Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Μαρακι μου να χαμογελας όσο θες, και μόνο που αποφασίσατε να κάνετε μωρακι είναι πολυ ευχάριστο! Γιατί μπορεί να αγχωνομαστε και να στεναχωριομαστε μερικές φορές, αλλα στην πραγματικότητα έχουμε τους συμμάχους μας που μας αγαπούν και τους αγαπάμε βέβαια!! Και έτσι αισιοδοξη να παραμεινεις!! Συνέχισε εντατικά τις προσπάθειες και να δεις που θα το πετύχετε με την πρώτη!!

Και εσύ βρε Λινα γενική; Σα να νιώθω ενα σκουντηγμα πως πρέπει να αρχίσω και εγώ!! Χαχαχα!!

Αντε να τελειώνετε με τις εκκρεμότητες να τσιτωσετε τα γκαζια!!

Η αλήθεια είναι πως αυτόν τον μήνα τα έχω λίγο χαμένα, να πω ότι είμαι σε σύγχυση; Θα το πω!! Ούτε ξέρω τι μου γίνεται!! Τον άλλο μήνα θα οργανωθούμε καλύτερα!! Μετα την επέμβαση νομίζω πως δεν μπορώ να καταλάβω το σώμα μου! Μπορεί να είναι και ψυχολογικό!!

Γιαννα μου πρόσεχε με τις εξωτερικές δουλειές! Μη μου συγχυζουν το ανηψι στις εφορίες στα ΙΚΑ κτλ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααχχ παλι βουρκωσα... σας λεω απο χθες ετσι ειμαι μια γελαω μια κλαιω(απο συγκινηση).....

σας λεω τα εχω χαμενα...

Μαρακι μου δεν τα έχεις χαμένα!! Οι ορμονες που πήρες είναι! Θα τις συνηθησεις, μην ανησυχείς!!

Μαρακι μου δεν τα έχεις χαμένα!! Οι ορμονες που πήρες είναι! Θα τις συνηθησεις, μην ανησυχείς!!

λες? συνηθως οι ορμονες μου φερνουν νευρα... κοριτσια οταν επαιρνα την προγεστερονη και συγκεκριμενα τα ultrogestan σε μιση ωρα αφου τα επαιρνα σκοτωνα ανθρωπο. οποιος μου αντιμιλουσε μπορει και να του καρφωνα κανενα αντικειμενο..ασε ασε νευρα νευρα νευρα.

λετε τωρα να το ριξω στο κλαμα?(καλο κλαμα ομως οχι το κακο)

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

δε μπορω να πω οτι ειναι κακες ενοχλησεις....πιστευω οτι ειναι απο τα χαπια....τα συγκεκριμενα χαπια θα τα παρω και τον επομενο μηνα... οποτε αν θα φτασω στη δεκατη μερα και εχω τα ιδια συμπτωματα τοτε ειναι απο τα χαπια..

εκτος αν κανουμε το θαυμα μας αυτον τον μηνα:-P:razz::-P:razz::-P

γιάυτο Μαρια μου σου λεω να τα σημειωνεις σε ενα ημερολογιο για να ξερεις πανω κατω τι συμβαινει και ποτε και να μπορεις τον αλλο μηνα να κανεις συγκριση.....ΑΝ φυσικα εχεις περιοδο τον αλλο μηνα.

Ναι καλε, θα το κάνετε το θαύματακι! Πρωτος βασικός παράγοντας επιτυχιας ειναι η ψυχολογία! Να ειστε αισιόδοξοι και όλα θα πανε καλα!!

συμφωνω με την ομορφη απο πανω.

Μαρακι μου να χαμογελας όσο θες, και μόνο που αποφασίσατε να κάνετε μωρακι είναι πολυ ευχάριστο! Γιατί μπορεί να αγχωνομαστε και να στεναχωριομαστε μερικές φορές, αλλα στην πραγματικότητα έχουμε τους συμμάχους μας που μας αγαπούν και τους αγαπάμε βέβαια!! Και έτσι αισιοδοξη να παραμεινεις!! Συνέχισε εντατικά τις προσπάθειες και να δεις που θα το πετύχετε με την πρώτη!!

Και εσύ βρε Λινα γενική; Σα να νιώθω ενα σκουντηγμα πως πρέπει να αρχίσω και εγώ!! Χαχαχα!!

Αντε να τελειώνετε με τις εκκρεμότητες να τσιτωσετε τα γκαζια!!

Η αλήθεια είναι πως αυτόν τον μήνα τα έχω λίγο χαμένα, να πω ότι είμαι σε σύγχυση; Θα το πω!! Ούτε ξέρω τι μου γίνεται!! Τον άλλο μήνα θα οργανωθούμε καλύτερα!! Μετα την επέμβαση νομίζω πως δεν μπορώ να καταλάβω το σώμα μου! Μπορεί να είναι και ψυχολογικό!!

Γιαννα μου πρόσεχε με τις εξωτερικές δουλειές! Μη μου συγχυζουν το ανηψι στις εφορίες στα ΙΚΑ κτλ!!!

τι να προσεχω που με συγχισανε πριν φυγω για εξω....ενας μαλεας Αλβανος με μια Βουλγαρα που δουλευε σε μια εταιρια μας.....μου ανεβασαν την πιεση πρωι πρωι με κατι ενσυμα......αστα

Γιωτα μου λογικο ειναι αγαπουλα να υπαρχει καποια ανωμαλια στον πρωτο ή πρωτους κυκλους μετα την επεμβαση. μπορει να εχει μεγαλυτερη ροη στην περιοδο, να κραταει λιγοτερο η περισσοτερο, να αλλαξει λιγο ο κυκλος οποτε κατα συνεπεια και η ωορρηξια σου. ΑΝ λεω ΑΝ δεν κατσει αυτο το μηνα, τον αλλο να παρεις τσετσακια ωορρηξιας για να εισαι σιγουρη οτι πετυχαινεις τις μερες τις καλες. αν και να σου πω την αληθεια μου δεν νομιζω οτι θα υπαρξει επομενος κυκλος .....μετρανε ηδη οι μερες κυσηεις σου......

το ξερετε οτι η πρωτη μερα περιοδου ειναι και η πρωτη μερα εγκυμοσυνης, ε?

Λινα μου, κι εσυ καθαριοτητα????? ααααχχχχχχ Κουλα...σε καταλαβαινω και με καταλαβαινεις. εγω εχω τελειωσει κουζινα-σαλονι-τραπεζατια-μπανιο. σημερα ξεκιναω δυναμικα κρεβ/ρα..........:(:(:( οσο σκεφτομαι τα ρουχα και την ντουλαπα.....:evil::evil::evil:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

γιαννα μου αυτο θα κανω..ετσι κι αλλιως ειχα ημερολογιο για να σημειωνω την περιοδο... οποτε θα το γραψω εκει για να ειναι ολα μαζι.....

σας ειπα?

βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

γιαννα μου αυτο θα κανω..ετσι κι αλλιως ειχα ημερολογιο για να σημειωνω την περιοδο... οποτε θα το γραψω εκει για να ειναι ολα μαζι.....

σας ειπα?

βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

κι εγωωωωωωωωωωωωω.........πολυυυυυυυυυυ ομως...........και νυσταζω

bhXOp3.png

ofRSp2.png

το εγλειψα κοριτσια το σπιτι........................μου μενει ενα μικρουλι μπαλκονακι στο πισω μερος του σπιτιου.....και φυσικα μου μενει να κανω μπανιο εγω γιατι ειμαι μουσκεμαααααααααααααααααααααα.....χαχαχαχαχα....αχ τι καλα νιωθω πολυ ανανεωμενη που καθαρισα το σπιτακι μας.....εχω βαλει και τσιτα τα γκαζια μουσικη και περναω πολυ καλααααααααααα....γιουχουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επιτελους δεν θα εχουμε μαυρες πατουσες οταν παταμε στα πατωμα...χαχαχαχαχαχαχα.....

2kMip2.png

εχω συμμαζεψει και τα καλοκαιρινα και εχω βγαλει τα πιο λαιτ χειμωνιατικα ρουχα....μονο τα παπουτσια μου μενουν τωρα να αλλαξω θεση και ειμαστε κομπλες για χειμωνα.....αν ερθει βεβαια ποτε....και φυσικα τα χαλια καποια στιγμη οταν ερθει η γυναικα πια να το καθαρισει το σπιτι για τα καλα και να μου στρωσει τα χαλια γιατι μονη δεν μπορω....

2kMip2.png

το εγλειψα κοριτσια το σπιτι........................μου μενει ενα μικρουλι μπαλκονακι στο πισω μερος του σπιτιου.....και φυσικα μου μενει να κανω μπανιο εγω γιατι ειμαι μουσκεμαααααααααααααααααααααα.....χαχαχαχαχα....αχ τι καλα νιωθω πολυ ανανεωμενη που καθαρισα το σπιτακι μας.....εχω βαλει και τσιτα τα γκαζια μουσικη και περναω πολυ καλααααααααααα....γιουχουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επιτελους δεν θα εχουμε μαυρες πατουσες οταν παταμε στα πατωμα...χαχαχαχαχαχαχα.....

εγω εχω μελλον ακομα φιλη μου......

δυο φορε το χρονο κανω γενικη......αλλα γενικη.....δεν αφηνω ουτε τον αρμο απο το πλακακι.....

το καλο ειναι ξεκινησα με τα πολυ δυσκολα ,ειδικα η κουζινα νομιζω οτι ειναι το πιο δυσκολο κομματι του σπιτιου. και ετσι τωαρ αυτα που εχουν μεινει ειναι χρονοβορα μεν αλλα δεν ειναι κουραστικα. σιγα σιγα το παω ομως ειδικα μετα το προχθεσινο ...... δεν κουραζομαι πολυ. τελειωσα τα πιο βασικα...οποτε τωρα λαου λαου, δεν με ενδιαφερει αν θα τελειωσω σε μια μερα η σε 5 μερες.....κατσε να δω τι αποτελεσματα θα εχω και οι δουλειες μπορουν να αργοπορουν. δε χαθηκε ο κοσμος.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Χελοου!!!!!

Λοιπόν πήρα τις απαντήσεις μου! Θυρεοειδης όπως τον περιμέναμε, με τα σημάδια της χάσιμοτο, έκανα και υπερηχο γυναικολογοκο (όχι όμως ενδοκολπικο) που έδειξε τα εξής: δεξιά ωοθηκη με 20 χιλ. Ωοθηλακιο, σήμερα αύριο ωορρηξια, και η αριστερή έδειξε λέει μια κυστη 4 εκατοστά, μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε ότι σχεδόν το αποκλείει και μπορεί να είναι η ωοθηκη μου απλά και επειδή είναι 12 ημέρα να φαίνεται υπερηχο γραφικά έτσι, θα του τα πάω την Τετάρτη να τα δει, μου είπε ότι χρονικά δεν στέκει! Α, επίσης μου είπε να κάνουμε πολυ σεξ σήμερα αύριο! Και να μην ανησυχώ καθόλου! Αχ βρε κορίτσια πανικοβληθηκα και μου χάλασε και η διάθεση! Το είπα στο αγόρι μου, και του λέω, αστο τώρα έχω ξενερωσει πολυ πάμε για τον άλλο μήνα, και μου απάντησε ο γλυκουλης ότι θα φύγει νωρίτερα απο την δουλειά δεν αφήνουμε τίποτα! Μερικές φορές με εντυπωσιάζει! Αχ, τι να πω...

Γιαννα μου μη νευριαζεις!! Ασ'τους να λένε!!!

Διαφημίσεις

εγω εχω μελλον ακομα φιλη μου......

δυο φορε το χρονο κανω γενικη......αλλα γενικη.....δεν αφηνω ουτε τον αρμο απο το πλακακι.....

το καλο ειναι ξεκινησα με τα πολυ δυσκολα ,ειδικα η κουζινα νομιζω οτι ειναι το πιο δυσκολο κομματι του σπιτιου. και ετσι τωαρ αυτα που εχουν μεινει ειναι χρονοβορα μεν αλλα δεν ειναι κουραστικα. σιγα σιγα το παω ομως ειδικα μετα το προχθεσινο ...... δεν κουραζομαι πολυ. τελειωσα τα πιο βασικα...οποτε τωρα λαου λαου, δεν με ενδιαφερει αν θα τελειωσω σε μια μερα η σε 5 μερες.....κατσε να δω τι αποτελεσματα θα εχω και οι δουλειες μπορουν να αργοπορουν. δε χαθηκε ο κοσμος.

εννοειται αγαπη μου...δεν μας βιαζει τιποτα....αλλωστε αν εχουμε καλα αποτελεσματα να ειναι καλα και οι γυναικες που τα καθαριζουν και χρειαζονται και αυτες οι καημενες τα χρηματα....πρωτα η σωματικη μας ακεραιοτητα και μετα τα υπολοιπα....εγω το κουμανταρω το σπιτι μια φορα την εβδομαδα οχι πολυ ιδιαιτερα πραγματα,,,,μαι σκουπα και μια σφουγαριστρα ετσι επιφανειακα για να μην φιανεται πολυ η σκονη αλλα σημερα του εδωσα και καταλαβε....και την καλη θα την κανει η γυναικα που ερχεται μια το χειμωνα για τα χαλια και μια το καλοκαιρι να βγαλει τα χαλια....ερχεται και καμια φορα μεσα στο χειμωνα οταν βαριεμαι πολυ κι ετσι ειμαστε καλα....αλλα δεν μπορω να δινω ενα 30αρι καθε εβδομαδα οποτε το ρυθμιζω ετσι ωστε καποιες φορες μεσα στο χρονο να ειναι το σπιτι αστραφτερο......σημερα ειχα και πολυ ορεξη!!!!!χαχαχα...στο ρεπο μου κανω οτι καλυτερο μπορω για την καθαριοτητα του σπιτιου μας και μετα απολαμβανω τις μυρωδιες του σπιτιου.....και την ανεση...και φυσικα τη χαρα του αντρα μου οταν μπαινει και το βλεπει ετσι...χιχιχιχιχ.....καθαρα σεντονακια μυρωδατα....καθαρο σαλονι....καθαρο μελλοντικο παιδικο και νυν μουσικο δωματιο καθαρο μπανακι καθαρη κουζινουλα......ολαααααααααααααα....αχ πονεσε η μεσουλα μου...τωρα θα μπω να κανω ενα τρελο μπανακι και μετα να κανω μια σαλαταρα και εχουμε και ψαρακι απο εχθες να το ζεστανω και θα τον περιμενω καθαρη καθαρη και ετοιμη για ολα!!!!!χααχαχαχαχαχα....το απογευματακι λεω να παω να δω τους κουμπαρους μου και το μωρουλι τους να πρω λιγη μωρουδιλα μπας και κολλησω τιποτα....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....

2kMip2.png

Χελοου!!!!!

Λοιπόν πήρα τις απαντήσεις μου! Θυρεοειδης όπως τον περιμέναμε, με τα σημάδια της χάσιμοτο, έκανα και υπερηχο γυναικολογοκο (όχι όμως ενδοκολπικο) που έδειξε τα εξής: δεξιά ωοθηκη με 20 χιλ. Ωοθηλακιο, σήμερα αύριο ωορρηξια, και η αριστερή έδειξε λέει μια κυστη 4 εκατοστά, μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε ότι σχεδόν το αποκλείει και μπορεί να είναι η ωοθηκη μου απλά και επειδή είναι 12 ημέρα να φαίνεται υπερηχο γραφικά έτσι, θα του τα πάω την Τετάρτη να τα δει, μου είπε ότι χρονικά δεν στέκει! Α, επίσης μου είπε να κάνουμε πολυ σεξ σήμερα αύριο! Και να μην ανησυχώ καθόλου! Αχ βρε κορίτσια πανικοβληθηκα και μου χάλασε και η διάθεση! Το είπα στο αγόρι μου, και του λέω, αστο τώρα έχω ξενερωσει πολυ πάμε για τον άλλο μήνα, και μου απάντησε ο γλυκουλης ότι θα φύγει νωρίτερα απο την δουλειά δεν αφήνουμε τίποτα! Μερικές φορές με εντυπωσιάζει! Αχ, τι να πω...

μπραβο κοριτσακι μου ...εμενα δεν μου φαινονται ασχημα νεα αυτα.....και το οτι ειπε ο γιατρος σου να μην αφησετε την ευκαιρια να παει χαμενη τα λεει ολα.....αντε βρε....ετοιμασου και απολαυσε τις στιγμες...και μου μυριζει μωραααααααααααααααααααααακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....πω πω δεν θα προλαβαινω να ξεγενναω μωρα με εσας τις λυσσαρες φιλες μου....χαχαχαχαχα.....αστειευομαι με το λυσσαρες βεβιαως βεβαιως.....αντε ολα καρκινακια μου φιανεται θα τα βγαλετε....ευαισθητουλια τα γλυκουλια μου!!!!!

2kMip2.png

Χελοου!!!!!

Γιωτα μου αυτο που ειπε ο γιατρος σου για την κυστη εχει δικιο. χρονολογικα οχι μονο δε στεκει ειναι τελειως απιθανο. δεν γινεται να υπαρχει κυστη, σε καμια περιπτωση.....γιάυτο μην μου ανησυχεις, μη μου στεναχωριεσαι και μην απελπιζεσαι....!

θα γυρισει και το αντρακι σου μετα και θα κανετε ζουζουνιες πολλες και θα σε εντυπωσιασει ακομα περισσοτερο το θετικο που θα δεις σε 15 μερες περιπου απο τωρα.

για τον θυροειδη , το γνωριζαμε και το γνωριζουμε και τωρα, οποτε δεν μας ανησυχει αφου μπορουμε να το αντιμετωπισουμε. αυτο ειναι το σημαντικο.

εεεεεε με ακους δεν ειναι τιποτα ..... μην πτοηθεις απο αυτο τωρα.....γιατι θα ειναι χαζομαρα αν το κανεις.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Χελοου!!!!!

γιωτα μην αγχωνεσαι...ολα καλα θα πανε...μην σε παιρνει απο κατω....πολυ γλυκος ο αντρουλης σου...

NKQXp2.png

Χελοου!!!!!

εεεεε Γιωτουλααααα......ελα βρε μαναρακι μου παρε λιγο τα πανω σου....

δεν μπορω να σε νιωθω ετσι στεναχωρημενη.......στεναχωριεμαι κι εγω.....και το ανηψακι σου θεια.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...