Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

πες μου οτι σου αρεσουν και τα παιχνιδια μυστηριου να τρελαθω τελειως.........

ειναι το φορτε μου......

και πολυ ωραια ειναι αυτα της big fish που ειναι μυστηριου και ψαχνεις και αντικειμενα ταυτοχρονα.....

δε μιλαω για tomb raider ......εχω γραψει πολλλεεεεεεεεες ωρες με τη λαρα.

Ε, δεν το πιστεύω! Ενα τέτοια έπαιζα, μυστήριο στη Νοτρ νταμ!!

Εντάξει, έχω βρει το άλλο μου μισό!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε, δεν το πιστεύω! Ενα τέτοια έπαιζα, μυστήριο στη Νοτρ νταμ!!

Εντάξει, έχω βρει το άλλο μου μισό!!

ενταξει δεν εχω λογια.....απλα δεν εχω λογια....

οτι και να πω θα ειναι περιττο......

ειμαστε γεννημενες η μια για την αλλη τελος.....:-P (το λεει και το ασμα.....)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλως το μου,

τωρα γυρισες σπιτι?

ναι πριν απο λιγο...καλα ριξαμε ενα γελιο σημερα στην προβα....αφου λεω να μας βγει σε καλο....ηρθε για πρωτη φορα η ορχηστρα και ηταν μαγικαααααααααααααααααα!!!!!!αλλα γελασαμε πααααααααααααρα πολυ!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

ναι πριν απο λιγο...καλα ριξαμε ενα γελιο σημερα στην προβα....αφου λεω να μας βγει σε καλο....ηρθε για πρωτη φορα η ορχηστρα και ηταν μαγικαααααααααααααααααα!!!!!!αλλα γελασαμε πααααααααααααρα πολυ!!!!

ααα θα εχει και ορχηστρα......?????? τα καλυτερα δεν μας λες.

δηλαδη μπορει το κοινο να δινει παραγγελιες και τετοια? γαρυφαλα , σαμπανιες, πρωτο τραπεζι πιστα και τα σχετικα?????

Γιωτα τ'ακουςςςςς???? αυτοσχεδιαζω........

Λινα εισια σιγουρη οτι θες να ερουμε να σε δουμε???? εχεις χρονο ακομα να βρεις μια καλη δικαιολογια για να μας πεισεις να μην πατησουμε το ποδι μας....σκεψου το.

εγω σε προειδοποιησα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ααα θα εχει και ορχηστρα......?????? τα καλυτερα δεν μας λες.

δηλαδη μπορει το κοινο να δινει παραγγελιες και τετοια? γαρυφαλα , σαμπανιες, πρωτο τραπεζι πιστα και τα σχετικα?????

Γιωτα τ'ακουςςςςς???? αυτοσχεδιαζω........

Λινα εισια σιγουρη οτι θες να ερουμε να σε δουμε???? εχεις χρονο ακομα να βρεις μια καλη δικαιολογια για να μας πεισεις να μην πατησουμε το ποδι μας....σκεψου το.

εγω σε προειδοποιησα

αν παραγγειλετε κανενα phantom of the opera ισως και να το παιξουν...χααχαχαχα....θελω παααααααααααααααααρα πολυ να ερθετε φιλες μου!!!!

2kMip2.png

αν παραγγειλετε κανενα phantom of the opera ισως και να το παιξουν...χααχαχαχα....θελω παααααααααααααααααρα πολυ να ερθετε φιλες μου!!!!

τι phantom of the opera και πρασινα αλογα......??????

βαλτε εναν Παντελιδη να δειτε ασπρη μερα.......ειναι πολυ πιασαρικος.

ΔΕ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ ΣΟΥ ΛΕΩ......οπα.....!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

τι phantom of the opera και πρασινα αλογα......??????

βαλτε εναν Παντελιδη να δειτε ασπρη μερα.......ειναι πολυ πιασαρικος.

ΔΕ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ ΣΟΥ ΛΕΩ......οπα.....!!!

ειμαστε για δεσιμο.....χαχαχαχαχαχα...

2kMip2.png

ειμαστε για δεσιμο.....χαχαχαχαχαχα...

δε θες Παντελιδη......οκ

ΠΑΟΛΑ τοτε......

ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΉΣΥΧΗ ΘΕΛΩ ..... ΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑς....ΟΧΙ ΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

δε θες Παντελιδη......οκ

ΠΑΟΛΑ τοτε......

ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΉΣΥΧΗ ΘΕΛΩ ..... ΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑς....ΟΧΙ ΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ....

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....συνεχιζω τον γελωτα ασταματητα.....:-P

2kMip2.png

παω να κανω ενα ζεστο μπανακι να ξεκουρασω το κορμι και μετα για νανακια!!!!!κοριτσακια μου ελπιζω να σας δω αυριο το πρωι.....γιωτουλα μου να περασεις τελεια και παραγωγικαααααααααα!!!!!αντε αντε σας φτιαχνω μια μια....χαχαχαχαχαχαχα....η γρια η φακη!!!!

2kMip2.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....συνεχιζω τον γελωτα ασταματητα.....:-P

με εχει πιασει η βλακεια μου μη δινεις σημασια......ειναι οι μερες δυσκολες τωρα και καταλαβαινεις......ακατοικητο τελειως.

αχ αντε αλλαξε και μερα το τικερακι μου.... 8 μεχρι το τεστ.....βασικα λιγοτερο ειναι κατα 2 μερες...... εγω γιατι εβαλα κυκλο 26 μερες δεν ξερω.....:confused::confused::confused::confused:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

παω να κανω ενα ζεστο μπανακι να ξεκουρασω το κορμι και μετα για νανακια!!!!!κοριτσακια μου ελπιζω να σας δω αυριο το πρωι.....γιωτουλα μου να περασεις τελεια και παραγωγικαααααααααα!!!!!αντε αντε σας φτιαχνω μια μια....χαχαχαχαχαχαχα....η γρια η φακη!!!!

καλη νυχτα θεια φακη......

θεια ειναι πιο καλα.....μα γρια κι εσυ? δεν αρμοζει....

φιλακια πολλα

ονειρα γλυκα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

με εχει πιασει η βλακεια μου μη δινεις σημασια......ειναι οι μερες δυσκολες τωρα και καταλαβαινεις......ακατοικητο τελειως.

αχ αντε αλλαξε και μερα το τικερακι μου.... 8 μεχρι το τεστ.....βασικα λιγοτερο ειναι κατα 2 μερες...... εγω γιατι εβαλα κυκλο 26 μερες δεν ξερω.....:confused::confused::confused::confused:

δηλαδη την χοριακουλα ποτε την κανουμε ?????εεεεεεεεεεε????μανουλα????

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...