Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

δεν πειραζει ξεκινα τα αυριο.

πρεπει να μαθεις να αφουγκραζεσαι το σωμα σου. να ξερεις τι γινεται οταν εισαι στη μερα ωορρηξιας.

αυτο ηταν και το πρωτο πραγμα που σου ειπα να προσεξεις στον προηγ.κυκλο σου ωστε να ξερεις τι προηγηται και πως ειναι.

ναι ναι ....το αφουγκραστηκα....ακομα δεν εχει ερθει...ειναι νωρις αλλωστε....και σημερα που εχω ενοχλησεις στη μητρα ειναι λογω που ενεργοποιηθηκε με τις εργασιες....χαχαχαχαχαχ...αυριο τα ξεκιναω....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν πειραζει ξεκινα τα αυριο.

πρεπει να μαθεις να αφουγκραζεσαι το σωμα σου. να ξερεις τι γινεται οταν εισαι στη μερα ωορρηξιας.

αυτο ηταν και το πρωτο πραγμα που σου ειπα να προσεξεις στον προηγ.κυκλο σου ωστε να ξερεις τι προηγηται και πως ειναι.

λοιπον παω καρδουλα μου!!!!Ονειρα γλυκα.....ευχαριστω για τις πληροφοριες και παλι γιατρε μου!!!!χιχιχιχ...

2kMip2.png

ναι ναι ....το αφουγκραστηκα....ακομα δεν εχει ερθει...ειναι νωρις αλλωστε....και σημερα που εχω ενοχλησεις στη μητρα ειναι λογω που ενεργοποιηθηκε με τις εργασιες....χαχαχαχαχαχ...αυριο τα ξεκιναω....

να συνεχιστουν οι εργασιες με ρυθμους ιδιωτικου τομεα.....σαν να εχει παρει το εργο ιδιωτης.....γιατι αν το πατε βαση δημοσιου τοτε...........ναι μεν θα υπαρχουν οι ταμπελες "προσοχη εργα"....αλλα εργατες πουθενα. ;)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

να συνεχιστουν οι εργασιες με ρυθμους ιδιωτικου τομεα.....σαν να εχει παρει το εργο ιδιωτης.....γιατι αν το πατε βαση δημοσιου τοτε...........ναι μεν θα υπαρχουν οι ταμπελες "προσοχη εργα"....αλλα εργατες πουθενα. ;)

ααααααααααααχαχαχαχαχα...σε ανθρακορυχεια θα δουλεψουμε που κανουν και υπερωριες.....:oops:

2kMip2.png

λοιπον παω καρδουλα μου!!!!Ονειρα γλυκα.....ευχαριστω για τις πληροφοριες και παλι γιατρε μου!!!!χιχιχιχ...

κι εγω παω να πεσω γιατι ειμαι κουρασμενη πολυ. και αυριο ειναι δυσκολη μερα.

φιλακια πολλα , καλο βραδυ.

Γιωτακι μου, κοριτσακι μου καλο και ομορφο να περασετε τελεια το σαββατοκυριακουλι σας, να αφιερωθειτε ο ενας στον αλλον αποκλειστικα και να κανετε ΘΑΥΜΑΤΑ. να ειναι το πιο παθιασμενο, καρποφορο και τυχερο σκ της ζωης σας. θελουμε να γυρισεις πισω με γονιμοποιημενο αυγουλακι ενταξει???

φιλια πολλα και σε σενα γλυκια μου

καλο βραδυ

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα στα κοριτσια μου......τι κανουν?

σας ευχαριστω για τα πμ σας εκανα φιλες στο face

εμας μας αρεσει πολυ το σινεμα παμε συχνα..... ειδαμε το οι υποψηφιοι...κωμωδια... ηταν τιγκα στη βλακεια ολο το εργο αλλα ειχε πλακα...

πρεπει να παρω την αποφαση να καθαρισω το σπιτι και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

καλημερα κι απο μενα......

τι κανουν τα κοριτσοπουλα μου?

εγω μολις γυρισα απο λαικη και πεφτω παλι με τα μουτρα στις δουλειες.

Μαρακι αστα να πανε και εγω με μιση καρδια τις κανω τις δουλειες......αλλα ελα που δε μπορω να κανω κι αλλιως. πρεπει να γινουν οι ατιμες. δεν εχω μπει φεις, τωρα θα μπω.....πρωτη μου δουλεια στο λαπτοπ ειναι το φορουμ.....μετα ολα τα αλλα.....χαχαχαχα.

Γιωτουλι μου.....ολα καλα????;);););)

Λινακιιιιιι που εισαι? ακομα κοιμασαι υπναρουυυυυυ..?????

κοριτσια εχω παλι πονακια .......τα νευρα μου......δεν ξερω πλεον τι να σκεφτω.....:confused::confused::confused: δεν θελω να αδιαθετησω παλι.........................ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΘΕΛΩ ΛΕΜΕ.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Μαρακι αστα να πανε και εγω με μιση καρδια τις κανω τις δουλειες......αλλα ελα που δε μπορω να κανω κι αλλιως. πρεπει να γινουν οι ατιμες. δεν εχω μπει φεις, τωρα θα μπω.....πρωτη μου δουλεια στο λαπτοπ ειναι το φορουμ.....μετα ολα τα αλλα.....χαχαχαχα.

κοριτσια εχω παλι πονακια .......τα νευρα μου......δεν ξερω πλεον τι να σκεφτω.....:confused::confused::confused: δεν θελω να αδιαθετησω παλι.........................ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΘΕΛΩ ΛΕΜΕ.

ειμαι σε πολυ καλο δρομο...... μου εχει μεινει η τουαλετα και το σφουγγαρισμα... αλλα μαλλον θα τα κανω αργοτερα αυτα.... αχ να ειχα ενα μαγικο ραβδακι

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

αγαπημενη καλημερα.....σηκωθηκα και κατευθειαν αρχισα κι εγω δουλιτσες...πλυντηρια μαγειρεμα και τα σχετικα....αγαπη μου ομορφη υπομονη θελει τωρα ...ερχονται οι μερες που θα μαθουμε τα χαρμοσυνα μικρη μου ομορφη μου!!!!!παει και το σκ και μετα ερχεται η δευτερα και μετα η τριτη και μετα το τεστ και μετα το ΝΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!εγω παντως κροσαρω τα δαχτυλα μου και κανω ευχουλα.....

2kMip2.png

ειμαι σε πολυ καλο δρομο...... μου εχει μεινει η τουαλετα και το σφουγγαρισμα... αλλα μαλλον θα τα κανω αργοτερα αυτα.... αχ να ειχα ενα μαγικο ραβδακι

καλημερα μαρακι μου....αντε ολες σημερα με τις δουλειες.....χαμος στο προσκηνιο!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

σημερα μαγειρευω παστιτσιο για τον αντρουλη μου και για εμενα αγριο ρυζι με μανιταρια.....να αγριεψω κι αλλο να του επιτεθω να μη μπορει να μου αντισταθει...οχι οτι μου αντιστεκεται...λεμε τωρα....χαχαχαχα....

2kMip2.png

μου ετυχε κατι κουλο......

πριν λιγο πηγα προς αναγκη μου.....

φοραω σερβιετακι συνεχεια και τωρα που πηγα που ειχα να παω κανενα 3ωρο ειχε γεμισει το σερβιετακι υγρα.....ροζοκαφε και κιτρινα.....συγνωμη τωρα για την περιγραφη......αλλα μου εκανε εντυπωση.....γιατι ηταν πολλαααααα.....μα πολλλαααα ομως.

δουλειες δεν εχω κανει καθολου, γιατι μολις μπηκα εδω το πρωι μετα απο λιγο με πηρε η κολλητη μου και ηρθε για καφε......και εφυγε πριν λιγο.

δεν ειναι οτι εκανα κατι σημερα και κουραστηκα. εξακολουθω να εχω πονακια πολυ ηπια ανα διαστηματα αλλα η αληθεια ειναι οτι πριν κανενα 4ωρο ειχα πιο δυνατους πονους.

σημερα ειναι η 7η μερα απο την ωορρηξια μου....

μωρε λετε???? δεν θελω να λεω μεγαλα λογια και να καταπιανομαι αλλα οριστε τωρα εγω φταιω?????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μου ετυχε κατι κουλο......

πριν λιγο πηγα προς αναγκη μου.....

φοραω σερβιετακι συνεχεια και τωρα που πηγα που ειχα να παω κανενα 3ωρο ειχε γεμισει το σερβιετακι υγρα.....ροζοκαφε και κιτρινα.....συγνωμη τωρα για την περιγραφη......αλλα μου εκανε εντυπωση.....γιατι ηταν πολλαααααα.....μα πολλλαααα ομως.

δουλειες δεν εχω κανει καθολου, γιατι μολις μπηκα εδω το πρωι μετα απο λιγο με πηρε η κολλητη μου και ηρθε για καφε......και εφυγε πριν λιγο.

δεν ειναι οτι εκανα κατι σημερα και κουραστηκα. εξακολουθω να εχω πονακια πολυ ηπια ανα διαστηματα αλλα η αληθεια ειναι οτι πριν κανενα 4ωρο ειχα πιο δυνατους πονους.

σημερα ειναι η 7η μερα απο την ωορρηξια μου....

μωρε λετε???? δεν θελω να λεω μεγαλα λογια και να καταπιανομαι αλλα οριστε τωρα εγω φταιω?????

αααααααααααχ κοριτσακι μου σαν καλα να μου ακουγονται αυτα τα υγρα....αααααααααααααχχχχχχχχ μακαρι μακαρι μακαρι...πες μου ποτε δεν περιμενεις συμφωνα παντα με τον σταθερο σου κυκλο????πω πω ανατριχιασα.....γιατι μου φαινεται πως θα αρχισω να αγοραζω μωρουδιακα...χαχαχαχα.χ......cross my fingers baby!!!!

2kMip2.png

αααααααααααχ κοριτσακι μου σαν καλα να μου ακουγονται αυτα τα υγρα....αααααααααααααχχχχχχχχ μακαρι μακαρι μακαρι...πες μου ποτε δεν περιμενεις συμφωνα παντα με τον σταθερο σου κυκλο????πω πω ανατριχιασα.....γιατι μου φαινεται πως θα αρχισω να αγοραζω μωρουδιακα...χαχαχαχα.χ......cross my fingers baby!!!!

Λινακι κοντευω να σκασω τωρα απο την αγωνια και τη λαχταρα.....φανταζεσαι πως ειμαι ε?

κοιτα εχω βαλει και στο τικερακι 26 μερες κυκλο, προσπαθησα δηλαδη να βαλω το μαξιμουμ . περιμενω περιοδο απο 5 εως 7 μερες απο σημερα. καπου εκει.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Λινακι κοντευω να σκασω τωρα απο την αγωνια και τη λαχταρα.....φανταζεσαι πως ειμαι ε?

κοιτα εχω βαλει και στο τικερακι 26 μερες κυκλο, προσπαθησα δηλαδη να βαλω το μαξιμουμ . περιμενω περιοδο απο 5 εως 7 μερες απο σημερα. καπου εκει.....

να σε ρωτησω????στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ποσες μερες πριν ειχες πονακια????ειχες και υγρα μαζι και αν ναι ποσες μερες πριν την καθυστερηση σου????για να υπολογισουμε αν συμπιπτουν οι περιπτωσεις....αχ κοριτσακι μου μπορω παρα πολυ καλα να νιωσω τη λαχταρα και την αγωνια σου!!!!!ΠΩ ΠΩ ΠΩ....μονο το φανταζομαι και τρελαινομαι απο τη χαρα μου σαν ναι ειναι δικο μου!!!!!αλλα ειναι ακριβως το ιδιο για μενα....οση χαρα παρω απο το δικο μου τοση θα παρω και απο το δικο σου!!!!!αχ μερουλες καλες περαστε να δουμε τι συμβαινει στη μητρα της γιαννουλας μας......

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...