Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Γεια σας κ απο μένα κορίτσια!!περίμενα να έχω ωορρηξια 12 με 13 μέρα όπως πάντα,εκτός απο τον Αύγουστο που άργησε κ έγινε τη 18 μέρα.το ξέρω γιατί πάντα χρησιποποιω τεστακια ωορρηξιας clear blue.έχω αγχωθει λίγο,γιατί αργεί κ αυτή τη φορά!!φοβάμαι μήπως έγινε νωρίτερα κ δεν τη πρόλαβα!:(Πήρα τηλ τον γιατρό μου κ θα πάω το απόγευμα να με δει!!μετα την παλλυνδρομη που είχα πριν εφτά μήνες,θα είναι η πρώτη προσπάθεια!το καθυστερησαμε γιατί ο άνδρας μου φοβάται!!!αχ άνδρες!!!!τελικά είμαστε πολύ πιο δυνατές απο αυτούς!!!Θα μπω το βραδάκι να σας πω τα νέα!φιλακιααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κ απο μένα κορίτσια!!περίμενα να έχω ωορρηξια 12 με 13 μέρα όπως πάντα,εκτός απο τον Αύγουστο που άργησε κ έγινε τη 18 μέρα.το ξέρω γιατί πάντα χρησιποποιω τεστακια ωορρηξιας clear blue.έχω αγχωθει λίγο,γιατί αργεί κ αυτή τη φορά!!φοβάμαι μήπως έγινε νωρίτερα κ δεν τη πρόλαβα!:(Πήρα τηλ τον γιατρό μου κ θα πάω το απόγευμα να με δει!!μετα την παλλυνδρομη που είχα πριν εφτά μήνες,θα είναι η πρώτη προσπάθεια!το καθυστερησαμε γιατί ο άνδρας μου φοβάται!!!αχ άνδρες!!!!τελικά είμαστε πολύ πιο δυνατές απο αυτούς!!!Θα μπω το βραδάκι να σας πω τα νέα!φιλακιααααα

Καλή επιτυχία!!!

καλη επιτυχια γλυκεια μου

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

κοριτσακι μου τι κανεις? να πας στον γιατρουλη σου και να μπεις να μας πεις τα νεα.

αυτο με τους αντρες το εχουμε ξανα συζητησει στο παρελθον. ειναι να μην τους καρφωθει κατι στο μυαλο...απαξ και τους καρφωθει γινονται αγυριστα κεφαλια.

σε ποια μερα του κυκλου σου εισαι?

γιατι βρε δεν παιρνεις της hometest που ειναι πιο φτηνα και το ιδιο αξιοπιστα?

καλη επιτυχια στις νεες σας προσπαθειες. να ειναι καρποφορες και να ερθει το μωρακι που σας χρωσταει ο Θεος πολυ γρηγορα. ενταξει παιζει να ειναι και το ομορφοτερο μωρο του κοσμου. ( για οσες δεν ξερετε την Ευαγγελια να σας πω απλα οτι ειναι μια Θεα.....και λιγα λεω.....πανεμορφη....φτου φτου φτου σκορδα)

σε περιμενουμε το βραδακι.

φιλακια

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Ευαγγελία περιμένουμε να μας πεις! Ελπίζω να είναι όλα σούπερ!!

Το κεφάλαιο άντρες είναι πολύ μεγάλο!! Εμενα πάντως με εντυπωσιάζει συνεχώς!

Του λέω σήμερα το πρωί ότι ψιλοξενέρωσα και να το αφήσουμε! Λέω εντάξει σιγά μην πει τίποτα, κι όμως... Ήρθε νωρίτερα και μου είπε: Δεν αφήνουμε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες, θες δεν θες, εντάξει? Παναγία μου λέω τι μετάλλαξη? Ο Θεός και η Παναγία!!

Το απογευματάκι πήγαμε και στον καρδιολόγο, πάμε μία φορά τον χρόνο για υπέρηχο, έχουμε ένα θεματάκι και πρέπει να το κοιτάμε κάθε χρόνο. Ευτυχώς, με την βοήθεια του Θεού, όλα εξελίσσονται φυσιολογικά!! Και είμαι πολύ χαρούμενη. Αυτή τη μέρα του χρόνου μέχρι να γίνει ο υπέρηχος μου κόβονται τα πόδια!! Ευτυχώς.. όλα καλά! Ε, μετά από τον γιατρό έφτιαξε τελείως η διάθεση μου! Τώρα πετάω!!

Είσαστε όλες πολύ καλές! Υπέροχες! Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση!

Αυριο ξέρετε.. Θα κάνω γενική!! χαχαχα!!

Του λέω σήμερα το πρωί ότι ψιλοξενέρωσα και να το αφήσουμε! Λέω εντάξει σιγά μην πει τίποτα, κι όμως... Ήρθε νωρίτερα και μου είπε: Δεν αφήνουμε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες, θες δεν θες, εντάξει? Παναγία μου λέω τι μετάλλαξη? Ο Θεός και η Παναγία!!

Το απογευματάκι πήγαμε και στον καρδιολόγο, πάμε μία φορά τον χρόνο για υπέρηχο, έχουμε ένα θεματάκι και πρέπει να το κοιτάμε κάθε χρόνο. Ευτυχώς, με την βοήθεια του Θεού, όλα εξελίσσονται φυσιολογικά!! Και είμαι πολύ χαρούμενη. Αυτή τη μέρα του χρόνου μέχρι να γίνει ο υπέρηχος μου κόβονται τα πόδια!! Ευτυχώς.. όλα καλά! Ε, μετά από τον γιατρό έφτιαξε τελείως η διάθεση μου! Τώρα πετάω!!

Φιλεναδα κι εγω παθαινω αμοκ οταν ειναι να παει σε γιατρο. Ποσο μαλλον εσυ που ξερεις οτι υπαρχει κ λογος. Αφου ομως ειναι καλος ο υπερηχος δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Οσο τσεκαρουμε την υγεια μας κ δεν την αφηνουμε στο ελεος της τοτε ολλα ειναι υπερ μας.

Καλα δεν εχω λογια για τον αντρουλη σου.αψογος.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μου εκοψες τη χολη βρε φιλεναδα με αυτο το θεμα με την καρδια.....αντε καλε....τρομαξα ετσι που το διαβασα...αφου ειναι ολα καλα ματια μου να χαιρεσαι που το αντρακι σου ειναι σε καλη διαθεση και δεν ειναι στραβοξυλο πανω σε αυτο το θεμα....αρπα τον κι εσυ και ξεζουμισε τον...ευχαριστησου τον γιατι μετα οταν ερθει το μωρακι κοβεται για λιγο και το σεξακι....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....αντε αντε...πηγαινε σου λεω...πεφτει το αυγουλακι....μην το χασουμε ....

2kMip2.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!!πήγα στο γιατρό κ δεν βρήκε αυγουλακι,μου είπε ότι απο το ενδομητριο που έβλεπε πρεπει να είχε γίνει ωορρηξια νωρίτερα!μα ποτε;;;;;;απο το Σάββατο έκανα τεστακια!απο την 11 μέρα!!!μου την έσκασε αυτο το μήνα!δε το πρόλαβα :( κ πάνω που τον είχα ψησει!τον άλλο μήνα πάλι!!δε πειράζει!

Φιλεναδα κι εγω παθαινω αμοκ οταν ειναι να παει σε γιατρο. Ποσο μαλλον εσυ που ξερεις οτι υπαρχει κ λογος. Αφου ομως ειναι καλος ο υπερηχος δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Οσο τσεκαρουμε την υγεια μας κ δεν την αφηνουμε στο ελεος της τοτε ολλα ειναι υπερ μας.

Καλα δεν εχω λογια για τον αντρουλη σου.αψογος.

φιληηηηηηηηηηηηηηηηη μου................τι κανεις αγαπη...εγω ξεπατωθηκα σημερα και τωρα το καταλαβαινω που ποναει το ειναι μου!!!!!χτυπαει μεση και ωοθηκες μπροστα αντανακλαστικα....παντα μου το κανει αυτο....καλα ερχεται και η ωορρηξια οπου ναναι και οσο ναναι μεγαλωνει και το υποψηφιο αυγουλακι!!!!χιχιχιχι....μου αρεσει που τα λεμε ετσι παραστατικα....οι γιατροι δεν μιλανε ετσι....χααχαχα...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου!!!πήγα στο γιατρό κ δεν βρήκε αυγουλακι,μου είπε ότι απο το ενδομητριο που έβλεπε πρεπει να είχε γίνει ωορρηξια νωρίτερα!μα ποτε;;;;;;απο το Σάββατο έκανα τεστακια!απο την 11 μέρα!!!μου την έσκασε αυτο το μήνα!δε το πρόλαβα :( κ πάνω που τον είχα ψησει!τον άλλο μήνα πάλι!!δε πειράζει!

τι κυκλο εχεις ευαγγελια μου????τοσο μικρο που στην εκανε το αυγουλακι?????μα μας εχει τρελανει αυτη η περιοδος βρε κοριτσια....οποτε θελει εκεινη ερχεται....

2kMip2.png

κοριτσακι μου τι κανεις? να πας στον γιατρουλη σου και να μπεις να μας πεις τα νεα.

αυτο με τους αντρες το εχουμε ξανα συζητησει στο παρελθον. ειναι να μην τους καρφωθει κατι στο μυαλο...απαξ και τους καρφωθει γινονται αγυριστα κεφαλια.

σε ποια μερα του κυκλου σου εισαι?

γιατι βρε δεν παιρνεις της hometest που ειναι πιο φτηνα και το ιδιο αξιοπιστα?

καλη επιτυχια στις νεες σας προσπαθειες. να ειναι καρποφορες και να ερθει το μωρακι που σας χρωσταει ο Θεος πολυ γρηγορα. ενταξει παιζει να ειναι και το ομορφοτερο μωρο του κοσμου. ( για οσες δεν ξερετε την Ευαγγελια να σας πω απλα οτι ειναι μια Θεα.....και λιγα λεω.....πανεμορφη....φτου φτου φτου σκορδα)

σε περιμενουμε το βραδακι.

φιλακια

. Γιαννουλα μου τι καλή που είσαι!!!σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!τα home test einai κ αυτά ηλεκτρονικά;κ πόσο κάνουν;έχω ξεπαραδιαστει με τα αλλά που παίρνω!50? τα εφτα!

. Γιαννουλα μου τι καλή που είσαι!!!σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!τα home test einai κ αυτά ηλεκτρονικά;κ πόσο κάνουν;έχω ξεπαραδιαστει με τα αλλά που παίρνω!50? τα εφτα!

ναι τα εχω παρει κι εγω...καμια σχεση...θα γλιτωσεις πολλα λεφτα....μπες στο hometest.gr και θα τα βρεις εκει....

2kMip2.png

τον επομενο θα καραδοκεις αγαπουλα μου και θα το τσακωσεις εσυ το αυγουλακι....οχι που θα μας κανει το δυσκολο και ερχεται κρυφα....ειδοποια βρε παιδι μου κι εσυ!!!!!

2kMip2.png

τι κυκλο εχεις ευαγγελια μου????τοσο μικρο που στην εκανε το αυγουλακι?????μα μας εχει τρελανει αυτη η περιοδος βρε κοριτσια....οποτε θελει εκεινη ερχεται....

Τι να πω!ξέρω κ εγώ;μέχρι τώρα ο κύκλος μου Ήταν 26 μερες,εκτός απο τον Αύγουστο που Ήταν 32.είναι δυνατόν να είχα ωορρηξια 9 η 10 μέρα;;;πάντα έχω 12 με 13!ελπίζω μόνο να έκανα!θα δείξει απο την ημερομηνία που θα αδιαθετησω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...