Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

οταν λεμε αλλαζει ο κυκλος ..εννουμε τι? ειχα σταθερο κυκλο ..38 ημερων ..και τον προηγ.μηνα ..στις 31 μερες..αν αλλαξε ο κυκλος μου ...σημαινει οτι πρεπει να μου ερχεται αποδω και περα στις 31 μερες..ή αυτο εγινε μια φορα μονο ?(δλδ ..τον προηγ. μηνα ..) και τωρα πρεπει να μου ερθει παλι στισ 28 ..? αν μπορει καποαι να μου πει ..

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οταν λεμε αλλαζει ο κυκλος ..εννουμε τι? ειχα σταθερο κυκλο ..38 ημερων ..και τον προηγ.μηνα ..στις 31 μερες..αν αλλαξε ο κυκλος μου ...σημαινει οτι πρεπει να μου ερχεται αποδω και περα στις 31 μερες..ή αυτο εγινε μια φορα μονο ?(δλδ ..τον προηγ. μηνα ..) και τωρα πρεπει να μου ερθει παλι στισ 28 ..? αν μπορει καποαι να μου πει ..

Δες για περιπου 3 κυκλους πως θα παει κ μετα μπορεις να βγαλεις συμπερασμα;)

8sqJp3.png

κ εγω εχω αυτη ντην απορια κοριτσια...εμενα ηατν σταθεροτατος...στις 26 μερες ...τον προηγουμενο μου ηρθε μια μερα νωριτερα...στις 25 μερες δλδ...εγω ποτε επρεπε να περιμενω...βασικα τωρα ειμαι στην 27η μερα!!

Διαφημίσεις

Δες για περιπου 3 κυκλους πως θα παει κ μετα μπορεις να βγαλεις συμπερασμα;)

ναι αλλα δεν μου απαντησε βρε !!!!!!!:mad::-x:-x

λεω βρε συ οτι οταν αλλαζει ο κυκλος...εννοουμε οτι οταν μασ ερθει στισ 28 μερες και μετα στισ 30 ..θα συνεχιζει να ερχεται στις 30 μεχρι να ξαναλλαξει ? η θα συμβει μονο για μια φορα...δλδ ..γεναρησ ...28 μερεσ ...φλεβαρησ 30 μερεσ .μαρτησ 28 μερεσ απριλησ 28 μερεσ...αυτο εννοω..αυτο δεν εχω καταλαβει

κ εγω εχω αυτη ντην απορια κοριτσια...εμενα ηατν σταθεροτατος...στις 26 μερες ...τον προηγουμενο μου ηρθε μια μερα νωριτερα...στις 25 μερες δλδ...εγω ποτε επρεπε να περιμενω...βασικα τωρα ειμαι στην 27η μερα!!

τεστακι εχεισ να κανεισ?

ναι ρε κορίτσια αυτό εννοώ ότι και μια μέρα να αφήσεις ενδιάμεσα δεν σημαινει κατι δηλ ότι επειδή δεν έκανες μια μέρα αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έμεινες. Εγώ που ρώτησα τον γιατρό μου μου είπε ότι είναι καλύτερα μερα παρα μέρα. Και η σπερματέγχυση έγινε πριν σπασουν τα ωοθυλάκια και γίνει η ωορηξία αν σπάσουν που σημαίνει ότι είσαι σε φάση ωορηξίας δεν την κάνουν.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

τεστακι εχεισ να κανεισ?

εχω αλλα ελεγα να περιμενα...δεν θελω να απογοητευτω παλι...δεν ξερω τι να κανω... κ επρεπε κ με τα πρωινα ουρα...ετσι δεν ειναι?

εχω αλλα ελεγα να περιμενα...δεν θελω να απογοητευτω παλι...δεν ξερω τι να κανω... κ επρεπε κ με τα πρωινα ουρα...ετσι δεν ειναι?

ναι ..καλυτερα μην κανεισ ..μπορει και να σαι κ να μην δειξει ...παλι θα μεινεισ με την αμφιβολια και θα ..μπριζωθεις περισσοτερο..!

αν ηθελεσ ..μονο χοριακη ..15 ευρω εχει 20 ..οπως το τεστ...τουλαχιστον θα δειξει κ θα ξερεισ να μην αγωνιασ αλλο ..

Διαφημίσεις

ναι αλλα δεν μου απαντησε βρε !!!!!!!:mad::-x:-x

λεω βρε συ οτι οταν αλλαζει ο κυκλος...εννοουμε οτι οταν μασ ερθει στισ 28 μερες και μετα στισ 30 ..θα συνεχιζει να ερχεται στις 30 μεχρι να ξαναλλαξει ? η θα συμβει μονο για μια φορα...δλδ ..γεναρησ ...28 μερεσ ...φλεβαρησ 30 μερεσ .μαρτησ 28 μερεσ απριλησ 28 μερεσ...αυτο εννοω..αυτο δεν εχω καταλαβει

Aυτα με τις ημερομηνιες δεν τα καταλαβα:rolleyes:

Λοιπόν...1η μερα του κυκλου ειναι η μερα της περιόδου και τελευταια η μερα πριν την επόμενη περίοδο. Αυτά για να μην μπλεκουμε με ημερομηνιες!

Αν ετυχε μια φορα να εχεις μεγαλυτερο κυκλο δεν σημαινει οτι και τον αλλο θα εχεις τον ιδιο κυκλο απαραιτητα!Γι'αυτο σου λεω μπορει να ξαναεχεις κυκλο 28 ημερων αλλά και να εχεις 31 ημερων αυτό δεν μπορει να σου το εγκυηθει κανεις!

Οι ορμονες ειναι ατιμο πραμα δεν ξερεις πως θα συμπεριφερθει ο οργανισμός καθε φορα...

Γι'αυτο σου απάντησα οτι πρεπει να δεις τους επόμενους 2-3 κυκλους για να δεις αν αλλαξαν τα δεδομενα ή οχι!

8sqJp3.png

ναι ρε κορίτσια αυτό εννοώ ότι και μια μέρα να αφήσεις ενδιάμεσα δεν σημαινει κατι δηλ ότι επειδή δεν έκανες μια μέρα αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έμεινες. Εγώ που ρώτησα τον γιατρό μου μου είπε ότι είναι καλύτερα μερα παρα μέρα. Και η σπερματέγχυση έγινε πριν σπασουν τα ωοθυλάκια και γίνει η ωορηξία αν σπάσουν που σημαίνει ότι είσαι σε φάση ωορηξίας δεν την κάνουν.

για την μεθοδο τησ σπερματ. δεν εχω ..μαθει πολλα ακομα ..δεν εχω εμπλουτισει τισ γνωσεισ μου ..ευχομαι να μην ..χρειαστει ..να μην φτασω εκει δλδ ..

Θα ξανασυμφωνισω!!!

8sqJp3.png

ναι ..καλυτερα μην κανεισ ..μπορει και να σαι κ να μην δειξει ...παλι θα μεινεισ με την αμφιβολια και θα ..μπριζωθεις περισσοτερο..!

αν ηθελεσ ..μονο χοριακη ..15 ευρω εχει 20 ..οπως το τεστ...τουλαχιστον θα δειξει κ θα ξερεισ να μην αγωνιασ αλλο ..

αυριο..αν δεν εχει ερθει... θα παω να κανω χοριακη...τουλαχιστον να σιγουρευτω...εχω κ ρεπο να κατσω μετα σπιτι να απογοητευτω με την ησυχια μου!!!!

Αν εχεις καθυστερηση δεν χρειάζονται πρωινα ουρα απαραιτητα!Αρκει να μην πιεις υγρα κανα 3ωρο πριν κανεις το τεστ.

Καλή επιτυχια:D:D:D

8sqJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...