Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Λινακι κοντευω να σκασω τωρα απο την αγωνια και τη λαχταρα.....φανταζεσαι πως ειμαι ε?

κοιτα εχω βαλει και στο τικερακι 26 μερες κυκλο, προσπαθησα δηλαδη να βαλω το μαξιμουμ . περιμενω περιοδο απο 5 εως 7 μερες απο σημερα. καπου εκει.....

το βρισκω απιθανο να μην εισαι εγκυος...αφου προσπαθησατε ολες τις καλες μερες και εισαστε και οι δυο υγειεστατοι.....δεν βρισκω λογο να μην εισα αγαπη μου!!!!!φτου φτου φτου!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σε ρωτησω????στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ποσες μερες πριν ειχες πονακια????ειχες και υγρα μαζι και αν ναι ποσες μερες πριν την καθυστερηση σου????για να υπολογισουμε αν συμπιπτουν οι περιπτωσεις....αχ κοριτσακι μου μπορω παρα πολυ καλα να νιωσω τη λαχταρα και την αγωνια σου!!!!!ΠΩ ΠΩ ΠΩ....μονο το φανταζομαι και τρελαινομαι απο τη χαρα μου σαν ναι ειναι δικο μου!!!!!αλλα ειναι ακριβως το ιδιο για μενα....οση χαρα παρω απο το δικο μου τοση θα παρω και απο το δικο σου!!!!!αχ μερουλες καλες περαστε να δουμε τι συμβαινει στη μητρα της γιαννουλας μας......

κοιταξε ,

στην προηγουμενη ειχα πονακια μια εβδομαδα περιπου πριν την περιοδο. υγρα δεν θυμαμαι αν ειχα ομως σε εκεινη τη φαση.....ειχα ομως παρα πολλα μετα που το εμαθα. βεβαια οταν το εμαθα προπσαθουσα να δω και την παραμικρη διαφορα, ωστε να ξερω τι θα πω στον γιατρο. θυμαμαι οτι ειχα παρα μα παρα πολλα υγρα αλλα δεν θυμαμαι ποτε ξεκινησαν.....:confused:

ομως και παλι δεν μου λεει κατι αυτο, γιατι και στον προηγ.κυκλο μου ειχα πονακια πολυ νωριτερα της περιοδου και χαρηκα τζαμπα γιατι αδιαθετησα.

πιστευω τωρα ομως να ειναι διαφορετικα......

αααχχχχ βρε κοριτσια μπορει να μπαινω να γελαω να λεω σαχλαμαρες και να σας κανω να γελατε αλλα μεσα μου ξερω ποσο πολυ φοβαμαι. θελω να μεινω εγκυος. θελω να φυγει αυτος ο φοβος απο μεσα μου που λεει οτι θα αργησω να τα καταφερω αν τα καταφερω.......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κοιταξε ,

στην προηγουμενη ειχα πονακια μια εβδομαδα περιπου πριν την περιοδο. υγρα δεν θυμαμαι αν ειχα ομως σε εκεινη τη φαση.....ειχα ομως παρα πολλα μετα που το εμαθα. βεβαια οταν το εμαθα προπσαθουσα να δω και την παραμικρη διαφορα, ωστε να ξερω τι θα πω στον γιατρο. θυμαμαι οτι ειχα παρα μα παρα πολλα υγρα αλλα δεν θυμαμαι ποτε ξεκινησαν.....:confused:

ομως και παλι δεν μου λεει κατι αυτο, γιατι και στον προηγ.κυκλο μου ειχα πονακια πολυ νωριτερα της περιοδου και χαρηκα τζαμπα γιατι αδιαθετησα.

αααχχχχ βρε κοριτσια μπορει να μπαινω να γελαω να λεω σαχλαμαρες και να σας κανω να γελατε αλλα μεσα μου ξερω ποσο πολυ φοβαμαι. θελω να μεινω εγκυος. θελω να φυγει αυτος ο φοβος απο μεσα μου που λεει οτι θα αργησω να τα καταφερω αν τα καταφερω.......

ΑΓΑπη παρε με τηλ.

2kMip2.png

κοιταξε ,

γιαννα μου μακαρι σου ευχομαι μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου να εισαι εγκυος...... ειλικρινα τα γραφω αυτα και συγχρονως κλαιω..

ποτε θα το ξερεις?

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

γιαννα μου μακαρι σου ευχομαι μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου να εισαι εγκυος...... ειλικρινα τα γραφω αυτα και συγχρονως κλαιω..

ποτε θα το ξερεις?

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου. Να εισαι καλα. Σε 5 μερουλες με 7 λογικα θα μπορω να γνωριζω.

Αχ ειναι αυτες οι μερες που νομιζεις οτι εχει σταματησει ο χρονος....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εμεις αυριο θα κανουμε την πρωτη μας προσπαθεια..................

αντε ποιος τη χαρη του.χιχι

Αντε να γεμισουμε εγκυουλες εδω μεσα.......αντε να περνουν μπροστα οι μηχανες......

Καλη επιτυχια μαρακι μου. Καλα αποτελεσματα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Αντε να γεμισουμε εγκυουλες εδω μεσα.......αντε να περνουν μπροστα οι μηχανες......

Καλη επιτυχια μαρακι μου. Καλα αποτελεσματα

ευχαριστω πολυ πολυ.......

ααααα τι μου ηρθε τωρα στο μυαλο... ο διπλανος μου ειναι πολυ greek hot lover...ειναι 60 χρονων και για μια περιοδο "ικανοποιουσε" τη συντροφο του καθε μερα....ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..ΟΛΗ ΜΕΡΑ.....ειχαμε βαρεθει να ακουμε τα αχ βαχ....ααααα πρωινος τυπος ο διπλανος.. κατα τις 7 το πρωι...... το συμπερασμα ειναι οτι η ηχομονωση στην πολυκατοικα ειναι αστα να πανε....

ελπιζω βεβαια ο γειτονας μετα απο καιρο να μη λεει και εκεινος τα ιδια...

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ πολυ.......

ααααα τι μου ηρθε τωρα στο μυαλο... ο διπλανος μου ειναι πολυ greek hot lover...ειναι 60 χρονων και για μια περιοδο "ικανοποιουσε" τη συντροφο του καθε μερα....ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..ΟΛΗ ΜΕΡΑ.....ειχαμε βαρεθει να ακουμε τα αχ βαχ....ααααα πρωινος τυπος ο διπλανος.. κατα τις 7 το πρωι...... το συμπερασμα ειναι οτι η ηχομονωση στην πολυκατοικα ειναι αστα να πανε....

ελπιζω βεβαια ο γειτονας μετα απο καιρο να μη λεει και εκεινος τα ιδια...

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ.....ολα εδω πληρωνονται.......χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχ

τι ειπε ο κυριος? μη κρινεις για να μη κριθεις.......χαχαχαχαχαχαχα τωρα λοιπον ειναι η σειρα του "ανεβασμενου" γειτονα σας.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ.....ολα εδω πληρωνονται.......χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχ

τι ειπε ο κυριος? μη κρινεις για να μη κριθεις.......χαχαχαχαχαχαχα τωρα λοιπον ειναι η σειρα του "ανεβασμενου" γειτονα σας.

η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο..... θα δει εκεινος που μας ξυπνουσε απτα ξημερωματα......βουρρρρρρρρρρρρρρρρ στο ψητο....

χιχιχιχιχι

NKQXp2.png

ησυχια σημερα εδω μεσα.....

μα πως φαινεται οτι ειναι σαββατο......χαχαχαχαχαχαχαχα.....τις καθημερινες δινουμε ρεστα.....το σκ ξεκουραση.

το Γιωτακι μας ειναι μια χαρα αλλα δεν εχει σημα εκει.

Λινα μου ακομα προβα????

Μαρακιιιιιιι.....εσυ τι κανεις χρυσο μου?????

κοριτσια να σας πω την αμαρτια μου η αμαρτωλη??????

εφαγα πιτσα.....ναι ναι εφαγα πιτσα......εκανα πιτσα με τα χερακια μου και την τιμησα ....... δεν μπορουσα να αντισταθω.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ησυχια σημερα εδω μεσα.....

μα πως φαινεται οτι ειναι σαββατο......χαχαχαχαχαχαχαχα.....τις καθημερινες δινουμε ρεστα.....το σκ ξεκουραση.

το Γιωτακι μας ειναι μια χαρα αλλα δεν εχει σημα εκει.

Λινα μου ακομα προβα????

Μαρακιιιιιιι.....εσυ τι κανεις χρυσο μου?????

κοριτσια να σας πω την αμαρτια μου η αμαρτωλη??????

εφαγα πιτσα.....ναι ναι εφαγα πιτσα......εκανα πιτσα με τα χερακια μου και την τιμησα ....... δεν μπορουσα να αντισταθω.....

Ο Βρυκολακας επεστρεψε σπιτι του..οχι απο προβα αλλα απο επισκεψη στην κουμπαρα..φεύγει για κύπρο και πηγα να πιούμε ένα κρασί. . Φιλη μου πως είσαι? Ξέρεις τ. Έχει συμβεί? Έχει χαλάσει το κινητό μου και εχω πάρει μια άλλη συσκευή που όμως δεν εχω της επαφές μέσα και έτσι δεν εχω το κινητό σου αγάπη μου. . Στείλε σε πμ για να σε παρω εγω..,

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...