Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δηλαδη αυτο που συμβαινει ειναι απαραδεκτο ετσι......

γιατιο δηλαδη να πρεπει να περιμενω να περασουν 14 μερες απο την ωορρηξια για να μαθω αν ειμαι εγκυος?????

ποιος το ψηφισε αυτο το νομοσχεδιο?????

αποφασιζουμε και διατζαουμε δηλαδη?????

θα μπορουσε το πραγμα να ηταν πιο απλο.....εχω ωορρηξια σημερα αυριο να ξερω τι μου γινεται......κατι να μου λεει οτι εισαι κοπελιααα.....ξερω εγω να φωσφωριζω βρε αδελφε (οπως ειχε πει και η αμαριλο απο το παρεντσ).

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μακια κοπελαρα μου....να γινουμε φιλες και στο φεις αν εχεις.....εγω ειμαι lina exarchou......και θα δεις την πλατη μου στη φωτο....

εεε μπορεις να δωσεις και αριθμο δελτιου αστυνομικης ταυτοτητας- ΑΦΜ και τελευταιο εκκαθαριστικο σημειωμα......δεν μας βλεπει κανενας.....μονο εμεις οι 4 υπαρχουμε εδω μεσα.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

καλα το εχω χασει τελειως...ξερεις τι διαβασα?????νομιζω πως χρειαζομαστε μια ΩΟΘΗΚΗ.....α καλα ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται....θα αρχισω να μιλαω με ορους αναπαραγωγης και εγκυμοσυνης....καλημερα σας πως ειναι η ωορρηξια σας σημερα.....ωωωωωωω....πολυ πολυ γονιμη ευχαριστω!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχ

χαχαχαχα!!!!! πολύ καλό!!!!

συμβαινει Γιωτα μου μην σε ανυσηχει. κι εγω το παθαινω ανα διαστηματα, και τωρα αλλα και πριν την επεμβαση.παρακολουθησε το κιολας αν θες και σημειωνε σε ενα ημερολογιο οτι σου κανει εντυπωση.

μωρε νομιζω επρεπε να ξεκινησεις τα τεστακια απο αυτον τον κυκλο.

Θα τα σημειώσω όλα και όταν πάω στη γιατρό θα την ρωτήσω, αν δεν ξέρει θα ρωτήσω τον γιατρούλη μου! Είπα να του δώσω ρεπό λίγες μέρες! χαχα!

Μάλλον θα έπρεπε, αλλά δεν τα οργάνωσα καλά! Εκανα όμως την lh στην αιματολογική εχτές οπότε κάποια πληροφορία μπορεί να πάρουμε, τώρα δεν έχω άλλη επιλογή από τις καθημερινές επαφές. Μας βλέπω πτώματα από την κούραση την άλλη εβδομάδα!! χαχα!! Από σήμερα είναι σε εφαρμογή το σχέδιο "νέα εσώρουχα"!! χαχα!

Τα τεστακια τα πήρες από το σαιτ της χομτεστ? Πόσες μέρες έκαναν να έρθουν?

γιατιο δηλαδη να πρεπει να περιμενω να περασουν 14 μερες απο την ωορρηξια για να μαθω αν ειμαι εγκυος?????

θα μπορουσε το πραγμα να ηταν πιο απλο.....εχω ωορρηξια σημερα αυριο να ξερω τι μου γινεται......κατι να μου λεει οτι εισαι κοπελιααα.....ξερω εγω να φωσφωριζω βρε αδελφε (οπως ειχε πει και η αμαριλο απο το παρεντσ).

πυγολαμπιδα μου εσυ!!!!!ειδες γιαννουλα μου????ακομα κι εκει μας κανουν τη ζωη δυσκολη!!!!ελεος...πω πω αυτο θα ηταν μαγικο....να βαζαμε ενα μικροσκοπιο μεσα μας και να βλεπαμε...επιασε η δεν επιασε????????κι ετσι δεν θα ειχαμε αγωνια....

2kMip2.png

εεε μπορεις να δωσεις και αριθμο δελτιου αστυνομικης ταυτοτητας- ΑΦΜ και τελευταιο εκκαθαριστικο σημειωμα......δεν μας βλεπει κανενας.....μονο εμεις οι 4 υπαρχουμε εδω μεσα.....

μα ελα ντε.....λεω να δωσω και ΑΜΑ!!!! ειναι απαραιτητο στις μερες μας...χαχαχαχαχαχαχαχα...

2kMip2.png

Θα τα σημειώσω όλα και όταν πάω στη γιατρό θα την ρωτήσω, αν δεν ξέρει θα ρωτήσω τον γιατρούλη μου! Είπα να του δώσω ρεπό λίγες μέρες! χαχα!

Μάλλον θα έπρεπε, αλλά δεν τα οργάνωσα καλά! Εκανα όμως την lh στην αιματολογική εχτές οπότε κάποια πληροφορία μπορεί να πάρουμε, τώρα δεν έχω άλλη επιλογή από τις καθημερινές επαφές. Μας βλέπω πτώματα από την κούραση την άλλη εβδομάδα!! χαχα!! Από σήμερα είναι σε εφαρμογή το σχέδιο "νέα εσώρουχα"!! χαχα!

ναι ομορφια μου απο εκει τα παραγγειλα. αν θυμαμαι καλα καναν ή 3 ή 4 μερες. αλλα εσενα θα ειναι γρηγοροτερα γιατι εισαι Αθηνα. λογικα σε 2 μερες απο την παραγγελια θα τα εχεις.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

κι εγω απο εκει τα πηρα....δεν αργησαν ...2 μερουλες οπως ειπε και η γιαννουλα μας....το πολυ δυο!!!θα σε παρουν και τηλεφωνο....

2kMip2.png

Έτσι Γίάννα!! Γροθιά στο κατεστημένο!!

Παρόλα αυτά.. πόσο δίκιο έχεις!!

χαχα!! Α, και τους κωδικούς του taxis!! Και ΑΜΚΑ!

Λοιπόν σήμερα, που εγώ τρέχω, έχετε πολύ πλάκα!!!

Γειά σου Μαράκι!!

ρε κοριτσια η κοκι μας τι να κανει αραγε????

ελα μου ντε?

εχει χαθει τελειως το κοκακι μας. ας ειναι καλα κια δεν πειραζει.

κοριτσαρες μου σας αφηνω κι εγω, να κλεισω το γραφειο για να εξαφανιστω.

θα μπω μετα απο το σπιτι....(αν δεν επσω με τα μουτρα στις δουλειες)

φιλακια πολλα πολλα πολλα πολλα πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...