Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκές μου φιλενάδες καλησπέρα!!

Σαν τον δράκουλα των καρπαθίων κατάντησα, με τα ωράρια!!!

Προσπάθησα να σας διαβάσω όσο πιο πολύ μπορούσα αλλά το 3G είναι άγνωστο σε μερικές περιοχές!! χαχα!!

Περάσαμε πολύ όμορφα, μάλλον γιατί μου το ευχηθήκατε, εσεις οι καλές μου φίλες!!

Εχω βέβαια να σας πω... ουουου.. ένα σωρό πράγματα!

Μαζί μας ήρθαν και οι κουμπάροι μας και ήμασταν μία ωραία ατμόσφαιρα! Πήγαμε και σε ένα καινούργιο μπαρ στο Ναυπλιο, που ήταν απλά θεεϊκο!! Ανυπομονώ να ξαναπάμε! Με το αγοράκι μου περάσαμε πολύ ωραία! Αγκαλιές, φιλιά.. γενικά χαμός! Ε, μα καιρός ήταν! Είχαμε καιρό να περάσουμε ένα εικοσιτετράωρο μαζί! Για γονιμοποιήσεις δεν ξέρω, αλλά θα συνεχίσουμε τον ρυθμό, μέχρι νεωτέρας!!

Στα δικά σας τώρα!!

Μαρία μου, με το δεξί! Μακάρι η πρώτη προσπάθεια να είναι και η τυχερή!

Λινάκι μου κοντεύει η παράσταση! Δύο εβδομάδες μείνανε.. ποπό! χαμός! έχουμε και μία σόου γούμαν ανάμεσα μας! Να σκίσετε!! Και λέω να σε φωνάζω Κάθριν, σωστά? χαχα!!

Τελευταία, θα πω μόνο το εξής..!

Γιαννούλα, μπας και είσαι καρακαταέγκυος?? Ουάου!!!

Καλά, θα γίνει πανικός..!!

Αυτό με τα μέντιουμ και τις προβλέψεις δεν το έχω, αλλά παρακαλώ άμεσα και για μία δική μου πρόβλεψη παρακαλώ!!!!

Το πρωί έχω να πάω τον άντρα μου στην δουλεια, γιατί την Παρασκευή άφησε το δικό του εκεί, και μετά θα πάω για υπέρηχο θυρεοειδούς! Οπότε, αν με χάσετε λιγάκι, μην ανησυχείτε!! Ζω και Βασιλεύω!! χαχαχαχα!!

Καλό ξημέρωμα ζουζούνες μου!!

Γλυκές μου φιλενάδες καλησπέρα!!

Σαν τον δράκουλα των καρπαθίων κατάντησα, με τα ωράρια!!!

Προσπάθησα να σας διαβάσω όσο πιο πολύ μπορούσα αλλά το 3G είναι άγνωστο σε μερικές περιοχές!! χαχα!!

Περάσαμε πολύ όμορφα, μάλλον γιατί μου το ευχηθήκατε, εσεις οι καλές μου φίλες!!

Εχω βέβαια να σας πω... ουουου.. ένα σωρό πράγματα!

Μαζί μας ήρθαν και οι κουμπάροι μας και ήμασταν μία ωραία ατμόσφαιρα! Πήγαμε και σε ένα καινούργιο μπαρ στο Ναυπλιο, που ήταν απλά θεεϊκο!! Ανυπομονώ να ξαναπάμε! Με το αγοράκι μου περάσαμε πολύ ωραία! Αγκαλιές, φιλιά.. γενικά χαμός! Ε, μα καιρός ήταν! Είχαμε καιρό να περάσουμε ένα εικοσιτετράωρο μαζί! Για γονιμοποιήσεις δεν ξέρω, αλλά θα συνεχίσουμε τον ρυθμό, μέχρι νεωτέρας!!

Στα δικά σας τώρα!!

Μαρία μου, με το δεξί! Μακάρι η πρώτη προσπάθεια να είναι και η τυχερή!

Λινάκι μου κοντεύει η παράσταση! Δύο εβδομάδες μείνανε.. ποπό! χαμός! έχουμε και μία σόου γούμαν ανάμεσα μας! Να σκίσετε!! Και λέω να σε φωνάζω Κάθριν, σωστά? χαχα!!

Τελευταία, θα πω μόνο το εξής..!

Γιαννούλα, μπας και είσαι καρακαταέγκυος?? Ουάου!!!

Καλά, θα γίνει πανικός..!!

Αυτό με τα μέντιουμ και τις προβλέψεις δεν το έχω, αλλά παρακαλώ άμεσα και για μία δική μου πρόβλεψη παρακαλώ!!!!

Το πρωί έχω να πάω τον άντρα μου στην δουλεια, γιατί την Παρασκευή άφησε το δικό του εκεί, και μετά θα πάω για υπέρηχο θυρεοειδούς! Οπότε, αν με χάσετε λιγάκι, μην ανησυχείτε!! Ζω και Βασιλεύω!! χαχαχαχα!!

Καλό ξημέρωμα ζουζούνες μου!!

καλως την καλως την....χαιρομαι πολυ ματακια μου που περασατε υπεροχα....αυτο εχει σημασια αλλωστε να περναμε ομορφες στιγμες...και μεσα απο αυτες τις στιγμες ερχοναται και τα ομορφα πραγματα στη ζωη μας!!!!ειμαστε πολυ πολυ τυχερες που ειμαστε υγιεις και εχουμε τους αντρες μας που μας αγαπανε και μας στηριζουν τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ...να χαμογελαμε και να απολαμβανουμε την καθε στιγμη μαζι τους....και με τους αγαπημενους μας αλλα και με τους φιλους μας....να τις ζουμε μεχρι εκει που δεν παει και να προσπαθουμε να βλεπουμε παντα το πιο μικρο ομορφο πραγμα μεσα απο αυτες τις στιγμες....ειναι οοοοοοοοοοοολα πολυτιμα και ξεχωριστα και μοναδικα....και ολα θα ερθουν....και τα σπορακια μας και τα κλαματα τους και οι αυπνιες μας μαζι τους και ολα τα ομορφα που σε κανουν να ξεχνας και να χαμογελας....

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΚΑΘΡΙΝ!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......

2kMip2.png

Καλημερα φιλεναδες μου.

τι μου κανετε?

Καλα Γιωτα, αν σου πω οτι εβλεπα στον υπνο μου οτι μας εγραψες στο φορουμ οτι γυρισες και το πως περασες θα το πιστεψεις?

ειδα λεει οτι ειχες γυρισει αλλα δεν ησουν πολυ χαρουμενη με τις μερες στο Ναυπλιο, και απο τον τροπο που μας εγραφες φανηκε οτι ησουν στεναχωρημενη.....και οσο τα διαβαζα εγω οτι δεν ησουν καλα τοσο στεναχωριομουν και εγω. και ξυπνησα με μια λαχταρα να δω αν ειχες μπει καθοου το βραδυ να μας πεις νεα, και βλεπω πως μας εγραψες και φυσικα τα καλυτερα.

ουφ ανακουφιση.

χαιρομαι κοριτσακι μου που περασες τοσο ομορφα. να το επαναλμβανετε με την πρωτη ευκαιρια . ειδες που σου ελεγα οτι θα ειναι ενα παθιαρικο σκ? ε, αλλο τοσο σιγουρη ειμαι οτι θα ειναι και καρποφορο...αυτη ηταν η προγνωση του μεντιουμ.

Μαριω μου για πες ....ολα καλα εχτες με το ρομαντζο????

Λινα μου εσυ πως πας αγαπη? κοντεβετε-κοντεβετε για την πρεμιερα, υπομονη θα ειναι δυσκολες τωρα οι τελευταιες μερες αλλα θα ανταμειφθητε σιγουρα με το πιο θερμο χειροκροτημα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου..... μολις γυρισα απο εξωτερικες δουλειες........

ααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχ ηταν πολυ ωραια.. ο καλος μου ηταν τοσο γλυκουλης...... το κρεας το πετυχα σε γευση αλλα ηταν αρκετο σκληρο και εκεινος να λεει οχι οχι οχι ολα ειναι τελεια... τα εκανες τελεια μην ανησυχεις.....

μετα στο ''επιδορπιο'' ηταν περιεργο.. καταρχας ενα πραγμα θα σας πω.. αν εμεινα εγκυος απο το χθεσινο το παιδι μου θα βγει χαζοχαρουμενο.. τη μια κλαιγαμε και την αλλη γελουσαμε..... ηταν πολυ ωραια.....

τωρα να ας κανω μια ερωτηση... μετα απο καποια ωρα αρχισα να εχω "ενοχλησεις" στη κοιλια οι οποιες ειναι μεχρι και σημερα. καταλαβαινω οτι κατι γινεται εκει κατω.. βεβαια μπορει να ειναι απο τα χαπια γιατι για πρωτη φορα πηρα χαπια για να προκαλεσω ωοριξια... εσεις νιωθατε κατι παρομοιο?

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

καλημερα κοριτσια μου..... μολις γυρισα απο εξωτερικες δουλειες........

ααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχ ηταν πολυ ωραια.. ο καλος μου ηταν τοσο γλυκουλης...... το κρεας το πετυχα σε γευση αλλα ηταν αρκετο σκληρο και εκεινος να λεει οχι οχι οχι ολα ειναι τελεια... τα εκανες τελεια μην ανησυχεις.....

μετα στο ''επιδορπιο'' ηταν περιεργο.. καταρχας ενα πραγμα θα σας πω.. αν εμεινα εγκυος απο το χθεσινο το παιδι μου θα βγει χαζοχαρουμενο.. τη μια κλαιγαμε και την αλλη γελουσαμε..... ηταν πολυ ωραια.....

τωρα να ας κανω μια ερωτηση... μετα απο καποια ωρα αρχισα να εχω "ενοχλησεις" στη κοιλια οι οποιες ειναι μεχρι και σημερα. καταλαβαινω οτι κατι γινεται εκει κατω.. βεβαια μπορει να ειναι απο τα χαπια γιατι για πρωτη φορα πηρα χαπια για να προκαλεσω ωοριξια... εσεις νιωθατε κατι παρομοιο?

λοιπον, Μαρια αυτα που μιβθεις ειναι μαλλον προεορτια ωορρηξιας. δηλαδη αυτα τα πονακια ή η ιδεα οτι κατι γινεται, ειναι προφανως απο την ωορρηξια η οποια προκειται να επελθει εντος λιγων ωρων. το οτι ειχατε επαφη εχτες το βραδυ ειναι οχι απλα καλο.....τρικαλο.

για να καταλαβεις σημαδια γονιμοποιησης ειναι παρα πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο. συνηθως υποψιαζομαστε καποια πιθανη εμφυτευση μετα τις 5-6 μερες απο την ωοορηηξια κι αυτο οταν γνωριζουμε ακριβως ποτε ειχαμε ωορρηξια.

μιας λοιπον και ξεκινησες τωρα τα χαπια και τις προσπαθειες, θα σε συμβουλευα να εεις ενα ημερολογιο και να γραφεις ακριβως οτι νιωθεις. οτι κι αν ειναι αυτο....απο το πιο συνηθες μεχρι το πιο κουλο...τα παντα, ωστε να ξερεις πως αντιδρα ο οργανισμος σου και να μπορεις να σγκρινεις.

μακαρι βρε κοριτσακι να μας εχεις κι εσυ ευχαριστα σε λιγες μερες.

ειναι ο μηνας της θετικης ενεργειας αυτος κοριτσια.....:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

λοιπον, Μαρια αυτα που μιβθεις ειναι μαλλον προεορτια ωορρηξιας. δηλαδη αυτα τα πονακια ή η ιδεα οτι κατι γινεται, ειναι προφανως απο την ωορρηξια η οποια προκειται να επελθει εντος λιγων ωρων. το οτι ειχατε επαφη εχτες το βραδυ ειναι οχι απλα καλο.....τρικαλο.

για να καταλαβεις σημαδια γονιμοποιησης ειναι παρα πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο. συνηθως υποψιαζομαστε καποια πιθανη εμφυτευση μετα τις 5-6 μερες απο την ωοορηηξια κι αυτο οταν γνωριζουμε ακριβως ποτε ειχαμε ωορρηξια.

μιας λοιπον και ξεκινησες τωρα τα χαπια και τις προσπαθειες, θα σε συμβουλευα να εεις ενα ημερολογιο και να γραφεις ακριβως οτι νιωθεις. οτι κι αν ειναι αυτο....απο το πιο συνηθες μεχρι το πιο κουλο...τα παντα, ωστε να ξερεις πως αντιδρα ο οργανισμος σου και να μπορεις να σγκρινεις.

μακαρι βρε κοριτσακι να μας εχεις κι εσυ ευχαριστα σε λιγες μερες.

ειναι ο μηνας της θετικης ενεργειας αυτος κοριτσια.....:D

φευγω γιατι εχω παρα πολλες εξωτερικες δουλιτσες.

θα τα πουμε αργοτερα

φιλακια πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα ζουζουνες μου!

Γιαννα μου περάσαμε πολυ ωραία, μπορείς να ηρεμησεις! Μακάρι το με το

Μεντιουμ να βγει αληθινό! Και απο εμένα μετα ότι θες!!! Εσυ πως πας? έχει χτυπησει κόκκινο η αγωνία? έχω αγωνία μαζι σου να ξέρεις! Ποτε θα τεσταρουμε? αν και το έχουμε σου λέω!!!

Μαρακι μου πολυ χαίρομαι που περάσατε όμορφα! Μπορει να θελουμε να κάνουμε παιδι, αλλα πάνω απο όλα είμαστε ζευγάρια και όχι μηχανές, οπότε όλα αυτα πρέπει να γίνονται με έναν γλυκό τροπο, να περνάμε και όμορφα ταυτόχρονα! Όσο για τον πόνο, δεν ξέρω να σου πω, μπορει να ειναι απο τα χάπια, αλλα άμα συνεχίσεις να έχεις ενοχλήσεις θα έλεγα να μιλαγες με τον γιατρο σου!

Σοφή καθριν, αυτα με τα κλάματα των μωρων πολυ μου άρεσε!! Να δείτε που οταν θα λυσσανε, όπως όλα τα παιδια, θα λέμε η μια στην άλλη, ποσο έχει φροκαρει!! Χαχαχα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα ζουζουνες μου!

Γιαννα μου περάσαμε πολυ ωραία, μπορείς να ηρεμησεις! Μακάρι το με το

Μεντιουμ να βγει αληθινό! Και απο εμένα μετα ότι θες!!! Εσυ πως πας? έχει χτυπησει κόκκινο η αγωνία? έχω αγωνία μαζι σου να ξέρεις! Ποτε θα τεσταρουμε? αν και το έχουμε σου λέω!!!

Μαρακι μου πολυ χαίρομαι που περάσατε όμορφα! Μπορει να θελουμε να κάνουμε παιδι, αλλα πάνω απο όλα είμαστε ζευγάρια και όχι μηχανές, οπότε όλα αυτα πρέπει να γίνονται με έναν γλυκό τροπο, να περνάμε και όμορφα ταυτόχρονα! Όσο για τον πόνο, δεν ξέρω να σου πω, μπορει να ειναι απο τα χάπια, αλλα άμα συνεχίσεις να έχεις ενοχλήσεις θα έλεγα να μιλαγες με τον γιατρο σου!

Σοφή καθριν, αυτα με τα κλάματα των μωρων πολυ μου άρεσε!! Να δείτε που οταν θα λυσσανε, όπως όλα τα παιδια, θα λέμε η μια στην άλλη, ποσο έχει φροκαρει!! Χαχαχα!!

δε μπορω να πω οτι ειναι κακες ενοχλησεις....πιστευω οτι ειναι απο τα χαπια....τα συγκεκριμενα χαπια θα τα παρω και τον επομενο μηνα... οποτε αν θα φτασω στη δεκατη μερα και εχω τα ιδια συμπτωματα τοτε ειναι απο τα χαπια..

εκτος αν κανουμε το θαυμα μας αυτον τον μηνα:-P:razz::-P:razz::-P

NKQXp2.png

δε μπορω να πω οτι ειναι κακες ενοχλησεις....πιστευω οτι ειναι απο τα χαπια....τα συγκεκριμενα χαπια θα τα παρω και τον επομενο μηνα... οποτε αν θα φτασω στη δεκατη μερα και εχω τα ιδια συμπτωματα τοτε ειναι απο τα χαπια..

εκτος αν κανουμε το θαυμα μας αυτον τον μηνα:-P:razz::-P:razz::-P

Ναι καλε, θα το κάνετε το θαύματακι! Πρωτος βασικός παράγοντας επιτυχιας ειναι η ψυχολογία! Να ειστε αισιόδοξοι και όλα θα πανε καλα!!

Ναι καλε, θα το κάνετε το θαύματακι! Πρωτος βασικός παράγοντας επιτυχιας ειναι η ψυχολογία! Να ειστε αισιόδοξοι και όλα θα πανε καλα!!

πρεπει να δεις την αγορινα μου σιγουρια.... αφου να φανσταστεις μου λεει δεν χρειαζεται αλλη φορα. το πετυχαμε...χιχιχι...

περα απο την πλακα ειμαι παρα πολυ ηρεμη και εχω θετικη σκεψη πραγμα που δεν περιμενα απο τον εαυτο μου..... σημερα πηγαινα στη δουλεια και ειχα ενα ηλιθιο χαμογελο στα χειλη....;);)

NKQXp2.png

βρε καλως τις κοριτσαρες μου και τις τρεις που περιμενουν με αγωνια να φουσκωσουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αγαποες μου εισαστε καλα απο οτι βλεπω.....κι εγω ξεκινησα σημερα οτι εκανε η γιαννουλα μας το σκ....τρελη φασινα στο σπιτι....με πολλη ορεξη κιολας...ειμαι σιγουρη πως θα με ποναει η μεσουλα μου μολις τελειωσω.....εκανα τζαμια και μπαλκονι και τωρα ειπα να μπω να σας πω ενα γεια γιατι μολις ξεκινησω τα δεωματια δεν τελειωνω με τιποτα....χχιχιχιιχ.....εγω ειμαι καλα....εχω ξεκινησει τα τεστακια ωορρηξιας απο προχθες αλλα ακομα δεν εχει δειξει κατι....μαλλον θα ερθει η ωορρηξια μου κανονικα ...και λεω ετσι γιατι τον προηγουμενο μηνα μου εκανε τσαλιμακια και μου ηρθε στις 24 μερες....και ειπα με τη γιατρο μου γιαννα-χαχαχαχα, να τα ξεκινησω λιγο νωριτερα μηπως και ερθει πιο νωρις...αλλα απο οτι βλεπω και νιωθω θα ερθει κανονικα στην ωρα της....βεβαια ποτε δεν ξερεις....οποτε θα σας ενημερωσω....ο γλυκουλης μου ο αντρουλης μου μωρε με κοιταζει σαν να ειμαι το πιο πολυτιμο πραγμα στον κοσμο-που ειμαι βεβαια χιχιχιχιχ-και ειναι σαν να μου λεει αντε αν τελειωνω τις εξετασεις μου καρδουλα μου να σου πω εγω ποσα μωρα θα σου σπειρω..........χαχαχαχαχαχαχαχα....αντε αμην παναγιτσα μου...γιατι ειπαμε....το 2013 θα ειμαστε ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2kMip2.png

βρε καλως τις κοριτσαρες μου και τις τρεις που περιμενουν με αγωνια να φουσκωσουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αγαποες μου εισαστε καλα απο οτι βλεπω.....κι εγω ξεκινησα σημερα οτι εκανε η γιαννουλα μας το σκ....τρελη φασινα στο σπιτι....με πολλη ορεξη κιολας...ειμαι σιγουρη πως θα με ποναει η μεσουλα μου μολις τελειωσω.....εκανα τζαμια και μπαλκονι και τωρα ειπα να μπω να σας πω ενα γεια γιατι μολις ξεκινησω τα δεωματια δεν τελειωνω με τιποτα....χχιχιχιιχ.....εγω ειμαι καλα....εχω ξεκινησει τα τεστακια ωορρηξιας απο προχθες αλλα ακομα δεν εχει δειξει κατι....μαλλον θα ερθει η ωορρηξια μου κανονικα ...και λεω ετσι γιατι τον προηγουμενο μηνα μου εκανε τσαλιμακια και μου ηρθε στις 24 μερες....και ειπα με τη γιατρο μου γιαννα-χαχαχαχα, να τα ξεκινησω λιγο νωριτερα μηπως και ερθει πιο νωρις...αλλα απο οτι βλεπω και νιωθω θα ερθει κανονικα στην ωρα της....βεβαια ποτε δεν ξερεις....οποτε θα σας ενημερωσω....ο γλυκουλης μου ο αντρουλης μου μωρε με κοιταζει σαν να ειμαι το πιο πολυτιμο πραγμα στον κοσμο-που ειμαι βεβαια χιχιχιχιχ-και ειναι σαν να μου λεει αντε αν τελειωνω τις εξετασεις μου καρδουλα μου να σου πω εγω ποσα μωρα θα σου σπειρω..........χαχαχαχαχαχαχαχα....αντε αμην παναγιτσα μου...γιατι ειπαμε....το 2013 θα ειμαστε ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ααχχ παλι βουρκωσα... σας λεω απο χθες ετσι ειμαι μια γελαω μια κλαιω(απο συγκινηση).....

σας λεω τα εχω χαμενα...

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...