Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

κι οχι τιποτα αλλο αλλα την πρωτοχρονια ανεβαινουμε θεσσαλονικη και πως θα παω η καψερη να χορευω με την κοιλια στο στομα...???????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....καλα ακομα δεν θα ειναι στο στομα αλλα λεμε τωρα ετσι για να τα βλεπουμε ολα ροζ οπως προειπα.....χαχαχαχαχα...ορεξη εχω σημερα εεεεεεεεεεεεεεεεεε?????

ειναι απλο το πραγμα.....

δε θα πας θεσ/νικη......:tongue:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πωωωωωωωωωωωωω εφτιαξα εναν αρακα η ατιμη....μουρλιααααααααααααααααααα!!!!!!!!μονο τις συνεπειες τις εντερικες σκεφτομαι το βραδυ ...τιποτα αλλο....χαχαχαχαχαχα....

κι εγω μαλλον για αρακα παω σημερα....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ξαναηρθα και γω στη παρεα... επρεπε και γω σε καποια φαση να δουλεψω....

πω πω πω τρελα κεφια εχουμε σημερα......ξυπνησα με ενα τεραστιο χαμογελο..... αυτο το παιδι πως με αντεχει μια με νευρα μια με κεφια..... αχ αχ αχ τωρα το θυμηθηκα και θελω να τον κανω αγκαλιτσα

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

α καλα παει και αυτη.......τρελαθηκε....! κοπελια hello ελα στον πλανητη μας.....!

εεεεε αφου σε βλεπει και το αντρακι σου τοσο χαρουμενη θα σε βαζει κατω καθε πρωι και θα σου ανεβαζει......τη διαθεση. πεσ του να κρατησει ορεξεις για τις γονιμες.

εμεις 3 μερες τωρα σε απραξεια.....με εχει πιασει παλι....ειναι η περιοδος που λεγαμε πως δε θελω ουτε να το μοιρισω....εεε αυτη !

και ο αντρας μουθ εκει ντουρος ρε παιδι μου....ειδικα το πρωι.....!

και να πεις οτι δεν του καθομουνα τοσο καιρο???? να το καταλαβω....αλλα εμεις του δωσαμε και καταλαβε . με το που τελειωσε η περιοδος πεσαμε με τα μουτρα.

σε καλο να μας βγει.....

εγω παλι τσιμπηγματακια στη μητρα εχω.....τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου....!

και τον προγουμενο μηνα ειχα πονακια και ηρθε η ακατανομαστη. εεε καπως ετσι το βλεπω και τωρα....! εεεμμμμ θελω κι εγω με το καλημερα σα να μεινω παλι εγκυος......!

ναι ναι...ειμαι σε αλλο πλανητη σημερα ειναι η αληθεια αυτη.....ε λοιπον το πηρα πολυ σοβαρα το θεμα...εχουν αρχισει και οι ορμες μου να εντεινονται λογω επερχομενης ωορρηξιας καταλαβαινεις φιλη μου και γιατρε μου.....θα του ορμηξω και την αλλη παρασκευη πιο εντονα που υπολογιζω την ωορρηξια μου αλλα και ενδιαμεσα δεν θα τον αφησω σε χλωρο κλαρι...τον καημενο μου!!!!!!καλα μη λεω μεγαλα λογια και μου κοιμηθει πριν προλαβω...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....

αγαπη μου γλυκια μπορει να ειναι ομορφα τσιμπηματακια αυτη τη φορα...ποτε δεν ξερεις.....δεν πτοουμαστε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????λιγες μερες εμειναν να μαθουμε.....εγω ξερεις τι θα κανω παντα για εσενα ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!καλη μου μητρουλα ας εισαι γεματη αυτη τη φορα να ακουσω απο τη σαντορινη μια κραυγη απο την γιαννουλα μου.....τοσο δυνατη που θα γινει σεισμοοοοοοοοςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

ξαναηρθα και γω στη παρεα... επρεπε και γω σε καποια φαση να δουλεψω....

πω πω πω τρελα κεφια εχουμε σημερα......ξυπνησα με ενα τεραστιο χαμογελο..... αυτο το παιδι πως με αντεχει μια με νευρα μια με κεφια..... αχ αχ αχ τωρα το θυμηθηκα και θελω να τον κανω αγκαλιτσα

καλως το κοριτσι το ομορφο απο την αγγαπημενη σαλονικα......ξερεις ε?????τον αντρα μου εκει τον εκανα να με ερωτευτει.....καλα απο την αθηνα με ερωτευτηκε αλλα στην θεσσαλονικη το καταλαβε...χαχαχαχαχαχαχαχα....εκει τα φτιαξαμε επισημως....ααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...ερωτο πολη!!!!!!

2kMip2.png

α καλα παει και αυτη.......τρελαθηκε....! κοπελια hello ελα στον πλανητη μας.....!

εεεεε αφου σε βλεπει και το αντρακι σου τοσο χαρουμενη θα σε βαζει κατω καθε πρωι και θα σου ανεβαζει......τη διαθεση. πεσ του να κρατησει ορεξεις για τις γονιμες.

εμεις 3 μερες τωρα σε απραξεια.....με εχει πιασει παλι....ειναι η περιοδος που λεγαμε πως δε θελω ουτε να το μοιρισω....εεε αυτη !

και ο αντρας μουθ εκει ντουρος ρε παιδι μου....ειδικα το πρωι.....!

και να πεις οτι δεν του καθομουνα τοσο καιρο???? να το καταλαβω....αλλα εμεις του δωσαμε και καταλαβε . με το που τελειωσε η περιοδος πεσαμε με τα μουτρα.

σε καλο να μας βγει.....

εγω παλι τσιμπηγματακια στη μητρα εχω.....τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου....!

και τον προγουμενο μηνα ειχα πονακια και ηρθε η ακατανομαστη. εεε καπως ετσι το βλεπω και τωρα....! εεεμμμμ θελω κι εγω με το καλημερα σα να μεινω παλι εγκυος......!

γιαννουλα μου αγαπουλα μου!!!!

2kMip2.png

καλως το κοριτσι το ομορφο απο την αγγαπημενη σαλονικα......ξερεις ε?????τον αντρα μου εκει τον εκανα να με ερωτευτει.....καλα απο την αθηνα με ερωτευτηκε αλλα στην θεσσαλονικη το καταλαβε...χαχαχαχαχαχαχαχα....εκει τα φτιαξαμε επισημως....ααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...ερωτο πολη!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα... να σου πω κατι? και γω τον γνωρισα και τον ερωτευτηκα στη μυκονο........

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχα... να σου πω κατι? και γω τον γνωρισα και τον ερωτευτηκα στη μυκονο........

ετσι ετσι ....εγω τον γνωρισα σε μια παρασταση που καναμε και μου το επαιζε δυσκολος....μετα απο 6 μηνες τα φτιαξαμε και μετα απο 7 χρονια παντρευτηκαμε.....ευκολος ανθρωπος ετσι??????χαχαχαχαχαχαχα...οταν μου εκανε προταση γαμου μου ειπε....θα με αντεχεις????ειμαι δυσκολος ανθρωπος....και του ειπα αγαπη μου σε αντεχω και σε θελω τοσα χρονια, γιατι να σταματησω τωρα??????

2kMip2.png

ετσι ετσι ....εγω τον γνωρισα σε μια παρασταση που καναμε και μου το επαιζε δυσκολος....μετα απο 6 μηνες τα φτιαξαμε και μετα απο 7 χρονια παντρευτηκαμε.....ευκολος ανθρωπος ετσι??????χαχαχαχαχαχαχα...οταν μου εκανε προταση γαμου μου ειπε....θα με αντεχεις????ειμαι δυσκολος ανθρωπος....και του ειπα αγαπη μου σε αντεχω και σε θελω τοσα χρονια, γιατι να σταματησω τωρα??????

εμεις ειμαστε μαζι σχεδον 10 χρονια.... αλλα δεν εχουμε παντρευτει ακομα..... (μου το παιζει δυσκολος χιχι)..... ειπαμε να τα κανουμε ολα μαζι...παιδι,γαμος ολα

NKQXp2.png

εμεις ειμαστε μαζι σχεδον 10 χρονια.... αλλα δεν εχουμε παντρευτει ακομα..... (μου το παιζει δυσκολος χιχι)..... ειπαμε να τα κανουμε ολα μαζι...παιδι,γαμος ολα

ειναι παιδι μου της υπομονης οι αντρες...παπαπαπαπαπα...αλλα τους λατρευουμε....να σου πω....τι ακριβως σημαινουν οι αριθμοι που εχεις διπλα στο ονοματακι σου?????

2kMip2.png

ειναι παιδι μου της υπομονης οι αντρες...παπαπαπαπαπα...αλλα τους λατρευουμε....να σου πω....τι ακριβως σημαινουν οι αριθμοι που εχεις διπλα στο ονοματακι σου?????

στις 03/06/03 τα "φτιαξαμε".... ηταν απο τις ομορφες μερες που εχω ζησει...... γι΄αυτο και το εχω βαλει.. εκεινη την ημερα γιναμε ενα με τον ανθρωπο μου και απο τοτε ειμαστε μαζι αγαπημενοι :-)

NKQXp2.png

στις 03/06/03 τα "φτιαξαμε".... ηταν απο τις ομορφες μερες που εχω ζησει...... γι΄αυτο και το εχω βαλει.. εκεινη την ημερα γιναμε ενα με τον ανθρωπο μου και απο τοτε ειμαστε μαζι αγαπημενοι :-)

καταλαβα πως εχει να κανει με ημερομηνια.....αυτη η ημερομηνια ειναι και η δικη μου αγαπημενη γιατι 03/06 γεννηθηκα πριν απο 36 χρονια.....δεν ειναι τελειο????3/6 γεννηθηκα και ειμαι 36...και το 3 και το 6 μαζι για φετος.....λες να ειναι το τυχερο μας??????

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...