Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολυ γλυκα μου κοριτσακια!! Μακάρι, τι να πω! στην αρχη μαυρισαν όλα, αλλα νομίζω πως εχετε δικιο! Πρέπει να δώ την θετική πλευρά, ότι έχω δυο καλές μερες μπροστά μου!

Τον θυρεοειδη τον ξέραμε, δεν χειροτερεψε, πιστεύω, κάτι εγγραφές εκει το χαρτί αλλα θα τα δει η γιατρός την Τετάρτη! αύριο θα πάρω και τις ορμονικές! αυτές θα ειναι καθοριστικές!

Είπε το άντρακι μου ότι θα έρθει νωριτερα, αλλα που ειναι?

Μου φτιαξατε την διάθεση γλυκές μου! Και σας ευχαριστώ!

Γιαννα μου πόσες μερες ακόμα μετράμε μέχρι να ξέρουμε?

Λινακι μου δεν θα μπορείς καλε να μας ξεγεννας!! Θα γεννάς και εσυ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιωτα μην αγχωνεσαι...ολα καλα θα πανε...μην σε παιρνει απο κατω....πολυ γλυκος ο αντρουλης σου...

Ευχαριστω Μαρακι! Εντάξει είμαι τώρα συνηλθα! Είμαι έτοιμη για ματς! Χαχα!!

Ειναι μωρε πολυ γλυκούλης...

εεεεε Γιωτουλααααα......ελα βρε μαναρακι μου παρε λιγο τα πανω σου....

δεν μπορω να σε νιωθω ετσι στεναχωρημενη.......στεναχωριεμαι κι εγω.....και το ανηψακι σου θεια.

Πήρα τα πάνω μου για το ανηψι! Ε, έχει προτεραιότητα!! Εντάξει δε λέω αγχωθηκα αλλα και ο γιατρός και εσείς βέβαια με φέρατε στα ίσια!! Όλα καλα!!

Ευχαριστώ πολυ γλυκα μου κοριτσακια!! Μακάρι, τι να πω! στην αρχη μαυρισαν όλα, αλλα νομίζω πως εχετε δικιο! Πρέπει να δώ την θετική πλευρά, ότι έχω δυο καλές μερες μπροστά μου!

Τον θυρεοειδη τον ξέραμε, δεν χειροτερεψε, πιστεύω, κάτι εγγραφές εκει το χαρτί αλλα θα τα δει η γιατρός την Τετάρτη! αύριο θα πάρω και τις ορμονικές! αυτές θα ειναι καθοριστικές!

αγαπη μου γλυκια εσυ....παντα αισιοδοξη και θετικη απεναντι σε ολες μας....μακαρι να γενναω κι εγω αλλα ας γεννησετε εσεις πρωτα και γενναω μετα απο δυο μηνες εγω ετσι για αλλαγη...αντε μετα απο εναν....χαχαχαχαχαχ.α...να το βγλαω λιονταρακι γιατι τα καρκινακια ειναι πολυ ευαισθητουλια και γκρινιαρικα.χαχαχαχαχαχαχαχα....χαχαχαχαχαχα...ας ερθει και οτι θελει να ειναι το μικρουλι μωρε μου!!!!!θα δεις ολα θα πανε καλα....το 90 τοις εκατο των γυναικων εχει θυροειδη οποτε αυτο ειναι αμελητεο.....η κυστη εννοειται πως δεν μπορει να υφισταται τοοοοοοοοσο συντομα μετα την επεμβαση οποτε αφεσου στα χερακια του αντρουλη σου χωρις σκεψεις και θα δεις για ποτε θα ερθει το καρκινακι σου!!!!!

2kMip2.png

λεω να κανω ενα την Τεταρτη......

Μεχρι την Παρασκευη περιμενω την Κοκκινομουρα ( το τικερακι ειναι λαθος αλλα εχει κολλησει το λιλιπαι και δεν μου δινει καινουργιο) εχω βαλει 26 μερες, ενω ειναι 24 ο κυκλος μου.

μακαρι να μην μου ερθει....δεν θελω να ερθει.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Πήρα τα πάνω μου για το ανηψι! Ε, έχει προτεραιότητα!! Εντάξει δε λέω αγχωθηκα αλλα και ο γιατρός και εσείς βέβαια με φέρατε στα ίσια!! Όλα καλα!!

μπραβο κοριτσαρα μου εσυ σε θελω...ανεβασμενη ψυχολογικα, δυναμικη και ετοιμοπολεμη

bhXOp3.png

ofRSp2.png

λεω να κανω ενα την Τεταρτη......

Μεχρι την Παρασκευη περιμενω την Κοκκινομουρα ( το τικερακι ειναι λαθος αλλα εχει κολλησει το λιλιπαι και δεν μου δινει καινουργιο) εχω βαλει 26 μερες, ενω ειναι 24 ο κυκλος μου.

μακαρι να μην μου ερθει....δεν θελω να ερθει.

καμια μας δεν θελει να σου ερθει αγαπη.....την μισουμε ολες μαζι....θα κανουμε κινημα εναντια στην κοκκινομουρα!!!!!ειμαστε οι αντι-κοκκινομουριστριες!!!!!:-P

2kMip2.png

γιωτα μου μην ανησυχεις..εγω ολα αυτα τα χρονια ειχα προβλημα με την προγεστερονη και επαιρνα για να μου ερθει η περιοδος... εκει που την εφτιαξα και λεω αντε ξεκιναμε την προσπαθεια τον ιανουαριο που εκανα εξετασεις βγηκε οτι η προγεστερονη μου εφτιαξε και ηταν ολα καλα αλλα επεσαν παρα πολυ τα οιστρογονα.....

στην αρχη ενιωσα οτι κανω μια τρυπα στο νερο και οταν φτιαχνω κατι χαλαει κατι αλλο.... δεν το αφησα ομως να με χαλασει την ψυχολογια μου... πηρα τα φαρμακα για σχεδον 9 μηνες και τωρα κανω τις προσπαθειες μου... μην ανησυχεις...]

cool cool:razz::-P:razz:

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

αγαπη μου γλυκια εσυ....παντα αισιοδοξη και θετικη απεναντι σε ολες μας....μακαρι να γενναω κι εγω αλλα ας γεννησετε εσεις πρωτα και γενναω μετα απο δυο μηνες εγω ετσι για αλλαγη...αντε μετα απο εναν....χαχαχαχαχαχ.α...να το βγλαω λιονταρακι γιατι τα καρκινακια ειναι πολυ ευαισθητουλια και γκρινιαρικα.χαχαχαχαχαχαχαχα....χαχαχαχαχαχα...ας ερθει και οτι θελει να ειναι το μικρουλι μωρε μου!!!!!θα δεις ολα θα πανε καλα....το 90 τοις εκατο των γυναικων εχει θυροειδη οποτε αυτο ειναι αμελητεο.....η κυστη εννοειται πως δεν μπορει να υφισταται τοοοοοοοοσο συντομα μετα την επεμβαση οποτε αφεσου στα χερακια του αντρουλη σου χωρις σκεψεις και θα δεις για ποτε θα ερθει το καρκινακι σου!!!!!

Ναι,λιοντάρακι ειναι πολυ καλα, δες εμένα και την Γιαννα!! Χαχα!! Αχ, να πάμε όλα καλα και μετα ας ανταλλαζουμε εμπειρίες γεννας!! Και μαιευτηριων!

Για την κυστη δεν ξέρω τι να πω, αλλα θα κανω σαν να μην μου το είπαν! Θα το ρίξω στην τρελη!!

Διαφημίσεις

Ναι,λιοντάρακι ειναι πολυ καλα, δες εμένα και την Γιαννα!! Χαχα!! Αχ, να πάμε όλα καλα και μετα ας ανταλλαζουμε εμπειρίες γεννας!! Και μαιευτηριων!

Για την κυστη δεν ξέρω τι να πω, αλλα θα κανω σαν να μην μου το είπαν! Θα το ρίξω στην τρελη!!

τρελη κι αλλοπαρμενη!!!!

2kMip2.png

φιλεναδες μου τις τελευταιες μερες εχω μαθει δυο χαρμοσυνα νεα που με εχουν ανατριχιασει....δυο πολυ καλες μου φιλες παρολο που δεν τις βλεπω συχνα αλλα τις εχω στην καρδια μου , εφεραν στον κοσμο τα αγγελουδια τους....ανατριχιασα και μονο που το εμαθα....ποσο μαλλον να τα δω και απο κοντα....τοση αισιοδοξια που φερνουν αυτα τα νεα??????αντε και στα δικα μας...και στις δικες μας ανατριχιλες φιλες μου!!!!!

2kMip2.png

φιλεναδες μου τις τελευταιες μερες εχω μαθει δυο χαρμοσυνα νεα που με εχουν ανατριχιασει....δυο πολυ καλες μου φιλες παρολο που δεν τις βλεπω συχνα αλλα τις εχω στην καρδια μου , εφεραν στον κοσμο τα αγγελουδια τους....ανατριχιασα και μονο που το εμαθα....ποσο μαλλον να τα δω και απο κοντα....τοση αισιοδοξια που φερνουν αυτα τα νεα??????αντε και στα δικα μας...και στις δικες μας ανατριχιλες φιλες μου!!!!!

εψαχνα να βρω το πεδιο για να παησω Like αλλα ξεχασα οτι δεν ειμαι στο facebook....παρολα αυτα εγω σου γραφω like για το νεο σου

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...