Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

χαχαχαχαχα μου στελνει μνμ η φιλη μου και μου λεει:

παιδακι μου εισαι καλα? απο τωρα μετρας μερες για τα Χριστουγεννα? μου βαλες και φωτογραφια προφιλ με τον αι-βασιλη (στο facebook).....ασε κατι και για τα τζαμπο...!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νομίζω χρειαζόμαστε μία ώθηση!!

Την οποία θα την δώσεις.. εσύ!! Αρχηγός δεν έχουμε πει?

Δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω αυτά που μας δείχνεις!!! κλαψ!!

Βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι? Σας έχει τύχει να πρήζετε το στήθος και να πονάει η κοιλίτσα στην ωορρηξία? Πρώτη φορά μου συμβαίνει και είναι σχετικά νωρίς ακόμα, λέτε να με χάλασε τελείως η επέμβαση?

καλε αντε......που σου χαλασε...τι εισαι μιξερ να χαλασει?????η πλυντηριο??????εμενα που το στηθος μου εχει μεγαλωσει κατα πολυ εδω και 5 χρονια????και εγω ειμαι πιο αδυνατη απο πριν.....αλλαζει το κορμι μας αλλαζουν και τα συμπτωματα....μαι χαρα κουκλαρα εισαι....

2kMip2.png

χαχαχαχαχα μου στελνει μνμ η φιλη μου και μου λεει:

παιδακι μου εισαι καλα? απο τωρα μετρας μερες για τα Χριστουγεννα? μου βαλες και φωτογραφια προφιλ με τον αι-βασιλη (στο facebook).....ασε κατι και για τα τζαμπο...!!

Εμένα όπως είδες μου αρέσανε!!! χαχα! Και εχτες στην βολτούλα μου αυτά έλεγα! Τι ωραία που θα είναι στολισμένα... Αν και τα βλέπω τα φετινά με μαγιώ!!

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι? Σας έχει τύχει να πρήζετε το στήθος και να πονάει η κοιλίτσα στην ωορρηξία? Πρώτη φορά μου συμβαίνει και είναι σχετικά νωρίς ακόμα, λέτε να με χάλασε τελείως η επέμβαση?

συμβαινει Γιωτα μου μην σε ανυσηχει. κι εγω το παθαινω ανα διαστηματα, και τωρα αλλα και πριν την επεμβαση.παρακολουθησε το κιολας αν θες και σημειωνε σε ενα ημερολογιο οτι σου κανει εντυπωση.

μωρε νομιζω επρεπε να ξεκινησεις τα τεστακια απο αυτον τον κυκλο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλα το εχω χασει τελειως...ξερεις τι διαβασα?????νομιζω πως χρειαζομαστε μια ΩΟΘΗΚΗ.....α καλα ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται....θα αρχισω να μιλαω με ορους αναπαραγωγης και εγκυμοσυνης....καλημερα σας πως ειναι η ωορρηξια σας σημερα.....ωωωωωωω....πολυ πολυ γονιμη ευχαριστω!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχ

2kMip2.png

καλε αντε......που σου χαλασε...τι εισαι μιξερ να χαλασει?????η πλυντηριο??????εμενα που το στηθος μου εχει μεγαλωσει κατα πολυ εδω και 5 χρονια????και εγω ειμαι πιο αδυνατη απο πριν.....αλλαζει το κορμι μας αλλαζουν και τα συμπτωματα....μαι χαρα κουκλαρα εισαι....

Αχ, χίλια ευχαριστώ σας εύχομαι!!

Έχω και εγώ τα άγχη μου, όλο λέω θα τα αφήσω κάπου κλειδωμένα και όλο βρίσκουν τρόπο να ξανα έρχονται!!

καλα το εχω χασει τελειως...ξερεις τι διαβασα?????νομιζω πως χρειαζομαστε μια ΩΟΘΗΚΗ.....α καλα ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται....θα αρχισω να μιλαω με ορους αναπαραγωγης και εγκυμοσυνης....καλημερα σας πως ειναι η ωορρηξια σας σημερα.....ωωωωωωω....πολυ πολυ γονιμη ευχαριστω!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχ

χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ κλαιω........

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

εχω συνηθως εχω τα πονακια στη κοιλια....μαλλον οχι πονακια σαν τσιμπηματα.... παλια πριζοταν το στηθος μου... οταν ειχα περιοδο φυσιολογικα ετσι καταλαβαινα οτι θα μου ερχοταν. την ημερα μου σταματουσε ο πονος στο στηθος εκεινη την ημερα ερχοταν και η περιδος

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...