Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Θα συμφωνήσω πολύ με την @rainbow_2024 γιατί έζησα το ίδιο...ήμουν σε ένα γιατρό που δεν ηταν πολυ θετικός με την υστεροσκοπηση...κάναμε 5 εμβρυομεταφορες όλες αρνητικές...άλλαξα γιατρο και με έβαλε αμέσως για υστεροσκοπηση και μικροβιωμα...βρήκαμε χρόνια ενδομητριτιδα  χωρίς να έχω καμία απολύτως άλλη ένδειξη...στην επόμενη μεταφορά έμεινα εγκυος...

Τσ λεφτά είναι όντως πολλά...δε σου λέω εγώ τιμή γιατί εδώ κρητη από ότι βλέπω είναι πολύ οιο ακριβά.. καλύτερα να σου πουν τα κορίτσια που είναι Αθήνα....αλλά τα εμβρυακια σου είναι πολύτιμα!!καλύτερα να τα τσεκάρετε όλα πρώτα και προχωράτε μετά!🥰

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελα μου ντε?

εχει χαθει τελειως το κοκακι μας. ας ειναι καλα κια δεν πειραζει.

κοριτσαρες μου σας αφηνω κι εγω, να κλεισω το γραφειο για να εξαφανιστω.

θα μπω μετα απο το σπιτι....(αν δεν επσω με τα μουτρα στις δουλειες)

φιλακια πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα

σας φιλησα?

ε να σας ξανα φιλησω

φιλακια πολλλλλααααα πολλλλααααα πολλλλλααααααααααααααααααααααααα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Άμα ξανα αδιαθετήσω, (άμα λέω.. άμα!!) θα τα παραγγείλω την πρώτη ημέρα! Καλά πεινάω σα λύκος! Άσχετο! Θα φάω το βράδυ όμως!

δεν θα αδιαθετησεις.....δεν θα αδιαθατησεις.....δεν θα αδιαθετησεις.

φαε κατι παιδι μου κι εσυ....νηστικο θα εισαι μεχρι το βραδυ?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

δεν θα αδιαθετησεις.....δεν θα αδιαθατησεις.....δεν θα αδιαθετησεις.

φαε κατι παιδι μου κι εσυ....νηστικο θα εισαι μεχρι το βραδυ?

Εφαγα μια τοματουλα με δυο φρυγανιες! Τώρα θα πιω και τον χυμό μου!!

Τις δουλειές με το μαλακό, γίνεται ήδη διεργασία μέσα σου!!!

μακια κοπελαρα μου....να γινουμε φιλες και στο φεις αν εχεις.....εγω ειμαι lina exarchou......και θα δεις την πλατη μου στη φωτο....

λινα μου σε εκανα........

παω σινεμα με τον αντρα της ζωης μου.. φιλακια τα λεμε αυριο

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Εφαγα μια τοματουλα με δυο φρυγανιες! Τώρα θα πιω και τον χυμό μου!!

Τις δουλειές με το μαλακό, γίνεται ήδη διεργασία μέσα σου!!!

αααααχχχχχχ γινεται? γινεται? ή με δουλευει ψιλο γαζι????

αυτο το πληθωρικό γευμα ηταν μεσημεριανο, απογευματινο ΄η βραδυνο???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μην τρως τοσο πολυ θα παχυνεις..........

μολις πεσεις κατω φωναξε μας να σε σηκωσουμε.

μην κανεις βλακειες να τρως .

κοριτσια μου τελικα το εκανα το σπανακορυζο.. μιαμ μιαμ μιαμ ... το πετυχαααααααααααααααααα

το σπανακορυζο ειναι πολυ ωραιο ..... καλα αμα συνοδευεται απο φετουλα και πατατουλες τηγανιτες απογειωνεται.......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

λινα μου σε εκανα........

παω σινεμα με τον αντρα της ζωης μου.. φιλακια τα λεμε αυριο

τι καλο θα δειτε?

εγω δεν ειμαι πολυ φιλη του σινεμα αλλα την αρπαγη 2 θα παω να την δω μολις παιχτει.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα! Σιγά καλέ μη πεθάνω απο έλλειψη τροφης! Θα φάμε μακαρόνια με σάλτσα σε λιγο! Μη μου ανησυχεις!

Γίνεται Γιαννα μου!! Κάτσε και θα δεις!!

Επαιζα ένα παιχνίδι σε όλη τη διαδρομή και ζαλιστηκα!

Μαρακι τι θα δείτε; Πες μου αν είναι καλό γιατί το σινεμά μας το πηγαίνουμε που και που!

Θα σου στείλω σε πμ να κανείς και εμένα φίλη στο fb!!!

Χαχαχα! Σιγά καλέ μη πεθάνω απο έλλειψη τροφης! Θα φάμε μακαρόνια με σάλτσα σε λιγο! Μη μου ανησυχεις!

Γίνεται Γιαννα μου!! Κάτσε και θα δεις!!

Επαιζα ένα παιχνίδι σε όλη τη διαδρομή και ζαλιστηκα!

Μαρακι τι θα δείτε; Πες μου αν είναι καλό γιατί το σινεμά μας το πηγαίνουμε που και που!

Θα σου στείλω σε πμ να κανείς και εμένα φίλη στο fb!!!

εγω στο κατουρι πηγαδησα????? σου στελνω κι εγω Μαρακι.....

τι παιχνιδι? ποια διαδρομη? ξεκινησατε για Ναυπλιο?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εγω στο κατουρι πηγαδησα????? σου στελνω κι εγω Μαρακι.....

τι παιχνιδι? ποια διαδρομη? ξεκινησατε για Ναυπλιο?

Εχουμε κι όλας φτάσει!! Βλέπει το αγόρι την εθνική!! Μετα θα πάμε την βολτιτσα μας!! Επαιζα ενα παιχνίδι μυστηρίου στο iPad αλλα ζαλιστηκα! Ασχετο αλλα μέχρι να βάλει η εθνική γκολ εγώ μπορεί και να γεννησω!! Χαχαχαχα!!!

Εχουμε κι όλας φτάσει!! Βλέπει το αγόρι την εθνική!! Μετα θα πάμε την βολτιτσα μας!! Επαιζα ενα παιχνίδι μυστηρίου στο iPad αλλα ζαλιστηκα! Ασχετο αλλα μέχρι να βάλει η εθνική γκολ εγώ μπορεί και να γεννησω!! Χαχαχαχα!!!

δε μας παει καθολου......

μα να χασει ο γκεκας τετοια φαση....

να χασει τωρα και ο σαλπιγγιδης τετοια φαση.....

αμα δε θελει η κουφ@λ@ η μπαλα να μπει.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

πες μου οτι σου αρεσουν και τα παιχνιδια μυστηριου να τρελαθω τελειως.........

ειναι το φορτε μου......

και πολυ ωραια ειναι αυτα της big fish που ειναι μυστηριου και ψαχνεις και αντικειμενα ταυτοχρονα.....

δε μιλαω για tomb raider ......εχω γραψει πολλλεεεεεεεεες ωρες με τη λαρα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...