Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καταλαβα πως εχει να κανει με ημερομηνια.....αυτη η ημερομηνια ειναι και η δικη μου αγαπημενη γιατι 03/06 γεννηθηκα πριν απο 36 χρονια.....δεν ειναι τελειο????3/6 γεννηθηκα και ειμαι 36...και το 3 και το 6 μαζι για φετος.....λες να ειναι το τυχερο μας??????

τιποτα δεν ειναι τυχαιο.... μακαρι απο το στομα σου και στου Θεου το αφτι....... να εχουμε συντομα τα μπεμπακια μας......

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μετα θα δημιουργησουμε καινουργιο γκρουπ που θα λεει χαρουμενες γκαστρουλες που περιμενουν το πρωτο τους παιδακι:P

NKQXp2.png

καλως το κοριτσι το ομορφο απο την αγγαπημενη σαλονικα......ξερεις ε?????τον αντρα μου εκει τον εκανα να με ερωτευτει.....καλα απο την αθηνα με ερωτευτηκε αλλα στην θεσσαλονικη το καταλαβε...χαχαχαχαχαχαχαχα....εκει τα φτιαξαμε επισημως....ααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...ερωτο πολη!!!!!!

ρε φιλεναδα μηπως να ανεβαινες την Παρασκευη που θα εχεις ωορρηξια με τον αντρουλη σου Θεσ/νικη????

χαχαχαχαχαχαχα... να σου πω κατι? και γω τον γνωρισα και τον ερωτευτηκα στη μυκονο........

MY-KO-NOOOOOOOOSSSSS.

εγω παλι τον γνωρισα Σαντορινη, τον ερωτευτηκα Σαντορινη, τον παντρευτηκα Σαντορινη και μενουμε Σαντορινη.:D

εμεις ειμαστε μαζι σχεδον 10 χρονια.... αλλα δεν εχουμε παντρευτει ακομα..... (μου το παιζει δυσκολος χιχι)..... ειπαμε να τα κανουμε ολα μαζι...παιδι,γαμος ολα

σου κανει τον δυσκολο???? μην ανεβουμε πανω πες του......

καταλαβα πως εχει να κανει με ημερομηνια.....αυτη η ημερομηνια ειναι και η δικη μου αγαπημενη γιατι 03/06 γεννηθηκα πριν απο 36 χρονια.....δεν ειναι τελειο????3/6 γεννηθηκα και ειμαι 36...και το 3 και το 6 μαζι για φετος.....λες να ειναι το τυχερο μας??????

ααα καλα αυτος ο οιρμος της σκεψεως σου σημερα δηλωνει οτι περασες καλα.....πιστεψε με και να μην μας το ελεγες θα το καταλαβιναμε.....χαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχααχα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ρε φιλεναδα μηπως να ανεβαινες την Παρασκευη που θα εχεις ωορρηξια με τον αντρουλη σου Θεσ/νικη????

MY-KO-NOOOOOOOOSSSSS.

εγω παλι τον γνωρισα Σαντορινη, τον ερωτευτηκα Σαντορινη, τον παντρευτηκα Σαντορινη και μενουμε Σαντορινη.:D

σου κανει τον δυσκολο???? μην ανεβουμε πανω πες του......

ααα καλα αυτος ο οιρμος της σκεψεως σου σημερα δηλωνει οτι περασες καλα.....πιστεψε με και να μην μας το ελεγες θα το καταλαβιναμε.....χαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχααχα

λες ε??????αχ μακαρι να μπορουσαμε....απο την αλλη μπορω να βγαλω μια φωτο τον λευκο πυργο να τον κολλησω σε ολο το σπιτι και να προσποιηθουμε πως ειμαστε στη θεσσαλονικη.....χαχαχαχαχαχαχα...καλο ε???????

2kMip2.png

Διαφημίσεις

λες ε??????αχ μακαρι να μπορουσαμε....απο την αλλη μπορω να βγαλω μια φωτο τον λευκο πυργο να τον κολλησω σε ολο το σπιτι και να προσποιηθουμε πως ειμαστε στη θεσσαλονικη.....χαχαχαχαχαχαχα...καλο ε???????

ειχα μια υποψια οτι εισαι τρελουλα.....

τωρα πια δεν την εχω....

επιβεβαιωθηκα. :tongue:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

χαχαχαχα καλο.....αν θες εχω πολλες φωτο με τη Θεσσαλονικη...

δεν εχω παραπονο.... ξερω οτι ειναι ο ανθρωπος μου... το στηριγμα μου και αυτο πιστευω οτι ειναι τι πιο σημαντικο σε μια σχεση.... γιατι οι αντρες που στηριζουν γυναικες σαν εμας ειναι ΑΝΤΡΕΣ. με ολα τα γραμματα κεφαλαια....

NKQXp2.png

Γλυκά μου κοριτσάκια!!!! Μου λείψατε! Είχα πάρα πολλές δουλειές για να προλάβω να φύγω λίγο νωρίτερα! Έτρεχα και σε εξωτερικές δουλειές, έκανα και κάτι ψώνια που ήθελα! Α, και πέρασα λίγη ώρα με μία κούκλα 2 ετών, πιθανον σταρ ελλάς 2028!!!!

ειχα μια υποψια οτι εισαι τρελουλα.....

τωρα πια δεν την εχω....

επιβεβαιωθηκα. :tongue:

τρελουλα και παλαβουλαααααααααααα.....δεν παω καλα φιλεναδα....αυτη τη διπολικοτητα συναισθηματων πρεπει να αποβαλλω και ολα θα ειναι τελεια....δεν με αντεχω οταν παθαινω αυτα που παθαινω τα απαισοδοξα.....ευτυχω που εισαι και εσυ εκει και με συνεφαιρνεις που και που........ολες σας δηλαδη!!!!!ουφ με κουραζω...χαχαχαχαχαχαχαχαχα....

2kMip2.png

Λοιπόν.. έχουμε και λέμε...

Λινάκι γρήγορα Θεσσαλονίκη.. έστω και εικονικά!!

Εγώ τον άντρα μου τον γνώρισα στην Πάτρα, τον ξέρω δέκα χρόνια και είμαστε μαζί σχεδόν έξι!! Παντρεμένοι όμως ένα!! Ελπίζω να γεράσουμε μαζί, γιατί είναι η αδυναμία μου!!! Αφού αυτό μου λέει, τωρα που θα κάνουμε παιδί, θα έχεις σε αυτό αδυναμία! Και το λέει με παράπονο!! Δεν ξέρει ο χαζούλης ότι είναι το πάθος μου το μεγάλο!!

Ετσι είναι ο έρωτας!! Αχ..

Τι καλά που φεύγουμε κι όλας!!!

Διαφημίσεις

Γλυκά μου κοριτσάκια!!!! Μου λείψατε! Είχα πάρα πολλές δουλειές για να προλάβω να φύγω λίγο νωρίτερα! Έτρεχα και σε εξωτερικές δουλειές, έκανα και κάτι ψώνια που ήθελα! Α, και πέρασα λίγη ώρα με μία κούκλα 2 ετών, πιθανον σταρ ελλάς 2028!!!!

κι εμας μας ελειψες Γιωτουλι......

ετοιμαζεσαι για Ναυπλιο?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Εγώ τον άντρα μου τον γνώρισα στην Πάτρα, τον ξέρω δέκα χρόνια και είμαστε μαζί σχεδόν έξι!! Παντρεμένοι όμως ένα!! Ελπίζω να γεράσουμε μαζί, γιατί είναι η αδυναμία μου!!! Αφού αυτό μου λέει, τωρα που θα κάνουμε παιδί, θα έχεις σε αυτό αδυναμία! Και το λέει με παράπονο!! Δεν ξέρει ο χαζούλης ότι είναι το πάθος μου το μεγάλο!!

ετσι ειναι γιωτουλα μου κι ετσι πρεπει να ειναι ....γιατι οσο κι αν θα εχουμε αδυναμια στα παιδακια μας τελικα θα μας μεινει ο αντρουλης μας που του εχουμε ακομα μεγαλυτερη αδυναμια....και στην τελικη οταν θα κοιταζουμε στα ματια των παιδιων μας θα βλεπουμε κατα βαθος τον μεγαλο μας ερωτα...τον αντρα μας!!!!!παλι εκανα ποιηση η ατιμη!!!!!!

2kMip2.png

λοιπον εσεις ναυπλιο και οχι εκονικα....εγω θα προετοιμασω το εδαφος για εικονικη θεσσαλονικη η γιαννουλα μας σταθερη σαντορινια -σαν την φαβα ενα πραγμα,χαχαχαχαχαχαχα-και το μαρακι μας σαλονικα και παντα σαλονικα!!!!!ωραια μας βολεψα ε?????

2kMip2.png

αχχχ ερωτας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτο λεγαμε προχθες αν μπορεις να αγαπας εναν ανθρωπο τοσο πολυ που θα εκανες τα παντα γι΄αυτον, τι θα κανεις για το παιδι σου?

εχω μια φιλη που ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα με μενα... και μετα απο χρονια εγινε μανουλα.... μου ειπε οτι οταν εκανε το παιδακι της δεν ηθελε να το αφησει απο την αγκαλια της... μου λεει και συ ετσι θα κανεις... θα το αγκαλιαζεις γιατι ακομα και τοτε δεν θα το πιστευεις οτι αυτο το πλασματακι ειναι δικο σου

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...