ακομα θα προσπαθω να μεινω εγκυος.......:(

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...